|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Ale skrobiecie, normalnie nie mogę was dogonić
![]() Elena na mojej herbatce laktacyjnej pisze, że 3-4 dziennie. Widzę już efekty po 2 dniach picia. Ściągnęłam bez problemu 60, bo chodzę na pilates więc muszę mężowie "zabezpieczenie" zostawiać ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;37993888]tez mam takie dni.tak szybko rosnie.ostatnio prawie płakałam mezowi z tego powodu.fajnie by było miec dziewczynke jeszcze ![]() ![]() mój bobas dziś kończy 3 miesiące ![]() Też marzy mi się jeszcze dziewczynka, tak za 3-4 lata ![]() Wszystkiego najlepszego dla Leosia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jaka fajniutka ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;37994377] no własnie ja nie mam dostepu do klubu.dziewczyny wysle mi któras zaproszenie?bo jestem nie w temacie i daleko za murzynami ![]() [/QUOTE] Czy ja mogę również dostać dostęp??? ![]() ![]()
Bartosz 13.09.2012 Edytowane przez anusiaaniaanusia Czas edycji: 2012-12-06 o 09:25 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Lewek i afternoon umieściłam już Wasze zdjęcia w prezentacji
![]() Jak ma na imię córeczka Agnes? Bo na pierwszej stronie jest Paulinka, a mi sie wydaje, że w końcu jakoś inaczej dali na imię... ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Dziękuję ![]() Wycałowałaś - a ja chora, żebyś się tylko nie zaraziła:P |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | ||
Wtajemniczenie
|
przepiękne!!!
ale slodka Mikołajka ![]() ![]() Cytat:
![]() anesh kochana wszystkiego najlepszego!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a co do klubu to moze sie dziewczyny wypowiedzcie czy w ogole chce nas tam bo to chyba tak działa.z tego co pamiętam to jescze Filusia sie pytała... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Rozeznanie
|
Śliczne macie choinki
![]() ![]()
#1417 |
Zakorzenienie
|
kasiam
tak zeszlo,tzn jeszcze jest ale malutko i schodzi ladnie. Widocznie to musiala byc reakcja bo moze zjadlas cos nie teges ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- katiem smarowam czasem cutibazą |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1418 |
Rozeznanie
|
Anesh dużo zdrowia, szczęścia i radości z okazji urodzin
![]() ![]() Imię jak na pierwszej stronie. Wszystkiego najlepszego z okazji Mikołajek! Lilka pierwsze słyszę o takiej diagnozie, pogadam z koleżanką lekarzem i dowiem się jak to z tym jest. Czytalas już na ten temat? ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cudny uśmiech Jagódki ![]() Matra piękna ta sukieneczka, pięknie mała wygląda.
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
anash wybacz kochana ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1420 |
Zadomowienie
|
Hejka!
Ja na chwile wskoczyłam pokazać nowe zdjęcia Aleńki ![]() Na pierwszym i trzecim prezenty na mikołajki - mata od rodziców oraz czapeczka z szaliczkiem od babci ![]() Życzę Wam udanych mikołajków ![]() Ja znikam trochę popracować póki Alunia śpi. |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Rozeznanie
|
Bartoszek wstał, wiec szykujemy sie zaraz na dworek. Pewnie babcia teściowa zaraz zawita z prezentem mikołajkowym i zacznie temat spaceru, że zimno przejmujące i w domu siedziec
![]() ![]()
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
lidka, dziękuję! Jak niunia zaśnie to będę oglądać
![]() ![]() anesh_ czy również będę mogła prosić o umieszczenie w prezentacji??? Zdjęcia podrzucę na maila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zadomowienie
|
Aleńka śliczna
![]() ![]() Anesh sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i nie pamiętam co miałam jeszcze napisać ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- dzisiaj mielismy jechac na szczepienie ale ten mróz mnie odstrasza ![]() jezu Zośka leży na macie i jak na nią patrze to ona się ledwo na niej mieści a z Tinny to przecież duże maty są ![]()
#1424 |
Zadomowienie
|
Witam się!
Iwa wysłałam ci PW Lilka trzymam kciuki aby to co powiedziała ta lekarka okazało się bzdurą jakąś i z małą było wszystko dobrze ![]() Konczi ty przewrażliwiuchu nasz ![]() Lili wczoraj po południu w końcu zjadła z dwóch cycków plus z butli mojego melczka prawie 120 ml i pospała potem dłuuuugo na razie mm nie podaję bo robię tak: karmię z dwóch cycków potem laktator do ręki i odciągam jeszcze z tego odciągania wychodzi mi z dwóch piersi między 50 a 70 ml więc do lodówki wędruje mleczko i potem tym próbuję dokarmić zamiast mm jako że na razie się to sprawdza to zamówiłam sobie elektryczny laktator na dwie piersi żeby szybciej szło bo tym ręcznym to schodzi mi się pół godziny a tak w 10-15 minut obrobię oba cycki na raz a że zamierzam dzieci jeszcze mieć to przyda się i przy następnych my nie obchodzimy mikołajek także ja prezetu nie dostałam i nie kupowałam też mężowi ale nie jest mi przykro bo dla mnie to nie jest okazja jakaś na święta też już nie dostanę bo ten laktator sobie wymyśliłam a on troszkę kosztował ale jak dzięki temu uda mi się utrzymać moje mleko jak najdłużej plus mm w razie potrzeby to będę bardzo zadowolona a jeśli mimo to mleko mi zaniknie to też już się stresowała nie będę laktator przyda się przy kolejnym dziecku w sumie to miałam wczoraj ciężki orzech do zgryzienia czy ten laktator zamawiać i odciagać to mleko po karmieniu bo to uciążliwe jest z tym ręcznym no ale jednak się zdecydowałam bo w razie czego będzie to inwestycja na przyszłość najlepsze życzenia dla mamuś i dzieci świętujących dziś Mikołajki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() narazie wpadam tylko z życzeniami dla ANESH ![]() kochana wszystkiego najlepszego, sto lat ![]() ![]() a nadrobie Was poźniej, bo jest co nadrabiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki! Czasem Was Podczytuję, czasem zaglądam na maila i podziwiam Wasze śliczne dzieciaczki. Ucałujcie je ode mnie na Mikołajki!
Pozdrawiam każdą Mamę z osobna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Anesh wszystkiego najlepszego
![]() ![]() Samych cudownych chwil i wiele,wiele miłości ![]() Dziękuję w imieniu Zuzi za wszystkie miłe słowa. Co do dostępu do klubu Choco i Anusia moim zdaniem powinny mieć bo są z nami od początku ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1428 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;37995400]no dokładnie.w ogole porod fantastycznie wspominam.juz za tydzień Batruś ma rocznice ![]() a co do klubu to moze sie dziewczyny wypowiedzcie czy w ogole chce nas tam bo to chyba tak działa.z tego co pamiętam to jescze Filusia sie pytała...[/QUOTE] jak dla mnie zarówno Ty jak i Filusia mozecie mec dostęp do klubu |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Zakorzenienie
|
ja nic przeciwko nie mam, ale niech dziewczyny decydują, bo inaczej to bez sensu umieszczac Ciebie w prezentacji, bo nie mogę wyslać Ci tej prezentacji,bo tam sa wszystkie nasze zdjęcia.
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() a faktycznie - masz tez w podpisie, inteligenciak ze mnie:P, czemu ja myślałam, ze inaczej w koncu daliscie na imie?,... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2012-12-06 o 11:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie szkodzi ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
Sliczna ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
jak masz dostep do maila no to pewnie ze tak Napisz mi na maila swoje imie i wiek, date porodu i planowany termin, sn czy cc, imię dzieciątka, wagę i wzrost ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Konczi pisałaś że laleczka przywieszka z lamaze jest dostępna w tesco??
![]() |
#1436 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Maja zasnęła w huśtawce - jak to możliwe?... ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Rozeznanie
|
Minka Ali z pierwszego zdjęcia nieziemska
![]()
#1438 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- tak jak pisałam - nie mam nic przeciwko |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Rozeznanie
|
Ale pędzicie Dziewczynki, nie mogę Was dogonić
![]() My od wczoraj wieczorem gościmy się z Filipkiem u dziadków - moich rodziców. Śnieżyca tutaj straszna i mróz. Młody ładnie przespał noc, ale od 8 godziny szaleje i nie zamierza usnąć. Jak nie ma spaceru (pogoda ![]() ![]() ![]() Anesh , wszystkiego, co najpiękniejsze ![]() Wszystkie nasze dzieciaczki prześliczne ![]() Lilka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- mam pytanie - sorry, jeśli temat był juz poruszany - co kupujecie swoim TŻ na gwiazdkę? |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale wcześniej prośba: Dziewczyny wypowiedzcie się proszę w sprawie dostępu do klubu mojego, Anusi i Choco, bo pytamy po kilka razy i chyba w natłoku postów te nasze są przeoczane... ![]() jeśli za mało się udzielam to trudno, ale wolałabym mieć jasną sytuację ![]() Mikołajkowe buziaki ode mnie i Basi dla wszystkich mamuś i dzieciaczków wątkowych! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.