|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do banku to juz pojde do Plazy Mbank ma tam stanowisko, naszczescie pracuje na Sklodowskiej wiec nie mam daleko, dobil mnie poprostu sam fakt i seria niefortunnych zdarzen.. A ta pogoda dzisiaj w LBN faktycznie do bani! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
A ja obejrzałam sobie Kuchenne Rewolucje i idę zaraz się kąpać
![]() ![]() ![]() Jeszcze 2 tygodnie i przyjedzie... niby się cieszę ale troche tez się obawiam jak to będzie...... Jak zrypie mi te Święta to chyba juz naprawdę odejdę od niego.... Także lepiej aby był grzeczny i kochany. Coś czuję, że przez Święta przybędzie mi pare kilo.... ale co tam!! Postanowiłam sobie że raz w roku zaszaleję!!! Potem będę się odchudzać hihihi ![]() Jutro jadę na podpis do urzędu pracy do Kwidzyna.... a tak mi się nie chce że masakra!!!! ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
Co do Twojego pieska to na pewno musiał byc malenki skoro jego mamusia będąc juz dorosła jest niewiele większa ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1413 |
Raczkowanie
|
Cześć!
![]() Ale napisałyście postów, ho ho! A swoją drogą to bardzo podobało mi się na tym wątku właśnie to, że nikt tu nie wstawia swoich jadłospisów... ![]() Monika- współczuję synkowi ![]() ![]() ![]() ![]() Murka- no koniecznie powinniście coś zrobić z tym nauczycielem, przecież to straszne! Swoją drogą, już sobie wyobrażam jak wkracza tam ekipa z TVNu i robi z nim porządek ![]() Białaczekoladka- współczuję takiego dnia ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie chce wklejać swojego menu bo kompletnie go nie pilnuje ostatnio i nie chce aby ktoś się wzorował na mnie ![]() Cytat:
Co do konta internetowego to w moim banku załatwia się takie rzeczy telefonicznie, w Twoim nie można? Co do Allegro to na jakiej podstawie Ci zablokowali konto? Masz juz jakieś tam pozytywy? Czy to Twój pierwszy komentarz był i w dodatku negatywny? Musisz napisać do nich i wyjaśnić o co im chodzi. Ja wiele razy załatwiałam różne sprawy bezpośrednio z nimi i naprawde można sie dogadać ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1415 |
amor vincit omnia
|
bialaczekoladka jakim cudem zablokowali Ci konto na allegro po 1 negatywie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej! ![]() Pozatym czeka mnie jutro pewne przedsiewziecie, dam Wam znac jak mi poszlo! ![]() Cytat:
![]() No coz jak widac musze isc kretymi sciezkami... ![]() Moze jakos dojde do celu ![]() Aaa herbatke owszem owszem, zawsze pije wieczorkiem ![]() Co do banku pewnie mozna zalatwic to telefonicznie ale juz pojde osobiscie nie bede sie pompowac jak moge zajsc, juz trudno, nie mam daleko, pozatym jakis kod bede musiala pobrac w ogole nie wiem o co chodzi juz dzisiaj sie niechce denerwowac. A to allegro to niestety juz mialam ostrzezenia i to dwa przez mojego brata ktory sobie cos nazamawial na moim koncie i olal sprawe. Juz dam sobie spokoj zaloze nowe a login i haslo beda mega tajne ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za kciuki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
A z tą kostką to wiem o co Ci chodzi i nie dziwie się że buty cięzko Ci dobrać. ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
![]() Co do Allegro to już wszystko jasne ![]() ![]() Dobra idę spać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczko moje
![]() Alee napisałyście od wczoraj ![]() Czekoladko to na prawdę miałaś wczoraj ciężki dzień i tyle nieprzyjemnych zdarzeń ![]() ![]() ![]() ![]() Monia a widzisz, ja przechodziłam ospę jak miałam jakieś 8-9 lat i pamiętam, że lekarz przepisał do smarowania właśnie coś białego jakby taki krem i to później zasychało. Pewnie to było to o czym piszesz, bo to było 14 lat temu. Ale na szczęście nie miałam takiej silnej ospy jak Twój synek, pamiętam że aż tak bardzo wysypana nie byłam. A Twój maluszek rzeczywiście biedny, do tego zapalenie ucha ![]() ![]() Paulownia jak masz fizyczną pracę, to bardzo możliwe, że Twoje zapotrzebowanie jest takie duże ![]() ![]() Monia no Twój kotek na pewno będzie większy od mojego psa ![]() ![]() ![]() ![]() Dodaję zdjęcia w pierwszy dzień kiedy go wzięłam, miał 8 tygodni ![]() ![]()
#1419 |
Raczkowanie
|
Monia oczywiście masz racje, dobrze że te badania mu porobili i wszystko jest dobrze. Biedny Twój maluszek, tyle musiał wycierpieć. Ty silna kobietka jesteś
![]() Meeedzik Ty swoją agrafke na allegro kupiłaś czy w normalnym sklepie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Nenia kupiłam w sklepie sportowym za 17 zł
![]()
#1421 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że u mnie nie będzie droższa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Kotek Moni vs York Madzi wygrywa ![]() no ja jestem za pieskami, nie przekonałam się jeszcze do kotków, ale jak mały to zawsze jest słodki ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Miałam nerwowy tydzień, ech oby jeszcze tą drugą zmianę przeżyć ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Gosia a ja łańcuszek też dostałam od Tż
![]() ![]() ![]() A co do twojej pracy to widzę, że masz trochę roboty, a zamówienie na pewno dobrze zrobiłaś ![]()
#1424 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ja już w domku ![]() Waga pokazała 56.7 czyli powoli ale spada ![]() Posprzątałam samochód i zaraz idę się uczy bo wieczorem jadę do koleżanki wesprze ją oby nic nie wpadło oprócz % ![]() Moje menu do tej pory: ś: 2 jajka na miękko bułka 2ś:pół grejfruta o: zupa ogórkowa a dalej się zobaczy ![]() na pewno będzie 70 brzuszków coraz mi lepiej idą ![]() hh nie bo mam w Warszawie a wczoraj mama mnie namawiała o 21 na kotleta ale nie dałam się i zjadłam kanapkę żeby nie było ![]() Baletnica witaj z powrotem ![]() Zarówno kotek Moni jak i kotek Madzi śliczny ale ja wolę kotki:P
#1425 | |
Zakorzenienie
|
cześć kobitki
![]() Własnie wróciłam z Kwidzyna. Naczekałam się w tych kolejkach.... w Urzędach to zawsze jest masakra. Kolejny podpis mam 30 marca więc jeszcze dużo czasu ![]() ![]() Byłam w Rossmannie po szampon Nivea do moich przetłuszczających się włosów bo już mi się kończy, kupiłam sobie jeszcze maszynkę do golenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie dzisiaj pogoda była straszna! Lało i było ciemno do 10 godziny. Potem się zaczęło przejaśniać i zrobiło się naprawde ładnie ![]() Co do mojego zęba to powiem Wam, że mimo iż biorę te antybiotyki to dalej mnie troche boli ta prawa strona szczęki..... kataru juz nie mam, zatoki nie bolą, zęby niby zdrowe więc o co chodzi? Chyba trzeba będzie prześwietlenie zrobić bo kurde dziwne to troche. ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mi tez się takie duże koty podobają bo rzeczywiście wyglądają jak tygrysy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1426 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój maluszek sie wycierpiał ale dobrze, że ma juz za sobą tą ospe i nigdy juz go nie nawiedzi ponownie ![]() Niby silna ale z tego stresu w tym szpitalu zaczęłam chudnąć i tak mi się to spodobało że postanowiłam się odchudzać. Wtedy zaczęła się właśnie moja przygoda z dietą ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pracy to faktycznie masz sporo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U właścicielki i pierwszy dzień u mnie w domu to było takie niewiniątko a później jak się rozkręcił to myślałam, że zwariuję ![]() Był niedobry jak dorastał, musiałam się dużo napracować, żeby go wychować. Ale za to teraz posłuszny i grzeczny jak aniołek ![]()
![]() |
#1429 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i gratuluję że nie dałaś się namówić na kotleta ![]() ![]() Ja kiedyś wolałam małe pieski od kotków ale teraz zarówno koty jak i pieski są słodkie na maksa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1430 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Jestem!!
W koncu weekend Alez odpoczne… jutro planuje spac do 11 albo jeszcze dłużej!! Zmeczona jestem potwornie..dzis w pracy nie wstalam od kompa tylko do toalety i to biegusiem ale plusy tez SA!!! Nie jadlam za wiele ![]() ![]() Moje menu: I- Platki z mlekiem II - Pomarancza III - Parowka + kromka chleba z maslem IV - na obiad 3 ziemniki, pol jogurtru naturalnego i 2 plauszki rybne... SMAŻONE!!!!!! V - na kolacje 2 polowka jogutru + jajko ![]() Jak myslicie nie za duzo?? Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2011-12-09 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja niedawno wróciłam z pracy do domu i jestem padnięta, nawet mi się nie chce jedzenia przygotowywać taka jestem zmęczona.Dziś w pracy dostałam paczkę mikołajową dla siebie i synka,więc postanowiłam ,że będę miała już dla niego prezent pod choinkę (troszkę zaoszczędzę ![]() ![]() Monia dzięki wielkie za info dotyczące ospy.Będę wiedziała jak z tym walczyć ![]() ![]() czbasia nie uważam ,żeby było za dużo ![]() nenia ja tez ćwicze na agrafce -kupiłam za 16 złotych w carrefourze Acha moje menu: Bułka z serem białym i tuńczykiem 4 kostki czekolady jogurt+mieszanka(just fity, otręby , słonecznik, orzechy) ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Monia czasem z jakichś negatywnych spraw są korzyści.Miałaś ciężki okres , ale wynikiem tego zaczęłaś chudnąć ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Do menu dodaje jeszcze: małą garstkę migdałów warzywa na patelnie,kurczak,makaron jabłko |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Monika- ja też używam podkładu Astora! ![]() ![]() Kamikadze- no to leć szybko do łóżka i odpocznij sobie! ![]() Medzik- lubię takie psiaki ![]() I oczywiście witam nowe koleżanki! ![]() Przepraszam, że nie wszystkim Wam odpisuję, ale tak szybko piszecie, że czasem zdarza mi się przegapić jakieś posty. ![]() A mój dzień był całkiem miły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
A ja się dziś nudzę :/ Tż był wczoraj na rozmowie w sprawie pracy i dziś pojechał na dzień próby będzie aż do rana! A ja umieram z nudów, nie lubię się z Nim rozstawać ani na chwilkę
![]() czabasia Twoje menu moim zdaniem ok, wcale nie za dużo ![]() Mariposa dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się, że zakupy się udały ![]() Ja dziś cały dzień siedzę w domu ( prócz 2 godzin bo miałam jazdę ) i na 2 śniadanie zjadłam pasek czekolady nadziewanej malinowej ![]() ![]() ![]() ![]() We wtorek mam kolejną jazdę, tym razem do Nysy ![]() ![]()
#1435 |
Raczkowanie
|
Mariposa super zakupy! Ja tez uwielbiam przystrajać dom na święta! W tym roku nie mam jeszcze nic ciekawego .Będę musiała rozejrzeć się za bobkami i łańcuchami na choinkę.I jeszcze chce takie biało-srebrne gałązki do wazonu ozdobione dzwoneczkami ,i jakis ładny nieduży świecznik na stół i obowiązkowo obrus z motywem swiątecznym.Mamy w biedronce takie po 19.99 i chyba na niego się zdecyduje.Ale najpierw musze czekać na wypłatkę od męża , bo swoja już wydałam na rachunki
![]() Meedzik rozumiem ,że bardzo kochasz swojego TŻ, ale nie jesteś w stanie spędzać z nim 24 godziny na dobę!Może Ty tez poszukaj sobie pracę...?Będziesz miała zajęcie,pieniążki,poznasz nowych ludzi , nie będziesz się nudziła ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Dziewczynki ja uciekam bo oczy same mi się zamykają a jutro mam na rano do pracy.dobranoc kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Kamikadze my już od 4 lat jeździmy za granicę ( ja od 4 a Tż od 5 ) teraz też mieliśmy jechać, ale zaczęłam robić prawko i chcę jak najszybciej je zdać, żebyśmy mogli znów jechać. Jeździmy dwa razy do roku raz do Niemiec i raz do Holandii. U nas z pracą jest strasznie ciężko :/ a jakbym załapała się np do sklepu to znów nie mogłabym za dużo jeździć, bo to też trzeba być dyspozycyjnym jak chcę szybko się z tym wyrobić. Ciągle się za czymś rozglądam, ale wiadomo jak to jest. Na szczęście o pieniądze nie musimy się martwić, bo dzięki wyjazdom za granicę mamy zabezpieczenie na najbliższy rok. A po Nowym roku do Holandii planujemy jechać ( jak zdam oczywiście prawko )
![]()
#1437 |
Zakorzenienie
|
A ja się zdrzemnęłam z moim młodszym łobuziakiem
![]() ![]() ![]() ![]() Przestałam brać antybiotyki bo stwierdziłam, że nic mi one nie pomogą już na tego zęba który niby jest zdrowy a troche boli. Chcę w końcu przestać się faszerować lekami bo ciagle chodze jak pijana. Idę robić jajka ![]()
#1438 |
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim!
![]() Jeśli pozwolicie, to i ja się przyłączę. Zaczynam ze wzrostem 158cm i 55-56kg (dredloki nie pomagają w szacowaniu wagi), a celuję w 45kg. Jak w tytule - 5 zdrowych posiłków dziennie i więcej ruchu. Przede wszystkim chcę zrzucić z brzuszka i nóg. Zaczynam od północy. I trzymam kciuki za Was! ![]()
#1439 | ||
Zadomowienie
|
CzeSc Wam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Witam ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Monia za mną też ostatnio chodzi jajecznica, muszę sobie zrobić
![]() ![]() Astrid witaj ![]() ![]() zelka mam nadzieję, że uda Ci się załatwić z szefową i wrócisz na święta do Polski ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.