|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D
Ale to jest tak samo np z serum sklejającym rozdwojone końcówki- nie ma czegoś takiego, bo rozdwojonych końcówek nie da się skleić, a takie sera działają tylko jeszcze gorzej, bo wizualnie końcówki wyglądają ok, ale w rzeczywistości są rozdwojone i coraz bardziej się rozdwajają, więc potem tylko więcej trzeba ścinać. A że w reklamie jest mowa o efekcie zdrowych końcówek to czego się spodziewać
|
|
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadążam za wami
tak w ogóle to dzień dobry m tak szybko zleciał mi ten tydzień, że przez cały czas byłam przekonana, że dziś jest środa i gdyby kolega mi nie powiedział, że dziś jest czwartek i mamyu zbiórkę w straży, to pewnie nadal bym myślała, że dziś środa od rana siedziałam w fakturach a teraz biegam co chwilę na pocztę, do księgowej itd. nie mam nawet czasu nadrobić wątku
|
|
|
|
|
#1383 |
|
Konto usunięte
|
Czy wy wiecie jak to jest z tym księgowaniem przelewów na konto, chodzi mi o to czy jak są w bankach te sesje przychodzące to przelewy przychodzą tylko o tych godzinach, a w międzyczasie nie przychodzą (np jak mam sesję o 12, a następną o 16 to przelew nie może przyjść o 15 czy może?)?
|
|
|
|
|
#1384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba,że masz przelewy natychmiastowe Ja mam 10 darmowych w miesiącu ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
Masz pracę, to najważniejsze Teacherka zniknęłam, Moon też ![]() nouvelle - a jak tam eksio? Nawiedza Cię jeszcze?
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2013-05-09 o 12:28 |
||
|
|
|
|
#1385 |
|
Konto usunięte
|
Jeżeli bank, z którego przelewam ma wychodzącą o 14.30, a ten drugi przychodzącą o 16 to pewnie nie zdąży dojść, nie?
|
|
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Na moje ta kasa będzie na koncie odbiorcy dopiero o tej 16.
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko mi pies zgryzł szybkę. i też podjęłam wyzwanie przysiadowe, tylko wszystko w koło mnie boli a nie mięśnie pupy...
|
|
|
#1388 | |
|
Konto usunięte
|
W ogóle zawsze są problemy z tym moim bankiem- ciągle dostaję wyplate jako ostatnia
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłam coś takiego: "ING Bank Śląski posiada następujące sesje elixir przychodzące o godzinie 11:00, 15:00 i 17:30 w dni robocze. Godzina księgowania środków na rachunku, uzależniona jest od terminu/godziny, w jakim bank nadający przelew udostępni środki dla Krajowej Izby Rozliczeń oraz od terminu/godziny w jakim środki zostaną udostępnione przez KIR do odbioru sesją elixir przez ING Bank Śląski." ja to rozumiem tak jęsli twój bank ma sesje o 12 i 16, to pieniądze przyjdą po 16. natomiast jeśli bank od którego masz dostać przelew ma sesje o 14 i 17, i ktoś nie zdąrzy wysłać przelewu przed 14 to otrzymasz przelew na drugi dzień, bo przelew ten zostanie zaksięgowany o 17. a twój bank ostatnią sesję ma o 16. ale mogłam coś pokręcić z tymi wychodzącymi przychodzącymi także może cię w błąd wprowadzam
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2013-05-09 o 12:41 |
|
|
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
ja siedzę w Waxem na głowie i zaraz lecę pod prysznic, tylko dopiję kawkę ![]() Sun, gratuluje zakończenia pisania mgr Teraz już będzie do przodu Najgorsze za Tobą
|
|
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie w tym cały sęk, że niby robię poprawnie, pooglądałam filmu na yt, i niby plecy proste, nogi uginam pod kątem prostym, staram się nie wychodzić kolanami za palce u stóp, nogi na szerokości bioder i bolą mnie mięśnie 4głowy i brzucha
|
|
#1392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
|
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodatkowo mam kupon z superpharmu na maseczkę i myślę że ta co chcę też będzie. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...a-i-kokos.html
|
|
|
#1394 |
|
Konto usunięte
|
Whenee, a jak mój ma ostatnią przychodzącą o 18 to przyjdzie o 18 tego samego dnia, nie? Bo mój ma przychodzące o 12, 16 i 18. Znaczy się na pewno o 16 przyjdzie, ale tak sobie rozkminiam jak to cholerstwo działa
![]() A zaczęłaś od wersji light czy hard? Jeżeli od light (czyli pierwszego dnia 25 przysiadów) to nie powinno aż tak boleć, ja tylko lekkie zakwasy miewam czasami. Dzisiaj muszę zrobić 60...
|
|
|
|
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wersję hard(http://confessions-ofa-fashionista.b...challenge.html ye zdjęcie mnie bardzo przekonuje ), od 50 zaczęłam. ja mam generalnie słabe mięśnie nóg i czułam je po ćwiczeniach, a na drugi dzień lekkie zakwasy. no to ja dzisiaj powinnam zrobić 70. no a czujesz mięśnie tyłka?
|
|
|
#1397 |
|
Konto usunięte
|
Mięśnie ud mnie bolą, a mięśnie tyłka czuję
|
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
no to w takim razie muszę popracować nad techniką
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Whenee, ja używam angielskiego Waxa, bo jest o niego lepszy od tego polskiego podobno
|
|
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D
Hej, u mnie ok, nie przejmujcie sie. Nie mam weny, ciagle mnie cos boli, cos martwi i nie chce Wam marudzic, bo wiem, ze dolegliwosci i watpliwosci ciazowe nie sa zbyt interesujace a tylko wokol tego sie teraz kreci moje zycie.
Mielismy rocznice, ktora spedzilam w pizamie bo tak kiepsko sie czulam... wiec ogolnie super :/ Trzymajcie sie dziewczyny i do przeczytania kiedys ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1401 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D
Ticz
Nie martw się! Śpiewaj Małej Dzidziusiówce angielskie piosenki to może się uspokoi![]() A wax to chyba ma alkohol, nie? |
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D
Mloda chodzu ze mna do pracy wiec siłą rzeczy cały czas sie osluchuje. Gorzej, że ja mam juz dosc................- i pracy tej w ogole......... nie wiem ile jeszcze wytrzymam...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D
Nouvelle, niestety tak, ma alkohol i sls, ale ja stosuje go od czasu do czasu, tak przed każdym myciem bym go nie polecała, bo nie jest dobry w nawilżaniu na dłuższą metę, ale jeśli stosujesz do niego oleje i dobre odżywki, to się sprawdza
|
|
|
|
|
#1404 | |||||||
|
Konto usunięte
|
joł dziewuszki
![]() ale nudy w pracy ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
w między czasie nie wpadają ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
nie działa;] ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
to prawda, choć ja polecam l-karnitynę i chrom a nie herbatki. to działa. Idę poudawać, że pracuję
|
|||||||
|
|
|
|
#1405 |
|
Konto usunięte
|
No ja też dzisiaj tak aktywnie pracuję, że aż polubiłam twój fanpejdż na fejsuniu
![]() a poważnie to cały dzień latam po mieście ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Ja używałam przez pewien czas tego serum z GlissKura i na początku wyglądało to ok, ale potem w miejscu, w którym zaczynała się rozdwojona końcówka nie było oczywiście widać rozdwojenia tylko taką białą kropkę. Wykończyłam opakowanie i momentalnie wszystko mi się rozdwoiło. ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- No i dostałam w końcu wypłatę....Z PREMIĄ |
|
|
|
|
#1406 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
o bosh @ mnie dobija, dawno nie była taka męcząca żeby mnie brzuch bopolewał cały dzień i to po zjedzeniu tabletek....
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry :P
O ile ktoś mnie jeszcze pamięta teacher będzie lepiej tusia nie prawda ja się dobrze czułam prawie całą ciążę z wyjątkiem całego 3 miesiąca - którego spędziłam nad kiblem
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
I co tam słychać?
![]() Moon, z Ciebie taki ogrodnik, może mi doradzisz.. Umyłam w końcu balkon bo był cały o gołębich g** Chce kupić jakieś kwiatki i takie zawieszki na doniczki, wzdłuż barierki. Jakie kwiatki będa dobre i mało wymagające? Może sprawią,że te ptaszyska durne się odczepią![]() Tuśka - echh no co mam Ci poradzić z ta pracą..lepsze to niż siedzenie w domu teacherka - niestety każda babka inaczej przechodzi ciążę..Ale maluszek jaki już duży ![]() nouvelle - gratuluję premii ![]() whenee - wyładuj się na TŻcie, to zawsze pomaga jak obrywają w sumie za nic Ale mnie burza zastała..cala mokra wróciłam Bylam u dentysty. Jestem umówiona na jutro ale trochę pobolewało więc poszłam już dziś ale w inne miejsce. I nie żałuję bo obsługa,sprzet i cały gabinet o niego lepsze. A pani doktor rewelacyjna![]() Jutro przyjeżdżają TŻta bracia bo chłopaki idą razem na mecz. No więc trzeba było trochę wypucować w chacie. I robi się ostatnie pranie w starej pralce. Z nią jest coś nie tak..Chyba coś gnije bo śmierdzi
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2013-05-09 o 18:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.

m tak szybko zleciał mi ten tydzień, że przez cały czas byłam przekonana, że dziś jest środa i gdyby kolega mi nie powiedział, że dziś jest czwartek i mamyu zbiórkę w straży, to pewnie nadal bym myślała, że dziś środa
a teraz biegam co chwilę na pocztę, do księgowej itd. nie mam nawet czasu nadrobić wątku

Ja mam 10 darmowych w miesiącu 

Teraz już będzie do przodu 

Nie martw się! Śpiewaj Małej Dzidziusiówce angielskie piosenki to może się uspokoi