Tatuaż część II- wątek zbiorczy - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-29, 14:51   #1411
Sandrika
Zadomowienie

Dot.: Tatuaż część II- wątek zbiorczy

Ja całkiem lubie słońce i przesiadywać na nim długie godziny nie koniecznie sie opalajac ale jednak, natomiast jeżeli jedno drugie wyklucza to tym bardziej daje mi to duzo do namysłu
Co prawda napis mial byc czarny ale nie wyobrazam sobie za pare lat zeby wypłowiał.. nie po to będzie robiony, lubie lato i kocham morze dlatego przemysle to dokladnie jeszcze raz
Sandrika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 14:54   #1412
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez Sandrika Pokaż wiadomość
To nie to że mam ciśnienie i nagle chce go zrobić, nadażyła się okazja to chce to wreszcie zrobić, nie miałam pojecia że tzreba będzie teraz unikać długo słońca, dlatego też pójde za waszą radą i zrobie go na jesień kiedy już nie będą groźne mi upały etc.

Natomiast jeżeli chodzi o język arabski, tak podoba mi się pod względem estetycznym, ma też więcej znaczeń.. Rozumiem wasz naskok na mnie natomiast nie znam sie dokładnie na tym więc dla was pewnie to dość dziwne :P

Ciesze sie jednak że napisałam tutaj bo nie wiedziałam wielu rzeczy, na pewno tego tatuażu teraz nie wykonam

Pozdrawiam :P
nie odbieraj mojej wypowiedzi jako naskok na Ciebie - po prostu to takie moje przemyślenia, ja dość zasadniczo podchodzę do niektórych spraw, o tatuażu sama myślałam kilka lat i mam pewne refleksje - być może po prostu uda mi się zwrócić czyjąś uwagę na ten aspekt, o którym nie pomyślał

a Ty oczywiście zrobisz jak zechcesz, i najważniejsze, żebyś się z tym dobrze czuła - ale decyzja jest dobra jeśli jest świadoma

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 15:11   #1413
Sandrika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
nie odbieraj mojej wypowiedzi jako naskok na Ciebie - po prostu to takie moje przemyślenia, ja dość zasadniczo podchodzę do niektórych spraw, o tatuażu sama myślałam kilka lat i mam pewne refleksje - być może po prostu uda mi się zwrócić czyjąś uwagę na ten aspekt, o którym nie pomyślał

a Ty oczywiście zrobisz jak zechcesz, i najważniejsze, żebyś się z tym dobrze czuła - ale decyzja jest dobra jeśli jest świadoma
Wiem i bardzo dziękuje Nie sposób sie z Tb zgodzić że tatuaż robiony raz na całe życie musi być przemyślany i zrobiony z głową a nie pod wpływem impulsu i przypadku Tatuaże mnie kręcą od 3 lat, wiem co chce mieć wytatułowane, to ma dla mnie osobiste znaczenie natomiast ten arabski to tylko i wyłącznie mój wymysł, tak czy siak i tak sie teraz zastanawiam czy jest sens wgl robienia poniewaz kocham slonce
Sandrika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 15:23   #1414
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Wiem i bardzo dziękuje Nie sposób sie z Tb zgodzić że tatuaż robiony raz na całe życie musi być przemyślany i zrobiony z głową a nie pod wpływem impulsu i przypadku Tatuaże mnie kręcą od 3 lat, wiem co chce mieć wytatułowane, to ma dla mnie osobiste znaczenie natomiast ten arabski to tylko i wyłącznie mój wymysł, tak czy siak i tak sie teraz zastanawiam czy jest sens wgl robienia poniewaz kocham slonce
może zrób w takim miejscu gdzie na działanie słońca będzie narażony jak najmniej?

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 15:35   #1415
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Możesz się opalać, ale przygotuj się na częste poprawki, bo moim zdaniem nie ma nic brzydszego niż wyblakłe tatuaże. W każdym razie dobrze, że postanowiłaś się zastanowić
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 15:53   #1416
jasnosz
Zakorzenienie

Cytat:
To nie to że mam ciśnienie i nagle chce go zrobić, nadażyła się okazja to chce to wreszcie zrobić, nie miałam pojecia że tzreba będzie teraz unikać długo słońca, dlatego też pójde za waszą radą i zrobie go na jesień kiedy już nie będą groźne mi upały etc.

Natomiast jeżeli chodzi o język arabski, tak podoba mi się pod względem estetycznym, ma też więcej znaczeń.. Rozumiem wasz naskok na mnie natomiast nie znam sie dokładnie na tym więc dla was pewnie to dość dziwne :P

Ciesze sie jednak że napisałam tutaj bo nie wiedziałam wielu rzeczy, na pewno tego tatuażu teraz nie wykonam

Pozdrawiam :P
słońce to jedno ale nad morzem woda ważna a to jeszcze dłużej powinno sie unikac

mnie tak nosi na następny ale właśnie morze-nie dam rady nie moczyc
czekam na wrzesień,na zime już zaplanowane 3 duże 2 pikusie

i bez przesady z tymi poprawkami,ja sie opalam ,filtrem smaruje tylko jeden bo reszta to nic ciężkiego do poprawki,żaden nie wyglada dużo gorzej niż ten smarowany filtrem 50 (mówie o czarnych)

pokazywałam kiedyś mocno opalany 9 letni,nie wygląda tragicznie ale poprawka mu sie przyda za rok

Edytowane przez jasnosz
Czas edycji: 2012-06-29 o 15:59
jasnosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 16:51   #1417
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Belliza Pokaż wiadomość
nie wyobrażasz sobie mieć na sobie "górnolotnych napisików", a wyżej piszesz, że masz na sobie "oklepaną" sentencję.. ? troche zaprzeczasz sama sobie..
Motylki też mnie nie kręcą, z kwiatami różnie bywa - są KWIATY i kwiatki... to mega różnica, jak dla mnie.[COLOR="Silver"]
Oklepane dwa słowa, bo każdy je zna, nie wiem jak inaczej to określić Napis w każdym razie, jak komuś się uda go zobaczyć, wywołuje ogólną wesołość (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) :P, chodziło mi właśnie o takie super poważne życiowe mądrości, które z wiekiem bardzo szybko się zmieniają, czy teksty piosenek itp. Ale nic do tego nie mam, jak ktoś sobie robi to jego ciało w końcu

To tak chciałam sprostować, zeby nie wyjść na hipokrytkę, ale nie wiem czy mi się udało
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-29, 17:11   #1418
sendenhorst
Raczkowanie

Kobietyyyyyy !! Help me !!
Jak długo nie mogę moczyć i wystawiać na promienie słoneczne tatuażu ? W ogóle już w te lato będę musiała unikać słońca i wypadów nad wodę? Czy jest jakiś określony czas? Czy to kwestia indywidualna - jak się zagoi będzie można wejść do wody i się opalać? Czytałam że są blockery i wtedy mogę się swobodnie opalać i nie narażać tatuażu na słońce..
Bardzo proszę o odpowiedź, bo zamierzam zrobić sobie tatuaż w połowie lipca ( ma być chłodniej tzn około 20- 17 stopni ) i chciałabym się w końcu zdecydować
sendenhorst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 17:50   #1419
Belliza
Raczkowanie

słońca należy bezwzględnie unikać przez min. miesiąc

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Oklepane dwa słowa, bo każdy je zna, nie wiem jak inaczej to określić Napis w każdym razie, jak komuś się uda go zobaczyć, wywołuje ogólną wesołość (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) :P, chodziło mi właśnie o takie super poważne życiowe mądrości, które z wiekiem bardzo szybko się zmieniają, czy teksty piosenek itp. Ale nic do tego nie mam, jak ktoś sobie robi to jego ciało w końcu

To tak chciałam sprostować, zeby nie wyjść na hipokrytkę, ale nie wiem czy mi się udało
spoko, spoko Ciekawa jestem, co to za napis, że wywołuje taką wesołość?

Ogólnie dla mnie napis to napis, i to literki, i to literki dlatego tak się doczepiłam do Twojej wypowiedzi, hehe
Belliza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 22:53   #1420
tiramisu_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sendenhorst Pokaż wiadomość
Czytałam że są blockery i wtedy mogę się swobodnie opalać i nie narażać tatuażu na słońce..
Fizycznie nie istnieje coś takiego jak kosmetyk-bloker na uv, uparcie piszą w różnych artykułach na necie o tych blokerach - a czy ktoś taki gdzieś widział? Bo ja bym z chęcia zakupiła
tiramisu_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 23:34   #1421
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
a ciekawości kto Cię w Rybniku tak potraktował?
Bo mam podejrzenie co do dwóch panow z których jeden właśnie za coś takiego już wyleciał...
nie pytałam go nawet o imię, nazwisko, a nawet ksywę. nie pamiętam nawet dokładnie kiedy tam byłam (przybliżenie wiele ludziom nie mówi, bo po było po zrobieniu drugiego tatuażu jakiś rok, czyli mniej więcej półtorej roku temu), poszłam wtedy do art-line studio

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”

Edytowane przez Nerchie
Czas edycji: 2012-06-29 o 23:40
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-30, 15:53   #1422
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
nie pytałam go nawet o imię, nazwisko, a nawet ksywę. nie pamiętam nawet dokładnie kiedy tam byłam (przybliżenie wiele ludziom nie mówi, bo po było po zrobieniu drugiego tatuażu jakiś rok, czyli mniej więcej półtorej roku temu), poszłam wtedy do art-line studio
zapytałam z ciekawości bo właśnie za takie praktyki wyleciał jeden z tatuatorów ze znanego studia w Rybniku

Myślę, że znajdziesz kogoś kto załapie o co Ci chodzi - akurat w woj śląskim jest kilka naprawdę dobrych studiów - ja bym najpierw rozejrzała się w tych: Ink-ognito (ale raczej Maciek, bo to nie Tofiego klimaty, Sauron Ruda Śląska i Alien Dąbrowa Górnicza)
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 22:38   #1423
niuja
Rozeznanie

hej,mam pytanko jak długo zajmuje zrobienie tatuażu 2cmx2cm i ile maksymalnie trwa sesja przy obszernym tatuażau?czy zależy to od wytrzymałości tatuowanego czy np.tatuatoży nie przekraczają pewnego czasu?
Stary 2012-07-01, 02:32   #1424
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że znajdziesz kogoś kto załapie o co Ci chodzi - akurat w woj śląskim jest kilka naprawdę dobrych studiów - ja bym najpierw rozejrzała się w tych: Ink-ognito (ale raczej Maciek, bo to nie Tofiego klimaty, Sauron Ruda Śląska i Alien Dąbrowa Górnicza)
Dziękuje Spróbuję najpierw w Rybniku, jak tam nie dojdę do porozumienia w Ink-ognito to spróbuje dalszej wyprawy

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 07:37   #1425
Bamtaro
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niuja Pokaż wiadomość
hej,mam pytanko jak długo zajmuje zrobienie tatuażu 2cmx2cm i ile maksymalnie trwa sesja przy obszernym tatuażau?czy zależy to od wytrzymałości tatuowanego czy np.tatuatoży nie przekraczają pewnego czasu?
Ja ma tatuaż 5x5 około, a może i większy
Trwało to mniej więcej godzinkę, bo kwiczałam jak zarzynana krowa z ekscytacji.
Wszystko zależy chyba od ciebie i pana tatuażysty, ale nie sądzę, że zajmie mu to dłużej niż 30 minut. Najpierw obramowanie, a później wypełnienie (które ostrzegam boli bardziej).
Jest 73
Było i musi być 52 HELP
Bamtaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 10:27   #1426
Variance
Zadomowienie

GG do Variance

Cytat:
Napisane przez niuja Pokaż wiadomość
jak 2x2 to pewnie napis, wiec niewiele 20-30mim w tym troche jeszcze czasu na przygotowanie.
sesja trwa zwykle po 6 do 8 godzin. ale można je robić i po 5 czy 4 godziny. zależy to od Twojej wytrzymałości czy samopoczucia. zresztą można różnie się umawiać, że jedna sesja bd dłuższa a jedna krótsza.

ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...?

przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog.

krew barwiona tlenkiem żelaza  - tattoomaniak.

little nerd - wierny kibic League of Legends
.
Variance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 11:14   #1427
kinia2305
Zadomowienie

Mój projekt jest gotowy Czekalam ponad dwa tygodnie i wczoraj w końcu go zobaczyłam. Szczęka mi opadła z wrażenia. Serio nie sądziłam, że Daniel do tego stopnia będzie czytał w moich myślach i połączy to wszystko po swojemu dodając do róż listki i zamieniając zwykłe czarne zawijasy o których myślałam w wycieniowane pędy róż, którymi owinął mój stary tatoo zaprojektowany przeze mnie i robiony w wieku 18 lat (tak tak dalej mi się podoba i nie mam zamiaru go zakrywać tylko ozdobić i powiększyć)
Efekt jak dla mnie powalający. Przede wszystkim powaliła mnie jego wielkość - zakryje całe dolne plecy, ciut zejdzie na pośladki, rozciągnie się na całe boczki i pójdzie w górę ponad stanik. To jest dokładnie to czego chciałam ale co innego sobie wyobrazać, a co innego widzieć wzór na wielkiej kartce
Daniel chciał róże w kolorze ale dla mnie to odpada więc uzgodniliśmy, że będą grafitowo - białe, mój tribal czarny, a pędy i listki wycieniowane czarnym żeby każdy element się odznaczał. Na projekcie nie było jeszcze ważki ale poproszę o czerń z grafitem.
Jestem tak podejscytowana, że prawie podskakuję jak mała dziewczynka
Zaczynamy prawdopodobnie w przyszły weekend o ile zejdzie mi reakcja alergiczna ze skóry. Zapomniałam tylko zapytać na ile razy będziemy go robić.

Niedawno rozmawiałyście o czerwieni o o jej "przyjmowaniu się"
Podczas mojego pobytu w salonie przyszedł gośc umówić się na poprawkę czerwieni właśnie. Strasznie to było wyblakłe. Zawsze tak jest, że trzeba poprawiać czerwień? Pewnie to zależy od skóry i pielęgnacji?
I wonder where my money went
I often wonder why I wonder

kinia2305 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 13:09   #1428
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kinia2305 Pokaż wiadomość
Niedawno rozmawiałyście o czerwieni o o jej "przyjmowaniu się"
Podczas mojego pobytu w salonie przyszedł gośc umówić się na poprawkę czerwieni właśnie. Strasznie to było wyblakłe. Zawsze tak jest, że trzeba poprawiać czerwień? Pewnie to zależy od skóry i pielęgnacji?
chodzi o składniki chemiczne jakie są w czerwonej farbie - jesli ktoś ma problemy z uczuleniami, jest alergikiem - to czerwień albo się będzie paprać (kolega na pierwszy tatuaż wymyślił sobie wielkie logo Liverpoolu - czerwone - zrobiła się gigantyczna reakcja alergiczna, obrzęk, gorączka, powiększenie węzłów chłonnych, bąble na skórze - jedna wielka masakra i przy tak silnej alergii nawet nie może go poprawić), albo organizm odrzuci - czyli wyblaknie. Inna rzecz, że czerwień może goić się dłuzej - więc jak ktoś nie ma cierpliwości i myśli, że tatuaż jest zagojony i go moczy drapie czy opala to nawet jak nie ma żadnych alergii - może mu po prostu wyblaknąć.
Stary 2012-07-01, 14:37   #1429
Belliza
Raczkowanie

Cześć dziewczyny Mam pytanko, jakich używacie olejków do opalania spf 50? Chodzi mi o konkretne firmy. Zależałoby mi na takim, który by nie był za bardzo tłusty i nie zostawiał też na tatuażu takiej białej lepkiej warstwy itp. Macie jakieś swoje ulubione?

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Bamtaro Pokaż wiadomość
Ja ma tatuaż 5x5 około, a może i większy
Trwało to mniej więcej godzinkę, bo kwiczałam jak zarzynana krowa z ekscytacji.
Wszystko zależy chyba od ciebie i pana tatuażysty, ale nie sądzę, że zajmie mu to dłużej niż 30 minut. Najpierw obramowanie, a później wypełnienie (które ostrzegam boli bardziej).
niekoniecznie, bo mnie np. bolały dużo bardziej kontury, niż wypełnianie

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
chodzi o składniki chemiczne jakie są w czerwonej farbie - jesli ktoś ma problemy z uczuleniami, jest alergikiem - to czerwień albo się będzie paprać (kolega na pierwszy tatuaż wymyślił sobie wielkie logo Liverpoolu - czerwone - zrobiła się gigantyczna reakcja alergiczna, obrzęk, gorączka, powiększenie węzłów chłonnych, bąble na skórze - jedna wielka masakra i przy tak silnej alergii nawet nie może go poprawić), albo organizm odrzuci - czyli wyblaknie. Inna rzecz, że czerwień może goić się dłuzej - więc jak ktoś nie ma cierpliwości i myśli, że tatuaż jest zagojony i go moczy drapie czy opala to nawet jak nie ma żadnych alergii - może mu po prostu wyblaknąć.
a szybko po tatuowaniu zrobiłam mu się ta mega reakcja alergiczna? To chyba krótko po tatuowaniu wychodzi, prawda?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-01, 14:43   #1430
fiasco
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewczyny Mam pytanko, jakich używacie olejków do opalania spf 50? Chodzi mi o konkretne firmy. Zależałoby mi na takim, który by nie był za bardzo tłusty i nie zostawiał też na tatuażu takiej białej lepkiej warstwy itp. Macie jakieś swoje ulubione?
nie wiem, czy znajdzie się taki nietłusty i nie bielący. Taka ochrona to zdecydowana większość choć trochę bieli, że już o tłustości nie wspomnę Tak więc podłączam się do pytania, chętnie poznałabym coś niebielącego, bo o ile na normalnej skórze mi ten efekt nie przeszkadza o tyle na kolorowym tatuażu już owszem...
Stary 2012-07-01, 14:58   #1431
wiola_p
Zadomowienie

ja już jestem zdecydowana, wiem co chcę planuję zrobić napis, moje motto, wzdłuż boku, wokól napisu pnącza z odgałęziami, coś na styl drzewa, na koncu każdej gałęzi chcę umieszczać symbolikę ważną w moim życiu, chcę aby ten tatuaż był rozwojowy i w przypadku ważnych wydarzeń w moim życiu chcę dodawać taką gałąź. Na razie będą 3 gałęzie z herbem Barcy oraz dwa serca z inicjałami rodziców
czytając Wasze opinie zdecydowałam się na szery, mam nadzieję że nie czeka się zbyt długo
wiola_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 14:59   #1432
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Cześć dziewczyny Mam pytanko, jakich używacie olejków do opalania spf 50? (...)
a szybko po tatuowaniu zrobiłam mu się ta mega reakcja alergiczna? To chyba krótko po tatuowaniu wychodzi, prawda?
ja wypróbowałam chyba wszystkie. Ostatnio moim hitem jest Iwostin SPF50 w sprayu. Trochę mniej tłusty.
Ale generalnie takie wysokie filtry zawsze mają konkretną konsystencję.
Przy małych tatuażach można spróbować kremu z SPF50 do twarzy - ja lubię Vichy - jest mniej tłusty, ale przy dużych powierzchniach tatuaży mało ekonomiczny.

a co do tej alergii - to z tego co słyszałam wychodzi to bardzo szybko po zrobieniu tatuażu - czerwień bardziej puchnie, bardziej boli w porównaniu z innymi kolorami na tatuażu.
ale on to przegiął bo zafundował sobie cały wielki czerwony tatuaż (tylko z czarnymi konturami) a że pierwszy tatuaz to nie wiedział, że jest uczulony.
Stary 2012-07-01, 16:09   #1433
Koteczka89
BAN stały

Cytat:

tak, max kilka - kilkanascie godzin po . niech kolega sie cieszy ze tylko taka reakcja alergiczna, bo tatuaż może nawet zabić
Koteczka89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-01, 16:35   #1434
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Koteczka89 Pokaż wiadomość
tak, max kilka - kilkanascie godzin po . niech kolega sie cieszy ze tylko taka reakcja alergiczna, bo tatuaż może nawet zabić
wiesz, z nim było już naprawdę źle - a to wielki, silny wysportowany facet.
- tyle, że nie za mądry
Zrobił ten tatuaz podczas pobytu w Anglii i nawet za bardzo się z lekarzami nie mógł dogadać.
Została mu czerwono-czarna wielka blizna jak po oparzeniu wrzątkiem na ramieniu.
Może gdyby był w Polsce pomogliby mu skuteczniej.
Stary 2012-07-01, 18:08   #1435
jasnosz
Zakorzenienie

czyli najpierw zrobic jakaś mini kreske czerwoną i zobaczyc?
jasnosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 18:34   #1436
maedle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wiola_p Pokaż wiadomość
ja już jestem zdecydowana, wiem co chcę planuję zrobić napis, moje motto, wzdłuż boku, wokól napisu pnącza z odgałęziami, coś na styl drzewa, na koncu każdej gałęzi chcę umieszczać symbolikę ważną w moim życiu, chcę aby ten tatuaż był rozwojowy i w przypadku ważnych wydarzeń w moim życiu chcę dodawać taką gałąź. Na razie będą 3 gałęzie z herbem Barcy oraz dwa serca z inicjałami rodziców
czytając Wasze opinie zdecydowałam się na szery, mam nadzieję że nie czeka się zbyt długo
Czeka sie, czeka
na samym początku maja, zapisałam sie na najbliższy termin - listopad Choc uważam ze to dosyć krotki termin

"Czytanie książek wymaga odwagi.
Siły woli, odporności psychicznej
oraz umiejętności jednoczesnego
kąpania się, czytania i picia
w ten sposób, by nie oblać się wrzątkiem."
S.K
maedle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 20:10   #1437
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny Mam pytanko, jakich używacie olejków do opalania spf 50? Chodzi mi o konkretne firmy. Zależałoby mi na takim, który by nie był za bardzo tłusty i nie zostawiał też na tatuażu takiej białej lepkiej warstwy itp. Macie jakieś swoje ulubione?[COLOR="Silver"]
Cytat:
Napisane przez fiasco Pokaż wiadomość
nie wiem, czy znajdzie się taki nietłusty i nie bielący. Taka ochrona to zdecydowana większość choć trochę bieli, że już o tłustości nie wspomnę Tak więc podłączam się do pytania, chętnie poznałabym coś niebielącego, bo o ile na normalnej skórze mi ten efekt nie przeszkadza o tyle na kolorowym tatuażu już owszem...
Jest taki - dla mnie idealny. Dax cosmetics Perfecta Mama - wodoodporny balsam ochronny SPF 50+. Nie bieli, nie tłuści, nie klei się, wchłania jak balsam. Używam namiętnie i nie rozstaje się z nim

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 20:18   #1438
kinia2305
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za wyczerpującą wypowiedź

Cytat:
Napisane przez Benek23 Pokaż wiadomość
Jest taki - dla mnie idealny. Dax cosmetics Perfecta Mama - wodoodporny balsam ochronny SPF 50+. Nie bieli, nie tłuści, nie klei się, wchłania jak balsam. Używam namiętnie i nie rozstaje się z nim
Wpisuję na listę must have mimo, że tatuaż będzie non stop zakryty ciuchami i mimo wiecznego deszczu na wyspie. Bo może kiedyś wyjdzie słonko i pojadę nad ocean?
I wonder where my money went
I often wonder why I wonder

kinia2305 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 20:27   #1439
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinia2305 Pokaż wiadomość

Wpisuję na listę must have mimo, że tatuaż będzie non stop zakryty ciuchami i mimo wiecznego deszczu na wyspie. Bo może kiedyś wyjdzie słonko i pojadę nad ocean?
Kiedyś na pewno wyjdzie

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 20:36   #1440
Belliza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Benek23 Pokaż wiadomość
Suuuper, dziękuję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości