|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy
dawPIS, ja tylko z tym się spotkałam:
http://www.ecotravel.pl/oboz_let/wlo...na_oboz_02.htm http://www.ecotravel.pl/oboz_let/wlo...s_simon_01.htm http://www.azymut-travel.com/wlochy-...i-wenecja.html http://www.jaworzyna.com.pl/offer/20 http://www.traper.poznan.pl/obozy/ob...nie_Rimini.htm są głupie przedziały wiekowe, 12-18, ale cóż począć ![]() Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2010-02-28 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1412 |
Rozeznanie
|
Ja generalnie polecam Jaworzynę
![]() I jak tam? minęła komukolwiek fascynacja Włochami? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1413 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1414 |
Rozeznanie
|
ja wracam w tym roku, i generalnie wybieram się na Italianistykę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1415 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Przyczajenie
|
oo to fajnie ;P a w jakim terminie jak cos??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
http://www.jaworzyna.com.pl/offer/105 tu jadę też chyba ![]() ![]() Wybiera się stąd ktoś też? ;D Bo widze, że dużo osób poleca biuro ![]() Edytowane przez iwanttobealone Czas edycji: 2010-03-05 o 05:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1418 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tyle tylko że ja autokarem. już nie moge się doczekać sierpnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Przyczajenie
|
no siema siema LO chyliczkowska ;D właśnie też sie zastanawiam nad tym turnusem ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Raczkowanie
|
ooo Chyliczkowka, jak milo ;D
a ktora klasa? ;p Edytowane przez Dominikaaaaaa Czas edycji: 2010-03-06 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Czytam, czytam. I stwierdzam, że Rimini, powinni zalecać osobom, które mają kompleksy, żeby się dowartościować komplementami włochów, co nie wspomnę prawią każdej. A potem się dziwimy, że wyzywają polki od dziwek
![]() I moja wiadomość absolutnie nie ma na celu obrażania kogokolwiek tutaj.
![]() |
#1423 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
taa, w sumie po części się zgodzę z Tobą.. dziewczyny, nie ma co się za bardzo cieszyć z jakichś płytkich komplemencików.^^ w Rimini można spędzić świetnie czas, ale samych włochów należy traktować z dystansem.. ok, jeśli kogoś to bawi to spoko, ale dziewczyny ze skłonnościami do naiwności- pilnujcie się i pamiętajcie ile jesteście warte.. więcej niż puste słowa ledwo co poznanych kolegów wołających te same teksty do co drugiej panny. ![]() ale myślę, że większość o tym wie i jedzie tam dla samej Italii, a nie dla liczących na łatwe dziewczyny włochów. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Zadomowienie
|
Shinn, mnie to raczej rozbawiło
![]() ![]() Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2010-03-06 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1426 |
Raczkowanie
|
Byłam, było nieźle
![]() Miejscowość całkiem całkiem.. Co do samych włochów - lubią pozaczepiać na ulicy a na dyskotece to już szkoda gadać.. Łap przy sobie nie trzymają ![]()
![]() |
#1427 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() pinacoladka95 - jak się w większości dziewczyny dają to potem nie dziwota, że tak się faceci zachowują. ; ) ale jak dziewczyna ma rozum to sobie z tym poradzi ; ) no ale nie jest to temat o charakterach włoskich, chociaż w sumie dobrze, bo może ktoś jadący do Rimini 'bo włosi są taaacy słodcy' uświadomi sobie po przeczytaniu tego, że słodcy to może są, ale dlatego, że wiedzą, że wystarczy być słodkim, a już większość dziewczyn będzie ich ![]() Edytowane przez iwanttobealone Czas edycji: 2010-03-06 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1429 |
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny, nie spodziewalam sie, że z Wlochami jest az tak zle....
![]() po obozie w Turcji myślałam że jeśli chodzi o natrętnych facetów, to gorzej być nie moze ![]() Edytowane przez Dominikaaaaaa Czas edycji: 2010-03-07 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1431 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim! Wybiera się ktoś z biura juwentur do Rimini?
A dla tych którzy już byli mam pytanie.. Gdzie i co można kupić za korzystną cenę? (mowię o ubraniach, perfumach etc.) ;D ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
W San Marino perfumy w bardzo korzystnych cenach (i oczywiście także alkohole
![]() ![]()
![]() |
#1433 |
Przyczajenie
|
Suuuper!
![]() Już nie mogę się doczekać! ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- A kto był w Mirabilandii? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
Raczkowanie
|
Też byłam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1435 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, chciałabym się wybrać do Rimini w tym roku z koleżanką
![]() Tylko waham się właśnie między Butem, a Best Harcturem. Nie byłam jeszcze na żadnym zagranicznym obozie, dlatego za bardzo nie wiem czego się spodziewać, ile brać kasy itp. Jak kadra? Wpuszczają na dyskoteki poniżej 16? Uczuliłyście mnie na włochów ^^ Zastanawiam się jak jest z hotelami? za co w ogóle są te gwiazdki?
Live like a music ![]() Edytowane przez Laffy Czas edycji: 2010-03-15 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
Raczkowanie
|
Ja bylam z Buta już, chociaz nie w Rimini, a w Bulgarii. Kadra byla super (tzn można powiedziec ze mieli nas gdzies, moglismy robic na co mielismy ochote, tak wiec większosci to pasowalo
![]() w tym roku wlasnie sprobuje z Rimini z Buta... a wlasnie, jesli chodzi o wycieczki... byl ktos moze w Aquafunie? oplaca sie? a i jeszcze jedno...byl ktoś moze na wycieczkach: Florencja z Pizą i Wenecja? bo ja wlasnie zastanawiam się, którą z nich wybrac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
Przyczajenie
|
Ja nie byłam, ale czytałam, że w Wenecji strasznie dużo chodzenia i śmierdzi. Więc wybrałabym i zresztą już wybrałam Florencję z Pizą.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Przyczajenie
|
Byłam w Rimini rok temu i było za***iscie. Byłam z Antavia z Krakowa.
Kadra super oprocz rezydentki z hotelu. Ogolnie caly hotel (Stella D'Italia) jest dziwnie nastawiony na ludzi ktorzy tam przyjada. Sprzataczki przychodzily codziennie niby posprzatac itp ale sprwadzaly czy nie ma zadnych butelek petow itp. Kolega zostawil kiedys na balkonie butelke-kiepownice to wylaly mu na lozko wszystko. Naszym opiekunkom dolewaly wode do kosmetykow, to hotel ustalal kiedy mamy do niego wrocic z dyskoteki ( 2 w nocy max ;/),ogolnie dziwnie. Pokoje troche klitki ale mi to nie przeszkadzalo, balkon byl lazienka tez. Ceny zalezy na co kto sie nastawia: np pepsi 2 l 1,5, zgrzewka wody 1,2 , piwa mozna bylo tanio kupic chyba ze ktos jest wybredny, wino od 3 w gore, johnnie walker czerwony 17.5 , wodka gdzies 10 moze wiecej. W klubach byłam dwoch: Carnaby i Blow up. Wstep do 1 okolo 10 a do blow 5 wraz z dojazdem. Na wstepie dostawalo sie darmowego drinka. Ogolnie za***iscie. Carnaby ma 3 poziomy na kazdym inna muzyka. Wchodzilismy tam cala grupa wiec nie bylo zadnych problemow. Kolega mial 14 lat i wszedl. Jesli chodzi o Wenecje, to jest tam strasznie duszno i goraca, ale da sie wytrzymac. Nie smierdzialo w ogole prawie jak bylam. Mysle ze warto ja zobaczyc. Mirabilandia miazga ![]() ![]() Wlosi sa fajni, strasznie mili i przyjaznie nastawieni. Nie sa natarczywi ani nic w tym guscie. Jesli powiesz im nie to odejda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1440 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny;DDDD
ja się właśnie zapisałam na obóz z Buta do Rimini;D mam 15lat... na turnus od 23.07 do 03.08 ...jedzie ktoś..? autokarem... aaa ii... aa propo kadry... zdażali się jacyś bardzo surowi..? żeby nie było można wychodzić,czy coś..? pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.