Panny Młode 2015 cz. 10 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-28, 21:45   #1411
czarnowlosa20
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 10

Ide juz do łożka laseczki! Dobranoc!

22.08.2015

czarnowlosa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:48   #1412
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Ale mam nerwa, za ścianą jedna z grubszych imprez. W tygodniu, tak, znowu, mimo kilku upomnień. Chciałam im coś na ten temat powiedzieć, ale TŻ mnie powstrzymał, przez co się pokłóciliśmy
pozostaje życzyć dużo siły! wiem to jak zdarta płyta no ale co innego zrobić już nie wiem :/ zawsze możesz jak moja koleżanka. Jej rodzice zrobili bibę i nie mogła spać, miała zamiar zadzownić na straż miejską na własne mieszkanie

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

też zaraz idę spać a z racji, że jestem w domu idę jutro do Pepco!

Edytowane przez existence
Czas edycji: 2013-11-28 o 21:47
existence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:48   #1413
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
albo w takim stylu: http://www.villamarina.eu/
albo w takim: http://www.anetagarbowska.blogspot.c...i-i-janka.html

u nas wiąże się to z przełożeniem DJ'a z czym może nie być łatwo, ale muszę podjąć jakąś decyzję, zanim się do niego zgłoszę i zacznę kombinować, muszę być pewna tej decyzji bo nie będę odwoływać wszystkiego w razie czego...stwierdziłam, ze te dwa, trzy dni muszę to jeszcze przemyśleć.
Ola kobietko droga zadzwon do DJ zapytaj sie go czy ma ten drugi termin wolny, jak ma to wtedy bedsziesz myslala. Bo tak sie naglowisz, cos ustalisz a on powie klops ten termin zajety.

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
nalałam sobie wrzątku do wanny i oglądam na wspólnej
hihi ja tez we wrzatku sie kapie.
Od małego Alka tresuje i ze mna w ukropie siedzi.

Cytat:
Ale mam nerwa, za ścianą jedna z grubszych imprez. W tygodniu, tak, znowu, mimo kilku upomnień. Chciałam im coś na ten temat powiedzieć, ale TŻ mnie powstrzymał, przez co się pokłóciliśmy
sorka ale to sa chyba jacys idioci.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:49   #1414
tunia89
Zakorzenienie

viva Wrocławski studencki czwartek??? Wiem coś o tym

<3 33/40 <3

jestem zołzą i dobrze mi z tym
tunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:58   #1415
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnowlosa20 Pokaż wiadomość
no nie mój styl ale wysokosc dla mnie bylaby idealna

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

widzę ostro przed weselem oszczędasz
mam takie samo zdanie co do tych bucików
no a oszczędzać trzeba, nie ma co haha

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

U nas są sławne środy w pomarańczy, o czwartach nic nie wiem

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Dobra zwijam się, idźcie że też raz spać o normalnej porze, a nie siedzicie i beblacie do 1 w nocy
Dobranoc

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 22:00   #1416
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość

Dobra zwijam się, idźcie że też raz spać o normalnej porze, a nie siedzicie i beblacie do 1 w nocy
Dobranoc
dopsh pse Pani!
Stary 2013-11-28, 22:02   #1417
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
pozostaje życzyć dużo siły! wiem to jak zdarta płyta no ale co innego zrobić już nie wiem :/ zawsze możesz jak moja koleżanka. Jej rodzice zrobili bibę i nie mogła spać, miała zamiar zadzownić na straż miejską na własne mieszkanie
TŻ chyba przez miesiąc by się do mnie nie odezwał po takim czymś... to jest najgorsze, że wszystko uchodzi im na sucho, bo jak chcę im nagadać czy zrobić coś w stylu oko za oko to TŻ mnie hamuje i mówi, żebym nie robiła kwasów... ale dlaczego do cholery zawsze mam ustępować!

i przepraszam, że wam znowu truje, obiecałam sobie w duchu, że już nie będę...
Cytat:
Napisane przez tunia89 Pokaż wiadomość
viva Wrocławski studencki czwartek??? Wiem coś o tym
no właśnie, czwartek, zamiast korzystać z tych darmowych wejściówek to oni w mieszkaniu urządzają bibę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-28, 22:10   #1418
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
ja będę sama robić zaproszenia ale potrzebuję ich około 50 tylko
Cytat:
Napisane przez okaro Pokaż wiadomość
ja tez sama robie i też okolo 50 a mam bardzo duzo materiału do robienia kartek, bo robilam kiedys i teraz mam duzo tego w pudle
Podziwiam Was!!!

Usiadłam do kompa z myślą, że tylko na chwilkę i czytam Was już 30 minut. Nie wstanę jutro na angielski :P
Stary 2013-11-28, 22:13   #1419
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LittleStar Pokaż wiadomość
Hej mogę dołączyć?
witaj

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
Nie mogę uwierzyć w tą ciszę
no i dobrze, że za dużo nie naspamowałyście, bo chociaż na spokojnie nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez Vallotka Pokaż wiadomość
Ja zazwyczaj wpadała do niego w pierwszy lub drugi dzień na chwilę a w tym roku mam całe święta tak spędzić. Tż namawia ale ja jakoś tego nie widzę.
no cóż, teraz już jesteś narzeczoną, więc wiesz nawet jak się teraz wywiniesz to po ślubie i tak Cie pewnie to czeka, więc lepiej się przyzwyczajać albo nie wiem, jakoś to tak rozegraj, żebyś cały czas tam u nich nie siedziała, tylko jakąś część Świąt i tyle

Cytat:
a tym się nie przejmuj, ja kończę niedługo 5 rok a też nie wiem co chcę robić wiedziałam od zawsze, że chcę pomagać ale to w tym kraju bardzo mało opłacalne będzie co ma być
ja już po studiach, a też nie mam pojęcia co bym chciała robić

Cytat:

Cytat:
TŻ chyba przez miesiąc by się do mnie nie odezwał po takim czymś... to jest najgorsze, że wszystko uchodzi im na sucho, bo jak chcę im nagadać czy zrobić coś w stylu oko za oko to TŻ mnie hamuje i mówi, żebym nie robiła kwasów... ale dlaczego do cholery zawsze mam ustępować!
pewnie nie chce, żebyś się zniżała do ich poziomu. Olej to i bądź ponad to. Na pewno jest to strasznie wkurzające, i wcale się nie dziwę, że się tak wkurzasz, ale pomyśl, że już niedługo się stamtąd wyprowadzicie i nigdy więcej dziwnych współlokatorów
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 22:37   #1420
viva91
na przekór do celu

Dziękuję, że mnie czytacie i chce wam się odpisywać, od razu mi lepiej

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

TŻ siedzi na Wizażu i czyta wątek o zakłócaniu ciszy nocnej
Stary 2013-11-28, 22:43   #1421
tunia89
Zakorzenienie

Ja wiem o czym mówisz, bo jak rok temu mieszkałam z laskami z Kazachstanu to... one potrafiły spać do 13. A w nocy tylko tupanie obcasów:/ o 3 albo 4 albo 5

<3 33/40 <3

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-28, 23:12   #1422
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
zamawiała któraś coś już w etsy.com, ewentualnie z ebay? Coś specjalnego muszę mieć, żeby tam płacić? Bo chciałabym too http://www.etsy.com/listing/15876118...a_facet=straws
Ja z etsy nie zamawialam, ale z ebaya owszem i to wielokrotnie. Musisz miec paypala, zeby moc zapłacić, a pod niego podciagnieta kartę kredytowa badz debetowa (aczkolwiek nie wiem jak to z pl kartami, bo ja zawsze używam uk)

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Ola bierz tamta sale, mowie Ci dobrze radze.
Zobaczysz masz jeszcze tyle czasu ze spokojnie do nowej daty sie przyzywyczaisz i ja pokochasz. Nie zaprzataj sobie glowy ta stara data skoro to nie zaden szczegolny dla Was dzien.

Ja z etsy nie zamawialama ale duzo PM2014 zAmawialo moze tam zapytaj?
A takie rurki nawet sama robila jedna z PM2014
Nie, ona ich sama nie robiła . Ona zamawiała gotowe rurki takie jak Ola podeslala, a na nie naklejala tylko "chorągiewki" .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-11-29, 00:05   #1423
tunia89
Zakorzenienie

Dobranoc

Ja też chcę takie rureczki

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ----------

Widziałam tam prześliczną księgę gości... ;(

<3 33/40 <3

Stary 2013-11-29, 06:31   #1424
pejlin
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Cytat:

Ta Korona jako jedyna ma wolny termin na 06.06.2015 nie jest tam źle... ale jest stosunkowo drogo w porównaniu do tej sali z wczoraj. Tutaj byłoby 170zł z ciastami i tortem, a tam 200zł bez ciast, tortu, cukierków itp
Ola jak chcesz to dawaj na priv albo na fb odpowiem Ci na wszelkie pytania dot tej sali na które będę umiała a resztę przekażę przyjaciółce co miała tam teraz wesele i Ci przekażę

Edytowane przez pejlin
Czas edycji: 2013-11-29 o 06:32
pejlin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 07:40   #1425
okaro
Zadomowienie

heej

ostatnio mówiłam o filmiku, dzięki ktoremu moje włosy fajnie się układają. No to juz sie nie ukjładają, jestem zrozpaczona i chodzę caly czas we francuzie, w którym nie wygladam chyba az tak bardzo fe.
A teraz zas zaczne kurację porostową:P
okaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 07:59   #1426
n91adine
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!
Trochę nadrobiłam zaległości - nie mam pojęcia co bym zrobiła gdyby moje dziecko okazało się chore. Po prostu nie wiem, ale chyba dobrze by było pogadać na ten temat z moim TŻ.

A my chyba przerzucimy datę z maja na wrzesień - obawiam się, że za nic w świecie się nie wyrobimy. Po świętach idziemy oglądać dwie sale i podpisać jakąś umowę - wypadałoby mieć już punkt odniesienia. Tam gdzie chce mieć wesele szalu jakiegoś nie ma - w środku jest okay, trochę w stylu wiejskim, ale wiem, że jedzenie jest pyszne i dużo i cena... 142 złote od osoby skutecznie zachęca, a zależy mi bardziej na fajnych atrakcjach niż na miejscu z kosmosu.

Trochę się dziwnie czuje, bo Wy już macie praktycznie wszystkie najważniejsze rzeczy, a ja tylko wiem,że u mojej fotograf jest wolny termin i to wszystko.

Ooooch, macie może jakieś fajnego kamerzystę z województwa lubelskiego? Mam wrażenie, że wszyscy dobrzy są spoza, a potrzebuję kogoś do teledysku ślubnego i do krótkiego reportażu z elementami wywiadu z wesela. :P
n91adine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 08:15   #1427
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n91adine Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Trochę nadrobiłam zaległości - nie mam pojęcia co bym zrobiła gdyby moje dziecko okazało się chore. Po prostu nie wiem, ale chyba dobrze by było pogadać na ten temat z moim TŻ.

A my chyba przerzucimy datę z maja na wrzesień - obawiam się, że za nic w świecie się nie wyrobimy. Po świętach idziemy oglądać dwie sale i podpisać jakąś umowę - wypadałoby mieć już punkt odniesienia. Tam gdzie chce mieć wesele szalu jakiegoś nie ma - w środku jest okay, trochę w stylu wiejskim, ale wiem, że jedzenie jest pyszne i dużo i cena... 142 złote od osoby skutecznie zachęca, a zależy mi bardziej na fajnych atrakcjach niż na miejscu z kosmosu.

Trochę się dziwnie czuje, bo Wy już macie praktycznie wszystkie najważniejsze rzeczy, a ja tylko wiem,że u mojej fotograf jest wolny termin i to wszystko.

Ooooch, macie może jakieś fajnego kamerzystę z województwa lubelskiego? Mam wrażenie, że wszyscy dobrzy są spoza, a potrzebuję kogoś do teledysku ślubnego i do krótkiego reportażu z elementami wywiadu z wesela. :P
ja nie znam niestety ale możesz też szukać poza województwem, dużo bardzo za dojazd sobie nie liczą, zazwyczaj jakieś 1zł za km
Stary 2013-11-29, 08:25   #1428
Bacardi_
Wtajemniczenie

Heej
i znowu ta okropna pogoda

Cytat:

mam to samo ale niestety nie pomogę, sama szukam, a poza tym inne woj

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 08:28   #1429
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez okaro Pokaż wiadomość
heej

ostatnio mówiłam o filmiku, dzięki ktoremu moje włosy fajnie się układają. No to juz sie nie ukjładają, jestem zrozpaczona i chodzę caly czas we francuzie, w którym nie wygladam chyba az tak bardzo fe.
A teraz zas zaczne kurację porostową:P
Znam ten ból, zapuszczam i zapuszczam, dbam o nie, a one i tak mają suche końce. Jakaś masakra, nie wiem, jak ja je do ślubu zapuszczę

Cytat:
Pocieszę się, my nic nie mamy i do końca roku już niczego nie ruszymy. Z cywilnym i przyjęciem jest może mniej pracy, ale ja i tak nie mam pojęcia, jak my to wszystko ogarniemy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-29, 08:46   #1430
n91adine
Zadomowienie

Straszny kosmos. Mam ciary jak o tym myślę. TYLE PRACY, tyle zachcianek, tyle marzeń!
Własnie skreśliłam w planerze ślubnym pozycje: winietki (które chciałam zrobić z lizaków) na rzecz baniek mydlanych do których dowiążę karteczki. Cóż - bańki i tak chciałam mieć...

Moja znajoma wzięła sobie najlepszego w Polsce kamerzystę za... 7500. Powiedziała mi, że jedne marzenia są tanie jak barszcz, a na drugie trzeba wybulić. I powiedziała, że gdyby go nie wzięła to do końca życia by tego żałowała.

Mądrze gada dziewczyna, ale idąc tym tropem to wolałabym kupić nowe mieszkanie, a nie urządzać wesele.

PYTANIE DNIA: Dziewczynki, miałybyście ochotę udzielić mi wywiadu na bloga? Co czwartek robię luźne pogadanki i chciałabym rzucić coś o ślubie.
Ach, i na blogu rusza Projekt ślub.
Stary 2013-11-29, 08:46   #1431
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
Znam ten ból, zapuszczam i zapuszczam, dbam o nie, a one i tak mają suche końce. Jakaś masakra, nie wiem, jak ja je do ślubu zapuszczę

Pocieszę się, my nic nie mamy i do końca roku już niczego nie ruszymy. Z cywilnym i przyjęciem jest może mniej pracy, ale ja i tak nie mam pojęcia, jak my to wszystko ogarniemy
a jakie długie masz? ja miałam marzenie takich do pasa ale porzuciłam je bardzo mi się niszczą końcówki już przy takich do zapięcia od biustonosza a im dalej w las tym gorzej poza tym ja mam kręcone i wydaje mi się, że w pewnym monecie zatrzymują się i stoją w miejscu podcięłam teraz chyba z 7cm i mam za ramiona tak z 4cm. Nawet ładniej mi się układają takie i już nie zapuszczam tak na siłę tylko uznałam, że będą jakie będą a zaraz po ślubie obcinam na takie do brody i będę mieć rozpuszczone na plener chyba, że w ogóle się wkurzę i na ślub będą już krótkie
Stary 2013-11-29, 08:50   #1432
viva91
na przekór do celu

Witam się
Cytat:

A czemu się nie wyrobicie? Chodzi o kasę? Coś wcześniej do załatwienia macie? Bo jak chcesz powiedzieć, że do maja 2015 zostało mało czasu i przez to nie zdążycie to...
Ja ze swoim kwietniem powinnam się załamać. I ciągle zapominacie, że są tu na wątku osoby, które nie mają nic załatwione
Stary 2013-11-29, 08:53   #1433
n91adine
Zadomowienie

Cytat:
Witam się

A czemu się nie wyrobicie? Chodzi o kasę? Coś wcześniej do załatwienia macie? Bo jak chcesz powiedzieć, że do maja 2015 zostało mało czasu i przez to nie zdążycie to...
Ja ze swoim kwietniem powinnam się załamać. I ciągle zapominacie, że są tu na wątku osoby, które nie mają nic załatwione
Boję się, że terminy mi pouciekają, bo tak ze wszystkim zwlekamy. Chodzi o to, że całą maszyna ruszy dopiero po obronie inżyniera mojego TŻ (połowa stycznia). Pieniądze na wesele mamy, ale w między czasie chcemy/musimy kupić i wyremontować mieszkanie. Będzie bardzo wesoło w 2014.
Stary 2013-11-29, 08:55   #1434
tunia89
Zakorzenienie

Dzień dobry
Odnosnie włosów nie wiem jak ja swoje zapuszczę bo ja źle sie czuje w długich. A chcialabym fryzure taką jaką ma ta dziewczyna z filmiku od ex. Tj. Kręcone na prostownicy (miałam tak juz na weselu gdzie świadkowalam)

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

<3 33/40 <3

Stary 2013-11-29, 09:17   #1435
Bacardi_
Wtajemniczenie

Dziewczyny wybieracie się na zakupy? Dzisiaj duże zniżki
House -40% z kodem z fb
New yorker -30%
Pull&Bear -30%
Stradivarius -20%
próbują w Polsce zrobić mini black friday

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 09:20   #1436
lolusl
Japońska rzepa

Dziewczyny,potrzebuję poważnej rady życiowej Chodzą mi po głowie TE buty,dzisiaj jest zniżka 20 % i nie wiem,czy je brać,czy nie? Bo jednak 230 zł za nie skórzane kapciuchy to troche dużo,ale kocham je od kiedy zobaczyłam
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 09:25   #1437
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Boję się, że terminy mi pouciekają, bo tak ze wszystkim zwlekamy. Chodzi o to, że całą maszyna ruszy dopiero po obronie inżyniera mojego TŻ (połowa stycznia). Pieniądze na wesele mamy, ale w między czasie chcemy/musimy kupić i wyremontować mieszkanie. Będzie bardzo wesoło w 2014.
No to u mnie jest identycznie, z tym, że nie TŻ się broni a ja, i moja obrona jest w lutym, więc zaczniemy później niż wy, czym Ty się martwisz
Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Dziewczyny,potrzebuję poważnej rady życiowej Chodzą mi po głowie TE buty,dzisiaj jest zniżka 20 % i nie wiem,czy je brać,czy nie? Bo jednak 230 zł za nie skórzane kapciuchy to troche dużo,ale kocham je od kiedy zobaczyłam
Trudno mi się wypowiadać, bo mnie się nie podobają - nie mój gust
Stary 2013-11-29, 09:27   #1438
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
a jakie długie masz? ja miałam marzenie takich do pasa ale porzuciłam je bardzo mi się niszczą końcówki już przy takich do zapięcia od biustonosza a im dalej w las tym gorzej poza tym ja mam kręcone i wydaje mi się, że w pewnym monecie zatrzymują się i stoją w miejscu podcięłam teraz chyba z 7cm i mam za ramiona tak z 4cm. Nawet ładniej mi się układają takie i już nie zapuszczam tak na siłę tylko uznałam, że będą jakie będą a zaraz po ślubie obcinam na takie do brody i będę mieć rozpuszczone na plener chyba, że w ogóle się wkurzę i na ślub będą już krótkie
Wcześniej miałam klasycznego boba a teraz włosy sięgają mi już za ramię, muszę tylko podciąć końcówki, bo mam strasznie suche mimo zabezpieczania ich jedwabiem. Na ślub chciałabym mieć asymetryczny warkocz, więc trochę tych włosów potrzebuję

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Ja nie mam dobrego zdania o butach ze Strativariusa, więc nie wiem, czy tyle bym za nie dała.
Stary 2013-11-29, 09:33   #1439
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
Wcześniej miałam klasycznego boba a teraz włosy sięgają mi już za ramię, muszę tylko podciąć końcówki, bo mam strasznie suche mimo zabezpieczania ich jedwabiem. Na ślub chciałabym mieć asymetryczny warkocz, więc trochę tych włosów potrzebuję

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Ja nie mam dobrego zdania o butach ze Strativariusa, więc nie wiem, czy tyle bym za nie dała.
No właśnie wiem,ale nigdzie indziej ,prócz prima mody,o której mam jeszcze gorsze zdanie,nie znalazłam czarnych kozaków za kolano,z obcisłą cholewką Chociaż mam 2 pary ze Stradivariusa i nie są złe.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 09:41   #1440
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie wiem,ale nigdzie indziej ,prócz prima mody,o której mam jeszcze gorsze zdanie,nie znalazłam czarnych kozaków za kolano,z obcisłą cholewką Chociaż mam 2 pary ze Stradivariusa i nie są złe.
A oglądałaś już je na żywo. Może pojedź do sklepu, przymierz, pochodź w nich trochę, jak Twoje nogi poczują, że to jest to - kupuj

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości