![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
"Jutro jest zawsze czyste,
nieskalane żadnym błędem. Jezioro łez, fałszywi przyjaciele Obietnice złamane od początku Ukarane za wyjątkowość i niedoskonałość Krwawiące serce. Często ludzie wybaczają innym, tylko po to aby tamci wciąż byli cząstką ich świata. Dwie rzeczy, które bardzo trudno powiedzieć: Cześć po raz pierwszy, do widzenia po raz ostatni Jej serce jest zmęczone, nie chce już bić, nie chce już walczyć ze smutkiem."
![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG! część XXIV
Nie zdajesz sobie sprawy
jak bardzo brakuje mi Jego ciepłych dłoni. Tęsknię tak długo [...] już nie pamiętam nawet jak smakują Jego usta. I przyszła taka pora, gdy muszę zdecydować czy mam tyle siły, by wstać i iść dalej, czy zostać jeszcze chwilę i poczekać na niego cierpliwie.
![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Nie mów,
że świat daje równe szanse. niby jest wygodnie, a jednak czegoś brak. Gasisz nawet najgorętsze pragnienie chłodnym spojrzeniem, gorzkim prychnięciem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 | |
Zakorzenienie
|
Wiesz jak to jest, wciąż czekać na piękny sen? ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Raczkowanie
|
'How can we fall asleep at night when something's clearly wrong?' Jak możemy zasnąć w nocy, kiedy tak wyraźnie widać, że coś jest nie tak? Nickelback
![]() |
![]() |
#1416 |
Raczkowanie
|
Mówiono mi "jutro będzie lepiej", ale zawsze gdy się budzę, jest dzisiaj. Kocham Cię 70 sekund na minutę, 100 minut na godzinę, 40 godzin na dobę, 500 dni w roku ![]() 'Życie jest jedno, szansa jest jedna, miłość jest jedna, a problemów tysiące.. !' 'Moje serce jest jak ognia żar Moje słowa są jak wiatru szept' 'Ja tobą oddychać chcę' A wspomnienia ukołyszą nas do snu
![]() |
![]() |
#1417 |
Raczkowanie
|
A ona po prostu chciała tylko bajkowej miłości
Chciała, by ktoś ją tylko przytulił, pocałował... Chciała tylko dostawać słodkie SMS-y na dobranoc I chodzić na spacery trzymając się z nim za rękę...
![]() |
![]() |
#1418 |
Zadomowienie
|
***** ' nigdy do dzisiaj, o wieczny spokoju, o ciszo śmiertelna, nie przeczułam tak tęsknie waszej wspaniałości. ***** gdy się miało szczęście, które się nie trafia: czyjeś ciało i ziemię całą, a zostanie tylko fotografia, to - to jest bardzo mało... ***** czy wiesz, co znaczy być jak biały bez, który ku słońcu wypręża się cały, i tak już za nic nie chcieć więcej łez? - Patrz na me oczy - one już płakały. ' *****
![]() |
#1419 |
Raczkowanie
|
Trzeba życ. Życ tak, jakby jutra miało nie byc, pic wódkę do upadłego, śmiac się i tańczyc. Płakac, zasypiac bez zmartwień, budzic się z uśmiechem na twarzy, nie wspominac, nie planowac i nie marzyc. Bo miłości nie ma.
![]() |
![]() |
#1420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Są różne rodzaje czekania. Można czekać na coś, co wydaje się nieuniknione i jest tylko kwestią czasu. Można też czekać na to, co może się stać, choć nie ma na to żadnej gwarancji. Lepiej wówczas nie obnosić po świecie swojej nadziei, na wszelki wypadek. Można w końcu czekać na to, co się nigdy nie zdarzy, choć jest cień prawdopodobieństwa, że mogłoby, i wówczas stan ten przypomina czekanie na cud. Czemu ze wszystkich pragnień na świecie wybrałam Ciebie? Jak ślepiec szukam Czegoś. Jak głupiec nie wiem Czego."
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 |
Raczkowanie
|
nic prócz miłości tutaj nie jest za darmo
i będę ciągle powtarzała jak bardzo Cię kocham, żebyś miał mnie za co jutro nienawidzić niebo jest zbyt odległe, dla nas nieosiągalne, więc wróćmy do tych marzeń o raju na ziemi kiedy nie ma Ciebie, wtedy nie ma i mnie nie chcę poznawać sensu swojego życia, chcę nadal ślepo wierzyć, że to Ty nim jesteś chyba się gubię, nie w Twoich oczach, w życiu pozwól naprawić mi to co we mnie zepsute, tym bardziej, że te szkody spowodowałeś Ty w Tobie znalazłam siłę, poczucie bezpieczeństwa, szczyptę szaleństwa i od groma zrozumienia, wątpisz? a ja po prostu Go kocham, bez zbędnych słów i gestów, taką czystą i szczerą miłością
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Bolisz mnie.
Serce rozdzierasz na części sześć, szkatułkowy asceto. Grace czerwonousta, słodkooka. Grace blondwłosa. Grace permanentna, z tasakiem w ręku. Orzeł w koronie nie poleci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
Rozeznanie
|
Księżyc nie świeci, jest zepsuty.
Chmury płaczą, są zepsute. Samochód nie chce odpalić, jest zepsuty. I to zdruzgotane serce, jest złamane. Mój cały przeklęty świat, jest zepsuty. Chcę cię tak bardzo i ledwo mogę to wytrzymać. Myślałam, że byłeś tym jedynym, który zostanie na zawsze, ale teraz na zawsze jest przychodzeniem i odchodzeniem. Byłam zraniona na wszelkie najgorsze sposoby.
![]() |
#1424 |
Raczkowanie
|
"Czego ona chce?
Ona chcę byś się postarał Ale nie od razu za nią szalał"
![]() |
![]() |
#1425 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
parala, kontrargumenty - genialne, po prostu genialne ![]() __________________ " smiling doesn’t always mean You’re happy. it simply means that You are a strong person. uśmiechanie nie zawsze znaczy, że jesteś szczęśliwy. może to po prostu znaczyć że jesteś silnym człowiekiem. The average person tells 4 lies a day or 1460 a year; and the most common lie is: I’m fine. przeciętny człowiek mówi 4 kłamstwa na dzień, czy 1460 na rok; a najpowszechniejszym kłamstwem jest: jest dobrze. don’t cry, don’t fucking cry. nie płacz, do cholery nie płacz. I’m not always as confident as I look. nie zawsze jestem tak pewna siebie, jak wyglądam. hello, loneliness? you suck. halo, samotność? jesteś do dupy. to die would be an awfully big adventure. śmierć mogłaby być strasznie dużą przygodą. "
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Raczkowanie
|
'Serce krwawiło mi nie raz
Z tęsknoty, cierpiało Zazdrością kipiało Powietrza brakowało'
![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
tęsknie do tamtych chwil. gdzie ty i ja. i wczesna jesień.
zapomniałeś zabrać wspomnień. wymieniłam, bo mi do jesiennej kolekcji ubrań nie pasował. dotąd doszliśmy. tu się rozwiązały koniec z początkiem. ile siły można zyskać codziennie ją tracąc? znam Cię, widziałam jak kochałeś się ze mną w moim śnie.
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
''Jeśli ty jesteś przyszłością, to przestań mnie ranić. Musze przeprosić wszystkich tych których tu zraniłem. Lecz tego nie zrobię, bo nawet nie wiem co źle zrobiłem! O Tobie jakoś nie mogę zapomnieć! Powiedz proszę! Dlaczego nie mogę po prostu skoczyć i stad odejść? Już nie panuję nad zmysłami. Moje oczy są oczami wariata kiedy spotykają się z twoimi oczami. Dlaczego nikt o mnie nie walczy? Ty należysz do tych rzadkich typów, które nie dają się otoczeniu. Twoim największym zagrożeniem jesteś Ty sama. Za młoda jesteś, żeby płakać. Dobrowolnie umieramy z miłości każdego dnia – pospolita ta śmierć. Wszystko, co powie się przed słowem 'ale', tak naprawdę się nie liczy. Znajdź kogoś, z kim będziesz mógł śmiać się ze wszystkiego, a reszta jakoś się ułoży.'' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
Raczkowanie
|
kur.wami rzucam w myślach.
'A dzisiaj naprawdę uwierzyłam, że tam kiedyś stanie dom. Z białymi firankami i ogródkiem. O, i obowiązkowo z huśtawką. Dom, który będziemy nazywać NASZYM.' 'Prawie jak bezsenność z Seattle tylko miasto trochę mniejsze.' Moje usta drżą, oczy gasną... 'Tam, gdzie wczoraj żyła rozkosz, dzisiaj trzaskały drzwi.' 'Budzę się z bólem i usypiam z bólem. Mylą mi się dni, miesiące, lata. Uciekam w nierealny świat.'
![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
Życie nam się pięknie wymyka, w nawale uśmiechów
i nieśmiałych spojrzeń. Opuszczasz mnie za dnia, w nocy, w samotności, w miłości, w zazdrości - pozostawiasz w nicości. Nie bawi mnie ten komercyjny cyrk, w którym człowiek człowiekowi maskę nakłada. A dzisiaj bez słów, bo słowa ranią. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Rozeznanie
|
dlaczego ludzkiego mózgu nie można zaprogramować?
można by było wtedy sformatować wszystkie twarde dyski i oczyścić się z niemiłych wspomnień, usunąć wszystko doszczętnie, tak jakby nic się nigdy nie wydarzyło... potrzebuję Cię. w nocy marzną mi stopy. proszę Cię tylko o jedno, nie rzucaj słów na wiatr. nie każ mi znów cierpieć, bo od dna ciężko się odbić. najgorsze jest to, że wiem, że muszę o Tobie zapomnieć, ale nie potrafię tak po prostu wymazać z życia najwspanialszej osoby jaką kiedykolwiek poznałam czasami trzeba po prostu odpuścić i stanąć z boku. niektóre sprawy muszą potoczyć się własnym tempem.
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2011-11-24 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
i z warg do warg przelewamy nasze błądzące dusze
po nocach tętnisz w krwioobiegu gwiazd zamknięty w biegłości moich palców czym jestem i czym jest moja miłość ku tobie oprócz marzeń warto też mieć papierosy podejrzewam. to wygodniejsze niż pewność.
![]() |
#1433 |
Raczkowanie
|
pfff, odezwała się ♥
kontrastowao, ratatamm, agattee, dontgivemenames, Christerine - brak słów ![]() Odszedłeś, a najlepsze jest to,
że nie mam już nic do stracenia. Biegłam przez zgiełk, uciekając przed nią, ale ona jest zawsze tam gdzie ja i nosi Twoje imię i ma Twoją twarz i Twój głos, śni mi się po nocach wypowiadając dźwięczne słowa Twoich uczuc. Tak, to właśnie ta cholerna miłośc. Wydawało mi się, że miałam coraz więcej, a miałam coraz mniej, coraz mniej siebie. Oddając się w całości Tobie traciłam wszystkie oddechy... Budzę się, a w oczach resztki wspomnień ciepłego, błękitnego lata, resztki Ciebie, resztki mnie, resztki tego, czego nie udało nam się uratowac... Mam tylko nadzieję, że pod koniec okaże się, że to wszystko to był jeden wielki, okropny i koszmarny sen. Nie było nas, nie było tamtych dni i tamtego lata, a ja jestem silna i nigdy nie płaczę... I mijam tylu ludzi, ale nie widzę ich twarzy, odbijam się od nich jak od luster, widząc szarą, zmęczoną twarz, z czerwonymi ustami, a w nich miliony słów przeklinających miłośc, tak, aby nigdy nie wróciła. Pożegnania zawsze najtrudniejsze? Wyjdź i nie wracaj do mojego życia - to jedyne, czego dziś pragnę. Nie będę tęsknic.
![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
a mówili 'jutro będzie lepiej'
minęło już chyba z 30 takich dni i co chyba coś nie działa i choć nie znam Cię jeszcze to wiem, że kiedyś w końcu odnajdziemy wspólną drogę do raju " kiedy jestem sam to czuję, że mam taką siłę kiedy jestem sam to czuję, że mam taką moc, którą mógłbym zniszczyć wszystkie paranoje moje, którą mógłbym zniszczyć zło otaczające Was " a każdy sen niech leczy chore dni i niech każdy dzień stanie się spełnionym snem bo istnieją chwile, których nie zmieni się za nic i wspomnienia, których nigdy nie oddamy
![]() |
![]() |
#1435 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zabieram cały post ![]() "Czasami mam wrażenie, że komuś zawadzam, że nie pasuje do tego towarzystwa. Do tych ludzi. Że jestem z innej bajki. Trudno określić, czy z lepszej czy gorszej."
![]() |
![]() |
#1436 |
Zadomowienie
|
Jasne, bierz
![]() ![]() Tata zawsze powtarzał:
'Jesli chłopak woli spędzać czas z tobą a nie ze swoimi kolegami, musi cię kochać. Kto inny,normalny spędzałby czas ze swoją kobieta?'
![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
Mieliśmy razem tańczyć, prowadzić się za rękę,
odkrywać nieznane miejsca i dobrze nam znane wciąż od nowa, mieliśmy po prostu być. Być ze sobą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Rozeznanie
|
♥
aaaaa dziękuję!
![]() ![]() ![]() __________ czasami zastanawiam się co by było, gdybym poszła inna drogą, podjęła zupełnie inne decyzje. czy i wtedy bym Cie spotkała? możesz płakać, krzyczeć, palić, pić. lecz w ten sposób o nim nie zapomnisz. jedynie ulżysz sobie w tym przeraźliwie ogromnym wewnętrznie bólu, który rozrywa Cię od środka na miliony drobnych części. a każdy z tych kawałków obumiera, z nimi i Ty.
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2011-11-25 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
"A jednak potrzeba mi twoich słów i trzeba twojej pamięci.
Pamiętaj o mnie, dobrze? Może będę się mniej bała, może będę usypiała spokojniej... Zima nie ma sensu, kiedy nie masz osoby, która ogrzewałaby Ci dłonie. Tej nocy wdrapię się na księżyc, ułożę się na rogaliku jak w hamaku i wcale nie będę musiał zasypiać, żeby śnić. Cóż, miłość można kupić po cenie rynkowej, ale z dobrym gustem trzeba się urodzić."
![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Czekajmy nawet do końca świata, czekajmy, aż będzie za późno " |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.