Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-28, 18:43   #1411
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Heloł
Weszłam dziś skoro świt na wizażek i miałam ochotę na:r zygi:. Przepraszam za takie mało eleganckie przywitanie ale jakaś lalka założyłam watek o tabletkach z JAJAMI TASIEMCA!!!! dziwie sie ze jeszcze tego nie usuneli...
Mnie tak jak i Paulę, nie rusza to co obrzydliwe i po prostu niebezpieczne. Ludzie mają nas.rane w głowach i szukają sposobu na diety cud. Po prostu żal.pl

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Heroine super, że impreza udana. Fajnie że teściowie trzymają Twoją stronę '' jakby co ''

DZIEWCZYNY jaki macie sposób na pozbycie się wagi z mieszkania i wyjaśnieniu bratu i bratowej gdzie waga, która jeszcze wczoraj była i działała?
Chciałabym się jej pozbyć bo mi zatruwa życie, ale nie mam pomysłu co powiedzieć reszcie rodzince...?
O tak, TŻ teraz ma przerąbane impra udana, nie chodzisz przypadkiem głodna? Mogę podrzucić gołąbka

Schowaj ją nic innego nie przychodzi mi do głowy Ty Kochana nie powinnaś się przejmować głupimi cyferkami na wadze zresztą żadna z nas nie powinna ja np. wagi nie toleruję no nie lubimy się ze szklaną francą i tyle

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Czeee
Wstałam, wypiłam kawę z czekoladą () i zaliczyłam posiedzenie. Teraz jem omleta wielkości Polski i będę Was nadrabiać i odpisywać
no jak był wielkości Polski to podziwiam, że zmieściłaś
A jak robiłaś kawę z czeko? dodałaś kostkę do środka? I co niedobre? ja kiedyś właśnie tak zrobiłam i wyszła paskudna dla mnie kawa to tylko czarna (no i z mlekiem ewentualnie), bez żadnych dodatków
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 18:44   #1412
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Heroinko, to kochana gratuluję udanej imprezy Skoro wszyscy wyszli najedzeni i szczęśliwi to znaczy że jedzonko i atmosfera musiały być naprawdę super!
Do mnie już dojechał sprzęt z Media Markt - pal licho te gadżety TŻ - mam płytę i piekarni k w końcuuuu! Już tylko czekam na meble i mogę zacząć piec! Chociaż teraz pewnie też jakoś mogę ale na razie wszystko w folii jest.
Piękne te obrączki które wysłałaś Ale już chcieliśmy się w 1500zł zamknąć więc już tylko jeden kamyk wyszedł Nie żebym miała na kamienie jakieś parcie - równie dobrze mogłaby być cyrkonia - ale okazało się że jak dopłącimy 150zł to będzie brylancik to TŻ powiedział że to będzie taki prezent od niego I w cenie jeszcze mamy imiona na obrączkach - ja TŻ, a on moje
O tak, impreza przednia nie tylko ze względu na jedzonko się pośmialiśmy wczoraj, że łomajgad super było, lubię takie spotkania
Gadżety TŻ-ta faceci to gadżeciarze
To teraz będziesz gospodynią domową pełną gębą będziesz modzić i co rusz to nowe dania serwować TŻ-towi i będziemy się wymieniały przepisami dostałaś sprzęt na nową drogę życia
A jakie meble kupiliście? Bo chyba coś przeoczyłam
Dzięki no obrączunie super powiem Ci, że my zrobiliśmy taki myk: wzięłam sobie cyrkonie bo TŻ powiedział, że na każdą kolejną rocznicę będzie wymieniał tą cyrkonię na brylancik no i na pierwszą rocznicę dostałam już zbliża się druga i będę mieć kolejny, sasasa bo 4 brylanciki naraz to od razu zwiększa koszt obrączek też mamy swoje imiona na obrączkach i datę ślubu

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Cholera wspolczuje Ci z powodu braku pracy, dla mnie to bylaby chyba najgorsza forma tortur
Swoja droga nie wiedzialam nawet ze do tego stopnia moze byc z tym problem
Ja też jestem bezrobotna jest z tym mega problem...

Cytat:
Wow jakie poswiecenie kochana, wielki szacun, wzorowa z Ciebie gospodyni
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-07-28, 18:45   #1413
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Popros TZ niech Ci wypisze jakas recepte bo sie zameczysz!
Ja wczoraj mialam jakas kumulacje normalnie, padałam na twarz, dzisiaj wielkim fartem znalazlam jakies dwie tabletki odrazu wziełam, bo tak sie wymordowałam wczoraj ze głowa mala. Ja od kwietnia az do pazdziernika powinnam brac a glupia jestem myslalam ze sobie poradze. W tym roku byla opozniona wegetacja, wszytsko pyli intensywniej niz normalnie
No właśnie jutro ma mi wypisać... i sobie zresztą też, bo oboje prychamy na przemian chyba faktycznie jest to pylenie bardziej intensywne bo w życiu tak nie kichałam

Cytat:
Wlasnie sie zmobilizowałam i leje sie ze mnie
Polaczylam kilka 10minutowek na rece brzuch i nogi i mam zamiar tym systemem teraz jechac
O jacie, podziwiam za ćwiczenia w tym upale ja się pocę siedząc i nic nie robiąc

Cytat:
A teraz idę odgrzać spagetti - już mam nadzieję dziś je wyjemy i jutro będzie coś innego na obiad a wieczorkiem pewnie rowerek, potem film i piwko
Dalej nie mam @
Wy spaghetti a my gołąbki będziemy mieli przez tydzień męczyć bo kotlety już poporcjowałam i będę wyciągać TŻ-towi na obiady
Ja mam winko i nie zawaham się go wypić

Kawę już mam zimną
Stary 2013-07-28, 18:50   #1414
lenik33
Raczkowanie

Jakoś źle na mnie wpływa ta dieta mam w sobie tyle agresji, że nad tym nie panuję, własnie się dostało nic niewinnemu psu, to szczeniak głupiutki jeszcze, a ja go uszczypnełam bo na mnie skakał i podrapał mi nogi, wrr, sama jestem zła na siebie
Napoje typu latte czy capucino wliczam bo do każdego dodaję łyżkę cukru brązowego i są z mlekiem 2 %
Niestety nie mogę dać przepisu na latte ponieważ tą kawkę piję zawsze w hotelu - czyli w pracy, więc robią mi na barze ( ale sprawdziłam z jakim mlekiem
A liczę kalorie bo jestem na początku, wrrr, mam nadzieję, że za rok faktycznie większość będę miała w główce i już będę mogła wyrzucić te przebrzydły zeszyt
I dziękuję za przepis na omleta, na pewno spróbuję
lenik33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 19:02   #1415
heroine86
Zakorzenienie

Dziewuszki podoba Wam się ten zegarek? :

lenik, może za bardzo się ograniczasz? Bo ja ja sobie odmawiałam wszystkiego to też chodziłam ja osa i wszystkim się obrywało bez powodu coś jest w powiedzeniu: człowiek głodny-człowiek zły moim zdaniem powinnaś zwiększyć kcal i od czasu do czasu pozwalać sobie na coś słodkiego w ramach drugiego śniadania no ale to moje zdanie

Zrobiłam sobie kolejną kawę
Stary 2013-07-28, 19:10   #1416
tinekk
Zadomowienie

Łooo matko. Wróciłam z basenu po 1 zjarana, po 2 wykończona przez słońce. Takiego gorąca to ja nie pamiętam. Musiałam non stop do basneu wchodzić albo pod prysznic bo skwar straszny.

W drodze do domu wpadłam do sklepu wziełam ziiiiiiimnego reddsa crunberry i wyżłopiłam całego w ciągu minuty, bo tak mi się chciało. Zaraz po tym padłam na łóżko i drzemka godzinna

Paula zazdroszczę Ci takiego racjonalnego myślenia jeśli chodzi o dietkę. Ja jak jestem na wyjazdach i nie mam wagi ani nie myślę o każdym daniu to po prostu czuję się dużo zdrowiej. Muszę jakoś przestać się ważyć i przestać tyle o tym myśleć. MUSZĘ!

Heroine
taaak prosim o żarełko daleko nie masz

Lenik bo za dużo o niej myślisz. Też miałam dziwne nastroje jak waga wzrastała potem spadała i tak na przemian. To gubi...
Spróbuj podejść do tego zdrowiej. Nie żadna dieta tylko lepsze życie, zdrowsze, przyjemniejsze, lżejsze

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 19:24   #1417
lenik33
Raczkowanie

Zegarek bardzo ładny Ja niestety nie mogę mieć tego typu sprzętu, nie wiem jak to robię, ale zawsze gubię, po trzecim powiedziałam dość.
Może masz rację, ale mam niestety taki bałagan w głowie, że nie mogę zjeść jednego raffaello, muszę całą paczkę - czyli 15 szt czyli 600 kcal, i nic nie jest w stanie mnie powstrzymać.
Sama już nie wiem jaki jest złoty środek, czasami głupio myślę, żeby mi się na chwilę choroba uaktywniła bo wtedy chydnę w oczach, boże jaki ze mnie głupol

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Łooo matko. Wróciłam z basenu po 1 zjarana, po 2 wykończona przez słońce. Takiego gorąca to ja nie pamiętam. Musiałam non stop do basneu wchodzić albo pod prysznic bo skwar straszny.

W drodze do domu wpadłam do sklepu wziełam ziiiiiiimnego reddsa crunberry i wyżłopiłam całego w ciągu minuty, bo tak mi się chciało. Zaraz po tym padłam na łóżko i drzemka godzinna

Paula zazdroszczę Ci takiego racjonalnego myślenia jeśli chodzi o dietkę. Ja jak jestem na wyjazdach i nie mam wagi ani nie myślę o każdym daniu to po prostu czuję się dużo zdrowiej. Muszę jakoś przestać się ważyć i przestać tyle o tym myśleć. MUSZĘ!

Heroine taaak prosim o żarełko daleko nie masz

Lenik bo za dużo o niej myślisz. Też miałam dziwne nastroje jak waga wzrastała potem spadała i tak na przemian. To gubi...
Spróbuj podejść do tego zdrowiej. Nie żadna dieta tylko lepsze życie, zdrowsze, przyjemniejsze, lżejsze

Zazdroszę tego całego dnia nad wodą, może codzienne bycie w pracy wyzwala we mnie taką złość, choć przecież lubię to co robię, ehh
Może masz rację, postaram się myśleć o przyjemniejszych rzeczach i faktycznie pojdę do tego inaczej niż do diety bo zwariuję, a moja córeczka i piesek razem ze mną

Wzrost: 164 cm - 59 kg
lenik33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 19:33   #1418
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

Heroine taaak prosim o żarełko daleko nie masz
No ja też nie pamiętam takich upałów uwielbiam lato i w sumie nie narzekam na to słońce, ale kurde taaakie parno, że oddychać nie ma czym fajnie, że wypluskałaś się na baseniku
Reddsik żurawinka też bym wypiła

Lecę może jakieś miejsce w lodówce mi się zrobi
Aaaaa, mam jeszcze sałatkę warstwową z tuńczyka

Cytat:
Napisane przez lenik33 Pokaż wiadomość
Zegarek bardzo ładny Ja niestety nie mogę mieć tego typu sprzętu, nie wiem jak to robię, ale zawsze gubię, po trzecim powiedziałam dość.
Może masz rację, ale mam niestety taki bałagan w głowie, że nie mogę zjeść jednego raffaello, muszę całą paczkę - czyli 15 szt czyli 600 kcal, i nic nie jest w stanie mnie powstrzymać.
Sama już nie wiem jaki jest złoty środek, czasami głupio myślę, żeby mi się na chwilę choroba uaktywniła bo wtedy chydnę w oczach, boże jaki ze mnie głupol
Zegarki gubisz? Ale jak to tak?
Yhh, no do tego trzeba mieć trochę siły woli... by umieć powiedzieć stop. Też miałam z tym kiedyś problem, na szczęście się wyleczyłam i jeden cukierek zaspokaja mój "głód słodyczowy"
Jaka choroba? nawet tak nie myśl
Stary 2013-07-28, 19:39   #1419
meeedzik
Zakorzenienie

Dzień dobry i do widzenia Każdy pewnie wie czemu mnie nie było impresska była wczoraj i przed wczoraj, dziś jest kac morderca kupiłam dziś wit C i już goopia nie będę
Stary 2013-07-28, 20:18   #1420
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Dzień dobry i do widzenia Każdy pewnie wie czemu mnie nie było impresska była wczoraj i przed wczoraj, dziś jest kac morderca kupiłam dziś wit C i już goopia nie będę
siema pijusie Ty jejku ja w życiu kaca nie miałam a wczoraj też trochę winka się popiło

Stary 2013-07-28, 20:45   #1421
meeedzik
Zakorzenienie

Siema siema
Noo ja już nie piję, koooniec nie chce więcej chorować
Stary 2013-07-28, 20:59   #1422
dzaga1989
Zakorzenienie

Potem poodpisuję na wszystko - na razie idę na rowerek i odcinek Revenge. Na pewno nie wyjadę 40min. bo za gorąco ale może chociaż trochę
PS. Widzieliśmy właśnie Spring Breakers - dziwny

Heroine, co do zegarka - jak zaglądasz do mnie na blg to może widziałaś że się w nim zakochałam Były na Ruskiej właśnie ale już na uro TŻ wziął mi srebrny bo jojczyłam parę miechów o srebrny. Ale te czarne fajowe jak dla mnie
Stary 2013-07-28, 21:16   #1423
skopaholicLady
Raczkowanie

Hej wiesz w niecałe dwa tygodnie, nareszcie są efekty. Te 3 kg są bardzo widoczne bo ciało też jest jędrniejsze ale prawda jest taka że najbardziej cieszę się ze znikającego cellulitu

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Moja koleżanka w ten sposób zrzuciła 20 kg
A te 3 kg w jakim czasie?
oczywiście do tego postu była moja odp
skopaholicLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 21:28   #1424
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Heloł
Weszłam dziś skoro świt na wizażek i miałam ochotę na. Przepraszam za takie mało eleganckie przywitanie ale jakaś lalka założyłam watek o tabletkach z JAJAMI TASIEMCA!!!! dziwie sie ze jeszcze tego nie usuneli...

Ja tez w najbliższym czasie zaplanowałam ,,sprzataniowy szał,, łącznie z piwnicą.Synek jedzie z tata na tydzień ,więc nie bedzie,że nie mam czasu
Kamikadze brak słów...ludzie żerują na desperacji kobiet/dziewczyn młodych
W takim razie powodzenia ja do piwnicy się nawet nie zbliżam- teren Tż - i zapewne grozi śmiercią jak się drzwi otworzy

Cytat:
Dzień dobry duperki

U mnie dziś kolejny dzień skwaru, ale cieszę się, bo mam zamiar iść znów na basen Wczoraj nie spodziewałam się, że tak gorąco będzie że nie uleżę i byłam zmuszona iść popływać, ale było wspaniale się cała zanurzyć

Margot podziwiam Cię za to liczenie kalorii. Ze tak potrafisz i masz chęć wszystko podliczać

DZIEWCZYNY jaki macie sposób na pozbycie się wagi z mieszkania i wyjaśnieniu bratu i bratowej gdzie waga, która jeszcze wczoraj była i działała?
Chciałabym się jej pozbyć bo mi zatruwa życie, ale nie mam pomysłu co powiedzieć reszcie rodzince...?
tinnek
hm ja od stycznia ważę i liczę wszystko (no prawie wszystko ) bo miałam bardzo rozregulowany mechanizm odczuwania głodu i sytości i mi to pomagało a teraz to już raczej z ciekawości to robię i dla sprawdzenia ile białek,tłuszczy i węgli zjadłam (wszystko na ilewaze zapisuje sobie wieczorkiem więc to tylko 5min) no i czy przypadkiem pod 2000 kcal nie podchodzę bo to dla mnie granica typu impreza mega itp sytuacje Jak będę na utrzymaniu to pewnie z tego zrezygnuje ale jeszcze sporo kg przede mną

Cytat:
Czeee
Wstałam, wypiłam kawę z czekoladą () i zaliczyłam posiedzenie. Teraz jem omleta wielkości Polski i będę Was nadrabiać i odpisywać
Paula omlecik
A sprzątanie w domku to działa na mnie uspokajająco...wyżyje się, mózg odpocznie , kcal spale i jeszcze czysto mam

Cytat:

Margot a przybliż mi proszę siłe Twojego sukcesu czyli tą dyszkę w dół
lenik cóż musisz się dokładniej przyjrzeć podpisowi niestety cel na lipiec nie został osiągnięty a przynajmniej nie wierzę, że cudownie schudnę do 55 kg w ciągu 3 dni ważę(najprawdopodobniej bo się za często nie ważę) 58kg i odchudzam się od stycznia na poważnie więc ani czas ani wynik nie pretenduje mnie do udzielania porad...
Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Hello dziewczynki.
Wyjątkowo szybko przeleciał mi ten week.Wczoraj i dziś byłam nad jeziorem,spiekłam się na maxa \W drodzę powrotnej pojechałam do Silesii,a tam taaaakie wyprze,że grzech było nie kupić \ ale już koniec z tym \
Temperatura u mnie zabójcza,nic się nie chce \
Like
grzech nie kupić mówisz... pokaż zdobycze

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Super Kochana
Ło ludzie, to żeś musiała się zmachać total fitness taki naprawdę total oj i ja też powinnam poodkrywać nowe lądy w mojej łazience szczególnie właśnie za pralką

Dzięki
Zapraszam oddam w dobre ręce i wszyscy będą zadowoleni ile mordek będziesz mieć do wykarmienia? U mnie dwa dni pod rząd była klasyka polskiej kuchni: schabowe i gołąbki schabowe co prawda z piersi (TŻ się ze mnie śmieje, że tak mówię, że kurde wygodniej tak a tak będę recytować: kotlety z piersi kurczaka ) z gołąbkami trochę zachodu jest, ale smak wynagradza wszystko ja pierwszy raz w swoim życiu je robiłam i cóż tu dużo mówić... będę skromna: wyszły mega
heroine a dziś tak samo potraktowałam kuchnie i korytarz wylałam z 2 litry potu bo ile wody wypiłam to nawet nie liczę butelek
Też nazywam schabowym smażone kotlety z kurczaka skrót myślowy
Gęby dwie - moja siostra (łatwizna bo je to samo co ja) i jej Tż (tu gorzej bo słabo go znam od kulinarnej strony - wieść gminna niesie, że je wszystko byle dużo) .

Cytat:
zdrówka

Dziś ok 1600kcal było ale to dlatego, że orzeszkami zgrzeszyłam ale w planach było od piątku więc nie płacze a nawet spacer specjalnie musiałam po orzeszki do odległego sklepu zrobić bo w tych bliskich nie było plus ruch ze sprzątania więc jestem nawet zadowolona chyba
Jeszcze posiedzę na kompie dziś trochę ale do jutra spokojnie skończę i mogę powiedzieć, że to udany weekend a teraz tydzień rozrywki z gośćmi maseczka na ryjku, olejek na włosach i piękniej
Stary 2013-07-28, 22:19   #1425
meeedzik
Zakorzenienie

Margot na szczęście teraz jest już ok jeszcze po południu na basenie bylismy
Właśnie Paula pytałas o basen ostatnio wstęp niestety płatny jest ( 5 zł normalny i 3 zł ulga dla uczniów do gimnazjum a my zawsze wbijamy na ulgowy, bo ja taka mała i bilet kupuję, albo brat Tż bierze dla wszystkich on ma 17 lat to się nie czepiają, bo malutki jest i na mniej wygląda ) no i jeszcze nad ten basen musimy jechac autem 20 km bo to najbliżej gdzie można się pokąpać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-28, 23:48   #1426
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine, co do zegarka - jak zaglądasz do mnie na blg to może widziałaś że się w nim zakochałam Były na Ruskiej właśnie ale już na uro TŻ wziął mi srebrny bo jojczyłam parę miechów o srebrny. Ale te czarne fajowe jak dla mnie
Coś mi świtało, że u Ciebie takie coś widziałam, ale nie wiedziałam czy taki sam dokładnie ja mam taki od roku:
i nosi się rewelacyjnie zero szkód i wygląda jak nowy a poza tym chyba wygląda "drogo", bo każdy się mnie pyta o cenę bo myśli, że to srebro no i teraz się zastanawiam nad tym czarnym, ale wydaje mi się, że ten pasek nie jest taki ciężki, stalowy tylko, że to plastik no i nie wiem czy kupować czy nie... bo mam okazję kupić go za 27 zł....

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
heroine a dziś tak samo potraktowałam kuchnie i korytarz wylałam z 2 litry potu bo ile wody wypiłam to nawet nie liczę butelek
Gęby dwie - moja siostra (łatwizna bo je to samo co ja) i jej Tż (tu gorzej bo słabo go znam od kulinarnej strony - wieść gminna niesie, że je wszystko byle dużo)
No to Kochana jeszcze raz brawa w taki upał to szacun wielki ja jestem mokra, a nic nie robię
eee, to spoko, dasz radę tu nie o pomysły chodzi tylko o ilości

Dopiero co się wykąpałam, a już się kleję

W ogóle to Paula, nie chce mi się Twój blog załadować

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Paula, doczytałam, że ten pasek jest sylikonowy...

No i weszłam na Twojego bloga wreszcie rzeczywiście wkleiłaś ten zegarek dotykałaś go? Też był z sylikonu? A ten Twój srebrny to inny niż ten co ja mam no ale Twój to pewnie z prawdziwego srebra
Stary 2013-07-29, 06:30   #1427
Kamikadze1706
Raczkowanie

Heloł laski, ja juz kolejny dzień nie śpię od bladego świtu dzisiaj jedziemy na basenik-mma tylko nadzieje ze nie dostane @.Wczoraj ładnie dietkowałam
grahamka , pomidor, jajko
kulko ladów
2 ziemniaki, filet z kurczaka mizeria,
kalarepkaa
activia naturalna , 2 kulki lodów
i byłoby pieknie,gdyby nie to ze w nocy nie mogłam spać i zezarłam...ach szkoda słów....wku....mnie to wszystko

---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:07 ----------

Cytat:
Margot na szczęście teraz jest już ok jeszcze po południu na basenie bylismy
Właśnie Paula pytałas o basen ostatnio wstęp niestety płatny jest ( 5 zł normalny i 3 zł ulga dla uczniów do gimnazjum a my zawsze wbijamy na ulgowy, bo ja taka mała i bilet kupuję, albo brat Tż bierze dla wszystkich on ma 17 lat to się nie czepiają, bo malutki jest i na mniej wygląda ) no i jeszcze nad ten basen musimy jechac autem 20 km bo to najbliżej gdzie można się pokąpać
MEDZIK u mnie w Krk bilet ulgowy kosztuje 10 zeta a cały 14ale róznica w cenie w porównaniu z Twoim

---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ----------

DZAGA zeknęłam na Twój blog i już wiem co skonsumuje na sniadanie
a teraz pędzikiem po kawke
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 06:31   #1428
tinekk
Zadomowienie

Witajce dziewuszki

U mnie kolejny dzień skwaru, na dziś zapowiadają 35 stopni. Na szczęście idę do pracy gdzie jest klima, nie da się inaczej funkcjonować
Gorzej że o 15 idę na siłkę i już widzę w jakim stanie wrócę, upocona jak świnka

Medzik u mnie normalny bilet kosztuje 8 zł, ulgowy 6zł. Też zawsze wchodzę na ulgowy, bo ja jak dziecko

Kamikadze nie poddawaj się. Dziś zaczyna się nowy tydzień, podejdź do tego troszkę luźniej. Nie zamartwiaj się tyle głowa do góry

Margot
ja bym chciała się zmobilizować do liczenia BWT, bo wiem, że spożywam za mało białka i pasowałoby to zmień, bo akurat B jest bardzo potrzebne na diecie, tym bardziej, że sporo ćwiczę

Heroine
podoba mi się to hasło i obrazek, na którym to gościu leży pijany jak bela hah

Zmykam do Urzędu Skarbowego coś załatwić i prosto do pracy. Brat wrócił do Niemiec bo był tu na 2tyg. i wreszcie mam auto do dyspozycji, zawsze tutaj zostawia jak wyjeżdża, uff co za ulga, że nie muszę w te upały chodzić pieszo

Wczoraj po 21 wypiłam jeszcze pół Redds'a. Normalnie bez piwa w te upały się nie da

Miłego TYGODNIA kochane

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 06:50   #1429
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Witam znad kubka kawuchy odprawiłam TŻ-ta do pracy i miałam iść spać, ale zrobiłam sobie kawę otworzyłam sobie balkon i teraz jest taki przyjeeeemny chłodek ale już widać słońce... Tinekk, no u nas dziś 35 stopni strach się bać
Stary 2013-07-29, 08:46   #1430
dzaga1989
Zakorzenienie

Czeeeść Laski. Wczoraj przyszedł kolega wieczorem i nas jeszcze pod blok wyciągnął - ogólnie wpadły prawie 2 piwa (prawie bo z TŻ się jednym dzieliłam), ale żadnych przekąsek
Dżizas, ale gorąco Nie mam nawet ochoty na kompa bo od niego też parzy

Cytat:
A jak robiłaś kawę z czeko? dodałaś kostkę do środka? I co niedobre? ja kiedyś właśnie tak zrobiłam i wyszła paskudna dla mnie kawa to tylko czarna (no i z mlekiem ewentualnie), bez żadnych dodatków
Nie nie - zrobiłam ją inaczej. Jak już do mleka wleję kawę to robi się taka piana i na nią trę na takiej małej tarce czekoladę - wczoraj kostka (ale potem były jeszcze z 3 - mam słabość do milki ). O i taka kawa Mi taka smaczy ale takiej z czeko w środku to bym też nie wypiła.
A wczoraj w Leclercu było stoisko degustacyjne tej Latte firmy Mokate bodajże (ten w saszetkach - oj tam latte w saszetkach ale chcialam spróbować) ale TŻ już w kolejce stanął a ja płaciłam kartą więc musiałam iść

Cytat:
To teraz będziesz gospodynią domową pełną gębą będziesz modzić i co rusz to nowe dania serwować TŻ-towi i będziemy się wymieniały przepisami dostałaś sprzęt na nową drogę życia
A jakie meble kupiliście? Bo chyba coś przeoczyłam
Dzięki no obrączunie super powiem Ci, że my zrobiliśmy taki myk: wzięłam sobie cyrkonie bo TŻ powiedział, że na każdą kolejną rocznicę będzie wymieniał tą cyrkonię na brylancik no i na pierwszą rocznicę dostałam już zbliża się druga i będę mieć kolejny, sasasa bo 4 brylanciki naraz to od razu zwiększa koszt obrączek też mamy swoje imiona na obrączkach i datę ślubu
Ja też jestem bezrobotna jest z tym mega problem...
Oj jest - też się z tym zgadzam. Rozesłałam już ze 100 aplikacji ale sporo w weekend - może na tygodniu będą dzwonić. Heroine, a nosisz trochę tak tradycyjnie po różnych miejscach czy wszystko przez net?
Pomysł z obrączkami - aaaaaa Super!!! Dla mnie jeszcze fajniejszy niż kupowanie od razu 4 brylantów i bulenie jak żydowi za zboże Wiesz, u mnie jakby różnica w cenie była duża to też wzięłabym cyrkonię (nie mam parcia na rodzaj kamyka) ale że to było tylko 150zł dopłaty to TŻ powiedział że to tak od niego
Mebel raczej - narożnik w Abrze. Taki je.b.utny i ma dwa przedłużone siedziska, żebyśmy podczas filmu oboje mogli nogi wyłożyć bez potrzeby rozkładania całego łoża - tak TŻ wydumał O znalazłam: klik tylko musieliśmy zapłacić niepromocyjną cenę bo zmieniliśmy kolor na brąz - w sumie głupio tak - jak promo to promo no ale...
Co do AGD: Taaaak będziemy będziemy Zawsze ograniczały mnie te "pieczone" przepisy bo często była podana temperatura a u mnie na gazowym to się naprawdę ciężko reguluje A uwielbiam pieczone obiady - gołąbki, zapiekanki, tarty - łohohooo Dodatkowo TŻ ugadał ze świagrem (ten który ma restaurację) żeby zamrażał dla nas ciasto na pizzę którego nie będzie wykorzystywał - potem sobie przywieziemy i ... wiadomo

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-07-29 o 09:10
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 08:49   #1431
paulownia
Zakorzenienie

Nie zagladalam wczoraj - utonelam na wlosowym. Alez nastukalyscie. Widze, ze nie tylko ja pozwolilam sobie na grzeszne jedzonko. Wczoraj byli goscie i poleglam, zjadlam dwa kotlety jagniece, ziemniaczki pieczone, salate, a potem do kawy dwa kawalki tortu z kremem waniliowym, truskawkami i bita smietana (roboty wlasnej). I jeszcze pol tortu stoi w lodowce, dzis jeszcze przyjdzie kilku znajomych TZ-ta, to mam nadzieje ich tym skarmic.
Ne wazylam sie nawet, mam kibelkowy zastoj i nie chce sobie psuc humoru.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 08:59   #1432
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Wy spaghetti a my gołąbki będziemy mieli przez tydzień męczyć bo kotlety już poporcjowałam i będę wyciągać TŻ-towi na obiady
Gołąbkiiii Ja ostatni raz jadłam jak byłam u mamy na odpuście. I kurde potem się jakoś śpieszyliśmy i zapomniałam wziąć Teściowa kiedyś z kolei przywiozła nam takie gołąbki nie owinięte kapuchą, ale kapucha była chyba w środku. Też pycha!

Cytat:
Jakoś źle na mnie wpływa ta dieta mam w sobie tyle agresji, że nad tym nie panuję, własnie się dostało nic niewinnemu psu, to szczeniak głupiutki jeszcze, a ja go uszczypnełam bo na mnie skakał i podrapał mi nogi, wrr, sama jestem zła na siebie
Napoje typu latte czy capucino wliczam bo do każdego dodaję łyżkę cukru brązowego i są z mlekiem 2 %
Niestety nie mogę dać przepisu na latte ponieważ tą kawkę piję zawsze w hotelu - czyli w pracy, więc robią mi na barze ( ale sprawdziłam z jakim mlekiem
A liczę kalorie bo jestem na początku, wrrr, mam nadzieję, że za rok faktycznie większość będę miała w główce i już będę mogła wyrzucić te przebrzydły zeszyt
I dziękuję za przepis na omleta, na pewno spróbuję
Piję podobną kawę tylko że daję 2 słodziki - nie wliczam.
A samopoczucie wynika z tego że po porstu jesz za mało. Nie ogarniam - mówimy Ci już kilka razy o tym że naprawdę przy ćwiczeniach i takim skubaniu jak ptaszek niczego pozytywnego nie osiągniesz! Mówią Ci to osoby które już mają to za sobą - każda z nas próbowała jeść ok. 1000kcal i żadnej z nas - naprawdę żadnej - nie wyszło to na dobre. Były obsesje, było rozdrażnienie, załamka ogólna i deprecha bo się nie chudnie. Liczyć kalorie sobie możesz, ale jedz więcej - niech to będą warzywa i owoce ale jedz. Sorry że ta najechałam ale naprawdę przykro się robi gdy my tutaj staramy się pomóc a wiele osób i tak robi swoje a potem jest płacz bo dieta nie działa.

A zmieniając temat - na jakim stanowisku pracujesz? Też szukam pracy w hotelarstwie - jak na razie bezskutecznie Ciężko jest?

Cytat:
Ja za tę jedną rzecz jestem wdzięczna Chodakowskiej - że wyrobiła we mnie ten nawyk oceny sylwetki na podstawie wymiarów/ciuchów, a nie wagi. Gdy jeszcze wcześniej się ważylam to naprawdę przykładałam się z ćwiczeniami i w ogóle, ale spadł mi tylko 1kg (po miesiącu!!!) i wiesz co? W ogóle się tym nie przejęłam - ni mnie to ziębiło ni grzało bo widziałam że brzuch i uda robią się smuklejsze, chudsze i osiągam to co zaplanowałam. Więc myślę że gdy zmienisz myślenie na "waga-to-tylko-cyfry" to nawet gdy waga zostanie w domu to Ty nie będziesz czuła potrzeby ważenia się.

Cytat:
Medzik - pijook Kurde ale to jest fenomen ludzki - ja ilekroć się nastukam i zdycham na drugi dzień to z ręką a sercu mówię że już nie piję never ever! A potem i tak od piwa do piwa (bo na ogół to piwo - winem chyba się jeszcze nigdy nie upiłam ), napiję się jak świnia i zdycham na drugi dzień
Jeszcze tej wit. C nie sprawdziłam bo nie było okazji. Ale końcówka remontu się zbliża i będziemy stawiać "wianek" Cza się będzie zabezpieczyć.
A z tymi basenami to i tak nie drogo. Woda przejrzysta, czyściutka więc i tak warto.
Stary 2013-07-29, 09:03   #1433
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeeść Laski. Wczoraj przyszedł kolega wieczorem i nas jeszcze pod blok wyciągnął - ogólnie wpadły prawie 2 piwa (prawie bo z TŻ się jednym dzieliłam), ale żadnych przekąsek
Dżizas, ale gorąco Nie mam nawet ochoty na kompa bo od niego też parzy
Sesese piwko na taki upał to chyba najlepszy napój tylko jest jeden problem, bo ja piwa nie znoszę chwała Bogu, że jest Redd's
U mnie w pokoju chłodno balkon mam otwarty i mi przyjemnie na zewnątrz nie wyściubiam nosa

Cytat:
Nie nie - zrobiłam ją inaczej. Jak już do mleka wleję kawę to robi się taka piana i na nią trę na takiej małej tarce czekoladę - wczoraj kostka (ale potem były jeszcze z 3 - mam słabość do milki ). O i taka kawa Mi taka smaczy ale takiej z czeko w środku to bym też nie wypiła.
A wczoraj w Leclercu było stoisko degustacyjne tej Latte firmy Mokate bodajże (ten w saszetkach - oj tam latte w saszetkach ale chcialam spróbować) ale TŻ już w kolejce stanął a ja płaciłam kartą więc musiałam iść
Aaaaa ja czasem jak robię latte (a rzadko robię ) to też na wierzch ścieram kostkę gorzkiej czeko w takiej wersji nawet może być
A tej latte z Mokate nie masz co żałować TŻ sobie raz kupił i spróbowałam: ohyyyydna czuć było sztuczność
Stary 2013-07-29, 09:08   #1434
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Oj jest - też się z tym zgadzam. Rozesłałam już ze 100 aplikacji ale sporo w weekend - może na tygodniu będą dzwonić. Heroine, a nosisz trochę tak tradycyjnie po różnych miejscach czy wszystko przez net?
Pomysł z obrączkami - aaaaaa Super!!! Dla mnie jeszcze fajniejszy niż kupowanie od razu 4 brylantów i bulenie jak żydowi za zboże Wiesz, u mnie jakby różnica w cenie była duża to też wzięłabym cyrkonię (nie mam parcia na rodzaj kamyka) ale że to było tylko 150zł dopłaty to TŻ powiedział że to tak od niego
Mebel raczej - narożnik w Abrze. Taki ☠☠☠.utny i ma dwa przedłużone siedziska, żebyśmy podczas filmu oboje mogli nogi wyłożyć bez potrzeby rozkładania całego łoża - tak TŻ wydumał
Co do AGD: Taaaak będziemy będziemy Zawsze ograniczały mnie te "pieczone" przepisy bo często była podana temperatura a u mnie na gazowym to się naprawdę ciężko reguluje A uwielbiam pieczone obiady - gołąbki, zapiekanki, tarty - łohohooo Dodatkowo TŻ ugadał ze świagrem (ten który ma restaurację) żeby zamrażał dla nas ciasto na pizzę którego nie będzie wykorzystywał - potem sobie przywieziemy i ... wiadomo
Łoooj, u siebie w mieście to już poroznosiłam gdzie się da. Jak gdzieś dalej to wysyłam aplikację przez neta czasem pocztą wysyłam cv+list motywacyjny (jak ostatnio do Poznania yyy, chciałam sprawdzić czy mnie tam zechcą ale cóż, nawet nie raczyli się odezwać. Zero informacji jakiejkolwiek. Pewnie nie pasowało im miejsce zamieszkania, ale przynajmniej powinni coś napisać, c'mon )
No nas obrączki wyniosły dokładnie 1420 zł 4 brylanciki zacznie podniosły by tą cenę, a mieliśmy jeszcze sporo wydatków... także taka opcja najbardziej mi odpowiadała ale ta z jednym brylancikiem też śliczna ja mówiła: mój pierwszy typ
Aaaaa, fajny ten narożnik mi też się taki marzy
No piekarnik to dobra rzecz można cuda na kiju czarować ale macie fajnie z tym szwagrem!

Cytat:
Gołąbkiiii Ja ostatni raz jadłam jak byłam u mamy na odpuście. I kurde potem się jakoś śpieszyliśmy i zapomniałam wziąć Teściowa kiedyś z kolei przywiozła nam takie gołąbki nie owinięte kapuchą, ale kapucha była chyba w środku. Też pycha!
Pyyycha mi wyszły haha, nie ma to jak wrodzona skromność
Gołąbki bez zawijania! tyż dobre, fakt
Stary 2013-07-29, 09:08   #1435
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
W takim razie powodzenia ja do piwnicy się nawet nie zbliżam- teren Tż - i zapewne grozi śmiercią jak się drzwi otworzy
Paula omlecik
A sprzątanie w domku to działa na mnie uspokajająco...wyżyje się, mózg odpocznie , kcal spale i jeszcze czysto mam
maseczka na ryjku, olejek na włosach i piękniej
Eeee to spa pełną gębą Ja jakoś nie mogę się zebrać - baaa...nie mam nawet kiedy podkładu kupić Ale muszę się już wybrać do Rossa albo Natury i się zaopatrzyć i pewnie w jakieś droższe lub ogólnie lepsze rzeczy bo już pod kątem ślubu
Ja mam tak samo ze sprzątaniem - jakoś pozytywnie na mnie działa - po pierwsze że wysiłek, a po drugie - efekt końcowy przynosi mi megasatysfakcję!
Hahaha ja do piwnicy też się nie zbliżam - TŻ naniósł z pracy jakieś elementy sanitarne (typu umywalka, brodzik) i mam wstęp wzbroniony. Znając moje łajzostwo coś bym pewnie potłukła I by było wtedy

Cytat:
Coś mi świtało, że u Ciebie takie coś widziałam, ale nie wiedziałam czy taki sam dokładnie ja mam taki od roku:
i nosi się rewelacyjnie zero szkód i wygląda jak nowy a poza tym chyba wygląda "drogo", bo każdy się mnie pyta o cenę bo myśli, że to srebro no i teraz się zastanawiam nad tym czarnym, ale wydaje mi się, że ten pasek nie jest taki ciężki, stalowy tylko, że to plastik no i nie wiem czy kupować czy nie... bo mam okazję kupić go za 27 zł....
Skróciłam żeby oszczędzić miejsca ale już piszę wszystko.
Więc te na Ruskiej były 2 typy - Genevy były tylko z silikonem - jeśli pytasz o jakość to i tak myślę że ok. Mam jakiś biały od Chińczyka z takim paskiem i nic się nie dzieje, ale nie wygląda tak drogo jak te z bransoletą. Właśnie słyszałam same dobre rzeczy o jakości tej Genevy i też miałam ochotę zamówić przez net, ale zobaczyłam wysyp zegarków na Ruskiej i odpuściłam. Mój srebrny z kolei jest z Perfecta - nie wiem jak się będzie nosił - na razie jestem zadowolona. Ale te Genevy faktycznie tak drogo wyglądają
No ale wracając to Ruskiej - były jeszcze czarne na czarnej bransolecie i dla mnie wyglądały genialnie Ale gdybym miała dostęp tylko to silikonów to pewnie bym je wzięła, jeszcze za tą cenę

Czy ja już wsjo nadrobiłam? Jak tak to idę na śniadanie pewnie. Kurde ale gorąco więc nawet jeść się za bardzo nie chce
Ciekawe co dziś z TŻ będziemy "remontować"
Stary 2013-07-29, 09:18   #1436
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Skróciłam żeby oszczędzić miejsca ale już piszę wszystko.
Więc te na Ruskiej były 2 typy - Genevy były tylko z silikonem - jeśli pytasz o jakość to i tak myślę że ok. Mam jakiś biały od Chińczyka z takim paskiem i nic się nie dzieje, ale nie wygląda tak drogo jak te z bransoletą. Właśnie słyszałam same dobre rzeczy o jakości tej Genevy i też miałam ochotę zamówić przez net, ale zobaczyłam wysyp zegarków na Ruskiej i odpuściłam. Mój srebrny z kolei jest z Perfecta - nie wiem jak się będzie nosił - na razie jestem zadowolona. Ale te Genevy faktycznie tak drogo wyglądają
No ale wracając to Ruskiej - były jeszcze czarne na czarnej bransolecie i dla mnie wyglądały genialnie Ale gdybym miała dostęp tylko to silikonów to pewnie bym je wzięła, jeszcze za tą cenę

Czy ja już wsjo nadrobiłam? Jak tak to idę na śniadanie pewnie. Kurde ale gorąco więc nawet jeść się za bardzo nie chce
Ciekawe co dziś z TŻ będziemy "remontować"
Dzięki TŻ mi wczoraj zamówił nawet już nie czekając na moją decyzję (bo żem się zastanawiała i zastanawiała ) powiedział, że 25 zł to nie majątek (bo tyle w końcu wyszło) no i dostawa gratis także zobaczę co to za cudo przyjdzie
Mówisz, że te czarne na Ruskiej miały stalową bransoletę? A nie wiesz może w jakiej cenie?
Ten Twój z Perfecta śliczny jest on jest z prawdziwego srebra, tak?

A ja siedzę z odżywką na łbie już od godziny już mi się prawie strąki twarde zrobiły trza iść to w końcu zmyć no i od razu pralkę przestawię, bo żem pranie wstawiła z rańca i też się muszę za jakimś śniadaniem rozejrzeć, bo jeszcze nie jadłam ale zupełnie nie mam ochoty w dodatku boli mnie brzuchol
Stary 2013-07-29, 09:25   #1437
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki TŻ mi wczoraj zamówił nawet już nie czekając na moją decyzję (bo żem się zastanawiała i zastanawiała ) powiedział, że 25 zł to nie majątek (bo tyle w końcu wyszło) no i dostawa gratis także zobaczę co to za cudo przyjdzie
Mówisz, że te czarne na Ruskiej miały stalową bransoletę? A nie wiesz może w jakiej cenie?
Ten Twój z Perfecta śliczny jest on jest z prawdziwego srebra, tak?

A ja siedzę z odżywką na łbie już od godziny już mi się prawie strąki twarde zrobiły trza iść to w końcu zmyć no i od razu pralkę przestawię, bo żem pranie wstawiła z rańca i też się muszę za jakimś śniadaniem rozejrzeć, bo jeszcze nie jadłam ale zupełnie nie mam ochoty w dodatku boli mnie brzuchol
Heroine, dzięki za przypomnienie o praniu (jenyyy już któryś raz piszę coś i mi 'praciu -> prąciu' ciągle wychodzi ) - też zaraz pójdę nastawić!
Cena czarnych na Ruskiej - chyba 35zł, ale ręki nie dam sobie uciąć.
A dasz linka do tych Genev z przesyłką za free?
A ten mój to posrebrzany jest Srebrny za droooogi
Mój TŻ zawsze klika za mnie albo kupuje za mnie bo wie, że ja się z czymś noszę i noszę, oglądam, przymierzam, a potem bidulek i tak musi wracać do pierwszego miejsca. Tak było ostatnio z drzwiami, narożnikiem i tv
A co do brzucha - ja ostatnio mam takie pojedyncze wzdęcie rano jakby mi brzuch miało rozsadzić i później mnie strasznie boli brzuch przez jakąś godzinę. Nie codziennie, ale często. Nie wiem czemu

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-07-29 o 09:28
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:09   #1438
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine, dzięki za przypomnienie o praniu (jenyyy już któryś raz piszę coś i mi 'praciu -> prąciu' ciągle wychodzi ) - też zaraz pójdę nastawić!
Cena czarnych na Ruskiej - chyba 35zł, ale ręki nie dam sobie uciąć.
A dasz linka do tych Genev z przesyłką za free?
A ten mój to posrebrzany jest Srebrny za droooogi
Mój TŻ zawsze klika za mnie albo kupuje za mnie bo wie, że ja się z czymś noszę i noszę, oglądam, przymierzam, a potem bidulek i tak musi wracać do pierwszego miejsca. Tak było ostatnio z drzwiami, narożnikiem i tv
A co do brzucha - ja ostatnio mam takie pojedyncze wzdęcie rano jakby mi brzuch miało rozsadzić i później mnie strasznie boli brzuch przez jakąś godzinę. Nie codziennie, ale często. Nie wiem czemu
no ładne rzeczy Ci po głowie chodzą
Ooo, to jak one są na takiej bransolecie to tanie są! brałabym
Wyślę Ci PW, bo nie chcę tu reklamy robić
Haha, widzę, że jesteśmy podobne też zawsze krążę, chodzę, loookam, obczajam, a później i tak biorę pierwszą znalezioną rzecz TŻ zawsze mi to później raczy wypomnieć
No to ja też takie coś mam ale kurde w ogóle nie przechodzi (czuję się jakbym była nie wiadomo jak nażarta, a przecież nic nie jadłam ) zaraz idę po nospę max do apteki...
Stary 2013-07-29, 10:55   #1439
Milena001
Zadomowienie

Cześć, ale gorąco.... jej Wczoraj poćwiczyłam ale później dojść do siebie nie mogłam no ale chcę schudnąć to musze!
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 11:27   #1440
bialaczekoladka
Zakorzenienie

heroinko wyslij i mi prosze linka

siema ziomy tak w ogole

boze jaki gorac ledwo zyjeeeeeeee

powoli szykuje sie do remontu, musze rozplanowac kilka rzeczy
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości