|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D
jutro mam spotkanie z tym kolegą, będziem pisać wniosek o dotację... umowę pewnie dostanę w tej firmie, bo facet do mnie "wiem, że teraz to wiele Pani nie zdziała, a rezultaty będą za pół roku, ale mam nadzieje, że się Pani nie podda i będzie walczyć aby te efekty po zimie były"
|
|
|
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chcesz jakieś w skrzynkach takie żeby zwisały to najlepsze są petunie lub surfinie (surfinie na ogół mają troszeczkę drobniejsze te kwiaty). Petunie: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...a9/Petunie.jpg Surfinie: http://static.swiatkwiatow.pl/user_g...1311707076.jpg Z takich, które są zwisające i ładnie się rozrastają to jeszcze pelargonie: http://ogrod.arbiter.pl/files/g/2_30..._IMG_5734_.jpg Kiedyś mieliśmy też takie z drobniutkimi kwiatuszkami, białymi lub niebieskimi, nie pamiętam nazwy może to lobelia tak jak podaje internet.. Ale fajnie wyglądają w zwisającym koszu: http://ogrodniktomek.pl/wp-content/u...ia-640x477.jpg
|
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Behind to jeszcze napisz jak masz nasłoneczniony balkon?
|
|
#1414 |
|
Konto usunięte
|
ja muszę u siebie chyba palmy posadzić - w dzień 60 stopni
|
|
|
|
|
#1415 |
|
Konto usunięte
|
Wróciłam z kina. I oczywiście, że jestem załamana i przeżywam to co zobaczyłam.
|
|
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Za oknem mamy wielkie drzewa, które przysłaniają większość słońca. Kupiłam pelargonie NArazie aż 2 Nie chcę za bardzo inwestować bo nie wiem czy na nowym takie kwiatki, doniczki będą mi pasować ![]() Co do doniczek to chyba wezmę takie najzwyklejsze skrzynki: http://allegro.pl/skrzynka-balkonowa...225147731.html Albo takie coś? http://allegro.pl/skrzynka-balkonowa...225147731.html
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2013-05-10 o 09:03 |
|
|
|
|
#1417 |
|
Konto usunięte
|
siedzę w pracy i dokonuję analizy konkurencji
![]() zaraz 12, czas leci... zaraz będzie 15, potem 17 i do domku |
|
|
|
|
#1418 | |
|
Konto usunięte
|
Hej, dziewuszki
My wczorajszy dzień spędziliśmy we Wrocku Promotorce pracę oddałam, posłuchałam uwag do prac koleżanek (taka jestem kochana, że robię za pośrednika ), potem zwiedzaliśmy nowo otwartą Ikeę Jeja, ale fajna, największa w Polsce Tż był cierpliwy do połowy, przy drugim piętrze zaczął mi marudzić ![]() Kupiliśmy taką fajną poduchę serducho z łapami za 9,99 zł I parę bzdur... ![]() Chciałam kapę na łóżko, ale nie mogłam się na żaden kolor zdecydować, więc zrezygnowałam A, i kupiliśmy w bardzo okazyjnej cenie 2 patelnie (mała i średnia), ale pomyliły nam się symbole kuchenki żeliwnej i indukcyjnej, więc nie działają W ogóle było tak gorąco i słonecznie na dworze, a potem nadciągnęła burza i okropnie rozbolała mnie głowa ![]() To to samo podobno... Ale ja się nie znam Próbowałam Therm Line, które na moją psychikę wpłynęło tak (efekt przeczytania ulotki), że nabrałam złych nawyków żywieniowych i spowodowało rewolucję żołądkową :P Próbowałam Lineę, która nic nie robiła, jeśli się nie trzyma diety i nie ma ruchu. A jeśli masz dietę i ruch, to nie wiesz, czy bez tabletek nie wyszłabyś na to samo ![]() Próbowałam chrom, który ani ciut nie wpłynął na mój apetyt... Próbowałam l-karnitynę, ale wtedy prawie nie miałam ruchu, więc mogłam jeść, a i tak nie miało jak działać Powyższe wspominam jako własną głupotę, a schudłam w życiu tylko 2 razy wprowadzając mniejsze i częstsze porcje, ograniczając tłuste i słodkie jedzenie. + tyle ile mogłam, starałam się ruszać ![]() Bez żadnych tabsów Niestety, nigdy się tym nie interesowałam ![]() Cytat:
![]() A co u Ciebie? ![]() Dobrze, że nic się nie stało... Oby każdy dzień był coraz lepszy dla Twojego samopoczucia Nouvelle, gratuluję premii i kolejnego sukcesu w pracy, zdolniacho A co u Ciebie? Nic nie napisałaś Edytowane przez 201611220859 Czas edycji: 2013-05-10 o 13:32 |
|
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D
Sun, u mnie w porządku
już planuje urlop w Pl I chyba pójdziemy kupić czajnik, bo nasz coś pieprzy... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1420 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D
Sun,widzę,że polubiłaś mojego fp
|
|
|
|
|
#1421 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Do domku, czy np. Bałtyk? [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40741778]Sun,widzę,że polubiłaś mojego fp [/QUOTE]No jasne, że tak ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- A miałyście może kiedyś do czynienia z taką moskitierą w oknie? Siateczka biała albo czarna... My się zastanawiamy, czy aby sobie nie sprawić czegoś takiego, zamiast wdychania każdej letniej nocy Rajda, ale takie najtańsze się przykleja i już, na stałe. Zdjęcie jej = zniszczenie. No i się martwię, czy aby nie będzie za bardzo przyciemniać i w ogóle jej widać
|
|
|
|
|
|
#1422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
#1423 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1424 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mi się właśnie zawsze wydawało, że czarne bardzo widać i przyciemniają bardzo widok, a tego chciałabym uniknąć... [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40742771]ja niestety nie, mam rolety w domu[/QUOTE] Ale rolety nie wykluczają moskitier ![]() U nas się w lecie nie da, wlatuje masa komarów i tych małych muszek (które też często gryzą). |
|
|
|
|
|
#1425 |
|
Konto usunięte
|
Nie mam ani rolety ani zasłony w pokoju, szlag mnie trafia, zwłaszcza w nocy, bo jest za jasno, a nie ma nawet karnisza wolnego żeby powiesić (jest tylko na firankę)
Zaczynam żałować, że się zaangażowałam w ten wolontariat, bo tylko mnie teraz traktują jak darmową siłę roboczą i nieodpłatne źródło usług prawniczych |
|
|
|
|
#1426 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zawsze możesz poprosić o pomoc współlokatora ![]() Ew. są fajne takie bambusowe rolety do zawieszania na okno, fajnie to wygląda ![]() http://www.google.pl/search?hl=pl&rl...4%3B750%3B1000 Miałam coś takiego w swoim pokoju kiedyś i naprawdę fajnie wyglądało z kolorowymi doniczkami z kaktusikami na parapecie, jakimiś świeczkami itd. ![]() Cytat:
![]() Bo jak zweryfikujesz i powiesz, że tego stać na poradę prawną płatną, a tego nie i odeślesz z kwitkiem... ![]() Ale nie rozumiem "całej partii"... Politycznej?
|
||
|
|
|
|
#1427 |
|
Konto usunięte
|
Tak, politycznej. Mój szef jest rzecznikiem dyscyplinarym okręgu pewnej partii (nie powiem jakiej), a ma ambicje być krajowym i stąd nikomu nie odmawia, bo wie, że do tego trzeba mieć plecy. No przejaskrawiłam to trochę, ale coraz więcej osób teraz do nas przyłazi, mimo że mają swoich prawników
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Zadomowienie
|
Kiedys tez myslalam,ze czarne beda gorsze i w poprzednim domu mialam biale.Tu zdecydowalam,ze kupie czarne i jest o niebo lepiej. Biale bardziej zakrywaja okno,czarne nie rzucaja sie w oczy.
|
|
#1429 |
|
Konto usunięte
|
Idę do domu powitać kuriera z moją nową umową na telefon. Weekend. I co z tego jak ja mam tyle nauki i tyle roboty, że chyba umrę
|
|
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
sun - my w tym mieszkaniu mamy rolety i na jednym z okien właśnie taką moskitierę
![]() nouvelle - to milej nauki Nasza praleczka już przyjechała Niestety stoi póki co w pokoju
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są moskietiery szare albo czarne, u nas w firmie np można kupić na wymiar okna i jest to siatka z ramą, więc zakłada się to na okno. lepsza jest czarna, bo na szarej niestety ale widać wszystkie brudy, jakie zostawią ci owady. okno troszkę przyciemni ale nie za bardzo i klienci jak do tej pory sobie chwalą
|
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Sun, jedziemy do domu i na parę dni jedziemy na domki. Tylko jeszcze nie wiemy gdzie, bo to załatwia nam wujek z pracy i tam będzie jakieś losowanie. W grę wchodzą Myślenice i gdzieś koło Zakopanego, ale nie pamiętam nazwy
|
|
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Hejjj
![]() Za oknem beznadziejne, wolne to oczywiście sloneczka brak ![]() Co tam u Was? Jakie plany na weekendzik? ![]() My za chwilę ruszamy do miasta. Muszę skserować książki i od razu podrzucić je do biblioteki. A i parę dni temu wygrałam jakiś tam konkurs organizowany właśnie przez biblio. Nagroda to 3miesięczny dostęp do jakiegoś serwisu z pełnymi wersjami książek plus niespodzianka Pewnie jakaś zakładkaWieczorem lecimy do znajomych. Trzeba poszukać jakiegoś drobiazgu dla ich 7miesięcznej córci ![]() Własnie chodzę po domu w nowym balerinach żeby je trochę rozchodzić Bo mnie to wszystko obciera
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj się dowiedziałam,że TŻta matka ma za miesiąc 50tkę..Jeszcze trzeba będzie jakiś prezent wymyslić
|
|
|
#1436 |
|
Konto usunięte
|
Jestem!
![]() Wstałam po 12 ![]() Spaliśmy oddzielnie z mężem bo się pokłóciliśmy... Spotkałam się z kolegą - podzieliliśmy się pracą i składamy w przyszłym tyg wniosek o kasę na firmę ![]() Jadę do dziadka na urodziny. Ps. mam pyszne truskawki
|
|
|
|
|
#1437 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Plan jest taki żeby się uczyć (realizuję!) i zeżreć całą blache biszkoptu z truskawkami, który wczoraj upiekłam (niestety, również realizuję). Pogoda okropna. |
|
|
|
|
|
#1438 |
|
Konto usunięte
|
moja mama na 49 lat w tym roku
młodziaka
|
|
|
|
|
#1439 | |||||
|
Konto usunięte
|
No to będzie czarna
Cieszę się, że zapytałam, bo w życiu sama nie wzięłabym tego koloru. A tutaj zonk się okazał, że jednak będzie lepsza ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mieliśmy jechać do rodziców na weekend, ale mamy awarię: ściana, dzieląca pokój i łazienkę nam napuchła i jest mokra... Chyba rura od kibelka pękła No i jesteśmy uziemieni, bo znajomy ma przyjść pod wieczór pooglądać, co to może być (on był kierownikiem budowy tego domu, to będzie wiedział najlepiej co to może być). Cytat:
![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40757638]Spaliśmy oddzielnie z mężem bo się pokłóciliśmy...[/QUOTE] Co się stało znów? ![]() Cytat:
![]() My czekamy z pieczeniem biszkoptu na truskawki "swoje" ![]() A wczoraj upiekłam drożdżowe bułeczki z pieczarkami, pycha były, ale jakbym wiedziała, jak pracochłonne to będzie, to bym się nie wzięła za nie ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
![]() Moi mają 54 lata
|
|||||
|
|
|
|
#1440 |
|
Konto usunięte
|
Moja mama zaczęła rodzić dzieci jak miała 28 lat i kiedyś mi się wydawało, że to bardzo późno, a teraz wiem, że sama na pewno wcześniej nie będę mieć.
Kuchareczka...uczyć mi się nie chce i tyle. Poszłabym po majonez, bo mam ochotę na jaka w majonezie ze szczypiorkiem, ale mi się nie chce ruszać z domu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

Chce kupić jakieś kwiatki i takie zawieszki na doniczki, wzdłuż barierki. Jakie kwiatki będa dobre i mało wymagające?
Może sprawią,że te ptaszyska durne się odczepią

Teraz już będzie do przodu 

Pewnie jakaś zakładka