|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 2,33% |
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo |
3 | 6,98% |
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci |
23 | 53,49% |
Zaduch, gorąc, ciało z potu - byle tylko do porodu! |
5 | 11,63% |
Dzieci rosną, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy |
11 | 25,58% |
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
Cytat:
![]() Ja poszłam do naszego ośrodka zdrowia i lekarz od razu zrobił mi usg nerki. I to na wsi ma facet aparat do usg ![]() ![]() Trzymaj się! Boże jak mi się w nocy brzuch stawia ![]() I zaczęłam chorować na wózek Symbio Graco w ciemnym kolorze - oczywiście używka bo nowy kosztuje blisko 3000 zł :/ Opinie ma bardzo dobre. Hmmm... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.
Motylek forda Ka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() myślimy nad zmianą kaczuszki na coś innego, ale na razie musimy ogarnąć remont ![]() Motylku to pewnie się bazę na pasy montuje ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-06-30 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
Mąż pojechał do sklepu, zażyczyłam sobie czipsiory z okazji dzisiejszego finału BOD
![]()
#1384 |
Zakorzenienie
|
no ja z 70tys miasta się wyprowadzam i trochę mi chyba dziwnie będzie, ale niby zawsze marzyłam o domu, z wielkim ogrodem (tam mamy 50 arów) ale w mieście zawsze chciałam
![]() ![]() z teściową tam będziemy, ona na dole a my u góry, 2 jakby samodzielne mieszkanka tam zrobiliśmy ![]() ![]() przynajmniej narazie ![]() ![]() szalona ![]() ![]() ale powiem Ci że też bym chciała mieć tak blisko mamę ![]()
#1385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mieliśmy jechać do teściów, a mąż śpi jak zabity, ciężą noc miał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mam
zgadzam sie z Toba, tez nie jesten fanka czestego usg. ale nie kazaa z nas ma te krotkie usg co wizyte, serduszka mozna posluchac i bez usg + obserwacja ruchow wg mnie wystarczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a co jak będziesz potrzebowała skoczyć do sklepu?
![]() |
#1389 | ||||||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Zakorzenienie
|
Motylek to na nogach się przejdę, mam blisko kaufland, lidla, lewiatana, biedrę
![]() ![]() niektórzy mają 1 autko, albo wcale i dają radę to my też damy ![]()
#1391 |
Zadomowienie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() Witam się w 30 tc ![]() ![]() wczoraj stwierdziłam, że muszę się wziąć za pranie i prasowanie ciuszków, bo później może być za późno na to ![]() ![]() ![]() ![]() a powiem Wam co zrobiłam dzisiaj "fajnego" od rana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]() ![]() Edytowane przez kropla_deszczu Czas edycji: 2013-06-30 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kaśka, mój też mówi, że tym moim gruchotem z dzieckiem nie będę jeździć, w sumie to fajni są, my same możemy?! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
Kropla nie
![]() i graty za tygodnie ![]() Passion w sumie racja, już nas chyba nie lubią ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-06-30 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tako Acoustic, jest chyba 6 czy 7 kolorów. Przy czym z tych żywych róż odpada, a czerwieni i bordo nie lubię zwyczajnie. No i zostały same stonowane ![]() Ja chcę na pewno klasyczny wóziol na dużych kołach. Cytat:
Oj mam nadzieję,że górki+wózek (dość ciężki)= zgrabna pupa ![]()
![]() |
#1395 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() |
#1396 | |
Zakorzenienie
|
Gratki
![]() Cytat:
![]() passion ja też mam używaną gondolę (używaną przez moją Natalkę z tym,że stan idealny i wygląda jak nieśmigana nówka ). W 2007 jak kupowaliśmy ten wózek to mi się podobał teraz już nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Witam w klubie ![]()
![]() |
#1398 | ||||||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja planuje 2 ręczniki z kapturkiem z ikea biały i zielony Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratki za obronę Cytat:
![]() Cytat:
sama obserwuje aukcje z posciela tej firmy i tez cena taka sama http://allegro.pl/edisa-posciel-3-el...359934440.html Cytat:
![]()
![]() |
#1399 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Wtajemniczenie
|
Ja się pierwszy raz wyprowadziłam, jak szłam na studia - z małego do dużego miasta. Na studiach chyba ze cztery razy zmieniałam mieszkanie. Po studiach przeprowadziłam się do własnego mieszkania, a teraz wyprowadzamy się do domu pod miastem - więc spora zmiana, bo po pierwsze z bloku, po drugie - dalej od miasta.
#1401 |
Zakorzenienie
|
oficjalnie melduje że jadę do rodziców na tydzień na wakacje
![]() ![]() ![]() bede miała mniejszy dostęp do komputera,bede pewnie podczytywać troszku za tydzień wracam,grzecznie tu proszę ![]() ![]()
#1402 |
Zakorzenienie
|
Ładny klasyk. Ja zakochałam się w Tako Heaven. Widziałaś ten Twój na żywo? materiał tych wózków mnie zastanawia. To podobno imitacja lnu? ciekawe jak to się użytkuje i jak prezentuje na żywo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Wtajemniczenie
|
Kropla deszczu - za 30 tc
![]()
#1404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na lipcówkach jakaś dziewczyna zaczęła rodzić miesiąc przed tp. O matko...
![]() |
#1405 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() motylku mam nadzieję, że nerki mniej ci dokuczają ![]() Co do wózka, ja też raczej będę decydowała się na Tako tylko inny model ![]() ![]() no i brałabym to co mi się podoba - w końcu to Ty będziesz go używać tassia gratulacje za skończone tygodnie ![]() Madziuchna nie martw się praca, teraz przyszedł czas na odpoczynek ![]() ewacia, nephelim brzuszki pięknie rosną i są bardzo zgrabne ![]() landan gratulcje za zakupy do mieszkania ![]() ![]() Susanna mam to samo z brzuchem ostatnio. W nocy budzę się co chwilę na siku i za każdym razem mam bardzo spięty brzuch. tak samo jest w dzień przy pełnym pęcherzu. Co do aut, to mam podobną sytuację. Mąż jeździ Kią Ceed Combi, a ja na co dzień poruszam się małym Seicento. Wiadomo, że dziecko wolałabym wozić bezpieczniejszym autem a nie moim pierdkiem ![]() ![]() Mąż robi obiad a ja się byczę ![]()
#1406 |
Raczkowanie
|
Kochane mamuśki, podczytuję Was sobie co jakiś czas jako że również w październiku zostanę mamą córuni
![]() ![]() Chciałam udzielić małej rady, bo zauważyłam że kilka z Was skarży się na skurcze łydek - ja od swojej ginekolog dostałam na tę przypadłość potas - przeszlo jak ręką odjął. Dla tych co nie lubią połykać tabletek - podobno jest go dużo też w bananach ![]() Ściskam Was wszystkie serdecznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedna ![]() Edytowane przez LaLoca Czas edycji: 2013-06-30 o 13:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1408 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013
Cytat:
Cytat:
limitowana edycja to jest ![]() A te wózki lniane to prezentują się ładnie ![]() ja też chcę z dużymi kołami i w sumie z tako wszystkie takie są ![]() z tej depilacji się śmiejecie, ale widzę że nie tylko ja w ciemno robię ![]() ![]() ![]() ![]() Aha ![]() ![]()
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]() ![]() Edytowane przez kropla_deszczu Czas edycji: 2013-06-30 o 14:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1409 | ||
Zakorzenienie
|
mi te wózki z imitacji lnu też się podobają
![]() a tu z tako w kropki jakby któraś była zainteresowana, ale captiva, biała i czarna http://allegro.pl/tako-captiva-3w1-p...355922122.html http://allegro.pl/wozek-tako-captiva...353396293.html Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja biorę aspargin, a tam mam i magnez i potas, i nie wiem czy ten potas działa, bo jak przeciągam się w nocy i już czuję zbliżający się skurcz to po prostu daje palce i stopę tak do góry odginam, jakoś mi to już dawno weszło w nawyk i narazie nie doszło do żadnego skurczu dzięki bogu bo niemiłosiernie to boli
![]() |
#1410 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-
Cytat:
![]() Mówisz, że nie widać brudu na tym materiale? to dobra wiadomość, bo jak narazie najbardziej podoba mi się popielaty, czyli bardziej narażony na brudzenie, ale to wózek na wieś, więc chyba koniec końców kupimy czarny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.