|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Cytat:
Też zawsze byłam "inna" jeśli o modę chodzi. Miałam swój styl, swój świat i swoje zabawki. Nie wciskałam się w coś tylko po to, by pokazać jaka to kul nie jestem, a mimo to miałam znajomych. Da się. ![]() Cytat:
Mogę Was adoptować ? ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Dobra, przyznam się. O to chodziło
|
||
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
ja się nie wypowiadam, od mojego opuszczenia murów gimnazjalnych liczba lat już dwycyfrowa
|
#1413 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Każda kobieta jest piękna i młoda niezależnie od wieku ;p nie masz zlasowanego mózgu, może on jest po prostu oryginalny :pCytat:
jak czasami patrzę na włosy moich koleżanek to mam ochotę podejść, wziąć nożyczki do ręki i uciąć tak do ucha może nie koniecznie w tej kolejności haha xd
|
|
|
#1414 |
|
Zadomowienie
|
Jakie intensywnie nawilżające odżywki ds oraz maski możecie polecić?
|
|
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tego zlasowanego mózgu nawiązywałam do tego, że od osób uprzejmych usłyszałam, że mi te resztki mózgu zgniją od tych "śwaksów" co je na czuprynę namiętnie nakładam. A co mi tam, skoro są tylko resztki, to raz kozie śmierć.
|
|
|
|
|
#1416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze wgl się z tym nie kryją, na cały głos na korytarzach pytają się kto ma fajki.. Jak ja w 1 gim byłam, to czegoś takiego nie było, dlatego stwierdzam, że mój rocznik, był tym ostatnim normalnym..Oj tak, nie ważne że wyglądasz jak w masce i tak jest ślicznie Dziękuję Cytat:
![]() Pewnie haha
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
palenie za młodu było i będzie zawsze, tak samo picie...
Nie ma czegoś takiego jak "mój rocznik był ostatnim normalnym", mam brata 17 letniego, u niego w klasie była kiedyś w podstawówce afera o palenie, także wiecie, bez sensu takiego generalizowanie, "element" jest był i będzie, raz mniej, raz więcej, tu mniej , tam więcej
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam aska mam, ale tylko żeby się pośmiać z hejterów i głupoty ludzkiej, można też dowiedzieć się czegoś nowego o sobie
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajki, narkotyki, alkohol.. i to jest podstawa naszego kraju. To ci ludzie później będą górą, będą decydować, głosować.. w głowie się nie mieści. Pewnie, są ludzie, którzy wykorzystują pełnoletniość tylko do kupowania alko i fajek, ale są też normalni i obowiązkowi, dzięki Bogu. |
|
|
|
|
#1421 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też jestem uważana w klasie za 'inną' ale ze względu na charakter... podczas gdy wszystkie dziewczynki paplą o niczym trzy po trzy i śmieją się, ja siedzę cicho albo rozmawiam z moją przyjaciółką, która również nie dała się w to wszystko wciągnąć.. bo tak naprawdę to tylko z nią mogę normalnie porozmawiać. ale nie zamierzam się zmieniać tylko po to, żeby zdobyć fałszywych znajomych, którzy nie będą lubili mnie, a tylko maskę pod którą bym się schowała.. Całe szczęście, ze mam jeszcze szkołę muzyczną, w której każdy jest wspaniały, w której nie wytykają cię palcami, gdy jesteś inny i w której można znaleźć prawdziwych przyjaciół
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Limone mnie tam już od dawna o dowód nie pytają, a TŻ (28lat) może od tego odpocząc tylko jak idzie ze mną
jak sam to zawsze "a dowodzik jest"
Edytowane przez Kathinna Czas edycji: 2013-07-03 o 15:30 |
|
|
|
#1423 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ze mną było to samo. Moim zdaniem byłam normalna, ale wg. moich koleżanek byłam ,,dziwna''. A ile razy byłam uznana za najbrzydszą dziewczynę w klasie Jak chcecie to wstawię fotkę
|
|
|
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama kiedyś chciała mi wmówić, że za czasów jej młodości " tak nie było ! ". Co, młodzi nie palili, nie pili, nie uprawiali seksu ? Tak było, jest i będzie, trzeba znać jednak umiar i wiedzieć, z czym się obnosić i afiszować, a z czym nie.. |
|
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
pytanie od starego próchna, co to są "aski"? :torba"
|
#1427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Ediza otóż to
sama będąc w 6 klasie na wycieczce miałam kolegę, który się schlał, mimo, że jego matka też z nami jechała, popalali też... Dzieci tak mają "chcą być dorosłe", a potem dorosłe dzieci tęsknią za byciem dzieckiem
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
ale to zawsze tak było, że w liceum/gimnazjum niektórzy się musieli lansować. kiedyś to były komórki, teraz pewnie jakieś tablety czy inne ajfony
zachowania te same, tylko środki inne
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
kuzyn mojego ojca (po 50 jakoś) jest alkoholikiem, z tych agresywnych.
Palić i pić nauczyła go jego babcia, w wielku lat około 14, bo "chłop musi być chlopem"
|
#1431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój kręgosłup się dzielnie trzyma mimo (obecnie) 61 cm w talii i rozmiarze cycnika G (po polskiemu podobni I). Ale podejrzewam, że to dzięki ćwiczeniom i mojej miłości do wuefu, którego starałam się nigdy nie opuszczać. To powiedz jej, że ma pozdrowienia od największego cyca, jakiego znasz (chyba że mam konkurencję ) i żeby się porządnie zastanowiła nad operacją ![]() Cytat:
![]() Miranda, cyce fajne. Włosy też Jeszcze nie jestem zdrowa, więc znowu włosów nie umyję Za to spróbuję Skalpel zrobić, tam się w końcu prawie wcale ruszać nie trzeba
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na szczęście powoli kończy się społeczne przyzwalanie na chlanie, bicie żon itp...
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz i tak połowa siedzi na internecie, a nie po krzakach pije i pali, więc nawet może jest teraz lepiej niż było A lansować się można na różne sposoby. Ja np nadal nie rozumiem i nie popieram "obnażania się" w internecie, na blogach, nk, facebookach, a więc pisania o sobie tak że każdy może to przeczytać, pokazywania twarzy itd. Nie oceniam i nie mówię, że to złe, ale mnie się to np nie podoba, nie rozumiem takiego podejścia i nie stosuje. Zwłaszcza, że nie wiele osób ma coś ciekawego do powiedzenia, tych co mają doceniam za ich pracę
Edytowane przez Limone Czas edycji: 2013-07-03 o 15:42 |
|
|
|
|
#1434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba należę do tych drugich, choć nie mam jeszcze 18 lat. Cytat:
![]() To portal na którym można zadawać pytania anonimowo, lub normalnie
|
|
#1435 | |
|
Zadomowienie
|
ask to taka strona, która początkowo miała na celu to, aby ludzie mogli czegoś ciekawego się o tobie dowiedzieć. użytkownicy zadają ci pytania, a ty na nie odpowiadasz... teraz to niestety miejsce tylko i wyłącznie lansu i szerzenia głupoty. Rzadko kiedy aska zakłada ktoś mądry, którego odpowiedzi nie ograniczają się tylko do "tak", "nie" lub "spier*alaj"
![]() Cytat:
A więc ja nie mogę mieć pretensji
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak mi się zawsze śmiać chciało, jak mnie pytali gdy miałam już obrączkę na palcu, teraz nie pytają i mi nie do śmiechu |
|
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dziękuję Zdrówka życzę
|
|
#1438 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kolega pyta siostry (wiek 13 lat) -Jak telefon byś chciała? -I Phona 5! Taki jak ma Michał -Przecież Michał wykorzystuje ten telefon w pracy. Nawet nie umiałabyś go obsługiwać. Poza tym jest strasznie drogi i niebezpiecznie by było żebyś go nosiła przy sobie. Może chcesz coś innego ,np. samsunga mini 2, tak jak Domi? -Domi jest fajna! Telefon też ma fajny. Ale do szkoły wolałabym I phona 5. |
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Wiecie co, aż mi ulżyło, że mogłam w końcu gdzieś ponarzekać
|
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

Bardzo mi to pochlebia 

:p
.

jak sam to zawsze "a dowodzik jest"