U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-26, 16:14   #1411
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
sama mam juz metlik w glowie

nie wiem czy ten bar wynajmowac ( jest juz wynajety) dla 5 dziewczyn.

Czy zostac na stancji, zrobic domówke i pojsc na balety ( o polowe albo i wiecej taniej) w kosztach by bylo...

co byscie zrobiły?
Ja bym wybrała domówkę

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 16:18   #1412
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

maruda- gdzie robilas poradnie?

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 16:23   #1413
Post_Blue
Rozeznanie

Paula, ja bym robiłam domówkę. U mnie wyglądało to tak, że w mieszkaniu wypiłyśmy, zjadłyśmy, zrobiłyśmy część konkursów, a potem pojechałyśmy do klubu, gdzie miałyśmy zarezerwowaną lożę. Tam potanczyłyśmy i dziewczyny miały do wykonania różne zadania, typu namówic obcego faceta, żeby się rozebrał;O Myślę, że odrobinę prywatności na początku Wam się przyda Poza tym: uszy do góry, na pewno będziesz się świetnie bawić! Lepiej mieć sprawdzone, zaufane towarzystwo niż dużą grupę przypadkowych osób. Moja koleżanka np wyszła z klubu po godzinie z nowo poznanym facetem (chociaż ponoć jest taaaka zakochana w swoim), niesmak pozostał.

Nena, mam pytanie odnośnie zdjęcia pazurków z pinspire - czy masz taką ozdóbkę na paznokieć?
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 16:24   #1414
melod_y
Zakorzenienie

maruda- gdzie robilas poradnie?

Stary 2012-06-26, 16:25   #1415
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Przepięknie wyglądałaś. Rewelacja. Nie mogę wyjść z podziwu
Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Partygirl - piękna relacja
Bardzo podoba mi się twoja fryzurka ślubna.

Co do torebek - u mnie się sprawdziła ponieważ na moje nieszczęście w dzień ślubu dostałam okres i nie mogłam jej wtedy nie mieć.
Do toalety chodziłam z siostrą (wyobrażacie sobie zmianę tamponów w sukni ślubnej w ciasnej kabinie - co się nagimnastykowałam to moje...)

Z torebki przydały się głównie chusteczki, puder matujący i błyszczyk.
Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
Party-girl popieram zdania dziewczyn! cudownie
Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Piękna relacja,wyglądałaś cudnie,bardzo mi się podoba Twoja fryzura
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!
Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
no w sumie też prawda gratulacje zdanego egzaminu

oj no to trudno będzie bez zdjęc

a w jakim kolorze te pudełka zamówiłaś???

party_girl ślicznie wyglądałaś i super relacja
dziekuje dziewczyny, bardzo mi milo

ja dzis odebralam prawo jazdy, ale na dowod jeszcze sobie poczekam... przeprowadzilam sie dosyc daleko i musza czekac na dokumenty, chyba dowod odbiore po miesiacu dopiero od zlozenia wniosku
ok ide do mezusia, milego dnia
Stary 2012-06-26, 16:29   #1416
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dziewczyny od zbiorowych zamówień butów, mam takie pytaanie, nie chce organizatorce zawracać głowy a nie wiem o co chodzi.
Zapisałam się na rezerwę butów 8.05, wpłaciłam kasę, od tamtego czasu cisza.. co z moim zamówieniem? po jakim czasie moge się spodziewać zwrotu kasy?
Stary 2012-06-26, 16:39   #1417
justyna_b3
Raczkowanie

Cytat:

Czy zostac na stancji, zrobic domówke i pojsc na balety ( o polowe albo i wiecej taniej) w kosztach by bylo...

co byscie zrobiły?
Ja też na Twoim miejscu bym się nie bawiła w wynajmowanie baru, tylko zorganizowała coś w domu, ewentualnie potem można gdzieś wyjść potańczyć. W małym gronie zabawa jest najczęściej lepsza, więc postaraj się nie przejmować tym, które Ci odmówiły, choć to rzeczywiście niefajnie z ich strony.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-26, 16:40   #1418
maruda80
Zakorzenienie

z poradnią miałam problem - wszędzie albo nie było miejsc, albo długa kolejka.
Ostatecznie poradnię robiłam u byłej nauczycielki z podstawówki która prowadzi kursy - skończyło się na jednej rozmowie

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 16:42   #1419
Madziuniusia
Zakorzenienie

party girl gratuluję
Stary 2012-06-26, 16:53   #1420
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

nie wierze w końcu nadrobiłam
Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
mam coś dla was.. nie wiem czy wam pokazywałam oto moje ubranka na butelki.. sukienki sa skończone ta pierwsza to jest do nas na stół a reszte na stoły dla gości... garniturek jeszcze nie kończony bo nie ma muchy i różyczki
piękne

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
tak, np. zawieście w miejscu tych zielonych

ach motylki

a prpopos torebek, którą mam wziąć w dniu slubu? - oczywiście łańcuszki do wywalenia
podoba mi się czarnula

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja będę malowana jako środkowa więc ja zdążę gorzej z moją mamą

aaaa dostałam właśnie wyniki ost egzaminu w tej sesji iiiiii ZDAŁAM! więc żegnaj kampanio wrześniowa
kochana

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Witajcie

Tak wciagnal mnie szczesliwy stan malzenski ze nie mialam czasu do was zajrzec po slubie wiec moj slub odbyl sie 2.06 i bylo PRZEPIEKNIE!
super relacja a zdjęcia jeszcze fajniejsze

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
pochwale sie swoim zakupem..
kupilam grzebien slubny, ciekawa historia bo nie zauwazylam ze on nie jest plaski i byl w kształcie litery "L"
Nie nadawal sie do mojego upiecia
Obchodziłam wielu jubilerów i nikt nie chcial sie podjac przerobki jego
Mowili ze sie NIE DA

Moj TZ wczoraj go rozciol, zlutowal i normalnie mam grzebien za jakies smieszne pieniadze

Foto slabe bo robione wczoraj w nocy ale jest pieknie mieniacy sie i srebrny
zdolniacha z tżcika

Cytat:

co byscie zrobiły?
wiesz ja bym zrobiła domówkę

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Dziewczyny możecie zalogować się na pocztę? bo mi wyskoczył komunikat
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 17:06   #1421
Anulka_p
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34945321]
Dziewczyny możecie zalogować się na pocztę? bo mi wyskoczył komunikat[/QUOTE]

Próbowałam właśnie i też wyskoczył mi komunikat, ale jest tam informacja, że poczta powinna zostać odblokowana w ciągu godziny.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 17:10   #1422
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Próbowałam właśnie i też wyskoczył mi komunikat, ale jest tam informacja, że poczta powinna zostać odblokowana w ciągu godziny.
ja już drugą godzinę sprawdzam
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 17:10   #1423
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
robiła ktoraś z Was karty drinków?? na drink bar?? bo potrzebuje insiracji
u mnie wygląda to tak
z zewnątrz
DSCF8913.jpg

od środka (w środku mam też menu potraw)
111.jpg

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
uuu mogła bym pożyczyć (bo nie mam nic pożyczonego na dzień dzisiejszy ) ew za ile byś ją chciała opchnąć
nie ma problemu. Tylko ta moja nie jest krystalicznie biała, tylko właśnie ivory

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Nena, mam pytanie odnośnie zdjęcia pazurków z pinspire - czy masz taką ozdóbkę na paznokieć?

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Dziewczyny od zbiorowych zamówień butów, mam takie pytaanie, nie chce organizatorce zawracać głowy a nie wiem o co chodzi.
Zapisałam się na rezerwę butów 8.05, wpłaciłam kasę, od tamtego czasu cisza.. co z moim zamówieniem? po jakim czasie moge się spodziewać zwrotu kasy?
a wysłałaś organizatorce dane do zwrotu? czasem one piszą na forum, żeby podac, może przegapiłaś post. wejdź sobie wstatus zamówień okreslonej organizatorki, to zobaczysz co siędzieje z zamowieniem

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 17:25   #1424
niusia_87
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34945321]
Dziewczyny możecie zalogować się na pocztę? bo mi wyskoczył komunikat[/QUOTE]
chyba chodzi o pogrubione:
Cytat:
W celu utrzymania swoich systemów w dobrym stanie firma Google tymczasowo wyłączyła Twoje konto. Dzieje się tak zazwyczaj wtedy, gdy wykrywana jest nadzwyczaj intensywna aktywność na koncie. W większości przypadków odzyskanie dostępu powinno zająć godzinę. W rzadkich przypadkach przywrócenie dostępu może zająć do 24 godzin.
Przepraszamy za niedogodności.
Oto kilka możliwych przyczyn zaistniałej sytuacji:
  1. Odbieranie, usuwanie lub pobieranie przy użyciu protokołu POP lub IMAP dużych ilości poczty w krótkim czasie.
  2. Wysyłanie dużej liczby wiadomości do wielu osób.
  3. Logowanie się do Gmaila lub synchronizowanie go na wielu komputerach, klientach lub urządzeniach przenośnych.
  4. Problemy dotyczące przeglądarek. Jeśli podczas próby dostępu do skrzynki odbiorczej przeglądarka ciągle ponownie ładuje stronę, jest to prawdopodobnie spowodowane błędem przeglądarki i może być konieczne wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki i usunięcie plików cookie.
  5. Umożliwianie dostępu oprogramowaniu do udostępniania plików, oprogramowaniu do przechowywania plików, usługom analizującym pocztę e-mail, rozszerzeniom przeglądarek oraz oprogramowaniu innych firm, które automatycznie logują się na Twoje konto Gmail.
Aby uzyskać dodatkową pomoc przy rozwiązywaniu tego problemu, kliknij tutaj. Użytkownicy usługi Google Apps powinni skontaktować się z administratorem, jeśli występują dalsze problemy.
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 17:33   #1425
ladystar
Zakorzenienie

Audrey - tak to ta z Paryza - no trudno, juz mam to gdzies, w ogole na niecale 2 tygodnie przed slubem tak nam sie zmienila lista gosci, ze szok. TZ na kawalerskim zaprosil jeszcze dwoch chlopakow (wiedzialam ze tak bedzie ) moja mama zaprosila swojego szefa - szefa kliniki urologii wczoraj sobie wymyslila, ze jednak chce go zaprosic i dorabialam zaproszenie jedna kolezanka ktorej mialo nie byc - bedzie - z cala rodzina mam obawy ze przez tydzien jeszcze sie wiele zmieni, a juz mielismy rozmieszczonych gosci

Ps. ja uwielbiam latac samolotem dla mnie juz samo lotnisko to magiczne miejsce w ktorym znajduja sie ludzie ktorym szalenie zazdroszcze, ze za kilka godzin beda w jakims innym miejscu na swiecie :pro si:
Ale Ty sie kochana nie przejmuj - przeciez jest tyle pieknych miejsc w Europie - Hiszpania kocham ten kraj Wlochy i ich przepiekne miasteczka, Chorwacja cudowna , Grecja jakze niesamowita i wyjatkowa, Francja - tak bardzo zroznicowana biorac pod uwage zachod, centrum i poludnie Wiec nei tracisz wiele!! Tylko troszke wiecej czasu poswiecisz na dojazd

Poza tym
Moj brat po kawalerskim TZta kuleje, mielismy obawy ze zwichnal noge, dzisiaj zestresowany ze go wcisna w gips pojechal na przeswietlenie i na szczescie to tylko (albo az) naderwane sciegna.

Zaczela sie masakra.

Godzine temu bylismy u ksiedza - w koncu wzial od nas kase powiedzial, ze nic nie trzeba placic wiec zostawilam 300 zl ustalilismy przebieg mszy, na wszystko sie zgodzil. Powiedzial ze mamy przyjsc z karteczkami ze spowiedzi przed slubem, a my "jakimi karteczkami??" a on "to ja wam nie dalem?? ojej... to w takim razie przepadla wam jedna spowiedz... no bo teraz bez sensu chodzic co tydzien, ale to przeciez nie wasza wina"

Za godzinke jade wyskoczyc z grubszej kasy - a mianowicie zaplacic za sale chyba sie poplacze - jak pomysle ze za te pieniadze moglabym miec super wakacje, albo nowy samochod

Na jutro ustalilam spotkania z wszystkimi moimi klientami ktorzy mieliby ochote sie ze mna spotykac przez najblizsze 1,5 tygodnia.

A w czwartek - probny makijaz (przelozylam jednak z soboty)
ostatnia lekcja tanca,
spotkanie z florystka

Piatek - odbior sukni

Sobota - farbowanie wlosow
probna fryzura

Przyszly piatek - manicure

Przyszla sobota nic nie mam zanotowane w kalendarzu

Z najwazniejszych rzeczy pozostalo:
- transport dla gosci (ja zwariuje prosze sie na zmiane TZta i brata zeby zalatwili kogos, a oni ciagle tego nie zrobili )
- umowic sie na rzesy
- zrobic zawieszki na alko

spotkania z:
- cukiernia
- zespolem
- telekonferencja z fotografem
- telekonferencja z kamerzysta

Reszta to jakies drobiazgi
Ciekawe czy o czyms waznym zapomnialam

Co do swiadkowej - to chyba bedzie zona swiadka mam nadzieje ze sie zgodzi

Ok - lece do sali - a dokoncze nadrabianie pozniej

LOV JU!!
i tak mi smutno ze nie mam czasu przeczytac relacji Marylki i Ewooni ale przyjdzie taki czas ze nadrobie wszystko

Edytowane przez ladystar
Czas edycji: 2012-06-26 o 17:36
ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-26, 17:37   #1426
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
oczywiście jest i relacja
piękne relacja wielkie gratulacje
Cytat:
Witajcie

Tak wciagnal mnie szczesliwy stan malzenski ze nie mialam czasu do was zajrzec po slubie wiec moj slub odbyl sie 2.06 i bylo PRZEPIEKNIE!
wyglądałaś pięknie super relacja

Cytat:
u mnie wygląda to tak
z zewnątrz
Załącznik 4746349

od środka (w środku mam też menu potraw)
Załącznik 4746350
super bardzo mi się podoba
My też mieliśmy mieć menu na stołach ale w końcu nikt nie miał już czasu ani weny tego przygotowywać

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 17:53   #1427
nena1984
Zakorzenienie

lady, powiedz co jeszcze trzeba ogarnąć???
a tak poza tym, czym będziecie pachnieć w dniu ślubu??
Ja przyznam, że dziś zaszaleliśmy z zakupami perfumeryjnymi. Tzn ja już od dawna wiedziałam czego chcę, ale Tż chyba godzinę wybierał odpowiedni zapach.
Mam więc Thierry Mugler Angel (podobno idealnie do mnie pasują) i do tego balsam angela.
Tż Issey Miyake L'eau D'issey.

zamówiliśmy materac na nasze 180cm łoże, ciekawe jak go przewieziemy
I kupiliśmy stolik do kuchni w brw

Stary 2012-06-26, 17:56   #1428
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
lady, powiedz co jeszcze trzeba ogarnąć???
Ja przyznam, że dziś zaszaleliśmy z zakupami perfumeryjnymi. Tzn ja już od dawna wiedziałam czego chcę, ale Tż chyba godzinę wybierał odpowiedni zapach.
Mam więc Thierry Mugler Angel (podobno idealnie do mnie pasują) i do tego balsam angela.
Tż Issey Miyake L'eau D'issey.
amor amor cacharel
Stary 2012-06-26, 18:01   #1429
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

co byscie zrobiły?
Nie ma co kombinować. Rób domówkę.
Cytat:
Partygirl - piękna relacja
Bardzo podoba mi się twoja fryzurka ślubna.

Co do torebek - u mnie się sprawdziła ponieważ na moje nieszczęście w dzień ślubu dostałam okres i nie mogłam jej wtedy nie mieć.
Do toalety chodziłam z siostrą (wyobrażacie sobie zmianę tamponów w sukni ślubnej w ciasnej kabinie - co się nagimnastykowałam to moje...)
Nie zazdroszczę tej gimnastyki. Ja bym się chyba pochlastała
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-26, 18:05   #1430
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

U mnie nic się nie zmieniło żyję sobie ze swoim mężem i przyzwyczajam się do tego że jest ze mną cały czas, oczywiście poza godzinami które spędzamy w pracy lub na siłowni albo na kursie prawa jazdy przyzwyczajam się też do myśli że nasza rodzinka się powiększy bo mała fasolka którą noszę w brzuszku ma już swoje serduszko które bije i rośnie jak na drożdżach
gratuluje i troszkę zazdrosze poniewaz tez czekamy teraz na dwie kreseczki....

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
oczywiście jest i relacja

reszta relacji będzie później, bo zaraz musimy jeszcze podjechać na salę
aż mi się łezka zakręciła

Cytat:
Witajcie
...

Teraz jestem juz w nowym domu (mieszkam z tesciami) ale jakos wszystko idzie do przodu, poki co nie ma zadnych problemow.
Dla was kilka fotek robionych amatorsko, z plenerow(bylismy 2 razy) jeszcze nie mamy, a bylismy w palacu i w parku na zdjeciach wiec bedzie co ogladac
ślicznie wygladaliście

Marylko - fotki cudne

Malwuś - wyglądalaś przepieknie, cudowny makijaz
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 18:06   #1431
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Sprawdź status zamówienia u danej organizatorki. Jak tam nic nie będzie, albo będzie coś dziwnego, to ją molestuj. Ewentualnie się zapytaj, czy dostała Twoje dane bankowe do zwrotu kasiory. Może się coś gdzieś zaplątało.
Stary 2012-06-26, 18:07   #1432
kindziulindzia
Zakorzenienie

ominęła mnie jakaś draka no tak nie może być

odebrałam dowód i już na amen jestem Panią S. i długo minie czasu zanim się przyzwyczaję

party za relację
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 18:08   #1433
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
Idole Armani

Mi zostało 3 dni do soboty i dzisiaj ogarnęliśmy temat organisty tzn. kolega który zagra nam na fletni pana a zawodowo zajmuję się organami (montuje, naprawia, robi mieszki) powiedział że oprawę muzyczną bierze na siebie i to będzie jego prezent dla nas.

Dzisiaj K zajął się produkcją winietek a ja wieczorem jeszcze idę na spotkanie w sprawie dekoracji kościoła.

Mam wrażenie że o czymś zapomnieliśmy ale nie wiem o czym.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 18:15   #1434
sloneczko740
Rozeznanie

ehm.. jutro miałabyć impreza w domu na 25 rocznicę ślubu moich rodziców.. ale najprawdopodobniej nie będzie bo przychodzi facet wstawiać drzwi.. i zejdzie mu ze 2-3 dni... ehmm.. i będzie syf i wszystko będe musiała sprzątać... miałam na jutro trochę planów i nici z nich bo będę musiała siedzieć z majstrem.. a teraz przyszła babcia więc muszę uciekać na razie..
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 18:21   #1435
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
z poradnią miałam problem - wszędzie albo nie było miejsc, albo długa kolejka.
Ostatecznie poradnię robiłam u byłej nauczycielki z podstawówki która prowadzi kursy - skończyło się na jednej rozmowie
to Ci sie udalo.... Ja za nic nie wiem gdzie mam isc.. niby planuje isc na jednodniowy kurs , ale jak pomysle ze trwa 6 godzin to mnie mdli...
mysle ze przez 3 spotkania szybciej bysmy sie czasowo wyrobili...

A nie masz nikogo godnego polecenia?
Ta Twoja Pani tylko Was tak "lagodnie" potraktowala czy jednak jest taka spoko dla wszystkich?

Ladystar miala fajna poradnie ale za daleko jak dla nas....

Stary 2012-06-26, 18:23   #1436
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość

odebrałam dowód i już na amen jestem Panią S. i długo minie czasu zanim się przyzwyczaję
tez sie nad tym zastanawiam po jakim czasie sie nie pokmyle...
ostatnio na egzaminie się podpisałam panieńskim, a potem babka nie wiedziała o kogo chodzi

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

w niedziele na ogłoszeniach było podane termin naukn przedslubnych, spojrzelismy sie z TZ na siebie i sie usmiechlismy
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 18:27   #1437
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
To już dosyć długo, buty w ogóle przyszły?
To nie jestem zawracanie głowy, wszyscy jesteśmy ludźmi - najpierw sprawdź jej wątek, poszukaj info, a potem napisz PW i tyle
Stary 2012-06-26, 18:28   #1438
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

W czwartek na 19.00 idziemy spisywać w końcu protokół. Trzymajta kciuki A po protokole jazda bez trzymanki - pierwsza spowiedź Mam nadzieję, że się zbiorę w piątek i pójdę

A teraz pytanko z innej beczki... muszę wymyślić sobie prezent ślubny za 300 zł, który mam dostać z pracy. Pomysłów brak Miejcie jakąś prezentową wenę
Stary 2012-06-26, 18:36   #1439
evoonia86
Zakorzenienie

dziękuję dziewczynki

właśnie wyczaiłam u kolegi na fb jedno nasze zdjęcie za stołem- zaraz je tutaj wmontuję

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater

mam nadzieję, że uda Wam się podejrzeć
Stary 2012-06-26, 18:37   #1440
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
amor amor cacharel
o też je lubię, w ogóle lubie słodziaki

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Mam wrażenie że o czymś zapomnieliśmy ale nie wiem o czym.
cholera mam to samo

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
A teraz pytanko z innej beczki... muszę wymyślić sobie prezent ślubny za 300 zł, który mam dostać z pracy. Pomysłów brak Miejcie jakąś prezentową wenę
$?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości