|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
Zrobilam maseczke na twarz anty stresCo do banku to juz pojde do Plazy Mbank ma tam stanowisko, naszczescie pracuje na Sklodowskiej wiec nie mam daleko, dobil mnie poprostu sam fakt i seria niefortunnych zdarzen.. A ta pogoda dzisiaj w LBN faktycznie do bani! |
|
|
|
|
#1412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
A ja obejrzałam sobie Kuchenne Rewolucje i idę zaraz się kąpać
Potem położe się do łóżka bo jakaś dziś zmęczona jestem choć nie wiem po czym Mąż dzwonił, że nakupował pełno słodyczy w tym 10 różnych czekolad bo był na zakupach. Kupił też mi prezent ale nie powiedział jaki... Jeszcze 2 tygodnie i przyjedzie... niby się cieszę ale troche tez się obawiam jak to będzie...... Jak zrypie mi te Święta to chyba juz naprawdę odejdę od niego.... Także lepiej aby był grzeczny i kochany. Coś czuję, że przez Święta przybędzie mi pare kilo.... ale co tam!! Postanowiłam sobie że raz w roku zaszaleję!!! Potem będę się odchudzać hihihi ![]() Jutro jadę na podpis do urzędu pracy do Kwidzyna.... a tak mi się nie chce że masakra!!!! ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
Co do Twojego pieska to na pewno musiał byc malenki skoro jego mamusia będąc juz dorosła jest niewiele większa Mój kociak będzie 2 razy taki jak Twój York normalnie aż w to nie wierzę jeszcze, że kot może być większy od psa hehehe ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
Lekarze powiedzieli, że gdyby nie leki to mógłby tego nie przeżyć bo oprócz ospy miał jeszcze zapalenie ucha środkowego.... ropa leciała mu strumieniem z uszka. Starsze dziecko poradziłoby sobie na pewno lepiej ale nie 9-cio miesięczny bobas. Ja już teraz o ospie to wiem chyba wszystko... najważniejsze jest też aby nie smarować dziecka pudrokremami , a niestety wielu starszych lekarzy wciąz tak leczy dzieci. Jedyną rzeczą do smarowania krost jest tylko roztwór fioletu (bez spirytusu). Bardzo ważne jest też aby dziecko kąpać 3 razy dziennie w letniej wodzie i do wody dodawać nadmanganian potasu. W szpitalu w Gdansku profesor który zajmował się moim dzieckiem tak mi kazał robić. Rezultaty były rewelacyjne. Po każdej kąpieli dziecko było jak nowo narodzone Nieprawdą jest że podczas ospy nie wolno się kąpać - to jest straszny błąd który może nawet doprowadzić do zakażenia organizmu. To tak na przyszłość gdy Twój mały będzie miał ospę
|
|
#1413 |
|
Raczkowanie
|
Cześć!
![]() Ale napisałyście postów, ho ho! A swoją drogą to bardzo podobało mi się na tym wątku właśnie to, że nikt tu nie wstawia swoich jadłospisów... Monika- współczuję synkowi dobrze, że już ma to za sobą. Trzymam kciuki żeby w Święta było cudownie A z tym dentystą, to wiesz... Można odszukać dobre strony, bo masz zdrowe ząbki! Murka- no koniecznie powinniście coś zrobić z tym nauczycielem, przecież to straszne! Swoją drogą, już sobie wyobrażam jak wkracza tam ekipa z TVNu i robi z nim porządek Białaczekoladka- współczuję takiego dnia mam nadzieję, że jutrzejszy będzie dla Ciebie lepszy. A z tym kompulsem, to nawet nie żartuj, że to co zjadłaś to jest dużo! Coś Ty, nic Ci się od czegoś takiego nie stanie, więc nic się nie martw. Dobranoc
|
|
|
|
#1414 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie chce wklejać swojego menu bo kompletnie go nie pilnuje ostatnio i nie chce aby ktoś się wzorował na mnie Cytat:
Co do konta internetowego to w moim banku załatwia się takie rzeczy telefonicznie, w Twoim nie można? Co do Allegro to na jakiej podstawie Ci zablokowali konto? Masz juz jakieś tam pozytywy? Czy to Twój pierwszy komentarz był i w dodatku negatywny? Musisz napisać do nich i wyjaśnić o co im chodzi. Ja wiele razy załatwiałam różne sprawy bezpośrednio z nimi i naprawde można sie dogadać Cytat:
|
|
#1415 |
|
amor vincit omnia
|
bialaczekoladka jakim cudem zablokowali Ci konto na allegro po 1 negatywie?
|
|
|
|
#1416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej! ![]() Pozatym czeka mnie jutro pewne przedsiewziecie, dam Wam znac jak mi poszlo! ![]() Cytat:
![]() No coz jak widac musze isc kretymi sciezkami... Moze jakos dojde do celu ![]() Aaa herbatke owszem owszem, zawsze pije wieczorkiem ![]() Co do banku pewnie mozna zalatwic to telefonicznie ale juz pojde osobiscie nie bede sie pompowac jak moge zajsc, juz trudno, nie mam daleko, pozatym jakis kod bede musiala pobrac w ogole nie wiem o co chodzi juz dzisiaj sie niechce denerwowac. A to allegro to niestety juz mialam ostrzezenia i to dwa przez mojego brata ktory sobie cos nazamawial na moim koncie i olal sprawe. Juz dam sobie spokoj zaloze nowe a login i haslo beda mega tajne Cytat:
|
|||
|
|
|
#1417 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za kciuki Z tym dentysta to racja przynajmniej wiem że to nie ząb mnie boli ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
A z tą kostką to wiem o co Ci chodzi i nie dziwie się że buty cięzko Ci dobrać. ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
Co do Allegro to już wszystko jasne Z rodziną to chyba faktycznie najlepiej na zdjęciu sie wychodzi hehehe Dobra idę spać Dobranoc kruszynki ![]() ![]() ![]() ![]() do jutra!
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczko moje
![]() Alee napisałyście od wczoraj ![]() Czekoladko to na prawdę miałaś wczoraj ciężki dzień i tyle nieprzyjemnych zdarzeń mam nadzieję, że dziś będzie lepiej a co do menu, no to zgadzam się z Monią pierożki akurat na obiad były by super ![]() Monia a widzisz, ja przechodziłam ospę jak miałam jakieś 8-9 lat i pamiętam, że lekarz przepisał do smarowania właśnie coś białego jakby taki krem i to później zasychało. Pewnie to było to o czym piszesz, bo to było 14 lat temu. Ale na szczęście nie miałam takiej silnej ospy jak Twój synek, pamiętam że aż tak bardzo wysypana nie byłam. A Twój maluszek rzeczywiście biedny, do tego zapalenie ucha musiał się nachorować, dobrze że mieliście dobrą opiekę ![]() Paulownia jak masz fizyczną pracę, to bardzo możliwe, że Twoje zapotrzebowanie jest takie duże więc kochana na pewno schudniesz nawet jak będziesz jadła 1500 dziennie, bo 1000 to za mało jak się narobisz w pracy ![]() Monia no Twój kotek na pewno będzie większy od mojego psa ale co do kotów to podobają mi się właśnie takie duże jak tygrysy wyglądają No a mój maluszek jak go wzięłam to aż się bałam, żeby takiej małej kuleczce nic nie zrobić Dodaję zdjęcia w pierwszy dzień kiedy go wzięłam, miał 8 tygodni a dwa ostatnie są z wczoraj
|
#1419 |
|
Raczkowanie
|
Monia oczywiście masz racje, dobrze że te badania mu porobili i wszystko jest dobrze. Biedny Twój maluszek, tyle musiał wycierpieć. Ty silna kobietka jesteś
![]() Meeedzik Ty swoją agrafke na allegro kupiłaś czy w normalnym sklepie? |
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Nenia kupiłam w sklepie sportowym za 17 zł
|
#1421 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że u mnie nie będzie droższa
Dzisiaj albo jutro pójdę kupić
|
|
|
|
#1422 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dostałam od Tżta ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Kotek Moni vs York Madzi wygrywa ![]() no ja jestem za pieskami, nie przekonałam się jeszcze do kotków, ale jak mały to zawsze jest słodki ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Miałam nerwowy tydzień, ech oby jeszcze tą drugą zmianę przeżyć w niedzielę poleciałam do sklepu no i co widzę? pustki po promocji, mało było cukierków nie było za bardzo w czym wybierać! Więc z poniedziałku rano lecę do sklepu zrobić zamówienie, niestety dyrektor się nie zgodził. Na darmo wstawałam po 8, wtorek poleciałam zrobić zamówienie dlatego na czwartek miało być. Środa też coś miałam do załatwienia i byłam z rana w sklepie w czwartek koleżanka ze stoiska nie odpisywała, więc migiem do sklepu dalej nie ma, dzwoniłam do przedstawiciela. Dzisiaj powtórka znowu czy jest towar dalej nie ma a cukierków mało... i tak zleciał cały tydzień... podobno dzisiaj o 13ma dotrzeć towar i też troszkę się denerwuję bo to moje pierwsze zamówienie czy nie przesadziłam z ilością bo wiem, że na 5 tyś. ale każdego smaku brałam po 3 średnio 4 opakowania gdzie kuwet mam 18 i w każdej się mieści średnio 3 lub 3,5 opakowania. Mam nadzieję,. że będzie więcej niż mniej....ale by się nie czepiali
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia a ja łańcuszek też dostałam od Tż
ale jakieś pół roku temu mój pies mi urwał łańcuszek a z wisiorka wyleciało oczko teraz mam serduszko też od Tż ![]() A co do twojej pracy to widzę, że masz trochę roboty, a zamówienie na pewno dobrze zrobiłaś
|
#1424 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ja już w domku ![]() Waga pokazała 56.7 czyli powoli ale spada ![]() Posprzątałam samochód i zaraz idę się uczy bo wieczorem jadę do koleżanki wesprze ją oby nic nie wpadło oprócz % ![]() Moje menu do tej pory: ś: 2 jajka na miękko bułka 2ś:pół grejfruta o: zupa ogórkowa a dalej się zobaczy ![]() na pewno będzie 70 brzuszków coraz mi lepiej idą ![]() hh nie bo mam w Warszawie a wczoraj mama mnie namawiała o 21 na kotleta ale nie dałam się i zjadłam kanapkę żeby nie było ![]() Baletnica witaj z powrotem Zarówno kotek Moni jak i kotek Madzi śliczny ale ja wolę kotki:P
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć kobitki
![]() Własnie wróciłam z Kwidzyna. Naczekałam się w tych kolejkach.... w Urzędach to zawsze jest masakra. Kolejny podpis mam 30 marca więc jeszcze dużo czasu Ubezpieczyłam dzieci i wzięłam zaświadczenie - teraz mogę chodzić bez obawy do przychodni z dziećmi Wcześniej dzieci były ubezpieczone u męża w pracy (w Polsce) a odkąd wyjechał to musiałam ja ich ubezpieczyć bo mąż w Niemczech płaci podatki i jedynie tam dzieci miały by za darmo ubezpieczenie. Byłam w Rossmannie po szampon Nivea do moich przetłuszczających się włosów bo już mi się kończy, kupiłam sobie jeszcze maszynkę do golenia i antyperspirant Chciałam podkład matujący Astora ale kosztuje 47 zł więc poczekam jeszcze do wypłaty męża bo chwilowo funduszy brak na takie drogie rzeczy za dużo dla kota nakupowałam w tym miesiącu Wypryskałam się moim ulubionym pefrumem - Pumą czerwoną i widziałam, że jest promocja więc może namówię męża aby mi kupił na urodziny bo mam 1 stycznia A ludzi w tym Rossmannie tyle, że masakra! A jakie piekne dekoracje świąteczne!! Czuć już Święta U mnie dzisiaj pogoda była straszna! Lało i było ciemno do 10 godziny. Potem się zaczęło przejaśniać i zrobiło się naprawde ładnie świeci słoneczko, niebo jest bezchmurne i jest nawet ciepło. Wezmę młodszego synka i pójdziemy do przedszkola odebrać Oskarka. Co do mojego zęba to powiem Wam, że mimo iż biorę te antybiotyki to dalej mnie troche boli ta prawa strona szczęki..... kataru juz nie mam, zatoki nie bolą, zęby niby zdrowe więc o co chodzi? Chyba trzeba będzie prześwietlenie zrobić bo kurde dziwne to troche. ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
Lekarze tam naprawdę byli świetni a pielęgniarki to jak prawdziwe siostry takie kochane Mi tez się takie duże koty podobają bo rzeczywiście wyglądają jak tygrysy Twój piesek na prawdę malutki był! Taka kuleczka śliczna Piękne te zdjęcia Wszystkie młode zwierzaczki są takie słodkie
|
|
#1426 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej możesz spać spokojnie ![]() Mój maluszek sie wycierpiał ale dobrze, że ma juz za sobą tą ospe i nigdy juz go nie nawiedzi ponownie Niby silna ale z tego stresu w tym szpitalu zaczęłam chudnąć i tak mi się to spodobało że postanowiłam się odchudzać. Wtedy zaczęła się właśnie moja przygoda z dietą ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
każdy zwierzaczek jak mały to słodki nawet świnki Kiedyś u kuzyna mojego męża widziałam takie maleńkie świnki - ale fajne były ![]() Pracy to faktycznie masz sporo No i gratuluję pierwszego zamówienia Na pewno wszystko będzie dobrze, a jak za dużo zamówiłaś to przed Świętami na 100% wszystko sprzedaż. Teraz będzie szał na cukierki
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U właścicielki i pierwszy dzień u mnie w domu to było takie niewiniątko a później jak się rozkręcił to myślałam, że zwariuję ![]() Był niedobry jak dorastał, musiałam się dużo napracować, żeby go wychować. Ale za to teraz posłuszny i grzeczny jak aniołek
|
|
#1429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bawcie się dobrze No i gratuluję że nie dałaś się namówić na kotleta Tak trzymaj! Ja kiedyś wolałam małe pieski od kotków ale teraz zarówno koty jak i pieski są słodkie na maksa tylko wycałować i wytulić ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
ale to chyba każda istota musi przejśc taki okres "buntu" w swoim życiu potem jest ok Przynajmniej w większości przypadków bo są i wyjątki...
|
|
#1430 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
no ale co by nie mówić to coś w tym jest, każdy musi kiedyś dorosnąć
|
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem!!
W koncu weekend Alez odpoczne… jutro planuje spac do 11 albo jeszcze dłużej!! Zmeczona jestem potwornie..dzis w pracy nie wstalam od kompa tylko do toalety i to biegusiem ale plusy tez SA!!! Nie jadlam za wiele ![]() Moje menu: I- Platki z mlekiem II - Pomarancza III - Parowka + kromka chleba z maslem IV - na obiad 3 ziemniki, pol jogurtru naturalnego i 2 plauszki rybne... SMAŻONE!!!!!! V - na kolacje 2 polowka jogutru + jajko ![]() Jak myslicie nie za duzo?? Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2011-12-09 o 16:56 |
|
|
|
#1432 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja niedawno wróciłam z pracy do domu i jestem padnięta, nawet mi się nie chce jedzenia przygotowywać taka jestem zmęczona.Dziś w pracy dostałam paczkę mikołajową dla siebie i synka,więc postanowiłam ,że będę miała już dla niego prezent pod choinkę (troszkę zaoszczędzę ).Będę musiała powiedzieć mężowi ,żeby część pyszności gdzieś wyniósł i schował żeby mnie nie kusiło![]() Monia dzięki wielkie za info dotyczące ospy.Będę wiedziała jak z tym walczyć po kosmetykach .Jutro pojedziemy do Bonarki jak wrócę z pracy, to sobie kupie co potrzebaczbasia nie uważam ,żeby było za dużo ![]() nenia ja tez ćwicze na agrafce -kupiłam za 16 złotych w carrefourze Acha moje menu: Bułka z serem białym i tuńczykiem 4 kostki czekolady jogurt+mieszanka(just fity, otręby , słonecznik, orzechy) ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Monia czasem z jakichś negatywnych spraw są korzyści.Miałaś ciężki okres , ale wynikiem tego zaczęłaś chudnąć ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Do menu dodaje jeszcze: małą garstkę migdałów warzywa na patelnie,kurczak,makaron jabłko |
|
|
|
#1433 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Monika- ja też używam podkładu Astora! Od niedawna, bo wcześniej Maybelline. Jestem zadowolona Ależ Ci zazdroszczę tego kotka, naprawdę! Kamikadze- no to leć szybko do łóżka i odpocznij sobie! Medzik- lubię takie psiaki dobrze, że już nie jest takim łobuzem! I oczywiście witam nowe koleżanki! Przepraszam, że nie wszystkim Wam odpisuję, ale tak szybko piszecie, że czasem zdarza mi się przegapić jakieś posty. A mój dzień był całkiem miły Byłam na zakupach świątecznych i dekoracyjnych no i kupiłam pierwsze białe dodatki. Bardzo dobrze komponują się z pokojem no i świątecznie- przeuroczy Święty Mikołaj i mała choinka, zielona oprószona sztucznym śniegiem z czerwonymi ozdobami. Jest prześliczna! Nijak ma się do kolorystycznie do reszty, ale jest super. Miałam wziąć białą, ale się rozmyśliłam. Miłego wieczoru.
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się dziś nudzę :/ Tż był wczoraj na rozmowie w sprawie pracy i dziś pojechał na dzień próby będzie aż do rana! A ja umieram z nudów, nie lubię się z Nim rozstawać ani na chwilkę
dopiero wtedy doceniam jak bardzo go kocham i jak wiele dla mnie znaczy.czabasia Twoje menu moim zdaniem ok, wcale nie za dużo ![]() Mariposa dziękuję a piesek to było moje marzenie i Tż je spełnił w zeszłym roku we wrześniu ![]() Cieszę się, że zakupy się udały ![]() Ja dziś cały dzień siedzę w domu ( prócz 2 godzin bo miałam jazdę ) i na 2 śniadanie zjadłam pasek czekolady nadziewanej malinowej taka jest pyszna, że gdybym mogła to zjadłabym całą na raz Zdziwiłam się, bo nie ma aż tak dużo kalorii, w pasku jest 88 kcal. Poza tymi słodkościami to menu ok ![]() We wtorek mam kolejną jazdę, tym razem do Nysy dziś mi fajnie szło i egzaminator powiedział, że widzi postępy
|
#1435 |
|
Raczkowanie
|
Mariposa super zakupy! Ja tez uwielbiam przystrajać dom na święta! W tym roku nie mam jeszcze nic ciekawego .Będę musiała rozejrzeć się za bobkami i łańcuchami na choinkę.I jeszcze chce takie biało-srebrne gałązki do wazonu ozdobione dzwoneczkami ,i jakis ładny nieduży świecznik na stół i obowiązkowo obrus z motywem swiątecznym.Mamy w biedronce takie po 19.99 i chyba na niego się zdecyduje.Ale najpierw musze czekać na wypłatkę od męża , bo swoja już wydałam na rachunki
![]() Meedzik rozumiem ,że bardzo kochasz swojego TŻ, ale nie jesteś w stanie spędzać z nim 24 godziny na dobę!Może Ty tez poszukaj sobie pracę...?Będziesz miała zajęcie,pieniążki,poznasz nowych ludzi , nie będziesz się nudziła Ja zaczęłam pracować(oczywiście dorywczo) jak miałam 18 lat.Chociaż nie lubię swojej pracy , to nie wyobrażam sobie cały czas siedzieć w domku---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Dziewczynki ja uciekam bo oczy same mi się zamykają a jutro mam na rano do pracy.dobranoc kochane |
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Kamikadze my już od 4 lat jeździmy za granicę ( ja od 4 a Tż od 5 ) teraz też mieliśmy jechać, ale zaczęłam robić prawko i chcę jak najszybciej je zdać, żebyśmy mogli znów jechać. Jeździmy dwa razy do roku raz do Niemiec i raz do Holandii. U nas z pracą jest strasznie ciężko :/ a jakbym załapała się np do sklepu to znów nie mogłabym za dużo jeździć, bo to też trzeba być dyspozycyjnym jak chcę szybko się z tym wyrobić. Ciągle się za czymś rozglądam, ale wiadomo jak to jest. Na szczęście o pieniądze nie musimy się martwić, bo dzięki wyjazdom za granicę mamy zabezpieczenie na najbliższy rok. A po Nowym roku do Holandii planujemy jechać ( jak zdam oczywiście prawko )
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się zdrzemnęłam z moim młodszym łobuziakiem
starszy synek poszedł do babci na noc Tak mnie zmuliło, że masakra. Tylko przyłożyłam głowę do poduszki i odfrunęłam. Synus też leżał obok i bajki oglądał i zasnął Idę zrobić sobie kolację - mam straszną ochotę na jajecznicę. Potem wykąpię się z moim szkrabem Ostatnio ciągle mi zimno.... w domu chodzę w swetrze i mimo to marznę. Straszny zmarźlak ze mnie i czasami to bardzo męczące...... Przestałam brać antybiotyki bo stwierdziłam, że nic mi one nie pomogą już na tego zęba który niby jest zdrowy a troche boli. Chcę w końcu przestać się faszerować lekami bo ciagle chodze jak pijana. Idę robić jajka
|
|
#1438 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim!
![]() Jeśli pozwolicie, to i ja się przyłączę. Zaczynam ze wzrostem 158cm i 55-56kg (dredloki nie pomagają w szacowaniu wagi), a celuję w 45kg. Jak w tytule - 5 zdrowych posiłków dziennie i więcej ruchu. Przede wszystkim chcę zrzucić z brzuszka i nóg. Zaczynam od północy. I trzymam kciuki za Was!
|
#1439 | ||
|
Zadomowienie
|
CzeSc Wam
![]() ja dzis po pracyy dosłownie padam i umieram z bólu zęba ;// kurdeeeee rozmawiałam dzis z kierowniczka i moze póści mnie na świeta do Pl ahhhh oby oby !! . Kurde kolejny wieczor siedze w domu ! bo nie ma gdzie wyjsc i z kim aleee za to ogladne Sobie Miss Polski ciekawe które wygra ale wszystkie takie kuszaceeeeeeee i fajne ciałka maja <marzyciel> ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Witam ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
a gdzie teraz planujecie jechac ) ? bo słyszałam ze dużo osób do Norwegii wyjezdza tam ponoć niezła kasa jest
|
||
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Monia za mną też ostatnio chodzi jajecznica, muszę sobie zrobić
może jutro ![]() Astrid witaj no i życze powodzenia w dążeniu do celu ![]() zelka mam nadzieję, że uda Ci się załatwić z szefową i wrócisz na święta do Polski A my z Tż planujemy jechać do Holandii
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

trzymaj się jakoś.
Wytoczyłam jakieś postępowanie, ale chyba ekipa eBaya zbytnio się tym nie przejęła. To był pierwszy i ostatni raz kiedy korzystałam z eBaya. Teraz kupuję tylko na All i tylko od rzetelnych sprzedawców.
Zrobilam maseczke na twarz anty stres
Mąż dzwonił, że nakupował pełno słodyczy w tym 10 różnych czekolad bo był na zakupach. Kupił też mi prezent ale nie powiedział jaki... 
nie mogę patrzeć jak takie małe niewinne istotki chorują
to samo miałam z moim psem, jak go wzięłam to ważył nie cały kilogram a rósł w oczach

w niedzielę poleciałam do sklepu no i co widzę? pustki po promocji, mało było cukierków nie było za bardzo w czym wybierać! Więc z poniedziałku rano lecę do sklepu zrobić zamówienie, niestety dyrektor się nie zgodził. Na darmo wstawałam po 8, wtorek poleciałam zrobić zamówienie dlatego na czwartek miało być. Środa też coś miałam do załatwienia i byłam z rana w sklepie w czwartek koleżanka ze stoiska nie odpisywała, więc migiem do sklepu dalej nie ma, dzwoniłam do przedstawiciela. Dzisiaj powtórka znowu czy jest towar dalej nie ma a cukierków mało... i tak zleciał cały tydzień...
więc poczekam jeszcze do wypłaty męża bo chwilowo funduszy brak na takie drogie rzeczy