Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-23, 09:05   #1411
asiulka123
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
asiulka: o której Ty wstajesz, że przed 10 już tyle zrobione?

hehe dzisiaj wstałam po 7 ( dłużej spać nie mogę, w tygodniu wstaję o 4.40 ), ale wszystkiego jeszcze nie zrobiłam
umyłam twarz, nałożyłam olej na włosy i właściwie resztki już balsamu brązującego na ręce i dekolt wysmarowałam pazurki i dopiero za chwilę zacznę ćwiczyć

widziałyście gazetkę Rossmanna?
ja zbankrutuję i jeszcze od środy gazetka kosmetyczna Biedronki a tam maseczki Dermo-Minerały, muszę zapas zrobić

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-23, 09:43   #1412
loluska
Zakorzenienie

Hej piękne Gdyby taka pogoda jak dziś towarzyszyła nam przez całą jesień to byłoby cudnie Zapowiada się u mnie ognisko rodzinne jak co roku na zakończenie lata i początek jesieni, czuję się juz lepiej więc chwilę poogniskuje

Mam zamiar pojechać dzisiaj do takiej małej Galerii u mnie w miasteczku, może uda mi się coś złowić

karolcia

I dla motywacji:

Miłej niedzieli
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 546246_382686328471201_380223009_n.jpg (51,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_magk52cMph1rtr1p5o1_1280.jpg (60,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_m284p66IaS1rtr1p5o1_500.jpg (30,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_m24bxj7chs1rtr1p5o1_500.jpg (58,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_magibmSFZF1rtr1p5o1_500.jpg (56,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img99818.fryzury-dlugie.1525525.jpg (40,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img141203.fryzury-dlugie.1527053.jpg (37,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img144884.fryzury-dlugie.1527654.jpg (31,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img124218.fryzury-dlugie.1515599.jpg (48,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img124218.fryzury-dlugie.1527432.jpg (38,7 KB, 5 załadowań)

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-23, 09:49   #1413
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
h

ja zbankrutuję i jeszcze od środy gazetka kosmetyczna Biedronki a tam maseczki Dermo-Minerały, muszę zapas zrobić
widziałam i mam z niej 13 pozycji do kupienia
Stary 2012-09-23, 09:56   #1414
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
już dawno słyszałam dużo dobrego o toniku pichtowym
Natomiast nafty bym na cerę w wągrami nie dała

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------
szczerze mówiąc nie wiem, rzadko bywam w biedronce

A teraz kremuję ręce kremem anida z olejem macadamia i mleczkiem pszczelim, wzięłam kiedyś na dozie, aktualnie jestem zadowolona, a do tego jest tani.
Fajny ten krem Anida jak gdzieś spotkam to kupię Niestey nie ma u mnie żadnej apteki doz

Ja mam naftę w najczystszej postaci petroleum d5 ale czytałam zę normalną też można używać. Też sobie kiedyś tego nie wyobrażałam ale spróbuję
Cytat:
Widziałam kupię Facalle i płyn do kąpieli BD FM i może coś jeszcze

Gołąbki bez zawijania zamierzam dziś zrobić mniam
Stary 2012-09-23, 10:05   #1415
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
widziałam i mam z niej 13 pozycji do kupienia
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość

Widziałam kupię Facalle i płyn do kąpieli BD FM i może coś jeszcze
przydałoby mi się parę rzeczy kupić, płyn Facelle na pewno, może olejek Alterra i odżywkę Isany, tą o której ostatnio pisałam

sęk w tym, że nie za bardzo mam gdzie to trzymać no i sporo kasy ostatnio poszło na zakupy, 2 porządne naloty na Rossmann ostatnio zaliczyłam

ale w Biedronce muszę na pewno kupić te maseczki, glinka+mięta+rumianek jest świetna, ta przeciwtrądzikowa z jedwabiem i olejem jojoba trochę mniej i jeszcze lakier do paznokci nude by się przydał, jeśli będzie

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-23, 10:20   #1416
ParoleParole
Zakorzenienie

Ja mam na swojej liście z rossmana:
- pianka do golenia Isana sztuik kilka
- zel do golenia Isana
- krem kakaowy Isana
- dezodorant do butów
- peeling Wellnes&Beauty
- szampon Babydream
- odżywka Isana
- szampon Isana
- rękawiczki bawełniane

i z takich niekosmetycznych
- chusteczki przeciwko farbowaniu
- worki na smieci
- chusteczki do okularów

a z biedronkowej chcę tylko
- organizer
balsam Eveline
- serum regenerujące Eveline do ust
zmywcz
szczoteczkę do zębów
Stary 2012-09-23, 11:24   #1417
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Czuje się jakby mnie walec przejechał
a co się dzieje?
zmęczenie pracą czy coś innego?

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Acha, dziękuję, a jak długo trzymasz tą glinkę? 20 minut, tak jak na twarzy? Później powinnam nałożyć odżywkę, czy nie trzeba?

Dzięki za propozycję kremów czy z Lady Mineral to ten : http://agowepetitki.blogspot.com/201...y-mineral.html ? Wygląda bardzo dobrze, mogłabym go kupić pomimo tej ceny
Tak z 10-15 min trzymam na oko, w międzyczasie psikam wodą termalną, żeby nie wyschła na wiór.
Ja potem daję maskę naturvital aloesowa, bo to w sumie jedyna rzecz oprócz olejów na porost, którą daję na skalp.

To ten krem, tylko go nie ma aktualnie na tej stronie morze urody, ale znalazłam na innej, sama chcę kupić następny.
Może opakowanie zmieniają, bo na dzień też widziałam był z pompką, a teraz dali w słoiczku

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:

zazdroszczę marzy mi się taka drogeria u mnie
U mnie też nie ma, w mieście obok jest.

A catrice też mam dopiero od tego roku, tak jak i podwójną szafę essence- i tak miałam dostęp bo jestem to tu, to tam.
Otworzyli 2 naturę (chyba 3 minuty z buta od drugiej) to i w tej pierwszej potrafilo wstawić catrice i 2 szafę essence

-
u mnie było:
-peeling skalpu, ciala i twarzy peeligiem solnym ze starej mydlarni
-mycie włosów 2x szamponem nagietkowym yves rocher
-na skalp capitavit i khadi, na długość olejek alterra limetka i oliwa
-mycie twarzy balsamem do kapieli fur mama, hydrolat migdałowy, krem yr cure solutions
-wymoczenie stóp w soli do kąpieli z lidla
-balsamowanie ciała

ciąg dalszy nastąpi

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

[QUOTE=ParoleParole;367008 52]
- pianka do golenia Isana sztuik kilka
- zel do golenia Isana

/QUOTE]

ja używałam żelu, bo pianki są niewydajne

A teraz kupiłam maszynki z mocniej nawilżanymi paskami, do których nie trzeba żelu używać, bo nie mam cierpliwości(nie cierpię czynności depilacji). Niestety drożej to wychodzi.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-09-23 o 12:30
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-23, 11:37   #1418
loluska
Zakorzenienie

kobieto
nie nie, na razie w sumie nie mam czym się zmęczyć, dopiero od października będzie wycisk Przeziębiona jestem i dlatego tak ;/

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-23, 11:51   #1419
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Ja wzięłam w croppie w panterkę niedawno, potrzebowałam się odmłodzić
zawsze sobie tak mówię kupując kolejną rzecz z Hello Kitty xD
Cytat:
jakaś mało ciekawa ona dla mnie

aż sę nie mogę doczekać moich dw,och planów na jednej mgr sama wybieram przedmioty i seminarium z tym, że moja specjalizacja jest zawieszona a na drugim z góry dadzą

zazdroszczę marzy mi się taka drogeria u mnie
ja az się boję o ten plan, bo nie chce miec w ogole na 8 xD w semestrze zimowym miałam 3 razy na 8, ale raczej rzadko był tydzien w którym 3 razy się zjawiałam zawsze rano, więc majac zawsze na 10 miałabym pewnosc, ze nie bede opuszczac
Cytat:
zabiorę się za ciasto (szarlotkę/jabłecznik- nigdy nie wiem czym się to różni, dlatego u mnie w domu była nazwa- ciasto z jabłkami i nie było zadumy, czy to szarlotka czy jabłecznik, czy może szarlotka=jabłecznik)
ja zrobiłam moje ciasto z jablkami w piatek wieczorem, zeby było na sobotę i cała blacha rozeszła się w jakieś 2 h xD nie wiem czy dzisiaj nie powtórzę pieczeznia, bo mam bar dzo dużą ochotę na kawałek tego pysznego ciasta dziwne, bo kiedys akceptowałam tylko swieze owoce, nie bylo mowy, zebym zjadła je np w ciesnie czy jakims deserze na cieplo xD
Cytat:
dla wlasnego spokoju nawet do niej nie zaglądam chociaz wczoraj znowu dost ałam od cioci kase, ale wole rpzeznaczyc ja na cos do ubrania, bo ostatnio mam w tym braki, a weekend ze znizkami instyle zbliza się wielkimi krokami.
Gazetkę biedronkową widziałam i nic mnie w niej nie kreci, wiec chociaz tyle gdybym, nie miała tuszu benefit w zapasie, to pewnie kupiłabym ten evelline volume celebrities bo jest swietny i aktualnie go uzywam

a ja idę teraz zmyć farbę z włosów, wykapie się, zjem obiad, ubiore, umaluje i jade z rodzicami na otwarcie nowej hali sportowej u mnie w miescie pewnie nawet pieszo rpzejdziemy bo to z 1,5km od mojego domu
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-23, 12:49   #1420
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
zawsze sobie tak mówię kupując kolejną rzecz z Hello Kitty xD

j
Dlatego jestem niezadowolona, że w oysho prawie już nie ma rzeczy z hello kitty, a kiedyś było ich pełno
Bo wolę takie rzeczy użytkowe niż ozdobne.
Za to mam komplet (miseczka na płakit, talerz, kubek), inny kubek, termokubek i taki talerz
http://www.google.pl/imgres?hl=pl&sa...r:14,s:0,i:111

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
kobieto
nie nie, na razie w sumie nie mam czym się zmęczyć, dopiero od października będzie wycisk Przeziębiona jestem i dlatego tak ;/
to życzę szybkiego powrotu do zdrowia

Ja muszę jutro kupić napoje aloesowe w ramach kuracji wzmacniającej.

Serial obejrzałam, ciast stygnie, idę posegregować pranie, poczytać; popołudniu dalsze spamowanie.
No i muszę na dozie kliknąć capitavit, wodę uriage i sole do kąpieli ; na helfach hennę, wodę różaną x2, khadi, małą amlę i może coś jeszcze ciekawego (byle nie za wiele)

Miłego dnia wszystkim

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:

ja zrobiłam moje ciasto z jablkami w piatek wieczorem, zeby było na sobotę i cała blacha rozeszła się w jakieś 2 h xD nie wiem czy dzisiaj nie powtórzę pieczeznia, bo mam bar dzo dużą ochotę na kawałek tego pysznego ciasta dziwne, bo kiedys akceptowałam tylko swieze owoce, nie bylo mowy, zebym zjadła je np w ciesnie czy jakims deserze na cieplo xD
A mnie właśnie jabłka ostatnio w formie surowej nie smakują Mam wrażenie, że zęby mi to przegryza- a to ciekawa zagadka bo piję kwaśniejsze rzeczy i od niczego mi się tak nie dzieje.
Najlepszą formą jabłek są dla mnie takei deserki dla dzieci

A jeśli chodzi o ciasta- lubię takie lżejsze właśnie, jak myślę o roladach, tortach z toną masła to mnie mdli na samą myśl.
Jak mam zjeść ciasto i ma mnie zamulić to dziękuje.
Moje ulubione to właśnie np z jabłkami (ale koniecznie na kruchym cieście) sernik z brzoskwiniami(najlepiej też na kruchym), piernik itp.
Kiedyś do szarlotki/jabłecznika nie byłam przekonana, może dlatego, że w wykonaniu np mojej babci mi nie pasował- nie, że ciasto jej nie wychodziło, po prostu nie taki przepis, który by mi pasował.
Jedynym z kremem jakie mi smakuje jest tort bananowy mojej cioci, pewnie dlatego, że nasączany dobrymi alkoholami i krem jest dużo mniej tłusty niż tradycyjny.

a pełno przepisów masz tutaj:
http://www.mojewypieki.com/

Kupiłam jakiś czas temu formę do tarty i czas jakąś zrobić.

W sumie ciasta robię tylko dlatego, że:
-boję się jeść z cukierni
-ugniatanie mnie odstresowuje

<3 <3 <3

Czas edycji: 2012-09-23 o 12:35
Stary 2012-09-23, 13:23   #1421
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie właśnie jabłka ostatnio w formie surowej nie smakują Mam wrażenie, że zęby mi to przegryza- a to ciekawa zagadka bo piję kwaśniejsze rzeczy i od niczego mi się tak nie dzieje.
Najlepszą formą jabłek są dla mnie takei deserki dla dzieci

A jeśli chodzi o ciasta- lubię takie lżejsze właśnie, jak myślę o roladach, tortach z toną masła to mnie mdli na samą myśl.
Jak mam zjeść ciasto i ma mnie zamulić to dziękuje.
Moje ulubione to właśnie np z jabłkami (ale koniecznie na kruchym cieście) sernik z brzoskwiniami(najlepiej też na kruchym), piernik itp.
Kiedyś do szarlotki/jabłecznika nie byłam przekonana, może dlatego, że w wykonaniu np mojej babci mi nie pasował- nie, że ciasto jej nie wychodziło, po prostu nie taki przepis, który by mi pasował.
Jedynym z kremem jakie mi smakuje jest tort bananowy mojej cioci, pewnie dlatego, że nasączany dobrymi alkoholami i krem jest dużo mniej tłusty niż tradycyjny.

a pełno przepisów masz tutaj:
http://www.mojewypieki.com/

Kupiłam jakiś czas temu formę do tarty i czas jakąś zrobić.

W sumie ciasta robię tylko dlatego, że:
-boję się jeść z cukierni
-ugniatanie mnie odstresowuje
http://lubieszpinak.blogspot.com/201...6_archive.html a ja lubię to i tak czesto je robie takich ciast z kremami tez nie lubie, jest mi od nich niedobrze i czuję sie taka napchana. za tortami też nie przepadam, a jesli juz to musi być owocowy, nie zadne kawowe czy czekoladoowe. chociaz wiadomo czasem mam chec na kawaleczek ciasta z kremem, ale pozniej moj zoladek cierpi niestety
Stary 2012-09-23, 13:27   #1422
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Weekend rozpoczęty spamowaniem jednak coś mnie złapało i nie najlepiej się czuję Chyba się przeziębiłam... A do wtorku muszę się wykurować bo dostałam propozycję sesji zdjęciowej - portret, będą to moje pierwsze profesjonalne zdjęcia i trochę się denerwuje
woow ale fajna okazja ci się trafiła zazdroszcze pochwal nam się później efektami
i wracaj szybko do zdrowia

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

o i zaraz obejrzę sobie gazetkę z biedronki, mam nadzieje że nic mi nie wpadnie w oko bo spłukana jestem

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-23, 14:16   #1423
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
woow ale fajna okazja ci się trafiła zazdroszcze pochwal nam się później efektami
i wracaj szybko do zdrowia

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

o i zaraz obejrzę sobie gazetkę z biedronki, mam nadzieje że nic mi nie wpadnie w oko bo spłukana jestem
Ja chcę balsam z Eveline( ciekawe czy mają parafinę w składzie) lakiery z Eveline i płyn micelarny i to wszystko
Stary 2012-09-23, 19:53   #1424
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

uff, na szczęście nie znalazłam nic dla siebie w gazetce z biedronki

Stary 2012-09-23, 20:51   #1425
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
-woda
-ekstrakt ze słodkich migdałów- z ekstraktem nie miałam nigdy do czynienia, jedynie z olejkiem- ale skoro olejek jest dobry(dobrze nawilża, sprawdza się i do ciała i do włosów, jedynie cerę może zapychać), to ekstrakt tym bardziej powinien.
-glikol propylenowy- rozpuszczalnik, w dużych stężeniach może szkodzić- przynajmniej u mnie potrafi działać komodogennie, szczególnie jak potrafi być na 2 miejscu
-hyrolizowane proteiny ryżu- mają dużo witaminy E, dostarczają skórze także protein (co jest ważne, bo większość produktów do twarzy i ciała to większośći same nawilżacze)
-pantenol- składnik nawilżający
-witamina E- z tego co wiem, to niestety jej mniej skuteczna forma od tocopherol
-glikol butylenowy- hukemkant, rozpuszczalnik, może działać komodogennie
-lecytyna- nawilża, wygładza, najczęściej znajduje się w kremach 40+ i wyżej, jest tłustawa
-ten składnik musiałam w google wrzucić, nie spotkałam się z nim osobiście nigdy "Zapobiega degradacji trójwymiarowej sieci włókien białkowych i utrzymuje strukturę tkankową na poziomie skóry młodej. Opóźnia procesy starzenia, redukuje głębokość zmarszczek oraz wyraźnie wygładza naskórek."
-guma ksantowa- zagęszczacz
-atelokolagen- pochodna kolagenu, z tym związkiem także się osobiście nie spotkałam, próbowałam coś odszukać w angielskich stronach, wiem czym się różni od kolagenu, jednak ciężko mi określić jak się to przekłada w kosmetykach stosowanych powierzchniowo
Na pewno ma działanie nawilżające i ujędrniające, może pomóc w spłyceniu zmarszczek
-sodium chondroitin sulfate- substancja powierzchniowo nawilżająca
-ekstrakt z nasion kukurydzy- emolient, dużo witaminy e, przeciwdziała przebarwieniom
-sodium polyacrylate- składnik konsystencjotwórczy
-carbomer- substancja zagęszczająca, uznawana przez niektórych za szkodliwą
-potem mamy konserwanty (po nich widać, że to na pewno nie jest produkt ekologiczny) i składniki zapachowe

a 2 skład zaraz będzie, wklejam pojedynczo, żeby mi się nie skasowało (bo ja to talent jestem )

-woda
-ekstrakt z miodunki plamistej- źródło witaminy c, wygładza
-bergenia grubolistna- działanie przeciwzapalne, przeciwbakreryjne, może być biokonserwantem
-hippophae rhamnoides oil -olej z owoców rokitnika, składnik mi znany, składnik odżwyczy, bogaty w witaminy oraz minerały. Ma mocną barwę, dlatego np ciężko go użyć solo na co dzień, ma duże dobrych kwasów tłuszczowych, dzięki czemu pomaga w regenracji naskórka, ma właściwości przyspieszające gojenie. Jest naturalnym filtrem (oczywiście żadna to wysoka ochrona)
-organic salvia officinalis seed oil - ekstrakt z nasion szałwi- działanie tonizujące i antybakteryjne
-butyrospermum parkii- masło shea- boagte w witaminę e,a, działanie nawilżające i natłuszczające, posiada niewielki filtr
-gliceryna- humekant, jest ok w mniejszych stężeniach jak tutaj, w wysokich jej nie lubię, jest zbyt klejąca
-persea gratissima (avocado) oil- olej awokado- działanie nawilżające i odżywcze (posiada wiele witamin)
-oleyl erucate- odpowiednik oleju jojoba
-caprylic/capric triglyceride- trójglicerydy- działanie natłuszczające, może być też konserwujące. Na szczęście tutaj dalej w składzie, bo gdy jest tego dużo może działać komodogennie
polyglyceryl-2 dipolyceryl dipolyhydroxystearate- emulgator
-dicocoyl pentaerythirtyl distearyl citrate - nawilża i natłuszcza
-sorbitan sesquioleate- emulgator, który umożliwia powstanie emulsji
-beeswax-wosk pszczeli- naturalny konserwant, tworzy na skórze wodoszczelną barierę, idealny do pomadek na zimę itd
-zingiber officinale (ginger) root extract- ekstrakt z imbiru- działanie przeciwgrzybicze, przeciwzapalne, ujędrniające, przeciwdziała łojotokowi skórnemu
-magnesium sulfate- stabilizator
-allantoin- alantoina- działanie nawilżające i łagodzące
-dalej mamy konserwanty i kwasek cytrynowy (który pomaga zyskać odpowiednie ph)
dziękuję Ci kochana ale to czasochłonne

pierwszy krem to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...olice-ust.html
drugi to ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wrazliwej.html choć na polskiej etykiecie nie jest napisane, że jest do używania na noc, tym bardziej, że ma 2 naturalne filtry.
Krem nr 2 dorwałam oczywiście stacjonarnie

Dziękuję jeszcze raz

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-23, 21:07   #1426
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
d

Dziękuję jeszcze raz
Proszę bardzo

Na szczęście sporo nazw już znam na pamięć i właściwości też

a gdzie dorwałaś, że stacjonarnie?

--
dalsza część mojego spamowania:
-moczenie dłoni w mieszance- ciepła woda+tabletki do kąpieli paznokci+mleko w proszku+olej z pestek winogron
-odsunięcie skórek u paznokci dłoni i stóp
-krem scholl hard skin softening cream na stopy+założenie bambusowych skarpetek
-zmycie olejów szamponem lady mineral
-maseczką oczyszczająca z oczarem wirgijskim h&m
-nałożenie na skalp maski natur vital, na długość waxa mlecznego l'biotica
-nałożenie maseczki nawilżającej eveline q10plusR
i wskoczenie z dwoma powyższymi do wody z solą cien (super ta sól, jak żałuje, że wzięłam przy gazetce urodowej tylko dwie )
-balsamowanie balsamem efektima do suchej skóry, na biust krem palmers, na pośladki serum eveline, na uda serum ryor z algami, na brzuch masło ziaja rebuild
-na buzię hydrolat migadłowy, a potem żel hialuronowy+macerat z marchwi
-odżywka sensique na paznokcie

Jeszcze krem na buzię lady mineral (lubię go za to, że jest nietłusty) i malowanie paznokci u stóp i rąk (tylko myślę, czy coś mocnego na paznokcie czy delikatnego )

--
jeśli chodzi o biedronkę to wezmę:
-może jakiś tusz eveline
-jeden/dwa żele palmolive

Ciekawi mnie jakie będą balsamy eveline, ale tylko zerknę, nie ma opcji, żebym kupiła, bo mam za duże zapasy.
A eyeliner niedawno kupiłam właśnie ten, który jest w gazetce

---

jeśli chodzi o doz to kliknęłam:
Capitavit, balsam, do włosów, 100 ml 7.69zł 1 7.69zł
Olej z korzenia łopianu, z ziołami, 150 ml 29.89zł 1 29.89zł
Olej, ze słodkich migdałów, (Profarm), 100 ml 12.59zł 1 12.59zł

Jodowo - bromowa Zabłocka solanka do kąpieli, 950 ml 14.99zł 1 14.99zł
Iwostin, termalna woda naturalna w sprayu, 50 ml 8.39zł 1 8.39zł
Sól bocheńska, lecznicza, jodowo-bromowa, 1 kg 7.89zł 6 47.34zł
Farmona Saponics, odżywka kondycjonująca do włosów delikatnych i normalnych, 100 ml 13.00zł 1 13.00zł
Strzykawka jednorazowego użytku, 10 ml, 3 części, 1 szt 0.39zł 5 1.95zł
Himalaya, odżywka, ułatwiająca rozczesywanie włosów, 150 ml 15.09zł 1 15.09zł
Strzykawki do rozprowadzania capitavitu, bo inaczej się rozlewa strasznie, a próbowałam go rozpylać i też ta opcja nie jest fajna.

Oby szybko nadeszło zamówienie, bo mam ostatnie krople capitavitu, które będą na jedno smarowanie.

No i nie było wody uriage Wzięłam jakąś mini iwostinu, bo póki co nie chce mi się jechać do super pharmu.

A ten olej ze słodkich migdałów coraz droższy i droższy, kiedyś za niecałe 10 zł był...

<3 <3 <3
Stary 2012-09-23, 21:16   #1427
Kitka:)
CABIN CREW

loluska mam nadzieje że pokażesz efekty sesji

od kiedy ta biedronkowa gazetka obowiązuje ??
napaliłam się na eyeliner eveline ( mam go i bardzo lubie ) i na balsamy ... pewnie jeszcze skuszę sie na pastę wybielająca.....

rosmanowską też widziałam- i ...będzie bolało....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-23, 21:18   #1428
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Proszę bardzo

Na szczęście sporo nazw już znam na pamięć i właściwości też

a gdzie dorwałaś, że stacjonarnie?
w zwykłej, osiedlowej drogerii, w Gdańsku, na przymorzu, na ul. opolskiej
mają jeszcze oleje "Pervoe Reshenie, Przepisy babci Agafii" poprzednim razem jak tam byłam to kupiłam jeden a jeszcze wcześniej kupiłam tam krem do włosów Vatiki
z baikal herbals wzielam jeszcze balsam do wlosow byly sera pod oczy, kremy na dzien/na noc, szampony, odzywki, olej, w sumie wiekszosc albo nawet wszystkie produkty z tych co są na stronie kaliny.
za krem zapłaciłam jakoś 22,90 zł, a za balsam do włosów 14,50 jak mi przypasuje to będę kupować

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-23, 21:27   #1429
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
loluska mam nadzieje że pokażesz efekty sesji

od kiedy ta biedronkowa gazetka obowiązuje ??
napaliłam się na eyeliner eveline ( mam go i bardzo lubie ) i na balsamy ... pewnie jeszcze skuszę sie na pastę wybielająca.....

od 26 września
Stary 2012-09-23, 21:43   #1430
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
w zwykłej, osiedlowej drogerii, w Gdańsku, na przymorzu, na ul. opolskiej
mają jeszcze oleje "Pervoe Reshenie, Przepisy babci Agafii" poprzednim razem jak tam byłam to kupiłam jeden a jeszcze wcześniej kupiłam tam krem do włosów Vatiki
z baikal herbals wzielam jeszcze balsam do wlosow byly sera pod oczy, kremy na dzien/na noc, szampony, odzywki, olej, w sumie wiekszosc albo nawet wszystkie produkty z tych co są na stronie kaliny.
za krem zapłaciłam jakoś 22,90 zł, a za balsam do włosów 14,50 jak mi przypasuje to będę kupować
A już liczyłam, że jakaś apteka-sieciówka to ma.
Ja złożę zamówienie na kalina-sklep czy jak temu jest, ale postanowiłam najpierw zużyć 5 szamponów (oczywiście nie były to całe opakowania, tylko każdego po trochu) i wtedy coś wezmę.
Na razie 2 zużyłam, jeszcze 3 (ale jeden to dosłownie na raz)

Ciężej mi idzie zużywanie balsamów,mleczek i maseł do ciała
Dzisiaj wykończyłam masło balea, teraz biorę się dalej za balsam efektimy i końcówkę mleczka oliwkowego yves rocher.
Następne w kolejności mleczko ujędrniające yr i kostka z mydlarni franciszka (niewielka na szczęście)
I też potem po tych zużyciach jakiś jeden balsam wezmę w nagrodę.

Męczące to zużywanie

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

ja się na rossmana obraziłam (chociaż na jakiś czas)

Niech się pocałują za to swoje wycofywanie alterry i dobrych i tanich odżywek

---
do malowania paznokci wybrałam:
-stopy essence 115 redvolution
-dłonie 109 off to miami!

Stopy pomalowane, włosy wysuszę i biorę się na dłonie.

<3 <3 <3

Czas edycji: 2012-09-23 o 21:44
Stary 2012-09-23, 21:47   #1431
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej Piekne

juz 2zjazdy za mna, pare imprez i czuje sie jakbym pol miesiaca z zycia wyjela

za malo mnie tutaj...

Cytat:
hej

trochę tu nie pisałam, ale jestem na bieżąco z niecierpliwością czekam na rozpoczęcie studiów

ghana świetna torebka, zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia szkoda że u mnie nie ma tesco cień też rewelacyjny

ostatnio moja cera wariuje, nie daje sobie z nią rady nie dość że ogromne i bolące gule wyskakują jedna przy drugiej, to jeszcze skórę na policzkach mam suchą jak wiór caate ty chyba miałaś coś podobnego, możesz mi przypomnieć jak sobie z tym poradziłaś?
nawilzaj, nawilzaj od wewnatrz i zewnatrz.
punktowo mozesz stosowac tribiotic, sudocrem, paste cynkowa, cos co odkazi, wysuszy. ale nie maltretuj cale twarzy tym, pierwsze 2doby lepiej postawic na regeneracje, a nie pozbycie sie wypryskow. to moze trwac do 2tyg. ale uda sie, wazne aby odzyskac rownowage skory.

no i najwazniejsze, wiesz po czym to jest?
ja sie ostatnio doprawilam tych gul zagrzybiala klimatyzacja u kolezanki w aucie, innym razem biala czekolada... wazne, aby wyeliminowac wszystkie szkodniki, ktore moga dalej zapychac.

osobiscie w tamtym okresie odstawilam mycie typowymi zelami oczyszczajacymi, uzywalam cetaphil. o dziwo pomogl, mimo ze kiedys bylam sceptycznie nastawiona do niego.
warto tez, po kazdym myciu buzie osuszac, nie pocierac recznikiem papierowym. tonizowac rano, zamiast standardowego mycia zelem, aby to ph mialo szanse sie odbudowac.

Cytat:
Hej

Dziewczyny, któraś z Was prosiła mnie o recenzję tej odżywki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...iv-pflege.html Powiem Wam, że jest boska Naprawdę odżywia, włosy są gładkie i błyszczące, świetnie się układają. Są troszkę obciążone, ale mnie to nie przeszkadza.Ja na pewno kupię ją jeszcze raz!
mam i zuzyc nie moge
ja poznalam isane plynny jedwab - przepadlam...i ten stoi nieruszony na polce
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-23, 22:07   #1432
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc Dziewczyny

Melduje sie i ja, czasem Was podczytuje w wolnej chwili - u mnie duza zmiana bo i mieszkania i pracy i sie jeszcze ogarniam

A za tydzien wybywam w weekend do wroclawia wiec tez czas ucieknie.

Ale kosmetycznie nic sie nie zmienilo - nadal zamiast wykanczac zapasy to robie nowe - zaopatrzylam sie ostatnio w pare fajnych kosmetykow (glownie JMO do wlosow bo bylo 30% znizki ) i ciuchow chociaz przede mna jeszcze spore zakupy - chce nowy plaszcz, jakis shopper, kominy, plaskie polbuty tez by mi sie przydaly.

Mam nadzieje ze znajde wiecej czasu zeby sie bardziej udzielac
Milego wieczoru
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-23, 22:08   #1433
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
nawilzaj, nawilzaj od wewnatrz i zewnatrz.
punktowo mozesz stosowac tribiotic, sudocrem, paste cynkowa, cos co odkazi, wysuszy. ale nie maltretuj cale twarzy tym, pierwsze 2doby lepiej postawic na regeneracje, a nie pozbycie sie wypryskow. to moze trwac do 2tyg. ale uda sie, wazne aby odzyskac rownowage skory.

no i najwazniejsze, wiesz po czym to jest?
ja sie ostatnio doprawilam tych gul zagrzybiala klimatyzacja u kolezanki w aucie, innym razem biala czekolada... wazne, aby wyeliminowac wszystkie szkodniki, ktore moga dalej zapychac.

osobiscie w tamtym okresie odstawilam mycie typowymi zelami oczyszczajacymi, uzywalam cetaphil. o dziwo pomogl, mimo ze kiedys bylam sceptycznie nastawiona do niego.
warto tez, po kazdym myciu buzie osuszac, nie pocierac recznikiem papierowym. tonizowac rano, zamiast standardowego mycia zelem, aby to ph mialo szanse sie odbudowac.
dziękuje nie mam pojęcia skąd się to wszystko bierze...od dłuższego czasu nie zmieniam żadnych kosmetyków ani diety, wszystko tak samo bez żadnych zmian a na twarzy masakra chyba że może to być spowodowane stresem, ale to tylko wytłumaczyłoby bolące gule a suchość skory? nawet nie nakładam podkładu przez tą suchą skórę bo wyglądam komicznie, jakbym nie umiała sie malować mam nadzieję, że moja cera wróci do normalności przed rozpoczęciem zajęć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-23, 22:19   #1434
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
dziękuje nie mam pojęcia skąd się to wszystko bierze...od dłuższego czasu nie zmieniam żadnych kosmetyków ani diety, wszystko tak samo bez żadnych zmian a na twarzy masakra chyba że może to być spowodowane stresem, ale to tylko wytłumaczyłoby bolące gule a suchość skory? nawet nie nakładam podkładu przez tą suchą skórę bo wyglądam komicznie, jakbym nie umiała sie malować mam nadzieję, że moja cera wróci do normalności przed rozpoczęciem zajęć
wiatr, ogrzewanie?
mi niewiele potrzeba o suchosc, pare h w sklepiej+spacer+ogrzewani e/klima w aucie i skorki murowane.

sama jestem pod stala opieka dermatologa i za tydzien mam wizyte, aby uniknac tych nawrotow, o ktore baaardzo latwo.

stres moze sie przyczynic do zmiany kolorytu, takiej ziarnistej cery.
chyba, ze stres+hormony, to wtedy bym sie nie zdziwila.

jeszcze jedno, opalas twarz w lato?
rowniez to moga byc tego skutki.

nie mam wiecej pomyslow

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny

Melduje sie i ja, czasem Was podczytuje w wolnej chwili - u mnie duza zmiana bo i mieszkania i pracy i sie jeszcze ogarniam

A za tydzien wybywam w weekend do wroclawia wiec tez czas ucieknie.

Ale kosmetycznie nic sie nie zmienilo - nadal zamiast wykanczac zapasy to robie nowe - zaopatrzylam sie ostatnio w pare fajnych kosmetykow (glownie JMO do wlosow bo bylo 30% znizki ) i ciuchow chociaz przede mna jeszcze spore zakupy - chce nowy plaszcz, jakis shopper, kominy, plaskie polbuty tez by mi sie przydaly.

Mam nadzieje ze znajde wiecej czasu zeby sie bardziej udzielac
Milego wieczoru
czekam na obszerniejsza relacje

a Wroclaw to tak rekreacyjnie

Loluska, lepszego samopoczucia zycze
Stary 2012-09-23, 23:15   #1435
ghana
Zakorzenienie

też mnie czeka derm w tym tygodniu - konczy mi się już duac.

mam dzisiaj podły nastroj, a w sumie rano było ok. nie wiem co się dzieje, migdałek zrobil sie w kształcie kulki, ciezko mi sie przełyka i wyskoczyło mi na nim pełno wystarajacych białych grudek, wtf? xD
Stary 2012-09-23, 23:52   #1436
kobietasukcesu
zawsze mam racje

czekoladowa: a odżywianie? dostarczasz sobie wszystkiego? Bo taka bardzo sucha skóra to często brak witamin, kwasów tłuszczowych itd.

Jak wygląda Twoja codzienna, podstawowa pielęgnacja buzi?

Może nawet człowiek nie zmieniać pielęgnacji, a to co jeszcze niedawno pomagało może teraz szkodzić. Np żele mocno oczyszczające na początku pomagają, potem powodują mega suchość skóry.

Woda w kranie też może nieźle szkodzić skórze, spróbuj jakiś czas myć przegotowaną albo źródlaną.

Też jakiś czas miałam nieźle suchą skórę- co mnie zdziwiło, bo większość życia walczyłam z tłustą, pomogły takie rzeczy jak np woda różana, tonik z tołpy z alantoiną, żel hialuronowy, krem w minerałami z morza martwego.
Spróbuj może kupić jakiś tonik właśnie z alantoiną, mocznikiem i kwasem hialuronowym.

Przyczyn może być bardzo wiele niestety

Mnie się oczywiście spać nie chcę, tzn jestem senna, ale zawsze szkoda mi się kłaść tu obejrzałam serial, tu poczytałam gazetę a czas leeeci.

tallu: co ciekawego kupiłaś do włosów?

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

Cytat:

juz 2zjazdy za mna, pare imprez i czuje sie jakbym pol miesiaca z zycia wyjela

za malo mnie tutaj...
A mnie znowu za dużo

Właśnie się nawet niedawno zastanawiałam co robisz ciekawego, że Cię nie ma

Ale w sumie lepiej mieć za dużo życia realnego niż wirtualnego.

--
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_30174.htm

chyba sobie to sprawię, warto?

już dawno chciałam takie urządzenie, ale nigdy się zdecydować nie mogę

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Cytat:
mam i zuzyc nie moge
ja poznalam isane plynny jedwab - przepadlam...i ten stoi nieruszony na polce
A próbowałaś mieszając ją z jakąś nawilżającą?

Ja tę odżywkę lubię, ale nie solo, tylko właśnie zmieszaną z jakąś nawilżającą.

<3 <3 <3

Czas edycji: 2012-09-23 o 23:44
Stary 2012-09-24, 07:42   #1437
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
od 26 września
dziękuję
to się szykuje napad na Biedronkę

Cytat:

Męczące to zużywanie

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

ja się na rossmana obraziłam (chociaż na jakiś czas)

Niech się pocałują za to swoje wycofywanie alterry i dobrych i tanich odżywek
zakupy zdecydowanie mniej męczące są
ja też jestem mega zła na rossmana ( szczególnie za tą odżywkęisany- btw- byłam w czwartek w pobliskim rossmanie i oczywiście już ich nie było nawet zapasu nie miałam jak zrobić....) ale jak zobaczyłam te promocje.... na pewno na coś się skuszę

robię drugie podejście do Jantaru- bo ostatnio z systematycznością była kicha... jak na razie udaje mi się od 3 dni o nim pamiętać tylko kurczę- przyspiesza mi chyba przetłuszczanie.....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-24, 09:19   #1438
samaraNW
Zakorzenienie

hej

w Warszawie bardzo fajnie było, byłam tam drugi raz, za pierwszym mi się bardziej podobało jednak Wrocław ma cudowny klimat, tego w Wawie brakuje...
trochę przemokłam, zmarzłam i choroba mnie próbuje dopaść, ale już się napiłam aloesu i mleka z miodem i czosnkiem i mam nadzieję, że sobie pójdzie

z gazetki biedronkowej chcę maseczki do twarzy, szary lakier i oblukam balsamy do ciała ta z Rossa jest super i na pewno coś z niej kupię
ogólnie dużo w tym miesiącu wydam, bo muszę jeszcze kupić buty, jakieś sweterki, itp. na jesień...

no i cieszę się, że w tym tygodniu ma być ciepło

Cytat:
Samaro sklady ciekawe?
tak, szczególnie ten drugi mnie interesował. szkoda, że ciężko go dostać.

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Samara zajrzałam na Twojego bloga i masz śliczne paznokcie
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
wyjeżdżam na tygodniowe wakacje, do napisania
udanego wypoczynku

Cytat:
haha, przypomniałaś mi, że mam takie urządzenie, a od lat go nie używałam, bo... nawet nie wiem, gdzie jest pamiętam, że fajnie relaksuje
Stary 2012-09-24, 09:31   #1439
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
czekoladowa: a odżywianie? dostarczasz sobie wszystkiego? Bo taka bardzo sucha skóra to często brak witamin, kwasów tłuszczowych itd.

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

A mnie znowu za dużo

Właśnie się nawet niedawno zastanawiałam co robisz ciekawego, że Cię nie ma

Ale w sumie lepiej mieć za dużo życia realnego niż wirtualnego.

--

A próbowałaś mieszając ją z jakąś nawilżającą?

Ja tę odżywkę lubię, ale nie solo, tylko właśnie zmieszaną z jakąś nawilżającą.
Czeko; Kobieta dobrze radzi

mam full spraw na glowie, w sierpniu mialam miec wakacje, ale zakup auta ich pozbawil, pozniej praca po 12h, pozniej rejestracja, papierkowe sprawy, teraz podjelam sie zaprojektowania dwoch mieszkan, a do tego na uczelni dowalili mi praktyki i nastepny week spedze w swidnicy, takze modle sie aby bylo cieplo, bo to bedzie przygotowanie ogrodu na jesien i caly czas bedziemy na dworze. a wystarczy mi wczoraj, ze bylismy w ogrodzie botanicznym na zajeciach i 8stopni bylo, przeeemarzlam na calego, twarz to myslalam, ze mi odpadnie

moj powrot do domu, doslownie kazdy zaczyna sie od cieplej kapieli, posilku. i dopiero o 21-22 znajduje czas na siebie. chociaz...teraz mi sie 5kotow rozchorowalo i musze jednego szczegolnie myc i znowu odwiedzic weta.
niby nic wielkiego nie robie, ale jak sie skapnelam wczoraj w rozmowie z rodzina, ze w 3tygodnie zrobilam 1500km tylko po wroclawiu, to wiem, ze powinnam zwolnic...ale jak

odnosnie odzywki, to nie mieszlam. dzieki, moze tak mi przypasuje
aktualnie namietnie stosuje olejek bhringraj, maske revalid i organique teraz moje wlosy sa swieze przez 3dni, no i ta objetosc... jestem w szoku ile ich mam
w zapasie mam seboradin i tolpe, bo stawiam teraz na mocne nawilzenie koncowek i wzmocnienie wlosow na jesien.

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
hej

w Warszawie bardzo fajnie było, byłam tam drugi raz, za pierwszym mi się bardziej podobało jednak Wrocław ma cudowny klimat, tego w Wawie brakuje...
trochę przemokłam, zmarzłam i choroba mnie próbuje dopaść, ale już się napiłam aloesu i mleka z miodem i czosnkiem i mam nadzieję, że sobie pójdzie

z gazetki biedronkowej chcę maseczki do twarzy, szary lakier i oblukam balsamy do ciała ta z Rossa jest super i na pewno coś z niej kupię
ogólnie dużo w tym miesiącu wydam, bo muszę jeszcze kupić buty, jakieś sweterki, itp. na jesień...

no i cieszę się, że w tym tygodniu ma być ciepło
jak ja sie ciesze z tej prognozy pogody, po wczorajszym zimnym wietrze, takie promyki sloneczka przydadza sie oj taaak

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-09-24 o 09:34
Stary 2012-09-24, 09:41   #1440
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Ok wklejam zdjęcie cienia i torebki zdjecia torebki rozjasniłam, zeby było cokolwiek widac. Ostatnie zdjecie pokazuje jaka torebka jest pojemna, jest to zeszyt A4. Dodam jeszcze ze mozna ja jakby rozszerzyc przez rozpiecie tych złotych naczepów po bokach, wtedy wejdzie wiecej
Świetna jest ta torba, niestety u mnie jej nie bylo
Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
Ale ze mnie debil otwierałam w wordzie ale myślałam że jest tylko jedna strona i nawet nie sporawdziłam czy do dołu da sie przewinąć

Szkoda że u mnie mało takich osiedlowych drogerii bo chyba tylko ze 4 oprócz rosa i natury są a i tak wybrakowane...
Tak myslalam ze nie przywinelas...
Mi sie wydaje ze te mniejsze drogerie calkiem niezle sa zaopatrzone. Chociaz chcialabym miec u nas SP...
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej Piękne
Byłam dziś na zakupach a nie będę się rozpisywać tylko zdjęcia wrzucę

Zaczynam walkę z wągrami najpierw spróbuję toniku z nafty i olejku pichtowego
Fajne zakupy U mnie olejek pichtowy stoi i czeka az zaczne go uzywac ale zapach mnie zniecheca
Cytat:

Weekend rozpoczęty spamowaniem jednak coś mnie złapało i nie najlepiej się czuję Chyba się przeziębiłam... A do wtorku muszę się wykurować bo dostałam propozycję sesji zdjęciowej - portret, będą to moje pierwsze profesjonalne zdjęcia i trochę się denerwuje
Zazdroszcze sesji Pochwal sie potem efektami
Cytat:
http://lubieszpinak.blogspot.com/201...6_archive.html a ja lubię to i tak czesto je robie takich ciast z kremami tez nie lubie, jest mi od nich niedobrze i czuję sie taka napchana. za tortami też nie przepadam, a jesli juz to musi być owocowy, nie zadne kawowe czy czekoladoowe. chociaz wiadomo czasem mam chec na kawaleczek ciasta z kremem, ale pozniej moj zoladek cierpi niestety
Fajny przepis, musze wyprobowac
Cytat:

jeśli chodzi o doz to kliknęłam:
Capitavit, balsam, do włosów, 100 ml 7.69zł 1 7.69zł
Olej z korzenia łopianu, z ziołami, 150 ml 29.89zł 1 29.89zł
Olej, ze słodkich migdałów, (Profarm), 100 ml 12.59zł 1 12.59zł

Jodowo - bromowa Zabłocka solanka do kąpieli, 950 ml 14.99zł 1 14.99zł
Iwostin, termalna woda naturalna w sprayu, 50 ml 8.39zł 1 8.39zł
Sól bocheńska, lecznicza, jodowo-bromowa, 1 kg 7.89zł 6 47.34zł
Farmona Saponics, odżywka kondycjonująca do włosów delikatnych i normalnych, 100 ml 13.00zł 1 13.00zł
Strzykawka jednorazowego użytku, 10 ml, 3 części, 1 szt 0.39zł 5 1.95zł
Himalaya, odżywka, ułatwiająca rozczesywanie włosów, 150 ml 15.09zł 1 15.09zł
Strzykawki do rozprowadzania capitavitu, bo inaczej się rozlewa strasznie, a próbowałam go rozpylać i też ta opcja nie jest fajna.

Oby szybko nadeszło zamówienie, bo mam ostatnie krople capitavitu, które będą na jedno smarowanie.

No i nie było wody uriage Wzięłam jakąś mini iwostinu, bo póki co nie chce mi się jechać do super pharmu.

A ten olej ze słodkich migdałów coraz droższy i droższy, kiedyś za niecałe 10 zł był...
Dobry pomysl z ta strzykawka Chociaz ja przelalam do butelki z atomizerem i calkiem dobrze mi sie spisywalo.
Co do wody termalnej (bo wlasnie mi sie skonczyla) uzywala ktoras z Was moze tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...y-rozanej.html ???

Czesc
Nie bylo mnie przez week ale podczytywalam. W sobote bylam w narzeczonym w Koszalinie a wczoraj caly dzien przelezelismy przy dobrym jedzonku i filmach. Potrzebowalam takiego relaksu i "nicnierobienia" Przetestowalam ten niby bb z garniera i jestem bardzo zadowolana - chyba zostanie ze mna na dluzej, bo i kolor super i trzyma sie niezle i ladnie wyglada na twarzy. Kilka dni temu chcialam uzyc revlon cs, ktory kupilam w lipcu i mam jeszcze ponad pol butelki i nie wiem co sie z nim stalo Okropna konsystencja, tlusty, smuzy paskudnie na twarzy, podkreslil wszystko co mial ukryc. Masakra normalnie, wiec chyba poleci do kosza
Dzisiaj mam jechac z tz do innego miasta po garnitur, a tam jest drogeria Schlecker w ktorej chyba nigdy nie bylam. Warto wejsc? Maja jakies marki wlasne na ktore warto zwrocic uwage??

Blog (początki)
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości