|
|
#1411 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1412 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Szara sofa fajna. W tej nierozkładanej odstraszyłoby mnie za niskie oparcie.
Sama bym chętnie wzięła szarą, ale nie wiem jaki kolor ścian by pasował do niej. Ostatnio oglądałam sobie łączenie żółtego i białego, nawet podobała mi się taka kolorystyka - jasna, radosna, żywa. Tylko gdybym ściany tam pomalowała, nie wiem jak z meblami i dodatkami Kuchnię planuję na biało, meble w salonie też chyba białe, a kanapa może właśnie szara? Plus jakieś dodatki.Mam też dylemat, dwie małe sofy, czy może jedna większa i fotel, czy może mały narożnik
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2014-06-13 o 13:12 |
|
|
|
#1413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mam wrażenie że z beżowym jest podobnie
|
|
|
|
|
#1415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1416 | ||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szatkuję pieczarki, w rondelu rozpuszczam trochę masła, wrzucam pieczarki, dodaję pieprz i inne przyprawy (co kto lubi i co jest pod ręką), trochę tak duszę. Jak wystygnie to stanowi świetne "masło" np. do zapiekanek z bagietki (przekrawam bagietkę, smaruję grubo tymi pieczarkami z masłem, daję dodatki na koniec ser i do piekarnika). Też może robić za bardzo fajną alternatywę do sosu pomidorowego do pizzy ![]() Można bagietkę też pokroić na małe plasterki i zrobić takie małe zapiekaneczki na dwa kęsy. Świetne danie na jakąś imprezę ![]() Tak mi się skojarzyło w kwestii pieczarek. |
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Godzina 13:30, a ja właśnie wzięłam prysznic i umyłam włosy
Idę się zabrać za te pierogi Potem wytarcie kurzy, odkurzanie, mycie podłóg, prasowanie, obiad na jutro, a wypadałoby jeszcze wieczorem iść pobiegać i na zkaupy mamy jechać
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka a w jakiej branży pracujesz, jeśli można wiedzieć, że masz aż tak dziwne godziny pracy czasami?
Ja z masełek polecam paprykowe z grillowanej/pieczonej papryki, mniam! |
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Godziny pracy mam zawsze te same: 10-21
![]() Z czego rano muszę być wcześniej, wychodzę z domu o 9. |
|
|
|
#1422 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Brrrr ale się zimno zrobiło, nic mi się nie chce, latałam od rana za torebką na wesele, a i tak nie kupiłam odpowiedniej tylko wzięłam z braku laku obojętnie jaką ![]() jeść mi się chce ale nie chce mi się robić, najchętniej poszła bym spać
|
|
|
|
#1424 |
|
Komplikatorka
|
Ja właśnie ziewam non stop
![]() Wezmę dzisiaj młodego na spacer chyba, Tż jedzie z tatą na ryby na nockę i mam samotny wieczór/noc. Położę się wcześnie pewnie. Muszę też ogarnąć 3 albumy ze zdjęciami, bo spaliłam wszystkie foty z byłymi i muszę teraz luki pouzupełniać
|
#1425 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny ja się spakowałam, usunęłam zdjęcia z aparatu, zgrałam muzykę na mp3 i teraz wygrywam sobie nią bardzo głośno by się wprowadzić w wakacyjny klimat
teraz muszę jeszcze ogarnąć mieszkanie, zrobić zakupy obiadowe i napisać instrukcję obsługi kotów dla rodziców Tż ![]() co do tego kremu z pieczarek to moim zdaniem niektóre zupy nie nadają się na krem i tak jest właśnie w przypadku pieczarek ja osobiście polecam zupę pieczarkową w wersji z serkami topionymi i klopsikami z mięsa mielonego, wychodzi naprawdę pyszna ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Rise trzymam kciuki za zabieg Tż |
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Jaj, udanych wakacji życzę
![]() Ja właśnie sobie założyłam bloga;p Zobaczymy co z tego wyjdzie. Wcześniej miałam (w sumie nadal mam) kosmetycznego, prowadziłam go jakiś rok, ale od czasu przeprowadzki mi się nie chce.. Znudziło mi się pisanie o żelach pod prysznic;p;p Potem o urządzaniu mieszkania i nie wyszło. A teraz popiszę może o moich szaleństwach kulinarnych w nowej kuchni Zobaczymy kiedy mi się odechce;p
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie szkoda że usunęłaś z podpisu ten blog o swoim mieszkaniu
Gdzieś mi mignęłaś kiedyś w tematach domowych ponieważ ja również chciałabym u siebie coś pozmieniać ![]() Sama kiedyś wrzucałam jakieś makijaże ale jak dostałam wiadomość z pogróżkami to zrezygnowałam Ale za to z tamtego okresu umiem obsługiwać Google Analytics i Adwords więc mam wpis do CV |
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tam na blogu praktycznie nic nie było, nawet żadnych inspiracji. Parę zdjęć gołej ściany, projekt kuchni i tyle...
Będziesz chciała to dam link na prv. Lubicie majonez? |
|
|
|
#1429 |
|
Zadomowienie
|
Lubie majonez ale polski
od angielskiego wykreca mi twarz, taki kwasny ![]() Ja bloga zalozylam, zaczelam pisac i jakos motywacji zabraklo, chociaz pomyslow na wpisy mam w glowie kupe. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Rise, nie nie pracuję w odzieżówce
![]() Rany, zrobiłam pierogi ruskie, ale dobre ![]() Tylko chyba przesadziłam z pieprzem ![]() I cała chata do sprzątania. Zjem i zabieram się za robotę. Ja majonez kocham Ale tylko kielecki ![]() Ale z racji diety nie jem go już ponad pół roku - a wcześniej szedł u nas 1 DUŻY słoik majonezu tygodniowo
|
|
|
|
#1431 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Tak, tylko że czasem jak nie mogę spać przez chrapanie TŻta - uciekam sobie do salonu i kładę się na kanapie, a przy takich małych już się nie da. Chyba że jedna by była rozkładana, hm.
Cytat:
Pasowałoby mi to do przedpokoju, który w tej chwili mam zaplanowany z szarymi ścianami, drzwi białe, biała szafa i listwy, biała komoda i bladożółte dodatki. Ja lubię Ale jem głównie w jakichś sałatkach albo sosie czosnkowym.
|
|
|
|
|
#1432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z kolei na czarnych meblach widać kurz. Więc jakieś drzewne brązy są chyba najlepszeMajonez ach majonez... Mama wie że jak robi innym jajka z majonezem to musi zostawić kilka połóweczek gołych Ewentualnie zjem w sałatce ale obrzydliwy dla mnie jest majonez
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2014-06-13 o 14:54 |
|
|
|
|
#1434 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Stałyby w L. Cytat:
![]() Właśnie mam stoliki lack z ikei, białe, i wszystko od razu je brudzi. Chociaż może bym mogła na stole mieć jakiś fajny obrus? |
||
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kocham majonez
frytki z majonezem |
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślisz, ze taki bez majonezowy blog ma rację bytu? A może... masz ochote dołączyć jak już go trochę rozkręcę? Ja pamietam jak na początku znajomości z TŻ pojechaliśmy do niego na obiad... i jego mama zrobiła jakąś taką sałatkę z pekińskiej i naładowała majonezu... Poratowała mnie jakimś słoikiem z ogórkami na szczęście (a te bardzo dobre robi). Później jak wracaliśmy z wakacji to na jeden dzień zatrzymaliśmy się u TŻa cioci (siostra jego mamy) to nas przywitała sałatką warzywną "odłożylam dla ciebie trochę bez majonezu" ![]() Frytki najlepsze są ze śmietaną ![]() U mnie też będa stać w L, ale w razie co przestawię stół i kanapy ustawię w jednej linii i będzie mozna rozłożyć obie;p |
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie za taka nieobecnosc ale od 5 czerwca nie mialam neta
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej że jest to wegańskie i dietetyczne żeby nie jeść majonezu Jeżeli będę robić jakieś fajne dania to mogę Ci podesłać ![]() Ja nie miałam wczoraj bo był atak na mojego dostawcę
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zmienialam dostawce, bo placilam az 120€ a teraz bedzie 16€ i mam w pupie ich minuty na telefonie i internet...
|
#1440 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja majonez lubię np. w sałatce warzywnej klasycznej czy na jajku na miękko no a jak mam ochotę na prawdziwą rozpustę to frytki z piekarnika i sos z majonezu i keczupu ale to raz na ruski rok bo wiadomo dieta ![]() Dziewczyny mam newsa! wróciłam właśnie z mojej biedronki gdzie Pani sprzedawczyni poifnormowała mnie, że od dziś można u nich płacić kartą słyszałam, że od 1 lipca ma być taka możliwość więc nie wiem jak w innych biedronkach ale u mnie już można
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

13.03.2008

za zabieg Tż
to zrezygnowałam
Ale za to z tamtego okresu umiem obsługiwać Google Analytics i Adwords więc mam wpis do CV
Ale tylko kielecki