|
|
#1411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. III
Akrolowa tez niestety musze sie usmiechnac do dentysty
czy Wam tez tak dziąsła krwawią?? juz nawet nie widzę koloru pasty do zębów i nawet przy jedzeniu potrafię sie krwią zalać
|
|
|
|
#1412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaczynam się utwierdzać w przekonaniu, że mój mąż to jakiś model szyty na miarę moich potrzeb - ideał? Wiadomo, potrafimy się posprzeczać, ale po kilku, kilkunastu minutach nasze kłótnie stają się tak śmieszne, że po prostu wybuchamy śmiechem analizując jakie głupoty już gadamy. Jeśli jest jakiś grubszy problem to raczej siadamy, rozmawiamy i szukamy wyjścia, bo ani ja ani on nie lubimy niedomówień, ale choćby nie wiem co nie uciekamy się do takich tekstów, które mogą zaboleć tylko po to, żeby "wygrać". Do niczego to nie prowadzi... ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Jabłka to teraz moja ulubiona przekąska
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Rozeznanie
|
Wita się wieczornie mamuśka zaginiona
może ktoś mnie skojarzy,a może nie, ale i tak Was lubię na swoje usprawiedliwienie mam małe wakacje i męża na urlopie co mocno absorbuje.Was nie da się czytać na bieżąco - to niewykonalne. Jak człowiek sobie odpuści dwa dni o potem siedzi kilka godzin. Jesteście niemożlwe ![]() Napiszę tylko, że wczoraj zupełnie przypadkiem byłam w Tesco i zakupiłam 5-pak body za 16,50 więc polecam (cena na opakowaniu była wyższa, nie zdążyli przemetkować). Oólnie u mnie ok, czujemy się dobrze, apetyt dopisuje. Połówkowe mam 1.09 i już nie mogę się doczekać, wizytę u swojego gin we wtorek i też już przebieram nóżkami ![]() Strrrraszznie się cieszę razem z Wami jak czytam Wasze pozytywne relacje z wizyt
|
|
|
|
#1414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale odkąd jestem w ciąży to w tej kwestii jakoś zaczęłam się ograniczać, za to ubranka dla maluszków to teraz moja miłość i wolę tak wydać pieniążki, w końcu mi niczego jakoś szczególnie nie brakuje i kupuje tylko to co potrzebne.
|
|
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Askaa krwiak sie wchłonął?
|
|
|
|
#1416 | |||
|
Zakorzenienie
|
zjadłam tosty z serem szynka a na górę ketchup i majonez
![]() Cytat:
![]() a dentyście trzeba powiedzieć o ciąży? można w ogóle chodzić do niego? ![]() Cytat:
ważne że pomogło ![]() tak czy siak nie powinien tak mówić Cytat:
![]() no jest mega wygodna
|
|
#1417 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Smacznego! ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
Dentysta już postara się o to żeby dostosować swoje działania do stanu pacjentki Trzeba informować, chociaż ja i mój wielki brzuch już nie musieliśmy - ciężko się nie domyślić, że to nie wzdęcia po obiedzie |
||
|
|
|
#1418 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zuzanka glaskanie brzucha czyli pobudzanie macicy do skurczow czy cos takiego.. |
|
|
|
|
#1420 |
|
Zadomowienie
|
dusiolka tortownicę chyba też mam
ale ta keksówka wydaje mi się lepsza, tak fajnie się będzie kroić to ciacho a próbowałaś bez wiśni? bo w sumie zjadłabym sobie takie ciacho-babkę do herbaty ![]() w ostatnich dniach zjadłam więcej jabłek niż w ciągu całego roku, bo mam świeże, twarde, słodko-kwaśne ![]() justynalyp też nie myślałam, że tak będzie wyglądał facet, z którym będę na zawsze nawet większa przyjemność niż zakup nowych butów ![]() ellyunia szwagier ma synka Mikołaja, 3 miesięcznego super jest ![]() Montanka o kurczę, nieprzyjemne to jest, to fakt, za zrobienie z tym problemem porządku Zuzanka na pewno nie wróci ! co do dziąseł, mam ranki na nich ale już się poprawia... u dentysty jeszcze nie byłam, ogólnie rzadko chodzę, wkurzam się, bo każdy dentysta mówi coś innego, byle żeby kasę zebrać, zdrowego zęba by rozpier**** ![]() askaa02 pamiętamy fajnie, że u Ciebie okej, czujesz ruchy? ![]() _ _ _ _ _ mój ginekolog ostatni raz zaglądał do Bożenki w 7 tygodniu ... czy on powinien badać od wewnątrz często, jak to jest?! No Wam to dobrze, macie tych lekarzy bardziej zainteresowanych tematem Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-08-20 o 19:57 |
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Montanka tez mam taki dziwny ucisk na odbyt
![]() Dobrze, ze wizyta juz za tydzień to wszystko opowiem położnej a jak sie nasili to uderze do lekarza, Od tygodniamam takie dziwne odczucia a od wczoraj i dzis mocniej, Z tym że ja sie w ogóle nie oszczędzam Dusiolka ciasto w piekarniku, ciekawe czy bedzie zjadliwe
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1422 |
|
Zadomowienie
|
Ja gdzieś w 3 miesiącu byłam u dentysty, o ciąży poinformował go mój brat, więc sama już nie musiałam mu mówić. Robił mi zęba po się popsuł w ciąży. Wszytko było takie same jak normalnie tylko znieczulenie się czymś różniło.
ja właśnie tez wolę kupić ciuszki dla dziecka niż coś dla siebie, ale buty to on mi osobiście kupi. |
|
|
|
#1423 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
serio??? hm... jedyny efekt glaskania mojego brzucha jaki odczuwam to taki, że mała spryciula nagle przestaje sie kopac i wiercic:/// :P cwaniaczka
|
|
|
|
|
#1424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1425 |
|
Rozeznanie
|
bajlaga jak miło, że ktoś mnie jeszcze pamięta
Ruchy czuję chyba od zeszłego tyg (czwartku, jak stałam w kościele na mszy ślubnej) od tego moment codziennie coś dziwnego się dzieje myślałam, że jeszcze poczekam cierpliwie (bo ja 75kg przy 170cm, wiec kawał baby), a tu suprise ![]() Też nigdy nie sądziłam, że zakocham się w kimś o urodzie takiej jak mój M. ale w życiu bywa różnie |
|
|
|
#1426 |
|
Zadomowienie
|
Zamawiała może któraś z Was leginsy ciążowe na allegro albo w jakimś sklepie internetowym i mogłaby się podzielić wrażeniami?
Bo muszę się zaopatrzyć a nie chcę wpakować się w jakiś badziew
|
|
|
|
#1427 |
|
Raczkowanie
|
Bajlaga
co do badania wewnetrznego to nie wiem... moj lekarz ma jakas manie chyba i za kazdym razem mi sie tam pcha
|
|
|
|
#1428 |
|
Zadomowienie
|
Zrobiłam zdjęcie tak orientacyjnie ile już jej ciuszków kupiłam, mam jeszcze kocyk i rożek. A i znalazłam zdjęcie bucików, które kupiłam tacie jak się dowiedziałam o ciąży.
|
|
|
|
#1429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Akrolowa ja kupiłam takie leginsy z zapieciami po bokach jak w staniku (matko swiętobliwa nie pamiętam jak to się zwie Z moim J to samo... zawsze marzyłam o przystojnym brunecie:P a tu proszę... calkowite przeciwiństwo:P heheh |
|
|
|
|
#1430 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam manie głaskania, chyba muszę zacząć się ograniczać w tej kwestii
|
|
|
|
#1431 |
|
Zadomowienie
|
askaa02 zazdroszczę ruchów
zostajesz z nami już na dłużej, częściej? ![]() a no różnie w życiu bywa ![]() akrolowa ponoć legginsy z allegro są nieciekawe :/ też się zastanawiałam, ale ostatnio kupiłam w Metro (to chyba tylko sieciówka w moim mieście na Śląsku ) za 20 zł fajne legginsy, wzięłam 3 pary od razuZuzanka a ja się cieszyłam, że mnie nie bada od środka, bo nie lubię tego (a można to lubieć? :brzydal) a teraz sobie myślę, że mógłby obejrzeć co tam słychać? No chyba, że nie trzeba ?! ![]() Katerina robiłaś wszystko tak jak dusiolka pisała? Jak efekty? ![]() justynalyp widze, że przeczucie było do początku (buciki dziewczynkowe Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-08-20 o 20:11 |
|
|
|
#1432 |
|
Zadomowienie
|
akrolowa ja mam leginsy ciążowe, ale kupiłam je w sklepie stacjonarnym. Jestem bardzo z nich zadowolona. firma Due, rozmiar xl, normalnie noszę m. zapłaciłam coś koło 60zł.
|
|
|
|
#1433 |
|
Raczkowanie
|
Justyna
niezła kolekcja
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1434 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ja myślałam, że mam sporo. tak na oko ) gdzieś z połowę tej piramidki![]() bajlaga ja jestem cały czas tylko nie piszę jakoś tak mam, że wolę czytać ale bardzo chciałabym bardziej się wkręcić - postaram się od września wg mojego gin to 19tc , a u Ciebie cisza z ruchami ?
Edytowane przez askaa02 Czas edycji: 2014-08-20 o 20:15 |
|
|
|
|
#1435 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Bajlaga wyrosło juz sporo ale jeszcz3 25 min w piekarniku,
Robilam jak szefowa pisala
|
|
|
|
#1437 |
|
Zadomowienie
|
justynalyp, bajlaga dzięki. no właśnie ja za bardzo nie mam gdzie u siebie w miasteczku się zaopatrzyć... Ech :/
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1438 |
|
Raczkowanie
|
Bajlaga nie wiem czy nie trzeba czy trzeba, on zawsze gadał, że tędy lepiej widać dzidzię, a tak za kazdym razem sprawdza ph i tak o zaglada... ale ostatnio lepiej było maleńką widać przez brzuszek i sprawił mi przepotworny ból jak próbował mnie badać od wewnątrz wiec nastepnym razem będe protestować! O! Zresztą wydaje mi się, ze to co trzeba to widać na zewnetrznym
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna ale tego juz masz.
Ja mam jak na razie body i pajacyki,kombinezon, ręcznik z kapturem, Monitor oddechu, chuste plus okrycie. Wszystko niebieskie
|
|
|
|
#1440 |
|
Zadomowienie
|
akrolowa kupiłam też legginsy z panelem w sklepie z ciuchami dla przyszłych mam, kosztowaly 50 zł
i trochę żałuję, że je kupiłam, bo chwilę później upatrzyłam tamte legginsy za 20 zł tylko te ze sklepu dla mamusiek są w rozmiarze M, no i niby 100 % bawełna, a tamte turaski są XL i nie wiem z czego, bo mają tylko metkę na pupie z nazwą ale ja od legginsów nie oczekuję nie wiadomo czego, mają tylko zasłaniać co trzeba i być wygodne_ _ _ _ askaa02 u mnie dziś 19t4d, żadnych jakiś kopniaków nie czuję CHYBA, a może coś czuję, a nie wiem?! Jutro połówkowe, będzie pytał czy czuję ruchy... no chyba, ze jutro Młody mi zasadzi kopa, że heeeeej ![]() Katerina robisz w tej keksówce? mieszałaś to ręcznie? Ale ze mnie antytalent
Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-08-20 o 20:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

czy Wam tez tak dziąsła krwawią?? juz nawet nie widzę koloru pasty do zębów i nawet przy jedzeniu potrafię sie krwią zalać

na swoje usprawiedliwienie mam małe wakacje i męża na urlopie co mocno absorbuje.

za zrobienie z tym problemem porządku 

serio??? hm... jedyny efekt glaskania mojego brzucha jaki odczuwam to taki, że mała spryciula nagle przestaje sie kopac i wiercic:/// :P cwaniaczka
Bo muszę się zaopatrzyć a nie chcę wpakować się w jakiś badziew

niezła kolekcja
i trochę żałuję, że je kupiłam, bo chwilę później upatrzyłam tamte legginsy za 20 zł