Dla przysz造ch, obecnych i przesz造ch Kursantek - cz. IX - Strona 48 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ci motoryzacja? Do陰cz do forum Auto Marianna, podziel si swoj pasj i wiedz.

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2015-09-18, 23:19   #1411
A_neta1
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 105
Dot.: Dla przysz造ch, obecnych i przesz造ch Kursantek - cz. IX

Ja mam pecha do nich :p Cz瘰te kontrole trze德o嗆 to ju norma. Od zdobycia od nowa ph je盥輳 z co najwy瞠j max dozwolon...

16.01.2009

A_neta1 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-09-18, 23:34   #1412
Maddis
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 698

Cz瘰te kontrole trze德o軼i to bardzo dobrze.
Maddis jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-09-18, 23:37   #1413
Quadesha
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 5 534
Dot.: Dla przysz造ch, obecnych i przesz造ch Kursantek - cz窷 IX"

A mnie jeszcze nigdy nikt nie sprawdza cho ostatnio je盥輳 bardzo cz瘰to i nie tylko po mie軼ie :p Pewnie jakby kazali mi zjecha to automatyczna lampka w g這wie "Ojeju co ja 幢e zrobi豉m"
Quadesha jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-09-18, 23:51   #1414
Maddis
Wtajemniczenie

Mojemu tacie zdarza這 si mie nawet ze dwa razy dziennie, ale i tak to jest bardzo rzadko, a on te du穎 je寮zi.
Stary 2015-09-19, 00:08   #1415
A_neta1
Zadomowienie

Red face Dot.: Dla przysz造ch, obecnych i przesz造ch Kursantek - cz. IX

Cytat:
Napisane przez Maddis Poka wiadomo嗆
Cz瘰te kontrole trze德o軼i to bardzo dobrze.
Oj tak... Ale to strata czasu dla kieruj帷ego... Ja tam nie pije (no ew urodziny, sylwek- ale wtedy za k馧ko nie wsiadam)
Zalety mieszkania w stolicy- pe軟o policji, i fotoradar闚. Mieszkam przy ruchliwej ulicy gdzie cz瘰to stoj i co jaki czas zatrzymuj.

]

16.01.2009

Stary 2015-09-20, 20:27   #1416
Callen
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 696

Cytat:
Napisane przez A_neta1 Poka wiadomo嗆
Ja tylko zwr鏂i豉m uwag na konsekwencje takich post瘼owa. Ale jak wida nie ka盥emu mo積a uwag zwr鏂i bo zaraz pretensje ma gdy 幢e rozumie sens postu.
Warto w kamerk zainwestowa (porz康nych firm nawet za 500 zl si kupu) i problem znika
Tak kamerka fajna rzecz ale teraz to raczej jest wi璚ej warta ni ca貫 moje auto bo takiego obdrapa鎍a sprzeda by豚y problem
Najlepsze jest to 瞠 kilka dni po tym jak odebra豉m dow鏚 betonowy s逝pek postanowi nie odsun望 si mojemu ojcu z drogi do teraz nie rozumie dla czego Wi璚 dorobi si kilku nowych rys i rozbitej szybki od kierunkowskazu (tego na b這tniku)
My郵a豉m ze go zamorduje.
Ja mia豉m kolizje ale no kurde poza obdrapanym zderzakiem ka盥 jedn rysk na aucie zrobi ojciec Dla tego te tym bardziej chc mie TYLKO SWOJE autko, kt鏎ego nikt po za mn nie ma prawa popsu. Chocia my郵 瞠 nast瘼ne autko b璠zie mia這 ze mn o wiele 豉twiej
W豉郾ie sie dowiedzia豉m ze kole瘸nka jest w szpitalu po wypadku :/ ma mi p騧niej napisa co si sta這 :/
Stary 2015-09-21, 07:17   #1417
A_neta1
Zadomowienie

ja nie mam problem闚 z autem,bo mam swoje. No i od 2 lat mieszkamy osobno

16.01.2009

Stary 2015-09-22, 14:45   #1418
agatka36
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 388

Nienawidz stref zamieszkania (20 to z這), ale dzisiaj mia豉m tak mi陰/鄉ieszn sytuacj, 瞠 a lepiej mi si po osiedlu je寮zi這 jad sobie i nagle przed mask przechodzi mi dw鏂h chlopak闚, typowe dresy, jeden si odwraca i wpatrzony we mnie z tekstem "stary, chyba si zakocha貫m" oby ka盥a z nas spotka豉 takich na egzaminie, zamiast pieszych wbiegajacych na pasy
Stary 2015-09-22, 15:40   #1419
Quadesha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatka36 Poka wiadomo嗆
Nienawidz stref zamieszkania (20 to z這), ale dzisiaj mia豉m tak mi陰/鄉ieszn sytuacj, 瞠 a lepiej mi si po osiedlu je寮zi這 jad sobie i nagle przed mask przechodzi mi dw鏂h chlopak闚, typowe dresy, jeden si odwraca i wpatrzony we mnie z tekstem "stary, chyba si zakocha貫m" oby ka盥a z nas spotka豉 takich na egzaminie, zamiast pieszych wbiegajacych na pasy
Hahah to obok mnie ostatnio na 鈍iat豉ch stan掖 samoch鏚, a w nim 4 ch這pak闚... I zaraz zacz瘭i gdzie jedziesz pi瘯na i inne teksty potem kol do mnie pisze, ze chyba ktos mnie pozdrawia na spotted i zaprasza na wsp鏊n przeja盥磬
Stary 2015-09-22, 18:03   #1420
malootka
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 567

Cytat:
Napisane przez Quadesha Poka wiadomo嗆
Hahah to obok mnie ostatnio na 鈍iat豉ch stan掖 samoch鏚, a w nim 4 ch這pak闚... I zaraz zacz瘭i gdzie jedziesz pi瘯na i inne teksty potem kol do mnie pisze, ze chyba ktos mnie pozdrawia na spotted i zaprasza na wsp鏊n przeja盥磬
hahahahahahah
malootka jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-09-22, 18:56   #1421
Carousel
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 531

Uuu, kobiety za kierownic maj powodzenie.
Stary 2015-09-22, 21:39   #1422
Frutti
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 12 553

Ja nie chc nic m闚i, ale jak wyje盥瘸m sama gdzie T篙a samochodem, starym pi瘯nym golfikiem, niskie zawieszenie, wybebeszone wn皻rze (2 fotele w 鈔odku i klatka ) + 300 koni pod mask to ka盥y ch這p na ulicy wykr璚a szyje i wywala oczy
Stary 2015-09-22, 21:59   #1423
agatka36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Frutti Poka wiadomo嗆
Ja nie chc nic m闚i, ale jak wyje盥瘸m sama gdzie T篙a samochodem, starym pi瘯nym golfikiem, niskie zawieszenie, wybebeszone wn皻rze (2 fotele w 鈔odku i klatka ) + 300 koni pod mask to ka盥y ch這p na ulicy wykr璚a szyje i wywala oczy
Te bym wykr璚a豉 szyj, a jestem kobiet
Wielu kierowc闚 widz帷 kobiet za kierownic wpuszcza w kolejk, ust徙i, mi這 si u鄉iechnie, cz瘰to na jazdach to widz, a jad帷 z facetem jako pasa瞠rka - pojedyncze przypadki
Stary 2015-09-22, 22:10   #1424
Quadesha
Zakorzenienie

Cytat:
Wielu kierowc闚 widz帷 kobiet za kierownic wpuszcza w kolejk, ust徙i, mi這 si u鄉iechnie, cz瘰to na jazdach to widz, a jad帷 z facetem jako pasa瞠rka - pojedyncze przypadki

Oj to prawda U mnie jak by remont ulicy to 瞠by wyjecha, wjecha trzeba by這 nieraz d逝go czeka az b璠zie wolne. A mnie dos這wnie za ka盥ym razem kto po chwili wpuszczal i zawsze byli to faceci haha Nieraz za mna kto jeszcze czeka, a oni perfidnie tylko mnie wpuszczali i jechali dalej.
Stary 2015-09-22, 23:23   #1425
Frutti
Zakorzenienie

Cytat:
Te bym wykr璚a豉 szyj, a jestem kobiet
Ja za to jak jad to te lubi ludzi wpu軼i, bo po co maj sta biedni, a mnie 10s nie zbawi
Nie m闚i帷 o tym, jak faceci lubi si nam zatrzymywa na pasach
Stary 2015-09-23, 08:03   #1426
agatka36
Zadomowienie

Cytat:
Ja za to jak jad to te lubi ludzi wpu軼i, bo po co maj sta biedni, a mnie 10s nie zbawi
Nie m闚i帷 o tym, jak faceci lubi si nam zatrzymywa na pasach
O tak😄 i to cz窷ciej zatrzymuj si jak dziewczyna jest w spodnicy 😁
Sama w 90% przypadk闚 zatrzymuj si przed pasami, oni sobie przejd, ja po獞icz ruszanie
Stary 2015-09-23, 18:36   #1427
Callen
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 696

Cytat:
Napisane przez Quadesha Poka wiadomo嗆
Oj to prawda U mnie jak by remont ulicy to 瞠by wyjecha, wjecha trzeba by這 nieraz d逝go czeka az b璠zie wolne. A mnie dos這wnie za ka盥ym razem kto po chwili wpuszczal i zawsze byli to faceci haha Nieraz za mna kto jeszcze czeka, a oni perfidnie tylko mnie wpuszczali i jechali dalej.
To u mnie w mie軼ie w豉郾ie trwa remont pewnej drogi. Codziennie tamt璠y je盥輳 busikiem (ze wzgl璠闚 ekonomicznych bo za jeden przejazd autkiem wychodzi tyle co przez 2 i p馧 dnia busem) droga jest teoretycznie zamkni皻a dla osob闚ek tylko komunuikacja zbiorowa i wiadomo obs逝ga budowy. Do tego jest ruch wahad這wy i kiedy policja nie pilnuje akurat (czasem stoj czasem nie) jest osob闚ek od cholery i troch jeszcze jak si kto wbije na czerwonym to ju w og鏊e - raz 20 minut tak stali鄉y i si sp騧ni豉m do szko造
Stary 2015-09-27, 15:47   #1428
A_neta1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Callen Poka wiadomo嗆
To u mnie w mie軼ie w豉郾ie trwa remont pewnej drogi. Codziennie tamt璠y je盥輳 busikiem (ze wzgl璠闚 ekonomicznych bo za jeden przejazd autkiem wychodzi tyle co przez 2 i p馧 dnia busem) droga jest teoretycznie zamkni皻a dla osob闚ek tylko komunuikacja zbiorowa i wiadomo obs逝ga budowy. Do tego jest ruch wahad這wy i kiedy policja nie pilnuje akurat (czasem stoj czasem nie) jest osob闚ek od cholery i troch jeszcze jak si kto wbije na czerwonym to ju w og鏊e - raz 20 minut tak stali鄉y i si sp騧ni豉m do szko造
Te si od pa寮ziernika w miejsk przesiadam. Karta miejska na 1 msc - nieca造 tydzie p豉tno軼i za parking (w centrum wszystkie p豉tne) no i doliczy paliwo to troch wyjdzie.

16.01.2009

Stary 2015-10-01, 11:32   #1429
gumka24
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 295

czy Wy tez robiliscie glupie bledy i przez to niezdawaliscie prawka? powiedzmy 逝k opanowany wychodzicie na plac i kicha...:/
gumka24 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-10-01, 13:44   #1430
Quadesha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gumka24 Poka wiadomo嗆
czy Wy tez robiliscie glupie bledy i przez to niezdawaliscie prawka? powiedzmy 逝k opanowany wychodzicie na plac i kicha...:/
No ja luk zrobi豉bym z zamkni皻ymi oczami a za 1 razem tak si zestresowalam, ze najechalam na linie :p Instruktor mi nie wierzyl, ze oblalam :p
Stary 2015-10-01, 14:03   #1431
Maddis
Wtajemniczenie

Cytat:
Taa, ja obla豉m, bo mi dwa razy zgas samoch鏚, gdzie nigdy przy takich sytuacjach mi nie gas. Og鏊nie wydaje mi si, 瞠 ma這 kto potrafi si tak wyluzowa na egzaminie, 瞠 je寮zi swobodnie, tak dobrze, jak na kursie. Ja tak si stara豉m, 瞠by nie zrobi jakiego g逝piego b喚du, 瞠 a przedobrzy豉m
Stary 2015-10-02, 13:48   #1432
gumka24
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 295

Cytat:
Napisane przez Maddis Poka wiadomo嗆
Taa, ja obla豉m, bo mi dwa razy zgas samoch鏚, gdzie nigdy przy takich sytuacjach mi nie gas. Og鏊nie wydaje mi si, 瞠 ma這 kto potrafi si tak wyluzowa na egzaminie, 瞠 je寮zi swobodnie, tak dobrze, jak na kursie. Ja tak si stara豉m, 瞠by nie zrobi jakiego g逝piego b喚du, 瞠 a przedobrzy豉m
mi na 逝ku przyszla taka mysl : lepiej pokrec wczesniej i najwyzej wyprostujesz po swojemu;/ skad jakies chore mysli?? kiedy skrety w dobrym miejscu to podstawa. Nastepny raz robie jak bylam nauczona , a nie wprowadzam swoje filozofie na egzaminie.
jeszcze slonce mi o郵epi這 troche linie...moze tez to troche zawinilo. Przydalyby mi sie jeazdy na tych lukach na egzaminie , zeby sie oswoi z nimi, przeciez niczym sie nie roznia od tych co jezdzilam , a tam wychodzilo..;/
Znow wykupie 4 godziny. Ale potem to juz maks 2 wykupuje ..

Edytowane przez gumka24
Czas edycji: 2015-10-02 o 13:50
gumka24 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-10-02, 13:56   #1433
Maddis
Wtajemniczenie

Cytat:
mi na 逝ku przyszla taka mysl : lepiej pokrec wczesniej i najwyzej wyprostujesz po swojemu;/ skad jakies chore mysli?? kiedy skrety w dobrym miejscu to podstawa. Nastepny raz robie jak bylam nauczona , a nie wprowadzam swoje filozofie na egzaminie.
jeszcze slonce mi o郵epi這 troche linie...moze tez to troche zawinilo. Przydalyby mi sie jeazdy na tych lukach na egzaminie , zeby sie oswoi z nimi, przeciez niczym sie nie roznia od tych co jezdzilam , a tam wychodzilo..;/
A nie ma mo磧iwo軼i wykupienia w Twoim WORDzie jazd na ich placu? Fakt, 瞠 to troch wi璚ej kosztuje i musisz przyprowadzi swojego instruktora, ale je郵i to pomo瞠. Mi si wydawa這, 瞠 ten egzaminacyjny 逝k jest d逝窺zy, ale to mo瞠 takie wra瞠nie
Stary 2015-10-02, 14:44   #1434
nikita343
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 538

Cytat:
Kupujesz 4 godziny przed egzaminem?

nikita343 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2015-10-02, 16:44   #1435
Frutti
Zakorzenienie

Ale w 篡ciu codziennym te bywaj stresuj帷e sytuacje Bardzo dobrze 瞠 oblewaj, a tych kt鏎zy robi na s逝pki i jakie 鄉ieszne obliczone obroty tym bardziej Na drodze gdzie b璠zie w御ko, takie 豉magi b璠 musia造 wycofa i co? Kto im postawi s逝pki czy skasuj zderzak?
Stary 2015-10-02, 17:07   #1436
Maddis
Wtajemniczenie

Ale jednak normalnie mo瞠sz sobie stan望, podjecha do przodu itd. Nie robisz tego w wielkim stresie i je盥膨c jednak nabierasz do鈍iadczenia
Stary 2015-10-02, 17:10   #1437
agatka36
Zadomowienie

Dziewczyny czym trudniej ruszy, benzyn czy dieslem? Slyszalam, 瞠 diesel potrzebuje wi璚ej gazu przy ruszeniu, wi璚 je郵i naucz si nim rusza, to z benzyn nie b璠 mie problemu? Elka na benzyn mi czesto gasnie, a w domu mam dost瘼 tylko do diesla
Stary 2015-10-02, 17:12   #1438
Maddis
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny czym trudniej ruszy, benzyn czy dieslem? Slyszalam, 瞠 diesel potrzebuje wi璚ej gazu przy ruszeniu, wi璚 je郵i naucz si nim rusza, to z benzyn nie b璠 mie problemu? Elka na benzyn mi czesto gasnie, a w domu mam dost瘼 tylko do diesla
Dieslem jest 豉twiej.
Stary 2015-10-02, 17:12   #1439
Frutti
Zakorzenienie

Cytat:
Kwestia wprawy. Ka盥y samoch鏚 po wbiciu jedynki i popuszczeniu sprz璕豉 ruszy
Stary 2015-10-02, 17:44   #1440
Quadesha
Zakorzenienie

Cytat:
Ale w 篡ciu codziennym te bywaj stresuj帷e sytuacje Bardzo dobrze 瞠 oblewaj, a tych kt鏎zy robi na s逝pki i jakie 鄉ieszne obliczone obroty tym bardziej Na drodze gdzie b璠zie w御ko, takie 豉magi b璠 musia造 wycofa i co? Kto im postawi s逝pki czy skasuj zderzak?
Uuu jestem 豉mag :/ Ale uwierz mi 鈍ietnie radz sobie na drodze ) Prawko mam od roku, aktywnie je盥輳 z 9 miesiecy i jeszcze w nic nie przywalilam, nikomu nic nie zrobi豉m Na drodze s inne odniesienia ni s逝pki. Wi璚 dziewczyny r鏏cie jak wam wygodniej Tylko tylko, albo az egzamin. Prawdziwa jazda, samodzielna to inna bajka :p
Odpowiedz

Nowe w徠ki na forum Auto Marianna

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2017-07-14 14:37:09

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.