|
|
#1411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
o matko!!!!!!!!! dobrze ze Antosiowi nic sie nie stalo!
Cytat:
brawa za MAMA!!!! zazdroszcze megaśnie ![]() Cytat:
wzajemnie!!!! [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44262494]A Dorotka sama usiadła z raczków [/QUOTE] ![]() w takim tempie to Ci jeszcze roczek podepcze ![]() bardzo sie ciesze!!! o kurcze, zdrowka!!!! |
||
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
PSTRYKU...kubulo śliczny..co dostal..to auto?
LAURKO...ktora sałatkę z mojego przepisu? Ja jutro robię jajka faszerowane, sałatkę jarzynowa, śledzie w occie i oleju, oraz ciasto illusion ![]() A w wigilię sernik oraz tunczyka pod pierzynką no i oczywiście ulubiony kompot ze śliwek i gruszek...i starczy! ![]() SZAJKA...gratki dla Dorki za siad z czworakow!! U nas NOWA akrobacja...rece na podlodze...a nogi wyprostowane jak do stania...w tej pozycji ..do 30 sek.w bezruchu, OCK ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-12-22 o 23:03 |
|
|
|
#1413 |
|
Zadomowienie
|
KOCHANE
CHCIAŁAM ZYCZYC WAM WASZYM-NASZYM DZIECIOM WESOLYCH SWIAT PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA SZCZESCIA USMIECHU KAZDEGO DNIA ORAZ SPEŁNIENIA MARZEŃ W NOWYM ROKU KOCHANE I WAZNA INFORMACJA JESLI KTORA Z WAS CZEKA DŁUGO NA WIZYTE U LEKARZA CZY KTOS Z RODZINY TO NALEZY SIE ZGLOSIC DO RZECZNIKA PRAW PACJENTA I ONI SIE TYM ZAJMUJA WYSYLAJA PISMA DO SZPITALA O POWOD DLUGIEGO OCZEKIWANIA I CO ZARAZ TERMIN JEST ZMIENIANY NA ZNACZNIE SZYBSZY MAM TEZ NUMER TELEFONU JESLI KTORAS Z WAS BY CHCIALA TO NAPISZCIE NA FB nie odzywam sie bo Wy pewnie o swietach a may tu sami z dala od rodziny ja zostalam bez pracy z mezem tez nie pewnie ale codziennie o Was mysle i od3 dni z powrotem wchodze na facebooku wiec widze malenstwa nasze bardzo za Wami tesknie |
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
Byli z Filipem w szpitalu.
Nancy, dziekuję! A on taki biały gesty i ostry wychodzi? Jakieś przyprawy? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Wasze dzieci tez gryzą poręcz łóżeczka?
![]() : DWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wesołych Świąt!!!!! jejku, juz sie zaczynaja zyczenia swiateczne... powieje banalem ale co tam - jak to zlecialo.... ![]() a wiecie co mi sie przypomnialo jeszcze? Wigilia 2012 w Radomiu http://www.youtube.com/watch?v=dBuDvdhH1gg ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- wczoraj patrzyl na nie z daleka, dzis juz w nim jezdzil jak przerzuce fotki na kompa to pokaze ta bryke
|
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryku..a co jeszcze? Bo ja nie w temacie..jesli już pisalas to.sorki za pytanie...
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1418 |
|
Konto usunięte
|
Sarah, jak to bez pracy
co z mężem? trzymaj się tam ciepło, obyście pokonali przeciwności losu
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam kochane! Dobrej nocki...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to autko, zabawki-samolocik i samochodzik, bransolete z imieniem i data wczorajsza, ciuszki i kasiorke, a i od chrzestnej ta sesje foto. chrzestny nie dojechal niestety |
|
|
|
|
#1421 | |||
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny.
Ale tu u Was świątecznie. U nas dwa dni przed Wigilią się posypało i prawdopodobnie spędzimy święta we trójkę... Nic nie zrobione, bo mieliśmy świętować z moją rodziną, ja miałam tylko upiec ciasto i zrobić jakieś drobne rzeczy typu sałatka. Jeśli nic się nie zmieni (a na to wygląda) to na świąteczną kolację będziemy mieli paluszki rybne z ziemniakami, chyba że jutro jak tż skończy pracę koło północy pojedziemy na zakupy... Nie wiem laski. Albo ja jestem nienormalna, albo mam wyjątkowego pecha, że wiecznie coś jest nie tak. ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Jest jeszcze na tysiącleciu obok Biedronki ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44262494]A Dorotka sama usiadła z raczków [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() Cytat:
Do dupy te święta... Wiedziałam że moja babcia coś zmajstruje żeby je zepsuć. Egoistka... Może później opiszę w k.. |
|||
|
|
|
#1422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co do przypraw to sól, pieprz, czosnek.Cytat:
|
|||
|
|
|
#1423 |
|
Rozeznanie
|
hej
ale cisza i pustki.Powiem Wam co nam się wczoraj przydarzyło. Paweł wrócił przedwczoraj w nocy i wczoraj miał odstawić tira do Łukowa na bazę. Zostawilismy Nadę z jego siostrą i pojechałam z nim. Chciałam dokupić prezenty i ogolnie zrobić zakupy. Jedziemy chyba z 90/h i z jakiegoś wyjazdu wyjechała nam osobówka. Normalnie jakaś idiotka wyjezdzając na jezdnię nawet nie spojrzała w lewą stronę. Ja nie wiem jak ten TŻ ją ominął, chociaż ona ma samochód podrapany. Przecież typiara by zginęła na miejscu, przy takiej prędkości od razu by ją pod tego tira wzięło, my też byśmy przez szybę wylecieli i szpital na święta.. Ja nie wiem jak ludzie mogą być tak bezmyślni, kuwa wszędzie się spieszy. Wyminął ją przodem ale przyczepą zaczepił. Zatrzymał się zaraz na poboczu. Ja taka w strachu prawie pełne gacie. A ta baba siedzi sobie w tym aucie fajkę pali i przez telefon gadała... Boże jak ja do niej wyskoczylam,myślałam że ją strzele w ten głupi łeb.. Ona mówi " bo ja nie widziałam". To kuwa trzeba było przez telefon nie gadać! Zjechałam ją na czym świat stoi, aż się rozpłakała i uciekła bo chyba ubezpieczenie nie zapłacone.Tępak nawet nie zdawal sobie sprawy że mógł życie stracić bo się rozejrzeć nie chciało. Ludzie są tacy głupi, przecież tir załadowany na tyle ton, to też nie jest tak za☠☠☠iście zachamować. Do tej pory się we mnie gotuje ...
Edytowane przez bijkora Czas edycji: 2013-12-23 o 07:44 |
|
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o masakra!! ale pi.zda, chyba bym ją tam pobiła! :// Pstryniu, bo Ty chyba dawałaś Kubolesławowi PULMEO jakie dawki?
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Normalnie w szoku jestem. Daria spała od 21.00 do 7.30 BEZ PRZERWY!! Nie pamiętam kiedy ostatnio mieliśmy taką nockę
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- ale pustki....Bijkora...niezł a akcja..najważniejsze że wszystko ok!! dobra dziewczyny..lece robić jajeczka faszerowane...na drugi rzut ciasto..a potem sałatka jarzynowa...śledzie w między czasie..albo jutro..no i tuńczyk po pierzynką..i sernik....Kurde chyba się nie wyrobie..Jutro już Wigilia???????? ![]() jak tu ogarnąć całe święta????dobrze że my do rodziców i teściów idziemy dobra spylam..
|
|
#1427 | |||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
najgorsze gdy zawodzi wlasna rodzina ;/ z Tzem ok? tzn czy nie zrecie sie przed swietami, zeby chociaz z wami bylo dobrze na te pare dni...Cytat:
Chcialabym zlozyc najszczersze i najserdeczniejsze zyczenia( mimo, ze spoznione ) naszym drogim solenizantom ! Aby wyrosli na duzych, silnych mezczyzn!Wkurzylam sie strasznie, w 3 sklepach szukalam smartfonika z Fisher Price'a dla tej wrednej dzieciorzycy ( tak jest wredna, dzis uszczypnela mnie w cycka, az mialam gwiazdki przed oczami ....) i co? W jednym byl, ale ostatnia, przeorana sztuka ktora nie chciala sie wlaczyc... I w tym momencie nie mam prezentu dla wlasnego dziecka ;/ pojde dzis jeszcze do jednego sklepu...
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Padam, masakrycznych nocek i dni ciąg dalszy..ciekawe czy to ząb. |
|
|
|
#1429 | |||||
|
Zakorzenienie
|
My siedzimy z dzieciaczkami od rana do wieczora a one tylko "ta-ta", "ta-ta"
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
O matko!!! Jak dobrze że Wam nic się nie stało Durna baba!!!!!!
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
ale pustki! my zaraz ruszamy po zakupy, albo razem albo malz sam jeszcze nie wiem a potem sru do garow ![]() sciskam, oby wszystko sie ulozylo tak. my mielismy zalecenie 3 razy po 3ml. w praktyce bylo 3 razy po tyle ile mlody polknal ale generalnie zawsze cos tam polknal ![]() Cytat:
http://allegro.pl/mocne-jezdziki-meg...784012604.html tylko Kuby ma jeszcze jakies bajery na kierwnicy wiec jak narazie zbytnio nie musi nic kumac potem mozna go rozmontowac i sam sobie moze wsiadac itd ale jak narazie to jest za maly na takie atrakcje ![]() nawijko - co za babsztyl! tzreba bylo jej kopa na rozped zasadzic skoro tak jej sie spieszylo! co za bezmozg! |
|
|
|
|
#1431 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
o_O bezmózg Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://pu.i.wp.pl/k,NjkwODg3NTcsNDcw...,f,rowerek.jpg paskudztwo, ale... Agatka dostała i uwielbiała |
|||||||
|
|
|
#1432 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kiedy my się doczekamy powrotu takich nocy ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44267664]norma, kolejny etap, większość dzieci tak robi :d u nas Agatka bardzo długo tak, nawet potem, jak już kumata była, to mówiłam: Agatko, pokaż sztuczkę - i robiła ![]() moje nie, ale wśród znajomych większość ![]() z całych sił ściskam ![]() o_O bezmózg brawo ![]() współczuję ![]() tak mi do głowy przyszło, że dzięki temu, że nasze dzieci zimowe, to ominie je atrakcja w postaci takich prezentów ![]() http://pu.i.wp.pl/k,NjkwODg3NTcsNDcw...,f,rowerek.jpg paskudztwo, ale... Agatka dostała i uwielbiała Kochana, a Dzień Dziecka to co?
|
|||
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- W sumie najgorsze, że jest totalnie "naręczna" a ja nie wiem dlaczego. Wije się za chwilę na tych rękach, ale na podłodze nie chce być, płacze uczepiona mojej nogi.. W sobotę poszła spać o.. 1:00 w nocy. Ogólnie nie śpi prawie, cały dzień oczka trze, i słabo z jedzeniem + ta nieodkładalność, do wc ciężko iść. Skok czy ja wiem co. |
|
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1435 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobrze że dywanu się dorobiliśmy ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44264646]jaka piękna nazwa! [/QUOTE] Nie moja niestety, tez mi się spodobała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Idę robić sernik i chałwowca Ciekawe czy mi wyjdzie...
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
* młoda jeśli się chwilkę bawi to TYLKO jeśli ja jestem z nią na podłodze. Nie mogę wstać z niej, bo od razu stoi przy mnie, wspina się i zaczyna płakać. Dopóki się tak z nią bawię to humor ma dobry - ale siłą rzeczy nie jestem w stanie zrobić nic innego, nawet zjeść. * drzemki poszły w niepamięć, godzinowo się rozjechały i usypianie trwa po 1.5h..no ale to wina nocek chyba, bo śpi masakrycznie. Wczoraj jak spałam ciągiem 2h to myślałam, że jestem w raju * chce tylko mnie. Nikt nie jest akceptowalny na dłużej niż 5 minut. *tarcie oczek, jęki, stęki |
|
|
|
|
#1437 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Szaja - to się rozszalała dziewczyna,
dla Dorotkineti- o kurde, dobrze że nic sie małemu nie stało!!!! ![]() Cytat:
Igi tez gryzie ![]() Cytat:
sarah ale co z pracą? Nie wracacie do Polski jednak?Cytat:
może jeszcze babcia się zreflektuje i wszystko sie wyprostuje...przecież Śwęta są, kurcze...[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44267664]tak mi do głowy przyszło, że dzięki temu, że nasze dzieci zimowe, to ominie je atrakcja w postaci takich prezentów ![]() http://pu.i.wp.pl/k,NjkwODg3NTcsNDcw...,f,rowerek.jpg paskudztwo, ale... Agatka dostała i uwielbiała Igi już dawno dostał jak męża współpracownicy przyszli w "odwietki"...o taki oooo: http://www.fajneceny.pl/data/include.../832kolory.jpgMogli kuźwa kasę dac to bym dołożyła i kupiła ładniejszy. Od razu wypieprzyłam ten daszek z babcinej firanki bo nie dałam rady na to patrzec Póki co Iguś prowadza rowerek po całym mieszkaniu i nawet pieknie trafia w drzwi i nauczyl się zawracać. Siedzieć w tym nie chce ![]() Ja w pracy dziś i jutro jeszcze. Jutro ponoć wypuszczą nas o 12, dziś siedzę do końca a mąż z Igim bo już ma urlop.
|
|
#1438 |
|
Konto usunięte
|
Illusion, ale potem dzieci naprawdę w tym lubią jeździć, alternatywa dla wózka
nasz jest... różowo-żółty ![]() http://www.e-tiktak.pl/foto/alexis/R...ek_zyrafa3.jpg Debrah, ja miałam pisać - obawiam się, że u was im mniej snu tym gorzej będzie, wpadliście chyba w zamknięte koło. Poszłabym do pediatry po hydroxyzynę, ja z Agu tak miałam - miała etap, że budziła się w nocy i buczała po 2-3h, ciągle przez to niedospana, w efekcie nie umiała zasnąć... Miałam przez tydzień podawać po 2-3 ml, by odespała, bo tego się nie dało przerwać :/ |
|
|
|
#1439 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Zaraz zmykamy do miasta, bo jeszcze trzeba ostatnie zakupy zrobić, kupić małej buty zimowe i zapisać TŻa do fryzjera... A potem maaaaasa roboty. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44262494]A Dorotka sama usiadła z raczków [/QUOTE] Zaraz zacznie chodzić, cwaniara. Cytat:
Tępa sraka... Cytat:
Brawo! Zazdroszczę. Może kiedyś i ja się takiej doczekam? Cytat:
, pamiętam, jak moja siostrzenica to robiła, będąc w wieku naszych smrodków.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-12-23 o 11:11 |
|||
|
|
|
#1440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prócz nocek- śpi w miarę aczkolwiek co chwila płacz i jęki przez sen. Nie wiem o co ogólnie chodzi. Witam się z rana , mam chwilę czasu pomiędzy pakowaniem a tuleniem Blanki. Wczoraj nawet udało mi się upiec pierniczki. Dziś wieczór wielki wyjazd. Bijkora- co za tępak !!!!! Dobrze że ją opierdzieliłaś z góry na dół. Szaja -brawa dla Dorci za postępy ! ![]() Yellow- mam nadzieję że mimo wszystko będziecie mieć miłe święta, tego Ci życzę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

poszła spać zdrowa, w nocy katar, dziś po południu doszła gorączka. 

lubicie? Jutro te pierniki i makowiec 
6 5 4 3 2 1