Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-21, 12:03   #1411
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
Możecie przestać trzymać kciuki bo @ się rozkręciłą. Dziś o 4 30 ból zrobił mi milusi pobudkę... Ale teraz odpukać jest dobrze. Tak więc spadam do nauki bo jak znów mnie zmuli to w końcu nic się nie nauczę a jutro mam egzamin ustny z terapii pedagogicznej
BUZIAKI

PS. IZUŚ- zmień mi proszę na 1 stronie numer cyklu
Przykro miże @ przyszła
Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
tyle tylko że przy mężu zdarza mi się to często i mąż chyba myśli, że mam wyimaginowaną przyjaciółkę po raz kolejny [COLOR="Silver"]

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
A ja mam rokminę Jaś czy Kornel ...
Kornel
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
za 40min mam wizyte u lekarza, bo znow mnie zlapal pecherz a jak juz tam bede to od razu zrobie wymaz bede miala z glowy. a przy okazji najade na nich, ze nie przyszlo im do glowy zrobic tego wczesniej ciekawe tylko jaki lekarz mi przypadnie, bo za kazdym razem widuje kogos innego
Biedna oby ci w końcu pomogli

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 12:05   #1412
Kejthx
Zadomowienie

Iza a jak tam u Was sytuacja, ze tak powiem "pracowa" tzn. co w końcu z Twoją pracą, i jak się tż pracuje w nowej?
Stary 2013-05-21, 12:20   #1413
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Iza a jak tam u Was sytuacja, ze tak powiem "pracowa" tzn. co w końcu z Twoją pracą, i jak się tż pracuje w nowej?
Ja już nie pracuje dziś dostałam świadectwo pracy.Do 26.05 mam jeszcze l4 dostałam też dziś pismo z zusu że musze złożyć wniosek żeby mi to l4 zapłacili.W czerwcu pójde zarejestrować się na bezrobocie,powinnam dostać zasiłek.Jak urodze w trakcie pobierania zasiłku to 3 miesiące po porodzie bedą mi jeszcze płacić.Potem niestety bede musiała szukać pracyNie posiedze za długo z maleństwem będziemy musieli szukać kogoś do opieki,ale uważam że damy sobie rade.

Tż pracuje się bardzo dobrze,teraz pracuje na 3 zmiany.Jezdzi z kolegą autem także ma superUmowe ma do końca miesiąca ale raczej mu przedłużą

Stary 2013-05-21, 12:35   #1414
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dzien dobry! Dziecko mi usnelo na brzuchu, nie wierze normalnie!!

Isia i nie mial jak ruszac glowa na wszystkie strony gdy zasypial na brzuchu, jak to smiesznie wygladalo
A butle daje tylko raz dziennie i dzieki temu mam pokarm w piersiach na wieczor. Wczoraj butli nie dalam i sie nie najadl na wieczor bo wstal o 1:30 zamiast o 5
jak slodziutko, juz nie moge sie doczekac wrzesnia jak bede mogla przytulic nasza córcie

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość

No i po mojej "oczywistej ciąży" brzuch boli małpowo a po qupie zauważyłam krwistego śluza. Faken dupen dziś 18dc i mogła by się @ jedna wstrzymać jeszcze żeby cykl miał chociaż z 21 dni...
się zobaczy...

sija
przykro mi, moze sie nie rozkreci?

Cytat:
Napisane przez francesca22 Pokaż wiadomość
Witam mam pytanie
zaczełam mierzyc temp. i powiedzcie mi kiedy była u mnie prawdopodobnie owulacja
8dc miałam 36,3, 9dc 36,4 , 10dc 36,3, 11dc 36,2, 12i 13 dc 36,5, 14dc 36,3, 15dc 36,2, 16dc - 36,6 , 17 i 18dc- 36,8 , 19dc - 36,6, 20i 21dc- 36,8.
Mozecie mi napisac kiedy była owulacja ?
Dodam ze od 15dc biore Duphaston i do ktorego dnia powinnam go brac, do miesiaczki?
hm,,, wyglada na to jak by skok byl 16dc czyli teoretycznie owulke moglas miec do 2-3 dni wczesniej bo skok nie zawsze jestw dniu owulki tylko moze byc pozniej. Jednak piszesz o duphastonie od 15dc, Teoretycznie on nie podnosi tempki...ale cholercia wie. a jak dlugo powinnas go brac? a jak mowil Ci lekarz? ja mialam brac przez 10 dni, zrobic test jak negatywny to odstawic duph i czekac na okres. jak dwie kreski kontynuowac.

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
Możecie przestać trzymać kciuki bo @ się rozkręciłą. Dziś o 4 30 ból zrobił mi milusi pobudkę... Ale teraz odpukać jest dobrze. Tak więc spadam do nauki bo jak znów mnie zmuli to w końcu nic się nie nauczę a jutro mam egzamin ustny z terapii pedagogicznej
BUZIAKI

PS. IZUŚ- zmień mi proszę na 1 stronie numer cyklu
wspolczuje

Cytat:
A ja mam rokminę Jaś czy Kornel ...
a my nie umiemy znalezc imienia dla corci. dla synka mamy ale jak okazalo sie ze corcia to rozkmina :P pewnie w dniu porodu jeszcze nie bedziemy wiedziec jak nasze dziecko nazwac ;P

Cytat:
Misia Kornel ja sama bede nad nim sie zastanawiac

hej laseczki zaburaczona nie odnosze sie
a taka ze mnie egoistka, ze napisze tylko o sobie

za 40min mam wizyte u lekarza, bo znow mnie zlapal pecherz a jak juz tam bede to od razu zrobie wymaz bede miala z glowy. a przy okazji najade na nich, ze nie przyszlo im do glowy zrobic tego wczesniej ciekawe tylko jaki lekarz mi przypadnie, bo za kazdym razem widuje kogos innego
kuurcze, biedaku, nameczysz sie Ty tam

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Ja już nie pracuje dziś dostałam świadectwo pracy.Do 26.05 mam jeszcze l4 dostałam też dziś pismo z zusu że musze złożyć wniosek żeby mi to l4 zapłacili.W czerwcu pójde zarejestrować się na bezrobocie,powinnam dostać zasiłek.Jak urodze w trakcie pobierania zasiłku to 3 miesiące po porodzie bedą mi jeszcze płacić.Potem niestety bede musiała szukać pracyNie posiedze za długo z maleństwem będziemy musieli szukać kogoś do opieki,ale uważam że damy sobie rade.

Tż pracuje się bardzo dobrze,teraz pracuje na 3 zmiany.Jezdzi z kolegą autem także ma superUmowe ma do końca miesiąca ale raczej mu przedłużą
lipa z ta praca.... no ale wdocznie tak mialo byc i zapewno nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. nie martw sie na zapas bo na pewno wszystko sie ulozy. No i dobrze, że TZ zadowolony z pracy

Witam sie w ogole :P
Obiadek juz mam przygotowany (mlode ziemniaczki z koperkiem, kotlety z kury i rzodkieweczka z dzialki ze smietana)
ja obzarlam sie truskawkami i arbuzem... ale tesknilam za arbuzem.. mniam!!!
rano bylam w pracy dowiezc zwolnienie,, poodwiedzalam kolezanki a teraz sie obijam
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 12:46   #1415
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:

Iza
takie Twoje podejście do życia mi się podoba, widać, że dużo pozytywniej patrzysz w przyszłość, chyba to zasługa tej malej fasolinki w brzuchu, no nie? Na pewno dacie radę!
Stary 2013-05-21, 13:07   #1416
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość

lipa z ta praca.... no ale wdocznie tak mialo byc i zapewno nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. nie martw sie na zapas bo na pewno wszystko sie ulozy. No i dobrze, że TZ zadowolony z pracy
Cytat:

Iza
takie Twoje podejście do życia mi się podoba, widać, że dużo pozytywniej patrzysz w przyszłość, chyba to zasługa tej malej fasolinki w brzuchu, no nie? Na pewno dacie radę!
Żałuje tylko tego że nie posiedze z maleństwem,bo jakieś 4-5 miesięcy po porodzie bede musiała już iść do pracy.
Będziemy musieli szukać kogoś do opieki bo moja mama pracuje,a teściowie dzieckiem się nie zajmąNie interesują się synem,ani wnukiem/wnuczką od tej 3o tżta jest obraza to my też ich nie potrzebujemy

Oczywiście że fasolinka ma wpływ na moje nastawienie,mam też ostatnio bardzo duże wsparcie w tżcieOboje bardzo się cieszymy że jest fasolka i rośnie zdrowoAbsolutnie niczego nie żałujemy mimo tego że z moją pracą się nie ułożyło.

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-05-21 o 13:08
Stary 2013-05-21, 13:29   #1417
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:
Żałuje tylko tego że nie posiedze z maleństwem,bo jakieś 4-5 miesięcy po porodzie bede musiała już iść do pracy.
Będziemy musieli szukać kogoś do opieki bo moja mama pracuje,a teściowie dzieckiem się nie zajmąNie interesują się synem,ani wnukiem/wnuczką od tej 3o tżta jest obraza to my też ich nie potrzebujemy

Oczywiście że fasolinka ma wpływ na moje nastawienie,mam też ostatnio bardzo duże wsparcie w tżcieOboje bardzo się cieszymy że jest fasolka i rośnie zdrowoAbsolutnie niczego nie żałujemy mimo tego że z moją pracą się nie ułożyło.
Iza bardzo fajnie, bardzo się cieszę, że u Was się układa.
Ja własnie dostrzegam to w moim małżeństwie, że jesteśmy we dwoje, kochamy się, wspieramy, jesteśmy szczęśliwi razem ale.... własnie te ale... co raz częściej dochodzi do jakiś spięć, przejmujemy się jakimiś głupstwami, zawracamy sobie głowę jakimiś pierdołami, w związku z tym (czuję to) że jesteśmy tylko we dwoje, ze brakuje Nam tej trzeciej osoby byłoby wówczas idealnie (idealnie - to może przesadzone, ale naprawdę wówczas poczulibyśmy się jak rodzina). Widać na Waszym przykładzie, że dziecko rozwiało Wasze obawy i inaczej podchodzicie do życia.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-21, 13:36   #1418
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Iza bardzo fajnie, bardzo się cieszę, że u Was się układa.
Ja własnie dostrzegam to w moim małżeństwie, że jesteśmy we dwoje, kochamy się, wspieramy, jesteśmy szczęśliwi razem ale.... własnie te ale... co raz częściej dochodzi do jakiś spięć, przejmujemy się jakimiś głupstwami, zawracamy sobie głowę jakimiś pierdołami, w związku z tym (czuję to) że jesteśmy tylko we dwoje, ze brakuje Nam tej trzeciej osoby byłoby wówczas idealnie (idealnie - to może przesadzone, ale naprawdę wówczas poczulibyśmy się jak rodzina). Widać na Waszym przykładzie, że dziecko rozwiało Wasze obawy i inaczej podchodzicie do życia.
Jestem pewna że u was pojawi się fasolkaNigdy nie traćcie wiary w to

Stary 2013-05-21, 13:44   #1419
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:
Jestem pewna że u was pojawi się fasolkaNigdy nie traćcie wiary w to
Nie tracimy

Dziś mam troszkę luźniejszy dzień
Spadam na hałzen ale po drodze muszę zakupy zrobić, zajrzeć do mamuski, zawieść buty do szewca i sukienkę do skrócenia , czyli generalnie będę w domu jak zwykle wieczorem

Pozdrawiam!
Stary 2013-05-21, 13:46   #1420
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

no dobra, jestem. wymaz wziety bez zadnego problemu. siki do analizy wziete, dostalam furagine furagina zawsze na mnie dzialala, ale na krotki okres czasu niestety. no nic, poddaje sie. wezme, za miesiac infekcja wroci, pojde znow. bede chodzic do momenty az stwierdza, ze trzeba sie konkretnie wziac do roboty. no i 3majcie kciuki, zeby wymaz byl juz czysty

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 14:11   #1421
Luna0
Zakorzenienie

Kejthx z tymi rowerami to padam ze smiechu
A co do malzenstwa to przy dziecku jest jeszcze gorzej ale tak naprawde to wtedy ma duzo mniejsze znaczenie, bo ta mala istotka jest. i tym samym jest idealnie a codzienne klotnie przestaja miec znaczenie, jeszcze jak dziecko zaplacze to w sekunde sie zapomina bo najwazniejsze jest ono

Iza ciesze sie ze juz tak pozytywnie myslicie a ciuszki oczywiscie brac puki daja!
Mi z tego co obiecywali to nikt nie dal oprocz siostry ktora dala juz dwa lata temu

Bazile w te przesady o ciazy jakby czlowiek wierzyl to by zwariowal... ale w zauroczeniu dziecka cos jest... na szczescie mam czerwony wozek
Problemy z laktacja sa moze od tygodnia, odrazu tu pisalam o tym i wystarczy ze jeden posilek zastapie mm i mam w piersiach tyle ile trzeba, ale ja ogolnie nie mam jakiegos nadmiaru i np nie uzywam wkladek laktacyjnych bo nie mam po co mysle ze te klopoty moga wynikac z tego ze bardzo malo jem ale nic na to nie poradze bo to co moge jesc tak mi zbrzydlo ze nie chce sie jesc wogole

Magbes ja dla chlopczyka mialam problem ale dla dziewczynki jest mnostwo pieknych imion, mi niestarczylo by corek mi sie podobaja np Iza, Eliza, Milenka, Alisa

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-21, 14:16   #1422
Linka1984
Zakorzenienie

No ja Wam sie pochwalę ze mam dobrego czuja..przed wyjazdem na urlop coś mnie skusiło i poszlam zbadać na właśną reke poziom progesteronu. Faszerują mnie od 2 lat duphastonem i wmawiają niedomogę lutealną ..nie wierzyłam mimo tych cholernych plamień.Odebralam wynik 6 dni po owulacji i wynik był w górnej maxymalnej granicy..nie mam zadnej niedomogi.Tego samego dnia wieczorem dostalam plamienia wiec sie wkurzylam i odstawilam dupka na dobre. Wczoraj mialam wizytę u lekarza i powiedział ze dobrze ze zrobilam badanie i odstawilam dupka. Nie mam niedomogi , lekarze leczyli na oślep jak jacyś imbecyle. Jest z moją faza lutealną wszystko wporządku ma 14 dni zawsze i zadnego dupka. Mało tego wczoraj miałam 13dc , zrobił mi usg i mowi ze mam 12mm endometrium, jest idealne , owulacja była kilka minut/godzin przed usg bo widać płyn,pękniety pęcherzyk,szyjka cudnie otwarta i aż woła o sex.Powiedział ze we wrześniu na laparo , jesli wyjdzie endometrioza to fajnie , wypali się i mamy pukt zaczepienia jeśli wyjdzie czysto to on proponuje 3-6 inseminacji...
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 14:38   #1423
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
no dobra, jestem. wymaz wziety bez zadnego problemu. siki do analizy wziete, dostalam furagine furagina zawsze na mnie dzialala, ale na krotki okres czasu niestety. no nic, poddaje sie. wezme, za miesiac infekcja wroci, pojde znow. bede chodzic do momenty az stwierdza, ze trzeba sie konkretnie wziac do roboty. no i 3majcie kciuki, zeby wymaz byl juz czysty
Bardzo sie ciesze ze wymaz masz zrobiony. Ja mam jutro wyniki kontrolnego wymazu....
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 14:44   #1424
teorema
Wtajemniczenie

Czesc!
Troche mnie tu nie bylo, bo musialam odetchnac od tematu, ktory jak same wiecie, troche nas dreczy... Ale podczytuje Was i za kazda trzymam kciuki, Iza, szczegolnie teraz mocno za Ciebie

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
Powiedział ze we wrześniu na laparo , jesli wyjdzie endometrioza to fajnie , wypali się i mamy pukt zaczepienia jeśli wyjdzie czysto to on proponuje 3-6 inseminacji...
A to wcale nie tak fajnie, bo z endo to nigdy nie wiadomo,czy sie uda, wlasciwie to nic nie rozwiazuje. U mnie niby czysto, drożno, i co? I nic.

Chyba tez pora na inseminacje
teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 14:47   #1425
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
Czesc!
Troche mnie tu nie bylo, bo musialam odetchnac od tematu, ktory jak same wiecie, troche nas dreczy... Ale podczytuje Was i za kazda trzymam kciuki, Iza, szczegolnie teraz mocno za Ciebie

A to wcale nie tak fajnie, bo z endo to nigdy nie wiadomo,czy sie uda, wlasciwie to nic nie rozwiazuje. U mnie niby czysto, drożno, i co? I nic.

Chyba tez pora na inseminacje
kilku lekarzy widzi cien na usg miedzy odbytnicą a czymś tam , przy dotyku głowica boli , uważają ze to jest miejsce najcześciej ulokowanego ogniska zapalnego w endo , po wypaleniu przez pare miesiecy jest ułatwiona sprawa wiec wierze ze jakiś punkt zaczepienia jednak to jest
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 15:05   #1426
misia332
Zakorzenienie

Ja już po wizycie, babka spóźniła się 45 minut, ale zbadała mnie, jest ok, serduszka posłuchała jak dzwon !!, zmierzyła gdzie dno macicy, popatrzyła na wyniki, zbadała siuski. Wszystko w porządku. Przytyłam 2,5 kilo. Powiedziała, że nie jest źle. Że bardzo ładnie wyglądam itp.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 15:13   #1427
teorema
Wtajemniczenie

Cytat:
kilku lekarzy widzi cien na usg miedzy odbytnicą a czymś tam , przy dotyku głowica boli , uważają ze to jest miejsce najcześciej ulokowanego ogniska zapalnego w endo , po wypaleniu przez pare miesiecy jest ułatwiona sprawa wiec wierze ze jakiś punkt zaczepienia jednak to jest
Zapewne zatoka Douglasa, fakt, boli przy usg. Po laparo mam znacznie lepiej, boli juz bardzo malo.

Moze jednak sie uda przed wrzesniem!!!!

Ja bylam teraz na yasmin, w maju i czerwcu mam probowac (maj juz odpadl ), a pozniej to sama nie wiem. W czerwcu mam wizyte w poradni leczenia endo, ciekawe, co mi powiedza.
teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 16:28   #1428
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam mocno
Cytat:
No ja Wam sie pochwalę ze mam dobrego czuja..przed wyjazdem na urlop coś mnie skusiło i poszlam zbadać na właśną reke poziom progesteronu. Faszerują mnie od 2 lat duphastonem i wmawiają niedomogę lutealną ..nie wierzyłam mimo tych cholernych plamień.Odebralam wynik 6 dni po owulacji i wynik był w górnej maxymalnej granicy..nie mam zadnej niedomogi.Tego samego dnia wieczorem dostalam plamienia wiec sie wkurzylam i odstawilam dupka na dobre. Wczoraj mialam wizytę u lekarza i powiedział ze dobrze ze zrobilam badanie i odstawilam dupka. Nie mam niedomogi , lekarze leczyli na oślep jak jacyś imbecyle. Jest z moją faza lutealną wszystko wporządku ma 14 dni zawsze i zadnego dupka. Mało tego wczoraj miałam 13dc , zrobił mi usg i mowi ze mam 12mm endometrium, jest idealne , owulacja była kilka minut/godzin przed usg bo widać płyn,pękniety pęcherzyk,szyjka cudnie otwarta i aż woła o sex.Powiedział ze we wrześniu na laparo , jesli wyjdzie endometrioza to fajnie , wypali się i mamy pukt zaczepienia jeśli wyjdzie czysto to on proponuje 3-6 inseminacji...
Dobrze że trafiłaś do lekarza co mapomysł i plan
Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Bardzo sie ciesze ze wymaz masz zrobiony. Ja mam jutro wyniki kontrolnego wymazu....

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
Czesc!

Cytat:
Ja już po wizycie, babka spóźniła się 45 minut, ale zbadała mnie, jest ok, serduszka posłuchała jak dzwon !!, zmierzyła gdzie dno macicy, popatrzyła na wyniki, zbadała siuski. Wszystko w porządku. Przytyłam 2,5 kilo. Powiedziała, że nie jest źle. Że bardzo ładnie wyglądam itp.
Super że wszystko ok

Stary 2013-05-21, 19:34   #1429
lady_malgo
Rozeznanie

Dzia za wsparcie dziewczynki.

KORNEL! Zdecydowanie, oczywiście jeśli pasuje do nazwiska

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-21, 20:16   #1430
Sophia_1
Zadomowienie

Witam Dziewczeta. Widze, ze nikt za mna nie tesknil, ale i tak wrocilam

Gratuluje kolejnych tyg i pieknych brzuszkow.

Iza, tak sie ciesze, ze wszystko idzie po Waszej mysli. Trzymam za Was mocno kciuki.

Niestabilna i Santom, spoznione, ale szczere zyczenia wszystkiego naj naj naj.

Santom przeslil mi swoj adres na priv to wysle Ci to co mi zostalo od Isi.

My znowu zaliczylismy wizyte w szpitalu na obserwacji, bo bolal mnie brzuch jak na @. Na szczescie skonczylo sie na strachu.
Co do przygotowan to my nie mamy nic, zakupy planuje rozpoczac w lipcu. Jakos podchodze do tego z dystansem. Nie, cofam. Mamy lozeczko, ktore dostalismy od sasiadow tesciow.

Milej nocki

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

A i lekarz powiedzial, ze zapowiada nam sie dziewczyna, ale zeby jeszcze sie wstrzymac z kupowaniem sukienek, bo chce potwierdzic na nast wizycie. A ja mialam widoki na chlopca....jakos ciagle ciagnie mnie bardziej w ta strone. No ale najwazniejsze, ze wszystko jest ok, a plec nie ma znaczenia.

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 20:56   #1431
nuna2
Zakorzenienie

lady malgo szkoda, że @ przyszła Tak bym chciała, żeby wszystkim w końcu się udało, żeby nie było rozczarowań...

kwitka pisz o dniach cyklu pisz

santom dla tych lekarzy najlepiej dać coś na odczep się, tylko szkoda, że do Ciebie wraca jak bumerang. Trzymam kciuki za wymaz

misia cieszę się, że na wizycie wszystko oki Mi się bardziej podoba Jaś, ale jest ich dużo. Zależy, czy Ci to przeszkadza, czy nie.

Sophia cieszę się, że jest ok I fajnie by było, jakby była dziewczynka, bo tu górują chłopcy

Linka najważniejsze, że jakiś plan jest. Szkoda, że przez taki czas nikt nie pomyślał o badaniach I źe sama musiałaś do tego dochodzić.

Gdzie jest kocur??
Stary 2013-05-21, 21:01   #1432
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
lady malgo szkoda, że @ przyszła Tak bym chciała, żeby wszystkim w końcu się udało, żeby nie było rozczarowań...

kwitka pisz o dniach cyklu pisz

santom dla tych lekarzy najlepiej dać coś na odczep się, tylko szkoda, że do Ciebie wraca jak bumerang. Trzymam kciuki za wymaz

misia cieszę się, że na wizycie wszystko oki Mi się bardziej podoba Jaś, ale jest ich dużo. Zależy, czy Ci to przeszkadza, czy nie.

Sophia cieszę się, że jest ok I fajnie by było, jakby była dziewczynka, bo tu górują chłopcy

Linka najważniejsze, że jakiś plan jest. Szkoda, że przez taki czas nikt nie pomyślał o badaniach I źe sama musiałaś do tego dochodzić.

Gdzie jest kocur??
No w sumie oprócz Ciebie i magbes sami chłopcy prawda?
Wiesz tutaj Jaś to :Huan: więc nie robi mi różnicy. Bedzie Misio-Jasio.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 21:01   #1433
pszczola189
Rozeznanie

Witam Was Dziewczynki

Nadrabiać dziś nie będę, zajmę się tym jutro, ale dziś musiałam napisać, bo muszę się pochwalić sukienką dziś wybrałam, trzeba ją trochę skrócić, będzie do odebrania za 3 tygodnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0070.jpg (113,3 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0071.jpg (123,2 KB, 51 załadowań)

ADAŚ ur. 26.07.2014
waga: 2790g
długość: 54cm

: love:
pszczola189 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-21, 21:25   #1434
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Sophia myślałam dzisiaj o Tobie

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 22:47   #1435
Niestabilna
Wtajemniczenie

AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Santom Kochana robilas moze badania ba opryszczke... wiem ze to strasznie brzmi ale moja przyjaciolka ms i ma srraszne problemy z infekcjami pecherza.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-22, 05:10   #1436
pszczoua
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczeta. Widze, ze nikt za mna nie tesknil, ale i tak wrocilam

Gratuluje kolejnych tyg i pieknych brzuszkow.

Iza, tak sie ciesze, ze wszystko idzie po Waszej mysli. Trzymam za Was mocno kciuki.

Niestabilna i Santom, spoznione, ale szczere zyczenia wszystkiego naj naj naj.

Santom przeslil mi swoj adres na priv to wysle Ci to co mi zostalo od Isi.

My znowu zaliczylismy wizyte w szpitalu na obserwacji, bo bolal mnie brzuch jak na @. Na szczescie skonczylo sie na strachu.
Co do przygotowan to my nie mamy nic, zakupy planuje rozpoczac w lipcu. Jakos podchodze do tego z dystansem. Nie, cofam. Mamy lozeczko, ktore dostalismy od sasiadow tesciow.

Milej nocki

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

A i lekarz powiedzial, ze zapowiada nam sie dziewczyna, ale zeby jeszcze sie wstrzymac z kupowaniem sukienek, bo chce potwierdzic na nast wizycie. A ja mialam widoki na chlopca....jakos ciagle ciagnie mnie bardziej w ta strone. No ale najwazniejsze, ze wszystko jest ok, a plec nie ma znaczenia.
Gratuluje coreczki Swoja droga ja sie ostatnio zastanawialam czemu sie nie odzywasz...

Linka dobrze ze zrobilas te badania i ze w koncu jest jakis plan. Trzymam kciuki za Twoje II kreseczki kochana

Santom mam nadzieje ze ta infekcja z niczego powaznego sie nie wziela... Kiedy masz wyniki wymazu?

Misia mi sie duzo bardziej podoba Jas.

Dzisiaj usg polowkowe takze prosze o kciuki. Z tych emocji spac nie moge. Synus tez bo fika w brzuszku od 5 rano Biore ze soba TZta, wzial wolne specjalnie na ta okazje.
Stary 2013-05-22, 05:56   #1437
colorblue
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Gratuluje coreczki Swoja droga ja sie ostatnio zastanawialam czemu sie nie odzywasz...

Linka dobrze ze zrobilas te badania i ze w koncu jest jakis plan. Trzymam kciuki za Twoje II kreseczki kochana

Santom mam nadzieje ze ta infekcja z niczego powaznego sie nie wziela... Kiedy masz wyniki wymazu?

Misia mi sie duzo bardziej podoba Jas.

Dzisiaj usg polowkowe takze prosze o kciuki. Z tych emocji spac nie moge. Synus tez bo fika w brzuszku od 5 rano Biore ze soba TZta, wzial wolne specjalnie na ta okazje.
Kciuki za usg:thumbup:

Kocurku już 8 miesiąc

Sophia:-*

Witam się
Mnie wczoraj skurcze męczyły ale sobie poszły
Były dość bolesne i regularne,ale widać to jeszcze nie to.
Zobaczymy co to będzie

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 07:21   #1438
nuna2
Zakorzenienie

pszczoła189 za sukienkę.

Pszczoua kciuki za połówkowe

Też proszę o kciuki o 16:45
Stary 2013-05-22, 07:49   #1439
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość

[/COLOR]A i lekarz powiedzial, ze zapowiada nam sie dziewczyna, ale zeby jeszcze sie wstrzymac z kupowaniem sukienek, bo chce potwierdzic na nast wizycie. A ja mialam widoki na chlopca....jakos ciagle ciagnie mnie bardziej w ta strone. No ale najwazniejsze, ze wszystko jest ok, a plec nie ma znaczenia.
Gratuluje córci
Cytat:
Napisane przez pszczola189 Pokaż wiadomość
Witam Was Dziewczynki

Nadrabiać dziś nie będę, zajmę się tym jutro, ale dziś musiałam napisać, bo muszę się pochwalić sukienką dziś wybrałam, trzeba ją trochę skrócić, będzie do odebrania za 3 tygodnie
PięknaŚlicznie wyglądasz
Cytat:

Cytat:

Stary 2013-05-22, 08:21   #1440
pszczola189
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
A ja dzisuaj bylam na tatoo to zdjecie robionevodrazu po... za 2 tygodnie bedzie jeszcze lepiej wygladac

śliczny ten tatuaż

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Ja w obu ciążach w 8 tygodniu miałam właśnie taki brzuch..

No i witamy się z Marcelkiem w 8 miesiacu:pr osi:
Jak ten czas szybko leci.. 8 miesiąc

Cytat:
Napisane przez Czekollladowa Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Dzisiaj po wielu miesiącach prób... zdałam prawo jazdy za 6 razem kurcze, ale się cieszę...
Zarazem dzisiaj skonczyłam dufaston i czekam na @ ehh, ale to już inna sprawa teraz moją głowę zajmuje
gratulacje!

Cytat:
Trzymam kciuki za usg

Cytat:
pszczoła189 za sukienkę.

Pszczoua kciuki za połówkowe

Dziękuję i też trzymam kciuki za wizytę

Cytat:
PięknaŚlicznie wyglądasz
Dziękuję trochę niewyraźna fotka, ale koleżanka miała kiepski aparat w telefonie, więc nie dało rady lepszego zrobić jak będę ją odbierać to założę i zrobię zdjęcia zwykłym aparatem, powinny wyjść lepsze teraz mam jeszcze problem z welonem, bo tam w tym salonie gdzie kupowałam sukienkę to welon minimum 120 zł.. trochę drogi, muszę coś wymyślić innego, żeby taniej kupić

ADAŚ ur. 26.07.2014
waga: 2790g
długość: 54cm

: love:
pszczola189 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości