![]() |
#1411 | ||||||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a ze świetami bożego narodzenia mam problem bo jak my pojedziemy do mojej mamy to nie mamy z kim domu zostawić(trza palić w piecu) i na odwrót, bądz tu mądry ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dlaczego Grazin ma STAŁEGO BANA ja się pytam ![]() już wiem ![]() sama jestem i piszę sobie do siebie ![]() Edytowane przez night25 Czas edycji: 2011-10-13 o 22:30 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Wtajemniczenie
|
night ja jeszcze jestem
![]() ![]()
#1413 |
Rozeznanie
|
do spania
![]() ![]() dobra ja też zmykam dobranoc ![]() Edytowane przez night25 Czas edycji: 2011-10-13 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zadomowienie
|
halo, jest tu kto?? Witajcie z rana.
Wszystkim Paniom Nauczycielkom życzę dużo cierpliwości i satysfakcji z wykonywania swojego zawodu. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1415 | |
Rozeznanie
|
![]() moje dziecko wczoraj się popsuło. wstała o 5.30 ![]() ![]() zakupiłam wczoraj strój kąpielowy i wybieramy się dziś z Anią na basen, bo dostałyśmy zaproszenie na lekcję pokazową ![]() w związku z powyższym nie doczytałam dogłębnie i piszę, co pamiętam (a mam słabą pamięć ![]() ania2631 ![]() ![]() antropia nie wiem, co Ci poradzić. ale ja bym chyba dziecka nie męczyła. jak ostatnio byłam u moich dziadków to wygoniłam dziadka sprzed telewizora, bo tv jest w pokoju, w którym śpimy zawsze. normalnie ten tv włączony jest cały dzień, ale przecież dziecka przy włączonym tv kłaść spać nie będę a nie dałoby rady zacząć kolacji o 18? przetrzymać małego do 20 (tyle chyba wytrzyma). zawsze to już 2 godziny na kolację zosiaaa (?) my mamy butelki Avent, ale używaliśmy tylko kilka razy do podania mojego mleka. kaszek w ogóle nie dajemy. zresztą ja jeszcze nie rozszerzam diety. wczoraj dałam Ani polizać kawałek jabłka. ciumkała z zainteresowaniem ![]() no i gdzie jest Grazin???? (znaczy wiem za co ban ale :why ![]() ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- Cytat:
![]() znowu burak się zapomniał ![]() wszystkiego najlepszego dla Frania i Edzika ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
Grazin
![]() ![]() Prinzi ![]() zosiaaa ![]() ania2631 ![]() ![]() ![]() ![]() anula ![]() ![]() antropia I ja Cie widze ![]() ![]() Dobry ![]() Nadia poszla wczoraj spac o 21:10 i spala do 7:30 z jedna pobudka o 4:20 (pewnie po szczepieniu). Wstala oproznila jedna piers i poszla lulc dalej a druga byla tak twarda, ze recznie udoilam z niej do butelki 60 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Wtajemniczenie
|
![]() Nocka standard, no może poza krótkim pojękiwaniem, ale daliśy radę ![]() Ja się pytam, co ta nasza Grazin zmalowała i czy ten ban to na wieki wieków amen?? Czy czasowy?? A gdzie się podziewa nasza eweska?? Miłego dnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Hej kochane, nadaje do was z lozka z mala obok i lapkiem na kolanach(kopanym przez Zoske
![]() Czuje sie lepiej, przede wszystkim goraczki brak! Piers pali dalej choc jakby mniej(albo juz sie przyzwyczailam ![]() karmienia o 23:30, 3:30 i 7 rano(ale wstala juz o 6:15 razem z budzikiem TZ ta i dolezelismy do 6:45 sluchajac gadania naszej corci do karuzelki ![]() andziotku ![]() a karmic wlasnie i chce i nie chce... no sama nie umiem sie zdecydowac, z jednej strony uwielbiam a a zdrugiej nie moge juz wytrzymac tego uwiazania przy cycku, tego wstawania ciagle w nocy .... a motywacje do karmienia mam, bo macierzynski dluuugiii a ty kiedy w koncu ostatecznie do pracy wracasz? Cytat:
![]() blueberry no tylko ja nie mam takiego typowego zgrubienia tylko bakteryjne zapalenie, mam opuchnieta piers ale nie taka twarda mega, a przystawiac mam mala bo przeplyw mleka pomaga podobno, powiem ci ze bol nieziemski, ale laktatorem boli jeszcze bardziej ![]() mamooptymistko bardzo ci dziekuje za rady, ja teraz tez ciagle z tej bolacej piersi karmie na poczatku, mimo ze boli, mala dzisiaj mnie kopnela lekko w ta piers to gwiazdki przed oczami normalnie. zaraz wskakuje pod cieply prysznic, spalam w dwoch cieplych koszulkach. masowac mi lekarz nie kazal, wiec juz sama nie wiem... co do bielizny, mam stanik bez fiszbin i musze bawelniana koszulke na to, lekarz mi kazal najlepiej dzisiaj nie wychodzic nigdzie ale musze niestety bo mamy szczepienie, a na dworze zero stopni, opatulic sie musze... delicadeza nie przeczytalam przed snem, ale rano i sobie skopiowalam i po drodze ze szczepienia ide po buleczki do sklepu , ja wiem ze czasem dziwne sposoby potrafia przynosic najlepsze rezultaty ![]() mam nadzieje, ze laktator sie naprawi a maluszek zacznie znowu jesc UU i jednak nie dolaczysz do mojego zapalenia ![]() camomile nadia ci tyle przespala? do 7:30? ojjjjjjjjj ale boskoooo dziekuje za rady, wlasnie jak ja karmie to tak z tej bolacej strony bardzieij ja klade, dzisiaj dziekuje czuje sie juz lepiej, glownie brak temperatury pomogl ![]() i witam reszte dziewczynek ![]() a czemu Grazin ma bana?? przez namawianie do konkursu..czy jak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Wtajemniczenie
|
![]() no to sobie wykrakalam, obydwa chlopaki podziebione, norbert ma taki suchy kaszel tchawicowy, domi tez, do tego zakatarzony i czuje ze mnie tez bierze............. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
#1420 |
Raczkowanie
|
Dzien Dobry
![]() Jak to Grazin BAN ![]() ![]() agnieszka_pe25 to duzo zdrowka dla Was ![]() u nas nocka rewelacyjna Olenka zasnela przed 21 i spala do 7.40 bez zadnej pobudki. ![]() ![]() Miłego Dnia ![]()
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wchodzę czytam i ja się pytam o co loto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anula, cieszę się że już lepiej ![]() Antropia, weź tak nie pisz bo ja aż się głupio poczułam ![]() ![]() ![]() Noc u nas tak jak przewidywałam standardowa ![]() ![]()
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry !!!!
właśnie słyszałam że w nocy przymrozki mają być ![]() Grazin !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
ejjjco się stało że Grazin dostała bana i to stałego???
czyżby inne mamusie maczały w tym paluchy?
![]() |
#1424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() Niestety kaszka dzisiejszej nocy nie podziałała, mnóstwo pobudek w nocy i koniec spania o 06:30. Próbowałam dać mleko + 2 płaskie łyżeczki kaszki przez smoczek nr 3 ale nic nie szło, no zerrrro. Zmieniłam na ten z krzyżykiem i jakoś jakoś wypiła ale nie wszystko bo zasnęła mi w trakcie więc nie mam ciągle pomysłu na tą kaszkę. Chyba tylko na gęsto można dać bo tak aby trochę zagęścić mleko to się nie da, kaszka napływa do smoczka i go blokuje, sama nie miałam siły jej pociągnąć. Grazin... idę do klubu pogadać. Cytat:
![]() Cytat:
Columbii nie udało mi się wygrać, spóźniłam się na aukcję no ale czatuję ciągle na jakieś fajne wzory bo nowego nie kupię, szkoda mi kasy tym bardziej, że jeden "kombinzon" już mamy i myślę, że na zimę starczy. Mam też welurowy pajac z kapturem na jesień ![]() Cytat:
![]() Ychyyyyy ![]()
![]() |
#1426 |
Zadomowienie
|
hej
antropia przestań beczeć, wszyscy tu Cię znają i widzą a z odp to różnie bywa niestety grazin zbanowana, ja się głośno zastanawiam kto tu jest dla kogo, my jesteśmy klientami tego forum a mam wrażenie że oczekują od nas kłaniania się w pas, złości mnie to bardzo ![]() Czy ktoś wie jak jej pomóc, jak ją przywrócić???????????? aga pe cholerne choróbska że też musiały się przyplątać, DUŻO zdrówka dla Was. Noc fatal
#1427 |
Rozeznanie
|
witam
ratujcie wiecie kogo jest na 9 ale ma wiecej tylko 1 głos ![]()
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież to nie powinno tak się robić ! ja dawałam Zosi wszystkie rodzaje chyba i żadna się nie rozwarstwiała ![]() aga_pe ZDROWIA !!! a kiedy do tego kardio w końcu idziesz ??? chyba się poddaje z tymi kciukami ![]() ![]() ![]() cóż !!!!! będę mieć dziecko z paluchami w buzi ... Grazin napisała, że nas czyta bez logowania i że musi wrócić bo Seby bez nas nie wychowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zadomowienie
|
witam
Grazin ma bana ![]() Antropia zapomniałaś o mnie, jak wiem to też staram Ci się odpowiadać ![]() ![]() ![]() MoniaK a propo nie odpisywania, to nie odpowiedziałaś mi na wczorajsze pytanie odnośnie kaszek ![]() Aga_pe dużo zdrówka życzę ![]() u nas nocka podobna do wczorajszej, pobudka o 23.30 i problem z zaśnięciem do 2 ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez zosiaaa Czas edycji: 2011-10-14 o 08:47 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1430 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zadomowienie
|
witamy nowa mamusię
![]() ![]()
#1432 |
Przyczajenie
|
czesc...
podczytuje was od jakiegos czasu przyjmiecie mnie do swojego grona??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak znajde takiego do ktorego prywatnie czeka sie maksymalnie ok 1 godziny to ide z marszu witamy nowa mamusie ![]() dziekujemy za zyczenia zdrowka,
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
Graza1985 Witaj
![]() ![]() ![]() andziot Nadia poki co zapomniala o kciukach ![]() aga_pe Zdrowka zycze ![]() ![]() zosiaaa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
To znaczy mam nadzieję, że dla was dobry.. ![]() ![]() Chyba nie ma już dla nas nadziei ![]() ![]() A taka dumna i zadowlona byłam jak Antone tak slicznie mi w nocy wcześniej spał.. normalnie aż nie do uwierzenia, że taka drastyczna zmiana!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zadomowienie
|
Graża1985 witaj powiedź nam coś o sobie,
![]() ![]()
#1438 |
Rozeznanie
|
Se spadł znowu na 10
![]()
#1439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja na SE mogę dopiero w nocy
![]() Edytowane przez mamaoptymistka Czas edycji: 2011-10-14 o 09:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Raczkowanie
|
Hej hej, pewnie mnie tu nikt nie pamięta, ale ja nie wiem naprawde jak Wy to robicie że macie tak czas na wszystko, na opiekę nad dzieciaczkami, sprzątanie gotowanie itd a oprócz tego jesteście na bieżąco z wizaz-em. Podziwiam !!. Ja chyba jakoś mało zorganizowana jestem...
Piszę bo zauważyłam u Julki pewną prawidłowoś i jestem ciekawa czy wasze dzieciaki tez tak maja czy to tylko przypadek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.