|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
impra udana, nie chodzisz przypadkiem głodna? Mogę podrzucić gołąbka ![]() Schowaj ją Ty Kochana nie powinnaś się przejmować głupimi cyferkami na wadze zresztą żadna z nas nie powinna no nie lubimy się ze szklaną francą i tyle ![]() Cytat:
A jak robiłaś kawę z czeko? dodałaś kostkę do środka? I co niedobre? ja kiedyś właśnie tak zrobiłam i wyszła paskudna dla mnie kawa to tylko czarna (no i z mlekiem ewentualnie), bez żadnych dodatków
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#1412 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
się pośmialiśmy wczoraj, że łomajgad Gadżety TŻ-ta To teraz będziesz gospodynią domową pełną gębą będziesz modzić i co rusz to nowe dania serwować TŻ-towi i będziemy się wymieniały przepisami dostałaś sprzęt na nową drogę życia A jakie meble kupiliście? Bo chyba coś przeoczyłam ![]() Dzięki no obrączunie super powiem Ci, że my zrobiliśmy taki myk: wzięłam sobie cyrkonie no i na pierwszą rocznicę dostałam już zbliża się druga i będę mieć kolejny, sasasa bo 4 brylanciki naraz to od razu zwiększa koszt obrączek też mamy swoje imiona na obrączkach ![]() Cytat:
Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#1413 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja się pocę siedząc i nic nie robiąc Cytat:
Ja mam winko i nie zawaham się go wypić ![]() Kawę już mam zimną
|
|||
|
|
|
#1414 |
|
Raczkowanie
|
Jakoś źle na mnie wpływa ta dieta
mam w sobie tyle agresji, że nad tym nie panuję, własnie się dostało nic niewinnemu psu, to szczeniak głupiutki jeszcze, a ja go uszczypnełam bo na mnie skakał i podrapał mi nogi, wrr, sama jestem zła na siebieNapoje typu latte czy capucino wliczam bo do każdego dodaję łyżkę cukru brązowego i są z mlekiem 2 % Niestety nie mogę dać przepisu na latte ponieważ tą kawkę piję zawsze w hotelu - czyli w pracy, więc robią mi na barze ( ale sprawdziłam z jakim mlekiem ![]() A liczę kalorie bo jestem na początku, wrrr, mam nadzieję, że za rok faktycznie większość będę miała w główce i już będę mogła wyrzucić te przebrzydły zeszyt I dziękuję za przepis na omleta, na pewno spróbuję
|
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki podoba Wam się ten zegarek?
:![]() lenik, może za bardzo się ograniczasz? Bo ja ja sobie odmawiałam wszystkiego to też chodziłam ja osa i wszystkim się obrywało bez powodu coś jest w powiedzeniu: człowiek głodny-człowiek zły moim zdaniem powinnaś zwiększyć kcal i od czasu do czasu pozwalać sobie na coś słodkiego w ramach drugiego śniadania no ale to moje zdanie ![]() Zrobiłam sobie kolejną kawę
|
|
|
|
#1416 |
|
Zadomowienie
|
Łooo matko. Wróciłam z basenu po 1 zjarana, po 2 wykończona przez słońce. Takiego gorąca to ja nie pamiętam. Musiałam non stop do basneu wchodzić albo pod prysznic bo skwar straszny.
W drodze do domu wpadłam do sklepu wziełam ziiiiiiimnego reddsa crunberry i wyżłopiłam całego w ciągu minuty, bo tak mi się chciało. Zaraz po tym padłam na łóżko i drzemka godzinna ![]() Paula zazdroszczę Ci takiego racjonalnego myślenia jeśli chodzi o dietkę. Ja jak jestem na wyjazdach i nie mam wagi ani nie myślę o każdym daniu to po prostu czuję się dużo zdrowiej. Muszę jakoś przestać się ważyć i przestać tyle o tym myśleć. MUSZĘ! ![]() Heroine taaak prosim o żarełko daleko nie masz Lenik bo za dużo o niej myślisz. Też miałam dziwne nastroje jak waga wzrastała potem spadała i tak na przemian. To gubi... Spróbuj podejść do tego zdrowiej. Nie żadna dieta tylko lepsze życie, zdrowsze, przyjemniejsze, lżejsze
|
#1417 | |
|
Raczkowanie
|
Zegarek bardzo ładny
Ja niestety nie mogę mieć tego typu sprzętu, nie wiem jak to robię, ale zawsze gubię, po trzecim powiedziałam dość.Może masz rację, ale mam niestety taki bałagan w głowie, że nie mogę zjeść jednego raffaello, muszę całą paczkę - czyli 15 szt czyli 600 kcal, i nic nie jest w stanie mnie powstrzymać. Sama już nie wiem jaki jest złoty środek, czasami głupio myślę, żeby mi się na chwilę choroba uaktywniła bo wtedy chydnę w oczach, boże jaki ze mnie głupol ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
Zazdroszę tego całego dnia nad wodą, może codzienne bycie w pracy wyzwala we mnie taką złość, choć przecież lubię to co robię, ehh Może masz rację, postaram się myśleć o przyjemniejszych rzeczach i faktycznie pojdę do tego inaczej niż do diety bo zwariuję, a moja córeczka i piesek razem ze mną
|
|
#1418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam lato i w sumie nie narzekam na to słońce, ale kurde taaakie parno, że oddychać nie ma czym fajnie, że wypluskałaś się na baseniku ![]() Reddsik żurawinka ![]() Lecę Aaaaa, mam jeszcze sałatkę warstwową z tuńczyka ![]() Cytat:
![]() Yhh, no do tego trzeba mieć trochę siły woli... by umieć powiedzieć stop. Też miałam z tym kiedyś problem, na szczęście się wyleczyłam i jeden cukierek zaspokaja mój "głód słodyczowy" Jaka choroba? nawet tak nie myśl
|
||
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
i do widzenia Każdy pewnie wie czemu mnie nie było impresska była wczoraj i przed wczoraj, dziś jest kac morderca kupiłam dziś wit C i już goopia nie będę
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku ja w życiu kaca nie miałam a wczoraj też trochę winka się popiło ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Siema siema
Noo ja już nie piję, koooniec
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Potem poodpisuję na wszystko - na razie idę na rowerek i odcinek Revenge. Na pewno nie wyjadę 40min. bo za gorąco ale może chociaż trochę
![]() PS. Widzieliśmy właśnie Spring Breakers - dziwny ![]() Heroine, co do zegarka - jak zaglądasz do mnie na blg to może widziałaś że się w nim zakochałam Były na Ruskiej właśnie ale już na uro TŻ wziął mi srebrny bo jojczyłam parę miechów o srebrny. Ale te czarne fajowe jak dla mnie
|
|
#1423 | |
|
Raczkowanie
|
Hej wiesz w niecałe dwa tygodnie, nareszcie są efekty. Te 3 kg są bardzo widoczne bo ciało też jest jędrniejsze ale prawda jest taka że najbardziej cieszę się ze znikającego cellulitu
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1424 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W takim razie powodzenia ja do piwnicy się nawet nie zbliżam- teren Tż - i zapewne grozi śmiercią jak się drzwi otworzy![]() Cytat:
hm ja od stycznia ważę i liczę wszystko (no prawie wszystko ) bo miałam bardzo rozregulowany mechanizm odczuwania głodu i sytości i mi to pomagało a teraz to już raczej z ciekawości to robię i dla sprawdzenia ile białek,tłuszczy i węgli zjadłam (wszystko na ilewaze zapisuje sobie wieczorkiem więc to tylko 5min![]() Cytat:
![]() A sprzątanie w domku to działa na mnie uspokajająco...wyżyje się, mózg odpocznie , kcal spale i jeszcze czysto mam ![]() Cytat:
niestety cel na lipiec nie został osiągnięty a przynajmniej nie wierzę, że cudownie schudnę do 55 kg w ciągu 3 dni ważę(najprawdopodobniej bo się za często nie ważę ) 58kg i odchudzam się od stycznia na poważnie więc ani czas ani wynik nie pretenduje mnie do udzielania porad...Cytat:
grzech nie kupić mówisz... pokaż zdobycze![]() Cytat:
a dziś tak samo potraktowałam kuchnie i korytarz wylałam z 2 litry potu bo ile wody wypiłam to nawet nie liczę butelekTeż nazywam schabowym smażone kotlety z kurczaka skrót myślowy ![]() Gęby dwie - moja siostra (łatwizna bo je to samo co ja ) i jej Tż (tu gorzej bo słabo go znam od kulinarnej strony - wieść gminna niesie, że je wszystko byle dużo ) .Cytat:
zdrówkaDziś ok 1600kcal było ale to dlatego, że orzeszkami zgrzeszyłam ale w planach było od piątku więc nie płacze a nawet spacer specjalnie musiałam po orzeszki do odległego sklepu zrobić bo w tych bliskich nie było![]() Jeszcze posiedzę na kompie dziś trochę ale do jutra spokojnie skończę i mogę powiedzieć, że to udany weekend a teraz tydzień rozrywki z gośćmi
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Margot na szczęście teraz jest już ok
jeszcze po południu na basenie bylismy ![]() Właśnie Paula pytałas o basen ostatnio wstęp niestety płatny jest ( 5 zł normalny i 3 zł ulga dla uczniów do gimnazjum a my zawsze wbijamy na ulgowy, bo ja taka mała i bilet kupuję, albo brat Tż bierze dla wszystkich on ma 17 lat to się nie czepiają, bo malutki jest i na mniej wygląda ) no i jeszcze nad ten basen musimy jechac autem 20 km bo to najbliżej gdzie można się pokąpać
|
|
#1426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam taki od roku: i nosi się rewelacyjnie no i teraz się zastanawiam nad tym czarnym, ale wydaje mi się, że ten pasek nie jest taki ciężki, stalowy tylko, że to plastik no i nie wiem czy kupować czy nie... bo mam okazję kupić go za 27 zł.... ![]() Cytat:
w taki upał to szacun wielki ja jestem mokra, a nic nie robię eee, to spoko, dasz radę tu nie o pomysły chodzi tylko o ilości Dopiero co się wykąpałam, a już się kleję ![]() W ogóle to Paula, nie chce mi się Twój blog załadować ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Paula, doczytałam, że ten pasek jest sylikonowy... ![]() No i weszłam na Twojego bloga wreszcie rzeczywiście wkleiłaś ten zegarek dotykałaś go? Też był z sylikonu? A ten Twój srebrny to inny niż ten co ja mam no ale Twój to pewnie z prawdziwego srebra
|
||
|
|
|
#1427 | |
|
Raczkowanie
|
Heloł laski, ja juz kolejny dzień nie śpię od bladego świtu
grahamka , pomidor, jajko kulko ladów 2 ziemniaki, filet z kurczaka mizeria, kalarepkaa activia naturalna , 2 kulki lodów i byłoby pieknie,gdyby nie to ze w nocy nie mogłam spać i zezarłam...ach szkoda słów....wku....mnie to wszystko ---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:07 ---------- Cytat:
ale róznica w cenie w porównaniu z Twoim---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ---------- DZAGA zeknęłam na Twój blog i już wiem co skonsumuje na sniadanie ![]() a teraz pędzikiem po kawke
|
|
#1428 |
|
Zadomowienie
|
Witajce dziewuszki
![]() U mnie kolejny dzień skwaru, na dziś zapowiadają 35 stopni. Na szczęście idę do pracy gdzie jest klima, nie da się inaczej funkcjonować ![]() Gorzej że o 15 idę na siłkę i już widzę w jakim stanie wrócę, upocona jak świnka ![]() Medzik u mnie normalny bilet kosztuje 8 zł, ulgowy 6zł. Też zawsze wchodzę na ulgowy, bo ja jak dziecko ![]() Kamikadze nie poddawaj się. Dziś zaczyna się nowy tydzień, podejdź do tego troszkę luźniej. Nie zamartwiaj się tyle głowa do góry ![]() Margot ja bym chciała się zmobilizować do liczenia BWT, bo wiem, że spożywam za mało białka i pasowałoby to zmień, bo akurat B jest bardzo potrzebne na diecie, tym bardziej, że sporo ćwiczę ![]() Heroine podoba mi się to hasło i obrazek, na którym to gościu leży pijany jak bela hah ![]() Zmykam do Urzędu Skarbowego coś załatwić i prosto do pracy. Brat wrócił do Niemiec bo był tu na 2tyg. i wreszcie mam auto do dyspozycji, zawsze tutaj zostawia jak wyjeżdża, uff co za ulga, że nie muszę w te upały chodzić pieszo ![]() Wczoraj po 21 wypiłam jeszcze pół Redds'a. Normalnie bez piwa w te upały się nie da ![]() Miłego TYGODNIA kochane
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witam znad kubka kawuchy odprawiłam TŻ-ta do pracy i miałam iść spać, ale zrobiłam sobie kawę ale już widać słońce... Tinekk, no u nas dziś 35 stopni strach się bać
|
|
|
|
#1430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść Laski. Wczoraj przyszedł kolega wieczorem i nas jeszcze pod blok wyciągnął - ogólnie wpadły prawie 2 piwa (prawie bo z TŻ się jednym dzieliłam), ale żadnych przekąsek
![]() Dżizas, ale gorąco Nie mam nawet ochoty na kompa bo od niego też parzy ![]() Cytat:
). O i taka kawa Mi taka smaczy ale takiej z czeko w środku to bym też nie wypiła.A wczoraj w Leclercu było stoisko degustacyjne tej Latte firmy Mokate bodajże (ten w saszetkach - oj tam latte w saszetkach ale chcialam spróbować) ale TŻ już w kolejce stanął a ja płaciłam kartą więc musiałam iść Cytat:
Pomysł z obrączkami - aaaaaa Wiesz, u mnie jakby różnica w cenie była duża to też wzięłabym cyrkonię (nie mam parcia na rodzaj kamyka) ale że to było tylko 150zł dopłaty to TŻ powiedział że to tak od niego Mebel raczej - narożnik w Abrze. Taki je.b.utny i ma dwa przedłużone siedziska, żebyśmy podczas filmu oboje mogli nogi wyłożyć bez potrzeby rozkładania całego łoża - tak TŻ wydumał O znalazłam: klik tylko musieliśmy zapłacić niepromocyjną cenę bo zmieniliśmy kolor na brąz - w sumie głupio tak - jak promo to promo no ale... ![]() Co do AGD: Taaaak będziemy będziemy Zawsze ograniczały mnie te "pieczone" przepisy bo często była podana temperatura a u mnie na gazowym to się naprawdę ciężko reguluje A uwielbiam pieczone obiady - gołąbki, zapiekanki, tarty - łohohooo Dodatkowo TŻ ugadał ze świagrem (ten który ma restaurację) żeby zamrażał dla nas ciasto na pizzę którego nie będzie wykorzystywał - potem sobie przywieziemy i ... wiadomo
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-07-29 o 09:10 |
||
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zagladalam wczoraj - utonelam na wlosowym
. Alez nastukalyscie. Widze, ze nie tylko ja pozwolilam sobie na grzeszne jedzonko . Wczoraj byli goscie i poleglam, zjadlam dwa kotlety jagniece, ziemniaczki pieczone, salate, a potem do kawy dwa kawalki tortu z kremem waniliowym, truskawkami i bita smietana (roboty wlasnej). I jeszcze pol tortu stoi w lodowce, dzis jeszcze przyjdzie kilku znajomych TZ-ta, to mam nadzieje ich tym skarmic . Ne wazylam sie nawet, mam kibelkowy zastoj i nie chce sobie psuc humoru. |
|
|
|
#1432 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A samopoczucie wynika z tego że po porstu jesz za mało. Nie ogarniam - mówimy Ci już kilka razy o tym że naprawdę przy ćwiczeniach i takim skubaniu jak ptaszek niczego pozytywnego nie osiągniesz! Mówią Ci to osoby które już mają to za sobą - każda z nas próbowała jeść ok. 1000kcal i żadnej z nas - naprawdę żadnej - nie wyszło to na dobre. Były obsesje, było rozdrażnienie, załamka ogólna i deprecha bo się nie chudnie. Liczyć kalorie sobie możesz, ale jedz więcej - niech to będą warzywa i owoce ale jedz. Sorry że ta najechałam ale naprawdę przykro się robi gdy my tutaj staramy się pomóc a wiele osób i tak robi swoje a potem jest płacz bo dieta nie działa. A zmieniając temat - na jakim stanowisku pracujesz? Też szukam pracy w hotelarstwie - jak na razie bezskutecznie Ciężko jest?Cytat:
Cytat:
A potem i tak od piwa do piwa (bo na ogół to piwo - winem chyba się jeszcze nigdy nie upiłam ), napiję się jak świnia i zdycham na drugi dzień Jeszcze tej wit. C nie sprawdziłam bo nie było okazji. Ale końcówka remontu się zbliża i będziemy stawiać "wianek" A z tymi basenami to i tak nie drogo. Woda przejrzysta, czyściutka więc i tak warto.
|
|
|
#1433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piwko na taki upał to chyba najlepszy napój tylko jest jeden problem, bo ja piwa nie znoszę ![]() U mnie w pokoju chłodno balkon mam otwarty i mi przyjemnie na zewnątrz nie wyściubiam nosa Cytat:
ja czasem jak robię latte (a rzadko robię ) to też na wierzch ścieram kostkę gorzkiej czeko ![]() A tej latte z Mokate nie masz co żałować czuć było sztuczność
|
||
|
|
|
#1434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale cóż, nawet nie raczyli się odezwać. Zero informacji jakiejkolwiek. Pewnie nie pasowało im miejsce zamieszkania, ale przynajmniej powinni coś napisać, c'mon )No nas obrączki wyniosły dokładnie 1420 zł ale ta z jednym brylancikiem też śliczna ![]() Aaaaa, fajny ten narożnik No piekarnik to dobra rzecz można cuda na kiju czarować ale macie fajnie z tym szwagrem! ![]() Cytat:
Gołąbki bez zawijania! tyż dobre, fakt
|
||
|
|
|
#1435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jakoś nie mogę się zebrać - baaa...nie mam nawet kiedy podkładu kupić Ale muszę się już wybrać do Rossa albo Natury i się zaopatrzyć i pewnie w jakieś droższe lub ogólnie lepsze rzeczy bo już pod kątem ślubu ![]() Ja mam tak samo ze sprzątaniem - jakoś pozytywnie na mnie działa - po pierwsze że wysiłek, a po drugie - efekt końcowy przynosi mi megasatysfakcję! Hahaha ja do piwnicy też się nie zbliżam - TŻ naniósł z pracy jakieś elementy sanitarne (typu umywalka, brodzik) i mam wstęp wzbroniony. Znając moje łajzostwo coś bym pewnie potłukła ![]() Cytat:
Więc te na Ruskiej były 2 typy - Genevy były tylko z silikonem - jeśli pytasz o jakość to i tak myślę że ok. Mam jakiś biały od Chińczyka z takim paskiem i nic się nie dzieje, ale nie wygląda tak drogo jak te z bransoletą. Właśnie słyszałam same dobre rzeczy o jakości tej Genevy i też miałam ochotę zamówić przez net, ale zobaczyłam wysyp zegarków na Ruskiej i odpuściłam. Mój srebrny z kolei jest z Perfecta - nie wiem jak się będzie nosił - na razie jestem zadowolona. Ale te Genevy faktycznie tak drogo wyglądają No ale wracając to Ruskiej - były jeszcze czarne na czarnej bransolecie i dla mnie wyglądały genialnie ![]() Czy ja już wsjo nadrobiłam? Jak tak to idę na śniadanie pewnie. Kurde ale gorąco więc nawet jeść się za bardzo nie chce ![]() Ciekawe co dziś z TŻ będziemy "remontować"
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ mi wczoraj zamówił nawet już nie czekając na moją decyzję (bo żem się zastanawiała i zastanawiała powiedział, że 25 zł to nie majątek (bo tyle w końcu wyszło) no i dostawa gratis także zobaczę co to za cudo przyjdzie Mówisz, że te czarne na Ruskiej miały stalową bransoletę? A nie wiesz może w jakiej cenie? ![]() Ten Twój z Perfecta śliczny jest ![]() A ja siedzę z odżywką na łbie już od godziny już mi się prawie strąki twarde zrobiły no i od razu pralkę przestawię, bo żem pranie wstawiła z rańca i też się muszę za jakimś śniadaniem rozejrzeć, bo jeszcze nie jadłam ale zupełnie nie mam ochoty w dodatku boli mnie brzuchol
|
|
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cena czarnych na Ruskiej - chyba 35zł, ale ręki nie dam sobie uciąć. A dasz linka do tych Genev z przesyłką za free? A ten mój to posrebrzany jest Srebrny za droooogi ![]() Mój TŻ zawsze klika za mnie albo kupuje za mnie bo wie, że ja się z czymś noszę i noszę, oglądam, przymierzam, a potem bidulek i tak musi wracać do pierwszego miejsca. Tak było ostatnio z drzwiami, narożnikiem i tv ![]() A co do brzucha - ja ostatnio mam takie pojedyncze wzdęcie rano jakby mi brzuch miało rozsadzić i później mnie strasznie boli brzuch przez jakąś godzinę. Nie codziennie, ale często. Nie wiem czemu
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-07-29 o 09:28 |
|
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo, to jak one są na takiej bransolecie to tanie są! brałabym ![]() Wyślę Ci PW, bo nie chcę tu reklamy robić ![]() Haha, widzę, że jesteśmy podobne No to ja też takie coś mam ale kurde w ogóle nie przechodzi (czuję się jakbym była nie wiadomo jak nażarta, a przecież nic nie jadłam ) zaraz idę po nospę max do apteki...
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, ale gorąco.... jej Wczoraj poćwiczyłam ale później dojść do siebie nie mogłam no ale chcę schudnąć to musze!
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
heroinko wyslij i mi prosze linka
![]() siema ziomy tak w ogole ![]() boze jaki gorac ledwo zyjeeeeeeee ![]() powoli szykuje sie do remontu, musze rozplanowac kilka rzeczy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

dziwie sie ze jeszcze tego nie usuneli...

impra udana, nie chodzisz przypadkiem głodna? Mogę podrzucić gołąbka
zresztą żadna z nas nie powinna 
będziesz modzić i co rusz to nowe dania serwować TŻ-towi
i będziemy się wymieniały przepisami 
bo 4 brylanciki naraz to od razu zwiększa koszt obrączek
też mamy swoje imiona na obrączkach

mam w sobie tyle agresji, że nad tym nie panuję, własnie się dostało nic niewinnemu psu, to szczeniak głupiutki jeszcze, a ja go uszczypnełam bo na mnie skakał i podrapał mi nogi, wrr, sama jestem zła na siebie

nawet tak nie myśl
impresska była wczoraj i przed wczoraj, dziś jest kac morderca
kupiłam dziś wit C i już goopia nie będę 

i nosi się rewelacyjnie
ale róznica w cenie w porównaniu z Twoim
odprawiłam TŻ-ta do pracy i miałam iść spać, ale zrobiłam sobie kawę