Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: To już V wątek przed nami. A tytuł jego zabrzmi:
Wrześniowo-październikowe zaciążone, są ciągle zbudynione 0 0%
We wszystkich domach kolędowanie, a u nas w Gwiazdę było przytulanie 2 4,08%
Zbudynienie sięga zenitu, a my tu na co dzień pitu pitu 4 8,16%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 28 57,14%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. V 15 30,61%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-07, 21:13   #1411
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Aha. Po tym kiedy się zgłosiłam dostałam maila i tam napisali między innymi:
"Tuż przed spotkaniem pozwolimy sobie o nim przypomnieć. "

Podejrzewałam, że może jeszcze będą się odzywać.
ja dostalam mejla takiego jak Ty a pozniej 2dni przed spotkaniem, przypomnienie i informaje ze sa wolne miejsca, a kiedy Ty masz u siebie w miescie BM? na pewno sie odezwa mejlowa, ale nikt nie dzwoni

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Jak już obsmarowuję teściową, a mnie wkurzyła to ją obgadam w necie a co.Kiedyś ubrałam takie spodnie obcisłe bardzo, z grubego elastycznego materiału, miały normalnie nity, kieszenie, szwy, nie były to leggi.A ona mi pierdzieli, że w wyglądam jak w rajstopach, że powinnam dłuższy sweter, że mam tyłek na wierzchu itd, itp.To ja juz nie wiem czy wszystkie wąskie spodnie to rajstopy...
A ważyłam wtedy (pomiędzy ciążami to było) 49 kilo i tyłek miałam zgrabny, aż grzech zasłaniać było.Już nie mówiąc że w długim swetrze i spodniach to po prostu źle sie czuję.
A maz też na nią wkurzony.Miała nie mówić nikomu o mojej ciąży, jeszcze nawet pewna nie byłam i przynajmniej chciałam z tym poczekać aż pójdę do lekarza.A ona oczywiście zaraz na drugi dzień rozgadała rodzinie.Mąż ją strasznie zjechał, że nie umie uszanować czyjejś prośby i od tej pory na nią wkurzony.

A teraz jej pewnie odbija bo sezon działkowy, a za zimno jeszcze
moja też wygadała siostrze TŻ, chociaż sama nie dostała potwerdzonej informacji, tylko podslyszala moja rozmowe z TZem... a poza tym nie zyczylam sobie by w 7 tygodniu ciazy ktokolwiek wiedzial oprocz najblizszych mi osob a tym bardziej siostra TŻ! eh zreszta do tej pory wszytsko jej nadaje co sie u nas dzieje, nie pomagaja prosby i krzyki TŻa ze nie zyczymy sobie tego, a ona nadaje bo mowi ze wole panstwo i moze sobie rozmawiac na jakie tematy chce

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Łoooo ranyści, nie wiem czy teraz będę kojarzyć kto jest kim Ale ja tam avka zmieniać nie będę, moja Lilusia jest 100 razy ładniejsza niż ja

Nie załamuj, ja też mam zakaz. Już prawie 2 miesiące celibatu, już płakać mi się przez to chce
Lilusia przecudowna, jak dla mnie jak z reklamy
ale nie wierzę, żeś brzydsza!

to popłaczmy sobie razem...;/ bo mi już też ciężko
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 21:14   #1412
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
No niestety teściowe mają to do siebie że lubią wkurzać, jak ja widzę swoją to już wywołuje u mnie złe emocje, więc staram się często na nią nie patrzeć nawet na zdjęciach, na całe szczęście mieszka w Polsce a ja w Anglii bo inaczej to już bym zatłukła ją albo siebie.
mnie tam tesciowa denerwuje tylko tym ze nie ma wlasnego zdania i wiecznie wszystko za mna powtarza teraz siedzi w anglii. ale za to tesc moglby dla mnie nie istniec. nienawidze dziada

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

macie kopa za zmienianie avków-nie poznałam Was

my dzisiaj cały dzień poza domem
w dodatku o mało dzisiaj nie kupiłam wózka mąż powiedział, że pościech nie jest dobrym doradcą i już samam się zagubiłam wczoraj byłam zdecydowana na mutsy evo, ale ta mura 4 mnie męczy
pomóżcie, doradźcie
jedyne co ci moge doradzic to poczytac opinie osob ktore ich uzytkuja. generalnie wybralas wozki z dwoch swiatow mura ciezka i jezdzi jak czolg, evo lekki i teoretycznie zwrotny ale dzis sie tyle o nim zlego naczytalam ze bym go nie wybrala, tym bardziej ze to nowosc, wchodzil na rynek generalnie jednoczesnie tak jak jane muum, wiekszosc pozytywnych opini zostala wydana przez marketingowcow, a w sklepach prowadzili dziwna polityke i tylko evo polecali. duzo dziewczyn jest z niego niezadowolona. a jesli chodzi o mure, nie wiem czy chcesz juz ta nowsza, ale ta starsza ma strasznie mala budke w spacerowce, jest nisko osadzona a ten palak zmusza do zakupu oryginalnego spiworka

ja dzis tez pol dnia spedzilam akurat w smyku bo porownywalam jane rider i mamas&papas sola. no ale to moje typy, maja byc lekkie i bardzo zwrotne. jesli uda mi sie dowiedziec czy w ridera da rade wpiac fotelik maxi cosi to bede kupowac go i to chyba juz zaraz po polowkowym, tzn spacerowke, poki w promocji jest kolor w ktorym sie zabujalam

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
Liczę na to że jak będzie ciepło to Adi zacznie padać wcześniej
A to mój bebech w rzeczywistości wydaje mi się że jest jeszcze większy niż wyszedł na fotce....masakra. Zastosuje kuracje przeczyszczającą i zobaczymy czy taki duży czy to porządne wzdęcie. No ale w jeden dzień chyba by tak nie urósł
nooo brzusio piekny i naprawde spory, ale bardzooo ciazowy ja taki mialam w 28 tc sliczny
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 21:17   #1413
ladanseuse14
Zakorzenienie

ale macie fajne brzuchy i avki
Stary 2013-04-07, 21:25   #1414
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
ja dostalam mejla takiego jak Ty a pozniej 2dni przed spotkaniem, przypomnienie i informaje ze sa wolne miejsca, a kiedy Ty masz u siebie w miescie BM? na pewno sie odezwa mejlowa, ale nikt nie dzwoni
No faktycznie, jakby mieli do każdego z osobna dzwonić, to trochę zabawy by z tym było
Ja mam 15.04 (poniedziałek) w Gdańsku. Chciałam z wyprzedzeniem powiedzieć szefostwu, że biorę parę godzin wolne - bo straszne ceregiele z tym robią

Trochę Was nadrobiłam - super brzuszki!

Ja wczoraj byłam na domówce, trzydziestce znajomego. Uciekliśmy po pierwszej, oczywiście nie piłam alkoholu. Ale kurde drugi raz mam taką sytuację, że w aktualnym stanie po (stosunkowo przecież spokojnej) imprezie czuję się beznadziejnie Cały dzień przespany, zero energii i uczucie rozbicia. Postanowiłam, że już odpuszczam takie imprezy, bo mnie to męczy - jakbym się upiła oparami Jedyny wolny dzień w tygodniu a nie czuję żebym odpoczęła

Dziewczyny na domówce nie mogły uwierzyć, że jestem w połowie ciąży Ja widzę mój brzuch, ale chyba jestem jedyna Poprosiły żebym podniosła bluzkę i jedna z nich - dość korpulentna - zrobiła dziwną minę i machnęła ręką Sama miała większy brzuch ode mnie - i domyślam się, że nie miało to być niesympatyczne, ale dziwnie się poczułam

E tam

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2013-04-07 o 21:36
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 21:33   #1415
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

ttak sobie czytam o tych wózkach i myślę, myślę, myśle podpatruję i czytam
nie znam się zbytnio, i jak juz wspomniałam nie wiem czy wozka nie kupi mi Tato, szczerze mowiac jezeli zostane z tym sama, to wezme bardzo mocno pod wage kupno uzywanego wozka, jezli bede miala opcje obejrzenia go, albo nowy ale mysle ze 1400 zł to ma na maks na jaki sie pokusze, widzilam wiele wozkow w necie i jak dla mnie sa fajne wozki w cenach przystepnych około 1000zł lub mniej, jak dostane wozek jakis w spadku to bedzie dla mnie super niespodzianka i ulga,

na prawd drogie wozki sa az takie zajefajne?

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
ale macie fajne brzuchy i avki
dzięki twój avek jest superowy przypomniały mi się figurki baletnic mojej babci i jej pozytywki, ah chetnie cofnelabym sie do dziecinstwa
Stary 2013-04-07, 21:34   #1416
bajka1807
Zakorzenienie

dziewczyny kupilam sobie pare dni temu taka kiecke, jak mnie tz dzis zobaczyl to stwierdzil ze wygladam jak stara baba serio?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1579.jpg (81,1 KB, 96 załadowań)
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-04-07, 21:34   #1417
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
No faktycznie, jakby mieli do każdego z osobna dzwonić, to trochę zabawy by z tym było
Ja mam 15.04 (poniedziałek) w Gdańsku. Chciałam z wyprzedzeniem powiedzieć szefostwu, że biorę parę godzin wolne - bo straszne ceregiele z tym robią
a to na pewno jeszcze się odezwą myślę, że możesz już powiedzieć skoro dostałaś pierwsze potwierdzenie, zawsze bedziesz zabezpieczona;p
Stary 2013-04-07, 21:35   #1418
ladanseuse14
Zakorzenienie

lola dziekuje Ci bardzo
Stary 2013-04-07, 21:35   #1419
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
dziewczyny kupilam sobie pare dni temu taka kiecke, jak mnie tz dzis zobaczyl to stwierdzil ze wygladam jak stara baba serio?
Śliczna Ty.... i piękna sukienka

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 21:36   #1420
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość

Moja też już mowi, że "jest przerażona bo zaraz działka się zacznie i wszystko naraz trzeba będzie robić", a jak ją Tż i teść zjechali że po co sie stresuje tym to stwierdziła, że się nie stresuje. Nie, tylko jest przerażona.
A siedzą na dzałce całymi dniami (emeryc) i zapierdzielają, a potem się wkurzają bo nie nadążają z przetworami bo takie zbiory......

No moja nie jest emerytką, więc w weekend jedzie na działkę.Ale raczej ma tak kwiatki bratki i stokrotki więc to co tam robi to dla własnej przyjemności.
Jakiś ogródek też mamy i razem obrabiamy.Ostatnio były zbiory aż zabrakło miejsca na słoiczki.No ale ja jestem dobra w słoiczkowaniu i lubie to.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 21:36   #1421
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
OMG Bajka ja nie wiedziałam, że Ty jesteś taka śliczna! super wyglądasz, a faceci się nie znają na modzie, wrażenie takie sprawiają te kołnierzyki;p jak dla mnie bomba, uwielbiam male czarne
Stary 2013-04-07, 21:37   #1422
ladanseuse14
Zakorzenienie

Ci tzowe sa jacys dziwni.. :/ wygladasz moim zdaniem super
Stary 2013-04-07, 21:39   #1423
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:

moja też wygadała siostrze TŻ, chociaż sama nie dostała potwerdzonej informacji, tylko podslyszala moja rozmowe z TZem... a poza tym nie zyczylam sobie by w 7 tygodniu ciazy ktokolwiek wiedzial oprocz najblizszych mi osob a tym bardziej siostra TŻ! eh zreszta do tej pory wszytsko jej nadaje co sie u nas dzieje, nie pomagaja prosby i krzyki TŻa ze nie zyczymy sobie tego, a ona nadaje bo mowi ze wole panstwo i moze sobie rozmawiac na jakie tematy chce[COLOR="Silver"]
o
No maja też tak twierdzi dlatego jeśli zaistnieje podobna sytuacja to dowie się o tym kiedy wszyscy, a nie kiedy najbliżsi

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Sliczna, a facet się nie zna
Stary 2013-04-07, 21:42   #1424
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
ja ide 10.04 i chyba w piatek mi maila przyslali z potwoerdzeniem

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Śliczna Ty.... i piękna sukienka
dziekuje

Cytat:
OMG Bajka ja nie wiedziałam, że Ty jesteś taka śliczna! super wyglądasz, a faceci się nie znają na modzie, wrażenie takie sprawiają te kołnierzyki;p jak dla mnie bomba, uwielbiam male czarne
ze jaka? no co tyyy, taki maly koszmarek
ale bardzo dziekuje
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Ci tzowe sa jacys dziwni.. :/ wygladasz moim zdaniem super
dziekuje po raz kolejny utwierdzam sie w przekonaniu, ze tz zna sie jak swinia na gwiazdach

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Sliczna, a facet się nie zna
dziekuje
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-04-07, 21:53   #1425
teacherka
Zakorzenienie

Cytat:
No moja nie jest emerytką, więc w weekend jedzie na działkę.Ale raczej ma tak kwiatki bratki i stokrotki więc to co tam robi to dla własnej przyjemności.
Jakiś ogródek też mamy i razem obrabiamy.Ostatnio były zbiory aż zabrakło miejsca na słoiczki.No ale ja jestem dobra w słoiczkowaniu i lubie to.
Jak robi to dla przyjemności to wszystko ok. Dla moich to obowiązek, który sami na siebie nakładają a potem przekleństwo.

Bajka, wyglądasz bajecznie Baaaardzo podoba mi sie ta sukienka. Tż się nie zna.
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 21:57   #1426
ladanseuse14
Zakorzenienie

djutro rano na pobieranie krwi.. jak ja tego nie lubie yhhh :/
Stary 2013-04-07, 22:02   #1427
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Znowu mnie teściowa wnerwia.Twierdzi, że źle wyglądam w jakiejś sukience (którą tak naprawdę bardzo lubię).I, że ona tak mówi dla mojego dobra, bo to obiektywna opinia, bo ludzie tak sądzą.Jacy ludzi?!Chyba ona!Ankietę kuźwa robiła!!!??Czy ona jest wyznacznikiem opinii społeczeństwa?!Niech już sie ciepło robi i niech jeżdzi na te weekendy na działkę i jej niech roboty dowalą w nadgodzinach bo nie wytrzymam.Niedługo sie wyprowadzam i chce mnie chyba powkurzać na zapas

co za baba ne kumam jak tak może się wtrącać do Twojego ubioru

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
Liczę na to że jak będzie ciepło to Adi zacznie padać wcześniej
A to mój bebech w rzeczywistości wydaje mi się że jest jeszcze większy niż wyszedł na fotce....masakra. Zastosuje kuracje przeczyszczającą i zobaczymy czy taki duży czy to porządne wzdęcie. No ale w jeden dzień chyba by tak nie urósł
Ewacia ja mialam dzisiaj identycznie!! Bylam u kolezanki i jadlam tam winogrona, tak mi wzdelo brzuch, wyglądal jak Twoj, ale musialam isc na kibelek, takie zatwardzenie:P teraz już troche zmalał:P

Cytat:
mam bardzo podobną , jęśli nie taka sama Moj TZ powiedział, ze kołnieżyk babciny... powiedzialam Mu ze sie nie zna i tyle:P jak kolniezyki calkiem wyjdą z mody to go ciachne
a wyglądasz w niej ekstra
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 22:05   #1428
ladanseuse14
Zakorzenienie

faceci sie po prostu nie znaja na modzie
Stary 2013-04-07, 22:06   #1429
__Paulinka__
Zakorzenienie

wiecie co mam jutro na obiad? ziemniaki z kefirem ciekawe przez kogo:P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 22:11   #1430
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV

Cytat:
Jakies glupoty gada Twoj tz. Teraz modne z takimi kolnierzykami

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-04-07, 22:11   #1431
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Super wyglądasz! Z jakiego sklepu kiecka?
Poinformuj go, że kołnierzyk jest nie babciny, ale retro
Wygląda dziewczęco, młodo i niewinnie a nie staro, co on tam wymyśla

Cytat:
a to na pewno jeszcze się odezwą myślę, że możesz już powiedzieć skoro dostałaś pierwsze potwierdzenie, zawsze bedziesz zabezpieczona;p
W sumie jeszcze tydzień czasu. Ja zawsze wolę sobie zrobić plany z wyprzedzeniem, stąd konsternacja

Cytat:
ja ide 10.04 i chyba w piatek mi maila przyslali z potwoerdzeniem
Aha, to będę wypatrywać maila
Zdaj relację z wrażeń po
Stary 2013-04-07, 22:15   #1432
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
wiecie co mam jutro na obiad? ziemniaki z kefirem ciekawe przez kogo:P
Ziemniaki są the best

Stary 2013-04-07, 22:20   #1433
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:

Śliczna sukienka i ty świetnie w niej wyglądasz
Sukienka sama w sobie prosta a kołnierzyk nadaje jej charakteru.

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 22:20   #1434
misia332
Zakorzenienie

Ja to musze chodzić spać o 22, bo później mnie taki głód bierze, że masakra.

Ale w sumie kolacje jadłam o 18.30 to teraz głodna jestem. A jak nie zjem to spać nie mogę i brzuch mnie aż boli.

Stary 2013-04-07, 22:32   #1435
__Paulinka__
Zakorzenienie

Ja zauważyłam, że jem dużo za dużo:P opycham się słodyczami bez sensu.. musze to zmienić na owoce, jakieś jabłka bo tak to będzie katastrofa
Stary 2013-04-07, 22:37   #1436
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja zauważyłam, że jem dużo za dużo:P opycham się słodyczami bez sensu.. musze to zmienić na owoce, jakieś jabłka bo tak to będzie katastrofa
Mnie tez ciagnie do slodkiego, choc przed ciaza to slodyczy wcale-za to chipsy, ser zolty bardzo chetnie. Ciekawe, czemu tak sie zmienia.

Stary 2013-04-07, 23:28   #1437
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Bo ona uważa, że jest super specjalistka w tej kwestii.I że to mówi dla mojego dobra i,że tak ludzie mnie będą oceniać, bo ludzie myśla tak jak ona

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Ja to musze chodzić spać o 22, bo później mnie taki głód bierze, że masakra.

Ale w sumie kolacje jadłam o 18.30 to teraz głodna jestem. A jak nie zjem to spać nie mogę i brzuch mnie aż boli.
To ja jak się nie najem chwilę przed snem to potem mnie ten głód budzi w nocy

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Cytat:

Zjadłam 2 jabłka, ale mi teraz będzie w brzuchu bulgotać
Stary 2013-04-08, 03:02   #1438
misia332
Zakorzenienie

Poprzytulałam się z TŻtem i jestem głodna.

I mam mały problem albowiem swędzi mnie skóra i to nie tylko brzuch i piersi, ale też plecy twarz i dłonie, na dłoniach i łydkach mam aż czerwone plamy. Strasznie to wygląda.

Stary 2013-04-08, 04:45   #1439
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
ja chciałam podobną kupić na święta w zimie ale też tż się skrzywił i powiedział mi że babcina A potem w mojej kiecce była koleżanka jego żony ale już nic nie mówił Mi się podoba

---------- Dopisano o 05:45 ---------- Poprzedni post napisano o 05:39 ----------

Cytat:

Ewacia ja mialam dzisiaj identycznie!! Bylam u kolezanki i jadlam tam winogrona, tak mi wzdelo brzuch, wyglądal jak Twoj, ale musialam isc na kibelek, takie zatwardzenie:P teraz już troche zmalał:P

mam bardzo podobną , jęśli nie taka sama Moj TZ powiedział, ze kołnieżyk babciny... powiedzialam Mu ze sie nie zna i tyle:P jak kolniezyki calkiem wyjdą z mody to go ciachne
a wyglądasz w niej ekstra
uff czyli nie tylko ja mam taki brzusio ale wydaje mi się że to tak jak mówisz kwestia zatwardzenia bo juz kilka dni mnie męczy mimo że zjadam rzeczy po których teoretycznie powinnam w podskokach na kibelek biegnąć .....no nic zjadłam wczoraj opakowanie śliwek suszonych i czekam na efekty: brzydal:
Widzę że tżetowie mają jednak wiele wspólnego i nie lubia kołnierzyków Ja nawet taką koszulkę/tunike chciałam z allegro ale jak widziałam jego minę to stwierdziłam że podziękuję sobie niż miałabym ja częściej oglądać
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 05:31   #1440
201704210903
Konto usunięte

bajka fajnie wyglądasz- ładna sukienka
ewacia - mi pomaga inka z błonnikiem, odkąd ja piję na śniadanie to nie mam problemów z zaparciami; dodam, że przed ciąża to był standard,a teraz jest super po tej ince, lepiej niż przed ciążą

ja mam teraz fazę na ostre papryczki - cały czas jem harisse
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości