Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz. XI - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 1 2,33%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 3 6,98%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci 23 53,49%
Zaduch, gorąc, ciało z potu - byle tylko do porodu! 5 11,63%
Dzieci rosną, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy 11 25,58%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-30, 14:11   #1411
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Na zdjęciu wygląda super ten materiał. Taki nowoczesny. Muszę poszukać go gdzieś w sklepach. A jaki kolor wybrałaś? Ja z myślą o kolejnym bejbiku chciałabym uniwersalny i jeden z tych ciemniejszych, ale ciężko będzie się zdecydować

Biedna oby wszystko dobrze się skończyło!
Najbardziej podoba mi się kremowy,ale wiadomo,że będzie się strasznie syfić
Potem chciałam brązowy,ale z uwagi na to,że fotelik ma być fioletowy a w tym wózku rączki i te materiałowe koszyki na dole są zawsze w kolorze wózka to uznałam,że jednak szary będzie najlepszy

One nie są sztywne jak len, ale właśnie ładnie wyglądają. Bardziej mi się podobają niż te typowe materiały w modelu np. Heaven.

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
Tutaj macie ten nowy TAKO CITY MOVE MARINE http://dzidziusiowakraina.blogspot.c...arine.html?m=1
limitowana edycja to jest

A te wózki lniane to prezentują się ładnie i ten materiał w dotyku też super i na pewno mniej na nich bród widać

ja też chcę z dużymi kołami i w sumie z tako wszystkie takie są

z tej depilacji się śmiejecie, ale widzę że nie tylko ja w ciemno robię nawet się nie zatne, więc chyba dobrze znam swoje ciało czasem cis tam poprawić muszę, ale to zazwyczaj w okolicach bikinii - to wtedy lusterko i jazda

Aha za gratulacje odnośnie tygodni i karnisza
Ale ten City move ma skrętne koła, a ja chcę klasyczne i nieskrętne

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 14:12   #1412
LaLoca
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
mi te wózki z imitacji lnu też się podobają

a tu z tako w kropki jakby któraś była zainteresowana, ale captiva, biała i czarna
http://allegro.pl/tako-captiva-3w1-p...355922122.html
http://allegro.pl/wozek-tako-captiva...353396293.html

hej
ja biorę aspargin, a tam mam i magnez i potas, i nie wiem czy ten potas działa, bo jak przeciągam się w nocy i już czuję zbliżający się skurcz to po prostu daje palce i stopę tak do góry odginam, jakoś mi to już dawno weszło w nawyk i narazie nie doszło do żadnego skurczu dzięki bogu bo niemiłosiernie to boli
Słodkie te kropeczki. Szkoda, że odbiór osobisty, ale też nie wiem, czy bym się zdecydowała, bo wolę uniseks kupić jakby nam się kiedyś udał synuś
Ja też biorę potas i chyba działa, bo skurcze łydek minęły, ale z kolei mam takie mrowienia w nogach przed snem, że nie wiem gdzie je ułożyć, żeby zasnąć. Wkurzające to jest, ale to przeważnie na zmianę pogody.
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 14:15   #1413
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
mi te wózki z imitacji lnu też się podobają

a tu z tako w kropki jakby któraś była zainteresowana, ale captiva, biała i czarna
http://allegro.pl/tako-captiva-3w1-p...355922122.html
http://allegro.pl/wozek-tako-captiva...353396293.html

wypocznij

hej
ja biorę aspargin, a tam mam i magnez i potas, i nie wiem czy ten potas działa, bo jak przeciągam się w nocy i już czuję zbliżający się skurcz to po prostu daje palce i stopę tak do góry odginam, jakoś mi to już dawno weszło w nawyk i narazie nie doszło do żadnego skurczu dzięki bogu bo niemiłosiernie to boli
Czarny fajny, bo ten biały pewnie bardzo się brudzi.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

W moim sklepie jest wystawiony kolor szary,brązowy i granatowy tego wózka (granat wygląda jak jeans) i ten szary na żywo jest ciemniejszy niż na zdjęciach

Stary 2013-06-30, 14:20   #1414
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Potem chciałam brązowy,ale z uwagi na to,że fotelik ma być fioletowy a w tym wózku rączki i te materiałowe koszyki na dole są zawsze w kolorze wózka to uznałam,że jednak szary będzie najlepszy

One nie są sztywne jak len, ale właśnie ładnie wyglądają. Bardziej mi się podobają niż te typowe materiały w modelu np. Heaven.
Tutaj widzę zdjęcia nie katalogowe tego popielatego: http://allegro.pl/wozek-tako-acousti...334591513.html Faktycznie sprawia wrażenie ciemniejszego niż w katalogu - i dobrze
Na moje oko one mają takie same materiały tu heaven: http://www.ewozki.eu/foto/foto/763423628.jpg
Stary 2013-06-30, 14:31   #1415
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Ja się pierwszy raz wyprowadziłam, jak szłam na studia - z małego do dużego miasta. Na studiach chyba ze cztery razy zmieniałam mieszkanie. Po studiach przeprowadziłam się do własnego mieszkania, a teraz wyprowadzamy się do domu pod miastem - więc spora zmiana, bo po pierwsze z bloku, po drugie - dalej od miasta.
Fajnie. Po pierwsze że dom a po drugie że za miastem. Kiedyś miałam możliwość przez pewien czas mieszkać za miastem i do dziś sobie miło wspominam

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 14:36   #1416
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Tutaj widzę zdjęcia nie katalogowe tego popielatego: http://allegro.pl/wozek-tako-acousti...334591513.html Faktycznie sprawia wrażenie ciemniejszego niż w katalogu - i dobrze
Na moje oko one mają takie same materiały tu heaven: http://www.ewozki.eu/foto/foto/763423628.jpg
Tak, on jest w rzeczywistości właśnie taki bardziej grafitowy i to dobrze

A nie widziałam tych Heaven w tych kolorach. Widziałam na warsztatach o wózkach i był granatowy taki zwykły, a w katalogu był jeszcze jakiś brązowy,jakiś z zielonym i czerwonym...czyli kolory, które mnie nie interesują

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Gdybym miała brać Cabriofix to zapewne ten kolor http://bubumarket.pl/pl/p/Fotelik-Ma...lka-w-24H-/907

A Pebble ten http://bubumarket.pl/pl/p/Fotelik-Ma...ysylka-0zl/949

One różnią się tylko rodzajem tego plastiku na dole?

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2013-06-30 o 14:38
Stary 2013-06-30, 14:42   #1417
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Kropla gratulacje
Amelka udanego urlopu

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 14:48   #1418
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

A my już prawie w domu, jeszcze tylko miasto przejechać. Edi nam właśnie zasnął... Jeszcze się trzeba rozpakowac, zakupy jakieś ogarnąć.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 14:54   #1419
kropla_deszczu
Zadomowienie

Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

Cytat:

W większości wózków Da sie dobrać taką ramę jaką się chce do gondoli takiej jaką się tylko marzy, chyba że ma inne wpiecia. Ale to już by się trzeba w sklepie dowiadywać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Ładna ta limitowana edycja. Ciekawe jaka cena. Mój tż już marudzi, że ten heaven jest drogi. Nie zna cen wózków i się dziwi, ale powiedziałam mu, że zaoszczędzimy na czymś innym, ale ten wózek muszę mieć i koniec kropka
Mówisz, że nie widać brudu na tym materiale? to dobra wiadomość, bo jak narazie najbardziej podoba mi się popielaty, czyli bardziej narażony na brudzenie, ale to wózek na wieś, więc chyba koniec końców kupimy czarny.
Jest ciut droższy niż ten zwykły City move, albo porównywalny

- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 14:58   #1420
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Jadę po wodę do sklepu bo upał dzisiaj a ten wiesniak znowu na rybach... będę miała dziecko to przynajmniej nie będę siedzieć tygodniami sama w domu. ..
znaczy mąż ? uff widze ze nie tylko ja tak na swego mowie pod nosem

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja ostatnio 30 minut robiłam depilację a i tak małż musiał poprawiać czuję się jak lebioda
u mnie juz lustrzyca zaawansowana, co dziwne, bo w ciazy z Blanka normalnie wszystko rach ciach pach a teraz mam problem.

Cytat:
Od 30 minut przeglądam wózki Myslałam,że mam to za sobą, ale Mama ciągle mnie męczy bo się boi,że to za tani wózek i będzie do bani. Nie dociera do niej,że droższy nie znaczy lepszy. No i patrzę na te wózki,ale naprawdę nic mi się nie widzi
A przecież po co dawać 4 koła za Emmaljungę skoro ten Tako jest podobny i ma bardzo dobre opinie?
juz dziewczyny poradzily jak przekonac mame

Cytat:
dziwny ale ma wziecie

Cytat:
wg mnie są mniej wygodne, bo pozycja taka wymuszona, ani dziecko się na bok nie położy ani nic
nie widzialam jeszcze dziecka spiacego na boku w spacerowce tym bardziej jak pasami jest przypiete.

moje dziecko dzisiaj chcialo zebym padla na zawal. wyszlam wyrzucic smieci, poszla za mna wiec kazalam jej wejsc do domu bo zimno, a ta pindzia zamknela drzwi od ganku na klucz... oczywiscie smiejac sie przy tym w najlepsze. dobrze ze dala sie przekonac zeby przekrecila klucz bo inaczej nie wiem co bym zrobila, bo drzwi od ogrodu tez mam na klucz zamkniete

Motyl, ten kolor cabriofixa ktory podalas to w dotyku strasznie sztywny, jak jakis material przeciwdeszczowy.
Mel B 14/14 ✓

Edytowane przez bajka1807
Czas edycji: 2013-06-30 o 15:00
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 15:20   #1421
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Tako Acoustic, jest chyba 6 czy 7 kolorów. Przy czym z tych żywych róż odpada, a czerwieni i bordo nie lubię zwyczajnie
mi się podobał na żywo ten kolor jakby jeansowy super aż miałam chwilę zwątpienia czy go nie zapragnąć
Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
passion ja też mam używaną gondolę (używaną przez moją Natalkę z tym,że stan idealny i wygląda jak nieśmigana nówka ). W 2007 jak kupowaliśmy ten wózek to mi się podobał teraz już nie Był czas ,że rozglądałam się po all za czymś nowym ale ostatecznie stwierdziłam,że żal kasy i definitywnie nie kupimy nowego wózka.
kupisz sobie wypaśną spacerówkę, z gondoli chyba dużo nie pokorzystamy

Cytat:
U nas na razie tez prysznic, ale w przyszłym roku wstawimy wielką wanne
ja chciałam dużą na górę, ale jednak trzeba lać hektolitry wody, żeby był dobry poziom chcę taką asymetryczną
http://kolo.com.pl/produkt/wanna_asy..._cm_lewa/31643
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
oficjalnie melduje że jadę do rodziców na tydzień na wakacje
ja też jadę do rodziców ale na 1,5 miecha
Cytat:
kochana on na żywo nie jest ładny- ten pstrokaty
a ten fioletowy bardzo ładny

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 15:53   #1422
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość

Susanna
mam to samo z brzuchem ostatnio. W nocy budzę się co chwilę na siku i za każdym razem mam bardzo spięty brzuch. tak samo jest w dzień przy pełnym pęcherzu.
Czyli nie jestem sama. Już nie wiem co robić póki co leżę w wyrku i nagrzewam stopy poduszką elektryczną żeby nie czuć zimna bo zawsze mam takie lodowate stopy że mam wrażenie iż po części przez nie cały czas biegam do ubikacji. W dzień też mi się spina. Ale mam dziś doła :/

CO do samochodów to ja z kolei uwielbiam jeździć combi męża, jak dla mnie im większe tym lepsze. Mam starą Toyotę Corollę i najbardziej podoba mi się w niej to ze ma maskę z przodu i spory tyłek - jakoś bezpieczniej się czuję jak auto ma przód i tył

Cytat:
Napisane przez lamponek Pokaż wiadomość
Kochane mamuśki, podczytuję Was sobie co jakiś czas jako że również w październiku zostanę mamą córuni ))) Yeah! Wszystko w porządku, malutka zdrowa , w piątek zaczęłyśmy 25 tydzień
Chciałam udzielić małej rady, bo zauważyłam że kilka z Was skarży się na skurcze łydek - ja od swojej ginekolog dostałam na tę przypadłość potas - przeszlo jak ręką odjął. Dla tych co nie lubią połykać tabletek - podobno jest go dużo też w bananach

Ściskam Was wszystkie serdecznie )
I w pomidorach też jest sporo potasu

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 16:08   #1423
Fikusek82
Wtajemniczenie

Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Wy tu o samochodach a ja nawet prawka nie mam ale wstyd w tym wieku

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 16:10   #1424
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
CO do samochodów to ja z kolei uwielbiam jeździć combi męża, jak dla mnie im większe tym lepsze. Mam starą Toyotę Corollę i najbardziej podoba mi się w niej to ze ma maskę z przodu i spory tyłek - jakoś bezpieczniej się czuję jak auto ma przód i tył
oj mam to samo, czuje sie zdecydowanie bezpieczniej w mojej mazdzie kombi niz wczesniej w hondzie civic. tym bardziej ze juz mam jeden wypadek na koncie mercedesem e klasa, a jak sobie pomysle ze jechalabym wtedy jakims innym malym gowienkiem, to inaczej moglo by sie to skonczyc

eh mam misje. musze wymyslic plytki do kibla i do kuchni a jak zwykle nie mam pomyslu na kolor, a w przyszlym tygodniu musimy cos kupic jesli chcemy sie z robota ogarnac przed porodem

no i mam plan dzis w koncu zajrzec w ciuszki po Blance zeby zobaczyc co mi tam po niej zostalo, a mam do przerobienia 4 wielkie worki prozniowe i jeden spory karton z tymi ciuchami co mam mogla bym spora gromadke dzieci ubrac
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 16:20   #1425
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Boże jak mi się w nocy brzuch stawia Mam wrażenie, że to od pełnego pęcherza. To nic że wstaję w nocy 5-6 razy do toalety i budzi mnie zawsze ten spięty brzuch. Po opróżnieniu pęcherza przechodzi. Tak samo przy pełnych jelitach. Przypuszczam, że to one podrażniają macicę i stąd te skurcze. Ale bardzo mnie to martwi. W dzień też jak czuję parcie na pęcherz to zaraz mam twardy brzuch. JUtro chyba zadzwonię do gina bo się martwię.
Ja ostatniej nocy miałam tak samo Plus przy każdej zmianie pozycji. Pierwszy raz...

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Wy tu o samochodach a ja nawet prawka nie mam ale wstyd w tym wieku

Ja też

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 16:26   #1426
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
oj mam to samo, czuje sie zdecydowanie bezpieczniej w mojej mazdzie kombi niz wczesniej w hondzie civic. tym bardziej ze juz mam jeden wypadek na koncie mercedesem e klasa, a jak sobie pomysle ze jechalabym wtedy jakims innym malym gowienkiem, to inaczej moglo by sie to skonczyc
Mazda kombi - ślubny się do takiej ślinił aale w przyszłym roku trza będzie jedno z naszych aut zamienić. Ja swojego nie sprzedam bo nawiązałam z Toyką więź emocjonalną ale jak będziemy zmieniać to chyba na jakiegoś Volviaka koniecznie kombi. Ogromna wygoda z tym dużym bagażnikiem

Cytat:
eh mam misje. musze wymyslic plytki do kibla i do kuchni a jak zwykle nie mam pomyslu na kolor, a w przyszlym tygodniu musimy cos kupic jesli chcemy sie z robota ogarnac przed porodem
A my musimy zrobić przed godziną "W" pracownię czyli dwie wielkie szafy - jedną na tkaniny a drugą ubraniową, wymalować pokój, wywalić niepotrzebne meble z pokoju Stasia i w końcu go urządzić. Wątpię że się wyrobimy

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Ja ostatniej nocy miałam tak samo Plus przy każdej zmianie pozycji. Pierwszy raz...
Może to dlatego, że dzieci są coraz większe, mają coraz mniej miejsca i coraz bardziej uciskają? Na szczęście te skurcze przechodzą, nie "łapią" brzucha na pół godziny czy jak gdzieś czytałam - na kilka godzin. Ale i tak mnie to martwi.

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 16:33   #1427
matallewar
Zakorzenienie

Melduję się z domu, wymęczona, brzuch boli (ale mnie tż zdenerwował, to co ja się dziwię), ale szczęśliwa z powodu wyjazdu, zwłaszcza, że to ostatni do porodu na 99%

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-30, 17:24   #1428
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

Cytat:
Piękny

Czy żurawinę można przedawkować?
Moja mama miała mi tylko kupić ten Żuravit, a jeszcze mi kupiła herbatkę żurawinową, dwa soki (do rozrabiania w wodzie) i żurawinę suszoną

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Zaczęliście tydzień temu

Masz tp taki jak ja

Fajny buń, większy od mojego
podobno mozna przedawkowac tzn. jak bylam dzieckiem to przedawkola mi mama i mialam jakies szczawiany. ale to dlatego ze obie z babcia mnie leczyly, a mnie smakowalo i one sie nie dogadaly

w sumie nic zlego sie nie stalo, ale u doroslego pewnie ciezej przedawkowac, choc nie wiem bo trzeba by wiedziec ile w tych ekstraktach jest tej zurawiny
generalna zasada: co za duzo to nie zdrowo, tak jak bylo z moja pokrzywa. przegielam i przestala dzialac tak jak miala

Cytat:
w sumie dziwny ale widzialam cos takiego i jak ktos jest wysoki to moze to byc calkiem wygodne bo to dzieciatko tez jest wysoko. ale i tak wole zwykle

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 17:26   #1429
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Melduję się z domu, wymęczona, brzuch boli (ale mnie tż zdenerwował, to co ja się dziwię), ale szczęśliwa z powodu wyjazdu, zwłaszcza, że to ostatni do porodu na 99%
Odpocznij, kochana
My pospalismy cala czworka na jednym lozku tj.ja, tz i obydwa koty
Mamy przejsciowe klopoty kanapowe po wywiezieniu naroznika i fotela, ale jutro przyjezdza nowy naroznik, zastepujacy ten, co zabralismy. Wolelismy nasz stary, bo jest porzadny i skorzany.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 17:39   #1430
kropla_deszczu
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mam

Cytat:
Odpocznij, kochana
My pospalismy cala czworka na jednym lozku tj.ja, tz i obydwa koty
Mamy przejsciowe klopoty kanapowe po wywiezieniu naroznika i fotela, ale jutro przyjezdza nowy naroznik, zastepujacy ten, co zabralismy. Wolelismy nasz stary, bo jest porzadny i skorzany.

Chyba w piątkę

- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 17:44   #1431
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
Chyba w piątkę

W sumie racja

Stary 2013-06-30, 17:51   #1432
tassia
Zakorzenienie

Cytat:

a dlaczego nie chcesz skretnych? ciekawi mnie czy maja jakies minusy, ja jeatem in love w tym city move, ale zemam juz 3 wozki to ciesze sie ze zaoszczedze
ale chyba wszystkie maja skretne kola wlasnie

Cytat:
Słodkie te kropeczki. Szkoda, że odbiór osobisty, ale też nie wiem, czy bym się zdecydowała, bo wolę uniseks kupić jakby nam się kiedyś udał synuś
Ja też biorę potas i chyba działa, bo skurcze łydek minęły, ale z kolei mam takie mrowienia w nogach przed snem, że nie wiem gdzie je ułożyć, żeby zasnąć. Wkurzające to jest, ale to przeważnie na zmianę pogody.

a jaki ten potas?
po prostu w aptece poprosic o potas czy polecacie jakies preparaty?

Cytat:
heh a ja wyjechalam pol godziny temu z wawy. idealna synchronizacja

[/RIGHT]
Stary 2013-06-30, 17:51   #1433
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia

Próbuję odpoczywać, ale Eda mi nie daje
A od jutra nie mamy już KM i ja nie wiem, co to będzie... A z drugiej strony z kasą tak tragicznie nadal, że nie mam nawet na to KM jeszcze na miesiąc Jeszcze co prawda będzie wypłata tż, ale to ledwo spłacę całą kredytówkę i znów w sumie miesiąc z lekkim tylko plusem zaczynamy, a wyprawka do kupienia

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-30, 18:06   #1434
butterfly20
Zakorzenienie

Wróciliśmy z meczyku, nie dotrwałam do końca bo nudy i za zimno...

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
znaczy mąż ? uff widze ze nie tylko ja tak na swego mowie pod nosem

u mnie juz lustrzyca zaawansowana, co dziwne, bo w ciazy z Blanka normalnie wszystko rach ciach pach a teraz mam problem.

juz dziewczyny poradzily jak przekonac mame

dziwny ale ma wziecie

nie widzialam jeszcze dziecka spiacego na boku w spacerowce tym bardziej jak pasami jest przypiete.

moje dziecko dzisiaj chcialo zebym padla na zawal. wyszlam wyrzucic smieci, poszla za mna wiec kazalam jej wejsc do domu bo zimno, a ta pindzia zamknela drzwi od ganku na klucz... oczywiscie smiejac sie przy tym w najlepsze. dobrze ze dala sie przekonac zeby przekrecila klucz bo inaczej nie wiem co bym zrobila, bo drzwi od ogrodu tez mam na klucz zamkniete

Motyl, ten kolor cabriofixa ktory podalas to w dotyku strasznie sztywny, jak jakis material przeciwdeszczowy.
Ooo dzięki, nie wiedziałam bo się nastawiałam na Cybex

Cytat:
mi się podobał na żywo ten kolor jakby jeansowy super aż miałam chwilę zwątpienia czy go nie zapragnąć

kupisz sobie wypaśną spacerówkę, z gondoli chyba dużo nie pokorzystamy

ja chciałam dużą na górę, ale jednak trzeba lać hektolitry wody, żeby był dobry poziom chcę taką asymetryczną
http://kolo.com.pl/produkt/wanna_asy..._cm_lewa/31643

ja też jadę do rodziców ale na 1,5 miecha
kochana on na żywo nie jest ładny- ten pstrokaty
a ten fioletowy bardzo ładny
To z tego wychodzi,że lepszy byłby Pebble

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
podobno mozna przedawkowac tzn. jak bylam dzieckiem to przedawkola mi mama i mialam jakies szczawiany. ale to dlatego ze obie z babcia mnie leczyly, a mnie smakowalo i one sie nie dogadaly

w sumie nic zlego sie nie stalo, ale u doroslego pewnie ciezej przedawkowac, choc nie wiem bo trzeba by wiedziec ile w tych ekstraktach jest tej zurawiny
generalna zasada: co za duzo to nie zdrowo, tak jak bylo z moja pokrzywa. przegielam i przestala dzialac tak jak miala

w sumie dziwny ale widzialam cos takiego i jak ktos jest wysoki to moze to byc calkiem wygodne bo to dzieciatko tez jest wysoko. ale i tak wole zwykle

No to muszę być ostrożna w dawkowaniu.
Cytat:
a dlaczego nie chcesz skretnych? ciekawi mnie czy maja jakies minusy, ja jeatem in love w tym city move, ale zemam juz 3 wozki to ciesze sie ze zaoszczedze
ale chyba wszystkie maja skretne kola wlasnie

a jaki ten potas?

heh a ja wyjechalam pol godziny temu z wawy. idealna synchronizacja

Mieszkam w górach, wiele uliczek u mnie to są takie kamyczki, żwir.Duuużo znajomych mówiło mi,że skrętne są zwyczajnie niewygodne i gorzej amortyzują. Jasne,że da się je zablokować,ale i tak ta blokada to nie to samo co przy nieskrętnych kółkach i trzęsie wózkiem. To samo potem potwierdzano mi w sklepach. Stąd taki wybór.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Matal co znowu się stało,że brzuch boli?

Stary 2013-06-30, 18:13   #1435
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Matal co znowu się stało,że brzuch boli?
Wiesz co, ja w zasadzie cały czas na No-spa jadę, a jednak ta podróż to mnie wymęczyła nieźle, tż mnie kilka razy powkurzał (ogólnie bardzo ok, ale w drodze powrotnej Eda jęczał, tż się wkurzał, bo tamten źle jedzie, a ten mu na ogonie siedzi), no i troszkę gorzej jest. Odpocząć muszę

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-30, 18:20   #1436
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, ja w zasadzie cały czas na No-spa jadę, a jednak ta podróż to mnie wymęczyła nieźle, tż mnie kilka razy powkurzał (ogólnie bardzo ok, ale w drodze powrotnej Eda jęczał, tż się wkurzał, bo tamten źle jedzie, a ten mu na ogonie siedzi), no i troszkę gorzej jest. Odpocząć muszę
No to koniecznie wypocznij, taka podróż z małym dzieckiem jest szczególnie męcząca.

Właśnie dzwonił do mnie kuzyn (ten,któremu w czwartek urodziła się Zosia). On jest na specjalizacji na Urologii właśnie i dzwonił pytać co mi jest,jakie wyniki i poradził co robić. No więc mam dużą opiekę jeśli chodzi o moje nery i będziemy o nie dbać

Stary 2013-06-30, 18:26   #1437
LaLoca
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-

Cytat:
a jaki ten potas?
Np. taki: http://www.tanie-leczenie.pl/apteka-...etek-3357.html ale w aptece na pewno coś doradzą. Najlepiej łykać od razu z magnezem, ale jak bierzesz już magnez innej firmy to lepiej kup sam potas.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 18:37   #1438
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
No to koniecznie wypocznij, taka podróż z małym dzieckiem jest szczególnie męcząca.

Właśnie dzwonił do mnie kuzyn (ten,któremu w czwartek urodziła się Zosia). On jest na specjalizacji na Urologii właśnie i dzwonił pytać co mi jest,jakie wyniki i poradził co robić. No więc mam dużą opiekę jeśli chodzi o moje nery i będziemy o nie dbać
Próbuję, ale sporo do zrobienia po wyjeździe - jak zawsze

Ale tż sam pojechał na zakupy, to chociaż tyle

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-30, 18:38   #1439
tassia
Zakorzenienie

mam prosbe olbrzymia

NIE PISZCIE KTO WYGRA BOD bo my z tz dopiero jutro obejrzymy a chce nispdzianke

[/RIGHT]
Stary 2013-06-30, 19:01   #1440
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

Cytat:
mam prosbe olbrzymia

NIE PISZCIE KTO WYGRA BOD bo my z tz dopiero jutro obejrzymy a chce nispdzianke

Ooook

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Łeee jakie to wzruszające, poryczę się!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości