Rozstanie z facetem XXX - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-02, 12:50   #1381
Kotalka
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXX

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
Nikt mi nie poradzi?
A w jakiej sprawie mamy poradzić?
Kotalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 12:51   #1382
nairdazalg
Raczkowanie

smutnaja88

Przedstaw gościowi jak wygląda sytuacja żeby chłopak wiedział jak jest i jeśli nie jesteś gotowa to nie rób kroku w przód bo później go zranisz.
Jak mu to odpowiada to niech będzie przy Tobie, ale na dystansie.
nairdazalg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 12:53   #1383
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kotalka Pokaż wiadomość
A w jakiej sprawie mamy poradzić?
Pisałam koło 4 w nocy

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez nairdazalg Pokaż wiadomość
smutnaja88

Przedstaw gościowi jak wygląda sytuacja żeby chłopak wiedział jak jest i jeśli nie jesteś gotowa to nie rób kroku w przód bo później go zranisz.
Jak mu to odpowiada to niech będzie przy Tobie, ale na dystansie.
Może i tak. Jezus jak ja nie lubię takich rozmów A jeszcze wiem, że dziś nie będzie ku temu okazji....
smutnaja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 12:53   #1384
Roar55
Raczkowanie

Cześć dziewczyny.

Mi też się dziś eks śnił. Po obudzeniu nie wiedziałam co się dzieje.
Może dzisiaj do niego z pytanie co u niego słychać. ;(
Roar55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 13:05   #1385
Kotalka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
Pisałam koło 4 w nocy
Porozmawiaj z chłopakiem i postaw sprawę jasno. Być może jemu też chodzi tylko o miłe spędzanie czasu bez angażowania się, wtedy nie będzie problemu. Jeśli on szuka związku, to tym bardziej powinien wiedzieć jakie jest Twoje podejście. Wtedy sam będzie mógł zdecydować, czy chce kontynuować Waszą znajomość. Uważam, że każdemu należy się szczerość i nie powinno się poprawiać własnego samopoczucia kosztem uczuć innej osoby
Kotalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 13:13   #1386
maj_aa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mashroom Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

w zasadzie nie. Od jakiegoś miesiaca nam się układało trochę gorzej, bardzo zajął się ogarnianiem życia, trochę czułam, że nie ma miejsca dla mnie, ale w zasadzie nie miałam poczucia,ze dzieje się coś tak poważnego. Nagle mnie po prostu emocjonalnie rozjechał czołgiem. Nie wiem co się tak naprawdę wydarzyło.
musicie ze sobą szczerze porozmawiać, masz prawo wiedzieć jaki jest powód jego decyzji i co nim kierowało

Doskonały w swej prostocie.
Wspaniały w roztargnieniu.
Cudowny w swych słabościach
maj_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 13:40   #1387
Alexi_
Raczkowanie

Widze, ze dzisiaj jakas plaga snów o eksach Mi równiez sie snil...Ze lezelismy na łozku i sie przytulalismy to bylo takie realne chcę do niego !

Edytowane przez Alexi_
Czas edycji: 2014-02-02 o 13:41
Alexi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 13:42   #1388
Mashroom
Raczkowanie

Ja też ryczę dzisiaj. Nie wiem co się dzieje, nie wiem dlaczego, muszę z nim jeszcze o tym porozmawiać, nie wiem czy mam o co walczyć w ogóle.
Mashroom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 14:00   #1389
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Alexi_ Pokaż wiadomość
Widze, ze dzisiaj jakas plaga snów o eksach Mi równiez sie snil...Ze lezelismy na łozku i sie przytulalismy to bylo takie realne chcę do niego !
I mi również się śnił,ale obudziłam się jak zwykle wściekła,że ma nową.Tyle czasu ,wybaczania,znoszenia jego poszło się je*ać...ale jeden plus:mogę spotykać się z innymi,chodzić na imprezy a on?jest na smyczy i to niewiadomo ile ten związek wytrwa próbuję się pocieszać,haha.
CheriCheriLady2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 14:04   #1390
maj_aa
Raczkowanie

Jest mi smutno i nie jestem w stanie się uczyć mógłby przynajmniej przeprosić...

Stary 2014-02-02, 14:19   #1391
Lanari
Zadomowienie

Wczoraj wieczorem strasznie się poskładałam, ryczałam do poduszki jak glupia. Nawet nie miałam siły do Was napisać. Dzisiaj rano też klapa. Dopiero się zwlekłam z łóżka Nie mam na nic siły... oczywiście mi się śnił, a jakże

Obsesyjnie myśle o nim, o tym co było, o tym jak ma teraz wyglądać moje życie, co dalej? Zastanawiam się w którym momencie mojego życia zrobiłam błąd, że siedze teraz tutaj. Bez pracy, bez faceta, bez perspektyw, bez swojego kąta... Nie mam szczęścia w życiu, nic mi się nigdy nie udawało. Wszystko do czego się zabiore bierze w łab. Kiedy już myślałam, że mi się coś udało, że los się do mnie uśmiechną (mówie tu o związku z ex) to to też *uj strzelił
Ogólnie to jestem pesymistką i teraz na serio nie widze dla siebie przyszłości. Po prostu zgnije tutaj, przed tym laptopem mieszkając kątem u mamusi
Zawisły nade mną czarne chmury

Edytowane przez Lanari
Czas edycji: 2014-02-02 o 14:20
Lanari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 14:20   #1392
Alexi_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lanari Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem strasznie się poskładałam, ryczałam do poduszki jak glupia. Nawet nie miałam siły do Was napisać. Dzisiaj rano też klapa. Dopiero się zwlekłam z łóżka Nie mam na nic siły... oczywiście mi się śnił, a jakże

Obsesyjnie myśle o nim, o tym co było, o tym jak ma teraz wyglądać moje życie, co dalej? Zastanawiam się w którym momencie mojego życia zrobiłam błąd, że siedze teraz tutaj. Bez pracy, bez faceta, bez perspektyw, bez swojego kąta... Nie mam szczęścia w życiu, nic mi się nigdy nie udawało. Wszystko do czego się zabiore bierze w łab. Kiedy już myślałam, że mi się coś udało, że los się do mnie uśmiechną (mówie tu o związku z ex) to to też *uj strzelił
Ogólnie to jestem pesymistką i teraz na serio nie widze dla siebie przyszłości. Po prostu zgnije tutaj, przed tym laptopem mieszkając kątem u mamusi
Zawisły nade mną czarne chmury

Wybacz nie pamietam, jaki Twoj ex podał powod rozstania ?
Stary 2014-02-02, 14:37   #1393
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kotalka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja czuję się już całkiem normalnie. Eks nie jest moją ostatnią myślą przed zaśnięciem i pierwszą po przebudzeniu, nie tęsknię za nim, nie mam ochoty go widzieć. Myślę o sobie, swoim dalszym życiu i tym co chciałabym osiągnąć. On się w tych przemyśleniach nie pojawia, tak jakby go nigdy w moim życiu nie było. A przecież spędziłam z nim kilka lat...
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze!

Cytat:
Wybacz nie pamietam, jaki Twoj ex podał powod rozstania ?
Napisał tylko, że chce być teraz sam. Żadnego konkretnego powodu.
Stary 2014-02-02, 14:44   #1394
Alexi_
Raczkowanie

Cytat:
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze!

Rozumiem, wiem, ze to pewnie banalnie zabrzmi ale musisz byc dzielna, przetrzymac to !
Rozumiem Cie dobrze bo u mnie tez wszystko sie wali, mój ukochany polecial do tych bardziej szalonych dziewczynek, a mi nawet na studiach sie nie uklada, mysle nad rezygnacja i rozpoczeciem innego kierunku od pazdziernika. Moje studia sa bardzo ciezkie psychicznie a te rozstanie uswiadomiło mi, ze jestem za słaba, nie dam rady, nie chce rezygnowac ale mam wrazenie ze zrobie sobie krzywde jesli zostane na nich, poza tym ludzie tez sa nieciekawi, pełno snobów samych. Okropnie zła jestem na siebie, ale nie dam rady na nich, postaram sie dociagnac tą sesje ale nawet ciezko mi sie teraz skupic, najwyzej zapisze sie na jakis kurs albo znajde bylejaka prace do pazdziernika. Ech czuje sie taka słaba bez niego
Stary 2014-02-02, 14:44   #1395
Roar55
Raczkowanie

Cytat:
Też to słyszałam. Mój jeszcze dodał, że nie nadaje się do związku.
Ciekawe ile w tym prawdy co nam powiedzieli...
Stary 2014-02-02, 14:47   #1396
maj_aa
Raczkowanie

Alexi_ mogę wiedzieć z ciekawości co studiujesz?

Stary 2014-02-02, 14:54   #1397
Roar55
Raczkowanie

Wczoraj pierwszy raz od zerwania poczułam się głodna. Zjadłam, ale potem czułam wstręt, że wogóle coś zjadłam.
Stary 2014-02-02, 14:55   #1398
Alexi_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maj_aa Pokaż wiadomość
Alexi_ mogę wiedzieć z ciekawości co studiujesz?
Profilaktyke społeczną i resocjalizacje.
Stary 2014-02-02, 14:56   #1399
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Rozumiem, wiem, ze to pewnie banalnie zabrzmi ale musisz byc dzielna, przetrzymac to !
Rozumiem Cie dobrze bo u mnie tez wszystko sie wali, mój ukochany polecial do tych bardziej szalonych dziewczynek, a mi nawet na studiach sie nie uklada, mysle nad rezygnacja i rozpoczeciem innego kierunku od pazdziernika. Moje studia sa bardzo ciezkie psychicznie a te rozstanie uswiadomiło mi, ze jestem za słaba, nie dam rady, nie chce rezygnowac ale mam wrazenie ze zrobie sobie krzywde jesli zostane na nich, poza tym ludzie tez sa nieciekawi, pełno snobów samych. Okropnie zła jestem na siebie, ale nie dam rady na nich, postaram sie dociagnac tą sesje ale nawet ciezko mi sie teraz skupic, najwyzej zapisze sie na jakis kurs albo znajde bylejaka prace do pazdziernika. Ech czuje sie taka słaba bez niego
Ja też się czuje słaba, i to strasznie

Cytat:
Napisane przez Roar55 Pokaż wiadomość
Też to słyszałam. Mój jeszcze dodał, że nie nadaje się do związku.
Ciekawe ile w tym prawdy co nam powiedzieli...
Mój chyba przez nasz cały związek kłamał, a przy rozstaniu strasznie kręcił. Najpierw pisał, że kocha kogoś innego. Jak się zapytałam kogo to napisał, że nie wie! Aha Później pisał tylko, że chce być sam i żebym sobie nie myślała, ze ma kogoś albo, że wraca do byłej, bo nie ma żadnej innej dziewczyny tylko chce być sam. No cóż. Prawdy to się raczej nie dowiem. A swojej mamie powiedział tylko, ze ma dosyć bab.
Stary 2014-02-02, 15:12   #1400
Roar55
Raczkowanie

Cytat:
Mój chyba przez nasz cały związek kłamał, a przy rozstaniu strasznie kręcił. Najpierw pisał, że kocha kogoś innego. Jak się zapytałam kogo to napisał, że nie wie! Aha Później pisał tylko, że chce być sam i żebym sobie nie myślała, ze ma kogoś albo, że wraca do byłej, bo nie ma żadnej innej dziewczyny tylko chce być sam. No cóż. Prawdy to się raczej nie dowiem. A swojej mamie powiedział tylko, ze ma dosyć bab.
Mi też wciskał takie kity. Może, że nie kocha kogoś innego, ale to, że chce byś z kimś innym, ale jeszcze tej osoby nie poznał.
Stary 2014-02-02, 15:18   #1401
durnababa
Raczkowanie

Ja gadałam wczoraj z tym ostatnim przez telefon. Godzinę ponad. Powiedział, że pisał do mnie zaraz jak się skończyło, ale jak go wywaliłam z fejsa to zniknął mu mój nr z telefonu i oczywiście pomylił jak kiedyś z pamięci, dowiedział się że nie ma mojego jak mu odpisała ta sama obca laska co kiedyś, że czego on znowu chce xD

Powiedział, że świetne jest to, że tak sobie może ze mną szczerze pogadac bez pretensji , ale że jesteśmy w takim impasie. Bo tęsknić tęskni, jestem wazna rzekomo, ale jakbyśmy sie przyjaźnili, to do momentu aż sobie któreś kogoś znajdzie, bo potem będzie kwas. Niestety tak jest i się z tym zgadzam. Rozejść się tak zupełnie też nie chce. I nie wie czy ja bym chciała znów spróbować albo czy to by do czegoś doprowadziło czy nie, bo się rozeszliśmy gdyż on nie umie się zaangażować bo jeszcze siedzi w temacie swojej byłej. Mówi, że może uzależniłby się ode mnie na śmierć. Może nie. I że też lipa mieszac sobie w głowach niepotrzebnie.

A znów nie liczy nawet, że ja poczekam aż on sobie poukłada,bo jak to powiedział w parę miesięcy to sobie moge poznać kilku takich Tomków:P Mówię, że takich to nie, ale moga być lepsi I nie gwarantuję

Ogólnie mi to przeszło wszystko dosyć solidnie. Lubię go, fajnie wszystko, ale tez sama nie wiem, czy bym chciała czy nie i to sobie tak dynda:P

Jedyne co mi powiedział z sensem, że przypuszczał, że jak ze mną porozmawia to będzie miał ból tyłka, że tak łatwo odpuścił i to skreślił i chyba się to własnie dzieje, a ja się pastwię nad nim tym, że jestem taka fajna dzisiaj i zadowolona :P

Czyli godzina gadania o niczym :p
Stary 2014-02-02, 15:24   #1402
Alexi_
Raczkowanie

Ech nienawidze teraz swojego zycia Jest takie beznadziejne...
Stary 2014-02-02, 15:27   #1403
maj_aa
Raczkowanie

rozbolało mnie już serce z tych wszystkich nerwów

Stary 2014-02-02, 15:33   #1404
Roar55
Raczkowanie

Cytat:
Stary 2014-02-02, 15:36   #1405
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Dokładnie Kompletna porażka
Stary 2014-02-02, 15:37   #1406
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:
Uważam tak samo nie widzę w nim żadnego sensu. Nie mam żadnych planów, nie wiem czego chcę (tzn. Wiem - jego ) Chciałabym cofnąć czas.
Vaineth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 15:37   #1407
Roar55
Raczkowanie

Ktoś sobie dzisiaj na fejsie dodał zaręczyny
Ja z nikim innym na pewno się nie ożenię
Stary 2014-02-02, 15:42   #1408
Vaineth
Rozeznanie

Robimy teraz ogromny błąd myśląc w ten sposób! :banghead: powinnyśmy mieć pozytywne myśli, starać się pogodzić z tym wszystkim, a nie płakać za nimi
Vaineth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 15:44   #1409
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Roar55 Pokaż wiadomość
Ktoś sobie dzisiaj na fejsie dodał zaręczyny
Ja z nikim innym na pewno się nie ożenię
U mnie na fejsie to prawie każda ma kogoś - chłopaka, narzeczonego, męża. A co 3 już dzieciata Tylko ja taka biedna i sama jak palec Jak tu się nie załamać??

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Vaineth Pokaż wiadomość
Robimy teraz ogromny błąd myśląc w ten sposób! :banghead: powinnyśmy mieć pozytywne myśli, starać się pogodzić z tym wszystkim, a nie płakać za nimi
Jakoś nie umiem pozytywnie mysleć Wszystko jest takie przygnębiające...
Dzisiaj sobie za nim popłacze, bo na nic innego nie mam siły...
Stary 2014-02-02, 15:45   #1410
Alexi_
Raczkowanie

A wiecie co jest najgorsze ? ze z każdym dniem powinno byc lepiej a nie jest, chyba teraz do mnie dochodzi, ze nie mam już co liczyć na to ze zateskni, odezwie sie, wiem ze juz kręci z innymi dziewczynami, szaleje i jest szczęsliwy BEZE MNIE, gdy ja płacze do poduszki wspominając wspólne chwile potem zasypiam i sni mi sie on, budze sie i jest tragedia.Moje zycie jest totalnie beznadziejne i pobzawione sensu, czuje sie totalnie zagubiona i nie wiem co dalej robic
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości