|
|
#1411 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
Cytat:
Mój były mówił mi, że kiedyś chciałby mieć ze mną dziecko i mi to pasowała, ale teraz jak pomyślę, że miałabym komuś innemu urodzić dziecko to chyba wolałabym wyjechać do afryki na wolontariat... |
|
|
|
|
#1412 |
|
Zadomowienie
|
Dobija mnie ta bezsilność. Wiem, że nie jestem w stanie zobić NIC żeby wrócił. Nie jestem w stanie go przekonać żeby zmienił zdanie... Teraz jestem w stanie błagać go o powrót. I zrobiłabym to gdybym wiedziała, że pomoże. Ale wiem, że to nic nie da. Tylko upodliłabym się jeszcze bardziej!
Jestem taka żałosna Ja za nim płacze, a on nawet o mnie nie myśli. Jestem dla niego nikim, a on dla mnie całym światem To jakaś tragedia |
|
|
|
#1413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko czulybysmy sie bardziej zalosnie i upokorzone a oni mieliby satysfakcje ze nie mozemy zapomniec i ze takie cuda z nich. Ech zakopie gdzies gleboko mój telefon zebym nie zrobila glupoty...najgorsze, ze codziennie prawie cały czas o nim mysle |
|
|
|
|
#1415 |
|
Raczkowanie
|
Ale dzisiaj szaro za oknem... nic, tylko myśleć o exach.
|
|
|
|
#1416 |
|
Zadomowienie
|
Mój nie chce ze mną o tym gadać. Jak pisalismy ze sobą jakiś tydzień po rozstaniu to się wkurzył jak zapytałam o powrót. Napisal tylko, że nie może mi nic obiecać i będzie co będzie i już więcej nie odpisał.
Ostatnio jak się odezwał to jakbym była jego koleżanką. Nie wróci do mnie, wiem to. To strasznie boli ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Może to własnie przez tą pogode wszystkie jestesmy w takim mega dołku Przecież wcześniej nie było nawet tak źle, a dzisiaj to jakaś masakra!
|
|
|
|
#1417 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny weźcie sie w garsc! Dosc lamentowania za tymi, ktorzy maja nas gleboko w powazaniu! Jeszcze czeka nas szczescie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1418 |
|
Raczkowanie
|
Mnie nawet o dziwo nie kusi żeby do niego napisać, na szczęście, niech on zacznie walczyć, bo ja się powoli poddaje..
|
#1419 |
|
Rozeznanie
|
Koniec z lamentowaniem! Trzeba wyjść do ludzi
Ja pod koniec lutego wybieram się na randkę z Panem z badoo... Nie będę więcej płakać nad nieudanym związkiem. I obiecuję, że wezmę się za ćwiczenia! Co jak co, ale kiedyś ex zobaczy mnie szczupłą, wysportowaną i piękną! Ja popatrzę wtedy na niego z pogardą! |
|
|
|
#1420 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1421 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=WxNyaLpRHdc
Jakoś tak wpadła mi w ucho
|
#1422 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1423 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I czemu dopiero pod koniec lutego, ja bym się nie mogła doczekać ![]() Dziewczyny, głowy do góry
|
|
|
#1424 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej, a do mnie ex zadzwonił! Uhuhuhu!
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk |
|
|
|
#1425 |
|
Rozeznanie
|
Do mnie nie zadzwonił
i nie zadzwoni. Ale smutku nie ma, on jest dupkiem
|
|
#1426 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do związków na odległość raczej bym się kolejny raz nie wpakowała w taki związek. Po pierwsze jeśli facet po ponad 3 latach nie przeprowadza się do twojego miasta - wprawdzie próbował mnie namówić na swoje miasto, ale nie składało się- to coś jest nie tak. Po drugie taki związek może trwać i trwać bo zanim poznasz ta drugą osobę to mija dużo czasu, a co najważniejsze związek buduje się na co dzień. Najgorsze , że nie wiadomo czy kocha się tą osobę czy swoje wyobrażenie o niej ...bo po jakimś czasie ten kochany dotąd chłopak po alkoholu zaczyna Cię dusić szarpać... Także osobiście nie jestem za związkami na odległość . Niestety to boli i pewnie jeszcze długo będzie. |
|
|
|
|
#1427 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1428 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
można wyrzucić z siebie emocje ,ale nie wywnętrzając się byłemu. Jak to mówią nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki - jeśli raz nie wyszło to czemu miało by drugi?! sama jestem na podobnym etapie raz hossa raz bessa ale wierze, że kiedys będzie lepiej i nie chce marnować kolejnego roku.---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
..tak sobie codziennie powtarzam.
|
||
|
|
|
#1429 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję tytułu jakiegoś smutnego, dołującego filmu
|
#1430 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=CAw9mxh2I_k
![]() ![]() ![]() "Ty jesteś, Ty jesteś miłością mojego życia"
|
|
|
|
#1431 |
|
Raczkowanie
|
A po co Ci taki film? dla nas powinny byc takie zabronione, odpal lepiej jakąs smieszną komedie
A co do tych smsów, ktorych mam niewysyłac to raczej mi nie pomoże, ale przeszłam sie do koscioła i jakos zajełam sobie głowe, Mimo ze w kosciele siedziala para trzymająca sie za reke cała msze w dodatku facet miał taki szalik jak mój ex Edytowane przez Alexi_ Czas edycji: 2014-02-02 o 19:55 |
|
|
|
#1432 |
|
Raczkowanie
|
Wy też macie wrażenie,że każdy kogoś ma,albo zaręcza się,albo się żenią pary i że my tylko takie samotne?U mnie ten styczeń i luty to jakaś plaga związków na fb, non stop widzę,że ktoś w związku,nic dziwnego,że i mój poznał swoją nową miłość..
|
|
|
|
#1433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystkie moje najlepsze koleżanki są singielkami
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1435 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1436 |
|
Raczkowanie
|
Napisałam do byłego na fejsa. Oczytał wiadomość, ale nie odpisał
![]() Czuje się okropnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czemu wasi byli potrafią wam odpisać a mój nie??
|
|
|
|
#1437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kobieta jest siłą!
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1438 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja słucham hip hopu,bo teksty idealnie do mnie pasują,czuję siłę,cholera oni są jacyś tępi,zostawić takie kobiety,ale spoko życie im odpłaci za nasze krzywdy pokażmy im,że mamy w sobie niesamowitą siłę !
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Raczkowanie
|
Bo mój były liczył , że mu wybacze..a dzisiaj napisał, że jeśli nie chce z nim byc to lepiej bym nie pisała więcej.
|
|
|
|
#1440 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Z tym się zgodzę akurat.Ilekroć ex zmieniał zdanie,jednego dnia mnie kocha och i ach,drugiego dnia hmm nie wie już sam...Hahaha a podobno to kobiety są niezdecydowane
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

Tylko ja taka biedna i sama jak palec 
Przecież wcześniej nie było nawet tak źle, a dzisiaj to jakaś masakra!

i nie zadzwoni. Ale smutku nie ma, on jest dupkiem
to boli.
) Chciałabym cofnąć czas.