![]() |
#1411 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann cz. XX
Cytat:
To moje pierwsze cienie Miss Sporty, używam głównie Inglota. Naprawdę za tą cenę świetne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
Dobrze że ja podkłady kupiłam pierwszego dnia promocji, dzisiaj też ani śladu po odcieniach które wybrałam.... Piękna soczysta fuksja ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2013-11-27 o 18:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Przyczajenie
|
Po wczorajszej wizycie w Rossmannie już wiem dlaczego osoby macające pełnowartościowe produkty są bezkarne.
Byłyśmy z siostrą na zakupach w Rossku, obok nas stanęły dwie dziewczyny (na oko licealistki), zaczęły po kolei otwierać sobie lakiery Miss Sporty - kilkoma pomalowały paznokcie, u kilku wystarczyło im tylko obejrzenie lakieru na pędzelku. Wkurzona poszłam poszukać jakieś pracownicy, żeby ta zwróciła im uwagę. I co się okazało? Pracownica powiedziała mi, że z przyjemnością by to zrobiła, ale zmieniło się prawo konsumenckie i teraz klienci mogą w ich drogerii robić wszystko, czyli testować, otwierać, malować się pełnowartościowymi produktami i oni nie mają prawa zwrócić takim osobą uwagi. Nawet jeśli jakaś osoba uszkodzi towar (np. perfumy za 200 zł), to oni nie mogą zmusić tej osoby do kupienia tej rzeczy. Ta pracownica powiedziała mi, że 2 tygodnie temu zwróciła uwagę klientce, która otworzyła nowy tusz do rzęs i ta zrobiła awanturę na cały sklep i poinformowała o sprawie Państwową Inspekcję Handlową. No i pracownicę dostała od PIHu wezwanie do złożenia u nich wyjaśnienia. Także ona nie zamierza się więcej narażać na podobne problemy i nikomu uwagi nie będzie zwracać. Nie wiem czy faktycznie prawo konsumencie na takie praktyki pozwala, ale jeśli tak, to "macacze" mogą czuć się bezkarni. Za to w Hebe spotkała mnie miła niespodzianka w postaci kosmetyków zabezpieczonych czarną taśmą. Więc chyba bez żalu porzucę robienie zakupów w Rossku na rzecz Hebe |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś go kupiłam. Cudny kolorek ![]()
![]() |
#1415 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie ja placilam grosze w carefourze i jak zobaczylam cene w rossie to mnie wrylo
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1418 |
BAN stały
|
byłam dziś w ross i szukałam BAZY POD CIENIE , przeszłam wszystkie półki i nic ! podeszłam do pracownicy (ktora nie wiedziała wogóle co to jest ) a na koniec odparła że nie ma . u nich wogóle nie ma baz
![]() czy to możliwe ??? jeżeli jednak są to prosze powiedzcie jaka firma i co polecacie. Moze wiedząc w jakiej firmie są , znajde według ekspozycji |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Siuniaaa;43915380]To moje pierwsze cienie Miss Sporty, używam głównie Inglota.
Naprawdę za tą cenę świetne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Dobrze że ja podkłady kupiłam pierwszego dnia promocji, dzisiaj też ani śladu po odcieniach które wybrałam.... Piękna soczysta fuksja ![]() ![]() ![]() Polecam, bardzo odswieżający buzię kolor ![]()
#1420 |
Wtajemniczenie
|
ja mam te: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...demake-up.html
sa uniwersalne, robię nimi wszystko. jedna mam do oczu druga do reszty twarzy. Nie podrażniają, są mięciutkie, łatwo się myją, ja jestem zauroczona nimi... |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
luckygirl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jak dla mnie to do demakijażu się srednio nadaja, za to do mycia buzi po demakijażu to i owszem, ale mało higieniczne, jak kiedyś chciałam demakijaż nimi zrobić to do tej pory nie udało mi sie tuszu wyprać i przestałam uzywać do twarzy. Cytat:
Cytat:
Są w rossie bazy pod cienie, ale nie w każdym. Jedyna baza pod cienie to baza z DAXa ale one są tylko w niektórych rossach, pod makijaż są w każdym ale pod cienie juz nie. kosztują mniej niż 30zł, ja na tamtej romo kupiłam za 15zł, ale teraz kolorówka spoza szaf sie nie wlicza. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...adow-base.html |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | ||
Wtajemniczenie
|
Ooo widzę kolejna skuszona ![]() ![]() Cytat:
Widziałam go ![]() ![]() ![]() ![]() Hmmmm kusząca propozycja ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
Nie wszystkie właśnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Rotkohl;43916204]nie kupuj tuszu
![]() ![]() Zapasów nie mam za dużych, bo właśnie dziś otworzyłam Rocket, a w zapasie mam tylko żółty Lovely ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
Pojecałam po niego a tu szafa pusta.
![]() ![]()
#1431 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli można macać te do sprzedaży to jaki jest sens wystawiania testerów? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Nie do konca pusta ale dwa, trzy odcienie max. tez jestem zaskoczona, bo byłam wczoraj i bylo ich sporo.
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Polecicie jakiś dobrze kryjący , w miarę trwały lakier do paznokci w kolorze szarym i granatowym?? Tak,żeby dobrze się nakladał, nie był za bardzo lejący
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Raczkowanie
|
witajcie rossmanomaniaczki
![]() moje zakupy raczej są skromne na tej promocji * puder sypki z Manhattanu nr1 *korektor z Manhattanu nr1 *lakier z wibo piasek brokat też nr1 tylko takie były *wczoraj skusiliście mnie na top matowy z wibo z drobinkami wzięłam nr2 białe drobinki *kredkę z lovly wysuwaną kobaltową z gąbką korektora z wibo 4w1 brak i obudziłam się ze pasowało by mi kupić BB (jasny) bo jednak ten co mam jest za ciemny na zimę, możecie coś doradzić ? chciałabym coś bez drobinek (skóra normalna w kierunku tłustej) no ale też może być byle był by jasny. Na więcej nie dałam się skusić choć dużo bym jeszcze przetestować chciała ![]() z góry przepraszam jeżeli rozwialiście ostatnio o tym ale dotarłam tylko do strony 42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
luckygirl
|
Ja bylam dzisiaj po nudziaka mf i roz burzuja. Nie kupilam nic z tego. Wiekszosc rozy jest z drobinkami, a ja nie moge az tak zaznaczac czerwonych polikow, dopoki ich nie zalecze, wzirlam wiec matowy roz revlonu. Burzuja kupie na nastrpnej promo, jak juz sie uporam z ta czerwonoscia
![]() ![]() Natomiast dzisiaj przy szafach zaobserwowalam wscieklosc macic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie dziwie się już ekspedientkom, że nie zwracają uwagi klientom, sama też bym tego nie robiła, gdybym musiała albo znosić wyzywanie mnie od najgorszych, albo tłumaczyć się przed jakimś inspektorem handlowym
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zadomowienie
|
jak byłaś w blue widziałaś może czy są nowe piaski z wibo?
![]()
![]() |
#1440 |
Makeup challenge winner
|
A w gazetce Natury sam Collosal po 16,99zł do 4.12.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.