Rossmann cz. XX - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-27, 18:04   #1411
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Rossmann cz. XX

Cytat:
Napisane przez Fabryczna23 Pokaż wiadomość
Lubię cienie z Miss Sporty --> jak mówisz, że nie mają brokatu to biorę

To moje pierwsze cienie Miss Sporty, używam głównie Inglota.
Naprawdę za tą cenę świetne ja raczej od brokatu z daleka jestem a jak te mi się podobają to bez obaw...

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ewelinka1808 Pokaż wiadomość
Poszlam dzis po WC 75 i WMA soft beige i nie maaa i juz nie beda mieli
W ramach pocieszenia kupilam sobie masełko Astora i sie zakochalam. Wzięlam kolor magenta, mialam cos bardziej stonowanego, ale jednak milosc do fuksji zwyciężyła

Dobrze że ja podkłady kupiłam pierwszego dnia promocji, dzisiaj też ani śladu po odcieniach które wybrałam....
Piękna soczysta fuksja bardzo mi się podobają takie odcienie chociaż siebie jakoś nie widzę w fuksji. Mam Eliksir 03 i nie używam Może pora się przełamać i zacząć?

Edytowane przez Siuniaaa
Czas edycji: 2013-11-27 o 18:09
Siuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 18:10   #1412
Anijani
Przyczajenie

Po wczorajszej wizycie w Rossmannie już wiem dlaczego osoby macające pełnowartościowe produkty są bezkarne.
Byłyśmy z siostrą na zakupach w Rossku, obok nas stanęły dwie dziewczyny (na oko licealistki), zaczęły po kolei otwierać sobie lakiery Miss Sporty - kilkoma pomalowały paznokcie, u kilku wystarczyło im tylko obejrzenie lakieru na pędzelku. Wkurzona poszłam poszukać jakieś pracownicy, żeby ta zwróciła im uwagę. I co się okazało? Pracownica powiedziała mi, że z przyjemnością by to zrobiła, ale zmieniło się prawo konsumenckie i teraz klienci mogą w ich drogerii robić wszystko, czyli testować, otwierać, malować się pełnowartościowymi produktami i oni nie mają prawa zwrócić takim osobą uwagi. Nawet jeśli jakaś osoba uszkodzi towar (np. perfumy za 200 zł), to oni nie mogą zmusić tej osoby do kupienia tej rzeczy.
Ta pracownica powiedziała mi, że 2 tygodnie temu zwróciła uwagę klientce, która otworzyła nowy tusz do rzęs i ta zrobiła awanturę na cały sklep i poinformowała o sprawie Państwową Inspekcję Handlową. No i pracownicę dostała od PIHu wezwanie do złożenia u nich wyjaśnienia. Także ona nie zamierza się więcej narażać na podobne problemy i nikomu uwagi nie będzie zwracać.
Nie wiem czy faktycznie prawo konsumencie na takie praktyki pozwala, ale jeśli tak, to "macacze" mogą czuć się bezkarni.

Za to w Hebe spotkała mnie miła niespodzianka w postaci kosmetyków zabezpieczonych czarną taśmą. Więc chyba bez żalu porzucę robienie zakupów w Rossku na rzecz Hebe
Anijani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 18:11   #1413
divide
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość
Skusiłam się w końcu na róż Bourjois nr 54 śliczny jest
Piąteczka! Też go kupiłam i też radocha .
divide jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 18:14   #1414
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
Obleciałam dziś katowickie rosy i po piaskach ani śladu. Kupiłam przed ostatni matowy piasek nr 2 - brąz bo ktoś go źle odłożył.
U mnie dziś w 2 Rossach nie było sladu po piaskach...
Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
Rimmel Salon Pro Punk Rock
regularna cena 18.99
Dziś go kupiłam. Cudny kolorek
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 18:16   #1415
lorek1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zawiechaczarny Pokaż wiadomość
Ech... Dziś jak miałam długą przerwę między spotkaniami odwiedziłam 2 Rossmanny. A miałam już nic nie kupować Na szczęście wyszło dość skromnie:
- puder kompaktowy Manhattan Clear Face nr 70 vanilla (13,79 zł), ładny jasny kolor, wpadający w żółć - Wizaż mnie na niego skusił
- wreszcie upolowałam cień Maybelline Color Tattoo nr 35 On and on bronze (14,39 zł) i jestem szczęśliwa Wart był zachodu. Spodobał mi się jeszcze Everlasting navy i miałam go już nawet w koszyczku, ale opamiętałam się i stwierdziłam, że nie będę szaleć
- no i oczywiście 4 lakiery, bo nie byłabym sobą: biały kremowy Lovely Clasic nr 25 (już wcześniej go szukałam i wreszcie znalazłam, cena 3,39 zł), Lovely Baltic Sand nr 1 (czerwono-oranżowy ze złotym brokatem, cena 5,09 zł), matowy piasek Wibo nr 4 (bordowy, cena 4,19 zł) i glitterowy matowy top coat nr 1 (złoty, cena 4,19 zł)

Poza tym dokupiłam jeszcze puszki do pudru for your beauty i gąbeczki do demakijażu Calypso.

Promocje to zuo
Które to? Mogę prosić link? Da się zmyć makijaż?
lorek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 18:17   #1416
emmmm
Rozeznanie

Cytat:
Praktycznie wszystkie maja w sobie nieco błysku.
34 - ładny, chłodny ale trochę się błyszczy
16 -mieni się lekko na złoto
95 - delikatny róż chyba najbardziej mi się dla Ciebie widzi
Dziękuję Myślałam na początku o 95 ale gdzies wyczytałam, że moze podkreślać zaczerwienienia, a ja niestety mam tendencje do rumienia w okolicach skrzydełek nosa... Zastanawiam sie nad 37, wydaje się bardzo delikatny, spotkałaś się może z nim?
emmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 18:20   #1417
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicctakiego Pokaż wiadomość
a w szafie delii w careforze ok. 5 zł
No wlasnie ja placilam grosze w carefourze i jak zobaczylam cene w rossie to mnie wrylo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-27, 18:21   #1418
lebertran
BAN stały

byłam dziś w ross i szukałam BAZY POD CIENIE , przeszłam wszystkie półki i nic ! podeszłam do pracownicy (ktora nie wiedziała wogóle co to jest ) a na koniec odparła że nie ma . u nich wogóle nie ma baz
czy to możliwe ???
jeżeli jednak są to prosze powiedzcie jaka firma i co polecacie. Moze wiedząc w jakiej firmie są , znajde według ekspozycji
lebertran jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 18:24   #1419
ewelinka1808
Rozeznanie

GG do ewelinka1808

[QUOTE=Siuniaaa;43915380]To moje pierwsze cienie Miss Sporty, używam głównie Inglota.
Naprawdę za tą cenę świetne ja raczej od brokatu z daleka jestem a jak te mi się podobają to bez obaw...

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Dobrze że ja podkłady kupiłam pierwszego dnia promocji, dzisiaj też ani śladu po odcieniach które wybrałam....
Piękna soczysta fuksja bardzo mi się podobają takie odcienie chociaż siebie jakoś nie widzę w fuksji. Mam Eliksir 03 i nie używam Może pora się przełamać i zacząć?[/QUOT

Polecam, bardzo odswieżający buzię kolor

Wymiana kosmetyków
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post43722159

Ubrania
ewelinka1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 18:25   #1420
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Cytat:
Napisane przez lorek1 Pokaż wiadomość
ja mam te: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...demake-up.html

sa uniwersalne, robię nimi wszystko. jedna mam do oczu druga do reszty twarzy. Nie podrażniają, są mięciutkie, łatwo się myją, ja jestem zauroczona nimi...
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 18:30   #1421
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez julkala Pokaż wiadomość
Kupowalam godzinę temu w bluecity (zostało jeszcze 5 lub 6)
Dziekuje

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-27, 18:33   #1422
fejs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anijani Pokaż wiadomość
Po wczorajszej wizycie w Rossmannie już wiem dlaczego osoby macające pełnowartościowe produkty są bezkarne.
Byłyśmy z siostrą na zakupach w Rossku, obok nas stanęły dwie dziewczyny (na oko licealistki), zaczęły po kolei otwierać sobie lakiery Miss Sporty - kilkoma pomalowały paznokcie, u kilku wystarczyło im tylko obejrzenie lakieru na pędzelku. Wkurzona poszłam poszukać jakieś pracownicy, żeby ta zwróciła im uwagę. I co się okazało? Pracownica powiedziała mi, że z przyjemnością by to zrobiła, ale zmieniło się prawo konsumenckie i teraz klienci mogą w ich drogerii robić wszystko, czyli testować, otwierać, malować się pełnowartościowymi produktami i oni nie mają prawa zwrócić takim osobą uwagi. Nawet jeśli jakaś osoba uszkodzi towar (np. perfumy za 200 zł), to oni nie mogą zmusić tej osoby do kupienia tej rzeczy.
Ta pracownica powiedziała mi, że 2 tygodnie temu zwróciła uwagę klientce, która otworzyła nowy tusz do rzęs i ta zrobiła awanturę na cały sklep i poinformowała o sprawie Państwową Inspekcję Handlową. No i pracownicę dostała od PIHu wezwanie do złożenia u nich wyjaśnienia. Także ona nie zamierza się więcej narażać na podobne problemy i nikomu uwagi nie będzie zwracać.
Nie wiem czy faktycznie prawo konsumencie na takie praktyki pozwala, ale jeśli tak, to "macacze" mogą czuć się bezkarni.

Za to w Hebe spotkała mnie miła niespodzianka w postaci kosmetyków zabezpieczonych czarną taśmą. Więc chyba bez żalu porzucę robienie zakupów w Rossku na rzecz Hebe
Dzięki ci dobra kobieto za tę informację.

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez lebertran Pokaż wiadomość
byłam dziś w ross i szukałam BAZY POD CIENIE , przeszłam wszystkie półki i nic ! podeszłam do pracownicy (ktora nie wiedziała wogóle co to jest ) a na koniec odparła że nie ma . u nich wogóle nie ma baz
czy to możliwe ???
jeżeli jednak są to prosze powiedzcie jaka firma i co polecacie. Moze wiedząc w jakiej firmie są , znajde według ekspozycji
Ja dziś w rossie tez widziałam taką akcję, żę kobieta szukała bazy pod cienie. Sama też cichaczem szukałam, ale niestety w rossie nie ma w ogóle baz pod cienie.

Wymieniam się książkami, filmami i drobnymi przedmiotami bezgotówkowo.

fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 18:34   #1423
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
czy to możliwe ???
była jakaś baza pod cienie, widziałam na rossnecie a teraz nie moge znaleźć.

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 18:39   #1424
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
To moje pierwsze cienie Miss Sporty, używam głównie Inglota.
Czuję się skuszona
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 18:49   #1425
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tasienkaaa Pokaż wiadomość
Wiecie co...wydałam na tej całej "promocji" jakieś 150 zł, o mamuniu... Ja nie wiem jak ja to zrobiłam, jakoś tak samo wyszło...a jeszcze mam ochotę na róż i dodatkowa szminkę... Kochane powiedźcie mi który tusz lepszy: Rocket czy Colossal 100% black? Dziś otworzyłam po raz pierszy Rocket, ale w porównaniu do mojego używanego obecnie MF clump defy jest bardzo, bardzo mokry :/ Choć ja w sumie lubię mokre tusze. A colossala nie miałam nigdy, możecie coś o nim napisać ?
nie kupuj tuszu następna promocja za pół roku a jak już jakieś zapasy masz, to po co wiecej brac

Cytat:
Praktycznie wszystkie maja w sobie nieco błysku.
34 - ładny, chłodny ale trochę się błyszczy
16 -mieni się lekko na złoto
95 - delikatny róż chyba najbardziej mi się dla Ciebie widzi
ja bym powiedziała ze one są poprostu satynowe, chociaż HM jest czysto matowy.

Cytat:
Napisane przez lorek1 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to do demakijażu się srednio nadaja, za to do mycia buzi po demakijażu to i owszem, ale mało higieniczne, jak kiedyś chciałam demakijaż nimi zrobić to do tej pory nie udało mi sie tuszu wyprać i przestałam uzywać do twarzy.
Cytat:
czy to możliwe ???
Cytat:
Napisane przez fejs Pokaż wiadomość
Dzięki ci dobra kobieto za tę informację.

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Ja dziś w rossie tez widziałam taką akcję, żę kobieta szukała bazy pod cienie. Sama też cichaczem szukałam, ale niestety w rossie nie ma w ogóle baz pod cienie.

Są w rossie bazy pod cienie, ale nie w każdym. Jedyna baza pod cienie to baza z DAXa ale one są tylko w niektórych rossach, pod makijaż są w każdym ale pod cienie juz nie. kosztują mniej niż 30zł, ja na tamtej romo kupiłam za 15zł, ale teraz kolorówka spoza szaf sie nie wlicza.

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...adow-base.html
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 18:56   #1426
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez divide Pokaż wiadomość

Ooo widzę kolejna skuszona piąteczka

Cytat:
Napisane przez emmmm Pokaż wiadomość
Dziękuję Myślałam na początku o 95 ale gdzies wyczytałam, że moze podkreślać zaczerwienienia, a ja niestety mam tendencje do rumienia w okolicach skrzydełek nosa... Zastanawiam sie nad 37, wydaje się bardzo delikatny, spotkałaś się może z nim?

Widziałam go faktycznie jest bardzo delikatny i ma trochę brzoskwiniowych tonów za to nie błyszczy się mocno Dla jasnej cery jak najbardziej Skoro masz tendencję do zaczerwienień to lepiej celuj właśnie w takie z domieszką brzoskwinki, łososia

Cytat:
Napisane przez ewelinka1808 Pokaż wiadomość
Polecam, bardzo odswieżający buzię kolor

Hmmmm kusząca propozycja

Cytat:
Napisane przez Fabryczna23 Pokaż wiadomość
Czuję się skuszona

warto chociażby przetestować na "sobie" mi się podoba taki delikatny efekt bez choinki na co dzień

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
ja bym powiedziała ze one są poprostu satynowe, chociaż HM jest czysto matowy.

Nie wszystkie właśnie np 33 mocno się błyszczy, 34 mniej, 54 jest właśnie satynowy a HM matowy. Myślałam też nad HM ale za pomarańczowy mi się wydał.
Stary 2013-11-27, 18:59   #1427
iamxshi
Zadomowienie

Cytat:
czy to możliwe ???
Ja w końcu kupiłam w H. baze pod cienie z Revlona, za niecałe 30zł po zniżce, chyba z 26, że służyc też jako rozświetlacz Nie odbił mi się wreszcie dziś eyeliner na powiece
iamxshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 19:03   #1428
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez Anijani Pokaż wiadomość

Moim zdaniem w interesie konsumentów jest to żeby zabronić takiego "macania", nie po to ide do sklepu, żeby kupować używane kosmetyki i jeszcze nie daj boże się czymś zarazić. Ciekawe od kogo mam się domagać odszkodowania jak mi np coś na oku wyskoczy od takiego zmacanego tuszu
Stary 2013-11-27, 19:10   #1429
Tasienkaaa
Rozeznanie

[QUOTE=Rotkohl;43916204]nie kupuj tuszu następna promocja za pół roku a jak już jakieś zapasy masz, to po co wiecej brac

Zapasów nie mam za dużych, bo właśnie dziś otworzyłam Rocket, a w zapasie mam tylko żółty Lovely Ale rzeczywiście, 2 tusze po 3 miesiące...wychodzi pół roku Ale cena za zestaw Kauflandzie kusi...
Tasienkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-27, 19:15   #1430
asia2285
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez divide Pokaż wiadomość
Pojecałam po niego a tu szafa pusta. W drugim to samo. Jutro musze udac sie do trzeciego by upolowac 54

Manchester United

Coś o mnie--->
All about me
Nowy post: Łapacz snów - DIY Dreamcatcher
asia2285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 19:19   #1431
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asia2285 Pokaż wiadomość
Pojecałam po niego a tu szafa pusta. W drugim to samo. Jutro musze udac sie do trzeciego by upolowac 54

Uuuu aż tak;>
Tak jak pisałam mi też udało się dorwać ostatni który był w nienaruszonym stanie... Nie spodziewałam się że tak ciężko z tymi różami będzie...
Stary 2013-11-27, 19:23   #1432
Anex
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
Moim zdaniem w interesie konsumentów jest to żeby zabronić takiego "macania", nie po to ide do sklepu, żeby kupować używane kosmetyki i jeszcze nie daj boże się czymś zarazić. Ciekawe od kogo mam się domagać odszkodowania jak mi np coś na oku wyskoczy od takiego zmacanego tuszu
Dokładnie, do macania są testery a nie pełnowymiarowe produkty przeznaczone do sprzedaży.
Jeśli można macać te do sprzedaży to jaki jest sens wystawiania testerów?
Anex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 19:23   #1433
asia2285
Zakorzenienie

Cytat:
Uuuu aż tak;>
Tak jak pisałam mi też udało się dorwać ostatni który był w nienaruszonym stanie... Nie spodziewałam się że tak ciężko z tymi różami będzie...
Nie do konca pusta ale dwa, trzy odcienie max. tez jestem zaskoczona, bo byłam wczoraj i bylo ich sporo.

Manchester United

Coś o mnie--->
All about me
Nowy post: Łapacz snów - DIY Dreamcatcher
asia2285 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-27, 19:26   #1434
bleuclair
Zakorzenienie

Polecicie jakiś dobrze kryjący , w miarę trwały lakier do paznokci w kolorze szarym i granatowym?? Tak,żeby dobrze się nakladał, nie był za bardzo lejący
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 19:32   #1435
Ingusia_sz
Raczkowanie

GG do Ingusia_sz

witajcie rossmanomaniaczki
moje zakupy raczej są skromne na tej promocji
* puder sypki z Manhattanu nr1
*korektor z Manhattanu nr1
*lakier z wibo piasek brokat też nr1 tylko takie były
*wczoraj skusiliście mnie na top matowy z wibo z drobinkami wzięłam nr2 białe drobinki
*kredkę z lovly wysuwaną kobaltową z gąbką

korektora z wibo 4w1 brak
i obudziłam się ze pasowało by mi kupić BB (jasny) bo jednak ten co mam jest za ciemny na zimę, możecie coś doradzić ? chciałabym coś bez drobinek (skóra normalna w kierunku tłustej) no ale też może być byle był by jasny.
Na więcej nie dałam się skusić choć dużo bym jeszcze przetestować chciała
z góry przepraszam jeżeli rozwialiście ostatnio o tym ale dotarłam tylko do strony 42

bloga mam też ja
Ingusia_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 19:34   #1436
Petit_Papillon
luckygirl

Ja bylam dzisiaj po nudziaka mf i roz burzuja. Nie kupilam nic z tego. Wiekszosc rozy jest z drobinkami, a ja nie moge az tak zaznaczac czerwonych polikow, dopoki ich nie zalecze, wzirlam wiec matowy roz revlonu. Burzuja kupie na nastrpnej promo, jak juz sie uporam z ta czerwonoscia a co do nudziaka to bylam w dwoch rossach, ktore byly mi po drodze i w hebe i nigdzie nie bylo, jutro sprawdze to rossy, ktoremi wczesniej dziewczyny polecaly

Natomiast dzisiaj przy szafach zaobserwowalam wscieklosc macic przez caly ten czas nie bylo takiego szalu jak dzisiaj, az strach bylo podejsc do szaf, bo sie patrzyly jak atakujace pantery

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 19:37   #1437
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez Anex Pokaż wiadomość
Dokładnie, do macania są testery a nie pełnowymiarowe produkty przeznaczone do sprzedaży.
Jeśli można macać te do sprzedaży to jaki jest sens wystawiania testerów?
no właśnie, a nawet jeśli producent nie przewidział do danego produktu testerów to niby dlaczego miałoby to upoważniać kogokolwiek do zrobienia sobie testera z pełnowartościowego produktu? Kiedyś bałam się kupować kosmetyków w sieci bo nie wiem jak są przechowywane i kto i ile razy je otwierał, ale najwidoczniej w drogeriach też już człowiek nie może mieć pewności co do świeżości sprzedawanych produktów.
Nie dziwie się już ekspedientkom, że nie zwracają uwagi klientom, sama też bym tego nie robiła, gdybym musiała albo znosić wyzywanie mnie od najgorszych, albo tłumaczyć się przed jakimś inspektorem handlowym
Stary 2013-11-27, 19:38   #1438
divide
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia2285 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki . Ja dostałam bez problemu. Przy szafie Bourjois jakoś tak spokojnie.
divide jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 19:41   #1439
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez julkala Pokaż wiadomość
Kupowalam godzinę temu w bluecity (zostało jeszcze 5 lub 6)
jak byłaś w blue widziałaś może czy są nowe piaski z wibo?
Stary 2013-11-27, 19:42   #1440
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Napisane przez Bysanda Pokaż wiadomość
[COLOR="Silver"]

Zestaw Rocket w Carrefourze 20,99zł :P
W Skarbie jest mnostwo zestawów, ale nie chce mi sie teraz cos załadowac gazetka i nie moge skonfrontowac ceny :<

Juz mam, w Skarbie : Maybelline Colossal + kredka 22,99zł, tusz Maybelline Rocket + kredka 21,49zł.
A w gazetce Natury sam Collosal po 16,99zł do 4.12.
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości