|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam wieści od waderki po wizycie: "maleństwo ma 3 cm. serduszko bije 167 na minutę" ![]()
![]() |
#1412 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieje ![]() O matko... Może lekarz by się przydał? Ja ostatnio tak byłam chora we wrześniu. 40stopni przez prawie tydzień, jeden antybiotyk brany przez 5dni nie pomógł. Dopiero sumamed mnie uratował. Po jednej tabletce obudziłam się bez gorączki. Straszne to było. Ogromnie współczuję... Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cudownie ![]() Wadera który to tydzień?? Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Wtajemniczenie
|
Waderko super !!! Czekam na szersze sprwozdanie
Z wizyty! ![]() Pani tabcin jest bez recepty, a bardzo dobrze rozprawia sie z chorobami ! Polecam ci. U nas przy grypie w rodzinie wszysykich postawil na nogi. Ja juz pod gabinetem. Mam srednie wyniki badan, wiec prosze was o kciuki , oby to nie mialo wplywu na histero i zeby sie odbylo wszystko planowo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45742662]Ja też jestem ciekawa, kto u Was mieszka ![]() ja też ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
Kucyk
![]() Wadera ![]() Iza kiedy idziesz do gina,?? Hope wyslalam Ci wiadomość na fb i nie fisiuj!! ![]()
#1416 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ojej kuruj się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ide jutro na 15:20.Boje się tej wizyty..
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Anitka cieszę się ze już w domu i wszystko ok!
Iza ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Panika może lepiej idź do lekarza? Właśnie marzec jest najgorszy i najbardziej zdradliwa pogoda... ![]()
#1418 |
Zakorzenienie
|
Ok pewnie nie będzie,ale może chociaż uda się załatwić skierowanie na nfz...
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, że zawsze ją widzi w ubraniu a waga nie kłamie (9700) policzki ma wystające i zęby do przodu po Tatusiu to wydaje się pełna na buzi dzisiaj po 3 godzinach przerwy zjadła 4 łyżeczki zupy i 1/3 parówki (próbowałam podać deser owocowy, ser żółty, szynkę, bułkę, ziemniaka- wszystkim pluła) [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45745448]Ja brałam Apap, wmawiałam sobie, że ma zadziałać i szłam spać.[/QUOTE] muszę spróbować tej metody ![]() Cytat:
nie wiem co Kasia powie na spanie u Babci, ale Babcię lubi więc mam nadzieję, że nie będzie narzekać (u nas w domu rodzinnym było podobnie,najpierw ja spałam u Babci, potem Brat) musiałabym ja albo Tz-et z Kasią przenieść się do kuchni, a my z Tz-etem lubimy spać razem więc zawsze dążymy do tego aby jednak Kasię przenieść do jej łóżeczka, gdyby po takiej nieudanej akcji przenoszenia poszedł z nią spać do kuchni albo zabrał ją do łóżka a ja bym wyszła byłby płacz i ucieczka na poszukiwanie mamy niestety albo szybko się przeprowadzimy i bez żadnej gwarancji, że się uda będziemy ją tam uczyć spać w swoim łóżeczku albo któreś z nas będzie musiało przenieć się do kuchni (tyle, że tu bardzo źle się śpi ![]() pani- Ty czujesz się typowo grypowo (nie masz temp np od (.))? super niezawodny Dziadek ![]() kucyku, wederko - ![]() ![]() ![]() ![]() anitko- wyśpij się a potem szykuj wyprawkę bo tu już, już ![]()
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2014-03-25 o 16:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pani, może do lekarza, bo to już trochę dużo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 |
Zadomowienie
|
Anitka, Kucyk, Waderka
![]() Pani- niedobrze, ze Cie tak rozzlozylo ![]() Dla dziadka szacun ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dajcie namiar na ta tania aptekę internetowa, proszę.
#1424 |
Zakorzenienie
|
#1425 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że dziadek przyjechał (masz extra tatę! - 300km motorem - wow! ![]() Cytat:
![]() ![]() i żeby wizyta była udana ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Anitko cieszę się, że jesteś już w domku i, że z Malutką wszystko dobrze ![]() ![]() ![]() Jak dobrze poczytać tyle dobrych wieści - i nawet parszywy nastrój troszkę się poprawia ![]()
![]() |
#1426 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Iza - wyciśnij od lekarza to skierowanie na NFZ i nie daj sie spuścić na drzewo. Edytowane przez zaraz_a Czas edycji: 2014-03-25 o 19:22 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Rozeznanie
|
zaraz_a my sie nie staramy,raz po prostu sie "zdarzylo". Chcielismy 1 pelny cykl zaczekac tylko ze zawsze jak mialam bole na okres to go zaraz dostawalam i sie zasnatawiam. Nie tu nie ma takich badan. Jedyne co to mialam genetyczne,stwierdzili,ze to nie wina genetyczna i mozna sie starac ale za 2 tyg bd wiedzieli wiecej
Julia Renata 28.01.2014 11:30 ![]() Nataniel 16.06.2009r. ![]() Marzec 2015- 29 tydz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
edytte czekamy na wyniki usg?
hope jak wizyta?
#1429 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez zaraz_a Czas edycji: 2014-03-25 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkie Ciężarne, przyszłe Mamy!
Proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej Waszych praw w pracy, która posłuży mi do celów naukowych. Będę bardzo wdzięczna za pomoc ![]() http://moje-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/respond-61211.html zasłonięta część to ankiety(kropka)pl Edytowane przez Olivka07 Czas edycji: 2014-03-25 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Kucyku bardzo się cieszę że z serduszkiem wszystko dobrze
Anitko to już tylko chwila wam została ![]() Pani współczuję. Może jednak lekarz? Tylko jakiś porządny, który ma pojęcie o kp podczas choroby
#1432 |
Wtajemniczenie
|
Hej kochane, wpadam tylko na chwilę się pochwalić
![]() Jutro Was nadrobię ![]() Moje maleństwo ma już 32 mm, w porównaniu do ostatniego usg nadrobiło prawie tydzień. A wg OM jest nawet 2 dni do przodu ![]() I uwaga, termin porodu jaki dzisiaj odczytałam na usg to 20 października ![]() ![]()
#1433 |
Zakorzenienie
|
Wadera
![]()
#1434 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zadomowienie
|
Badanie trwało długo i miałam wszystko szczegółowo sprawdzane na bardzo dobrym sprzęcie. Maluszek ma 77,3 mm i wychodzi 14 tc, a data z USG na 24 września a z OM na 30- 1. Przezierność 1,5 to chyba nie najgorzej. Przepływy dobre, narządy wewnętrzne również, tętno w granicach 150. Maluszek pięknie się przeciągał i fikał
![]() ![]() Waderko, Kucyku ![]() Anitko dobrze, że jesteś już w domu.
19.04.2013 r. ![]() Staś i Michaś ![]() Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego.... Edytowane przez edytte Czas edycji: 2014-03-25 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja po wizycie, na szczescie nic nie koliduje i za tydzien we wtorek histeroskopia ![]() Ech, musialam sie uczekac 3 miesiace, ale sama nie wiem kiedy to zlecialo... I dr powiedziala, ze jak wszystko bedzie ok, to jeszcze w tym samym cyklu moge sie starac juz ![]() dziekuje za kciukasy kochane babeczki. Maja swoja nieoceniona moc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2014-03-25 o 21:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny nie jestem w stanie nadrobić... Ostatnio złapał mnie jakiś kryzys, dodatkowo @ mnie wykańcza. Wczoraj już było trochę lepiej, ale ból brzucha mam taki okropny, że aż mi się słabo robi. Do tego nie mogę się wyspać :/
Cieszę się, że wszystkie wizyty były takie udane ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Kucyk wspaniałe wiadomości!! Niepotrzebna było tyle stresu
![]() Barbie ja używam huggiesow zielonych, są super i sroka poleca. Tylko zielone. Wszędzie są drogie i tylko w rossmanie mają tanio bo 3op za 15zł Monika ja tak jak perese nie wyobrażam sobie życia bez bujaczka. Ciągle używamy. Jednak wśród znajomych zauważyłam zależność, jeśli bujaczek jest płytki to dzieci nie chcą siedzieć długo, a jeśli głęboki (takie jak te z fp) to siedzą nawet do 2 lat ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Waderka, Edytka wspaniałe wiadomości ![]() Iza kciuki! Hope uff, to już niedługo... ![]() Barbie ją mam pod dachami tak grube włosy że wosk nie daje rady, a nawet jeśli coś wyrwie to krew ehh sama jestem technikiem kosmetycznym więc próbowałam wszystkiego. Nogi depilowalam wojskiem ale zostawiły mi ranki i te nogi ciągle były szorstkie |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak bardzo się ciesze!!! Wiedziałam że wszystko będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No to dalej trzymam kciuki ![]() ![]() No dokładnie... Taki stres akurat mi schizolce nie potrzebny ![]() Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.