|
|
#1411 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 705
|
Dot.: Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV
Cytat:
nie martw si
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 33
|
|
|
|
|
#1413 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 7 631
|
Cytat:
![]() b璠e robic za kr鏊ika doswiadczalnego ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1414 | |
|
koci 鈍iat
Wiadomo軼i: 14 157
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1415 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 33
|
Cytat:
tylko czy one b璠 mia造 gdzie uciec na moich 40m2? ja nigdy jeszcze nie robi豉m Encanto , roztar豉m tylko w palcach odrobin keratyny no i szczypie w nos okrutnie na yt widzia豉m ,瞠 kopci sie strasznie tylko czy ten dusz帷y dym po ca造m domu si roznosi? m鎩 Mamutek napewno nie b璠zie w tym uczestniczy , bo niestety astm ma
|
|
|
|
|
#1416 | |
|
koci 鈍iat
Wiadomo軼i: 14 157
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1417 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 354
|
Cytat:
Ja wy陰czam palnik albo mam na najni窺zy zostawione.. Roznie. Bo to jak mleko - b璠zie ros這 i trzeba manewrowa, albo podnosi garnek trzeba trzyma w cieple te 10 min, 瞠by si gotowa這 Dodaj np. ㄊ瞠czk do od篡wki. Albo samo na w這sy, czekam a wyschnie, na to olej. Trzymam chwil, myj od篡wk d逝go嗆, skalp szamponem, nak豉dam zwyk陰 od篡wk i gotowe. Szuka豉m dzi tej maski elseve i u mnie nigdzie jej nie ma. Kupi豉m jak捷 z garniera z馧t
|
|
|
|
|
#1418 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 380
|
Czekoladka a kiedy dok豉dnie robisz prostowanie qod?
Kasza a jaki to model suszarki posiadasz? Ja dzisiaj w豉郾ie zakupi豉m sobie prezent pod choink suszarke z Rowenty z jonizacj. Ciekawa jestem jak si spisze ;-) |
|
|
|
#1419 |
|
Zadomowienie
|
Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV
Kasza rzu linka do tej szczotki
Nie mog pisa na szaro na tel :-/ te aplikacje do forum s strasznie kulawe
|
|
|
|
#1420 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na t elseve te mam ch耩, a ju za chwilk b璠 potrzebowa豉 czego superowego bo ki power i organix sie ko鎍zy. A jak Miluchova Tw鎩 matrix? szczotka to ta http://kafeteria.tv/Lsniaca-gladka-f...OW-boOWoNXNblR a suszarka to ta http://suszarka.com.pl/galeria/?prof...15e-szczotka-6 szczotk kupi豉m za 50 z., bo za suszark zap豉ci豉m ponad 300 z. (i dali mi tak cen promocyjn na szczotk, wtedy kosztowa豉 sama w okolicach 130 z. - by這 to 2 lata temu). Szczotka okaza豉 si zjawiskiem i pomysle, 瞠 jeszcze wczoraj chcia豉m j sprzeda.... ujarzmia nawet baby hair, po przeczesaniu je wyg豉dza i nie stercz, wog鏊e ich nie wida. Co do suszarki to tez rewelacja, wieje z pr璠ko軼i 130 km/h i 豉dnie ten strumie prostuje w這sy, suszy b造skawicznie!!! jest ma豉 por璚zna, ale niestety ci篹ka i tutaj ma minus za wag, ale mimo wszystko polecam i j
|
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysy na prezent
|
|
#1422 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywi軼ie od razu zdam relacj ![]() Jak b璠ziesz mia豉 pomoc na pewno sobie poradzisz W豉軼iwie druga osoba jest tylko potrzebna 瞠by dok豉dnie pokry w這sy preparatem, z suszeniem i prostowaniem mozna samemu sobie poradzi
|
|
|
|
|
#1424 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 15 487
|
Cytat:
Cytat:
Fajna ta szczotka ;p Cytat:
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 650
|
Cytat:
Szczotki uzywam jak normalnej - w sensie w陰czam jonizacj i wyg豉dzam w這sy do kucyka - ale naprawd, nie daje efektu wow. Ale pewno wszystko zale篡 od w這s闚
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#1426 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 153
|
Mam ja i ja
faktycznie wygladza i wlosy lepiej wygladaja, sa sypkie
|
#1427 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety na moich w這sach ma這 co robi efekt wow
zobaczymy po drugim zabiegu cocochoco, mo瞠 to co zmieni Przed weekend rozmawia豉m z moj dawn fryzjerk, kt鏎a sama twierdzi豉, 瞠 na moje pusz帷e si w這sy to tylko to keratynowe prostowanie. Przyzna豉m si jej 瞠 w sierpniu mia豉m to prostowanie robione i b璠 mia豉 powt鏎k za nied逝go. Jak na mnie wyskoczy豉, 瞠 niszcz sobie zdrowie, 瞠 to jest rakotw鏎cze itp... To jej powiedzia豉m, 瞠 m鎩 produkt nie zawiera formaliny. a ta do mnie z ryjem, 瞠 nie prawda, 瞠 ona si zna, 瞠 na pewno zawiera bo wszystkie to maj eh.. najm康rzejsza ze wsi
|
#1429 |
|
Zadomowienie
|
Hahahahaha
bo瞠 niekt鏎e to s dziwne U篡豉m tej maski garniera - oleo repair - fajna |
|
Okazje i pomysy na prezent
|
|
#1430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale babka w sumie niez豉 - najpierw twierdzi, 瞠 jedynie keratynowego prostowanie, a p騧niej si drze ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- a ja spr鏏uj upolowa ten loreal repair, ale to ju po 鈍i皻ach ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- No w豉郾ie a jak jest z tym cocochoco, kiedy na tym w徠ku jednak wiza瘸nka znalaz豉 ranking produkt闚 do prostowania pod k徠em formaldehydu i tam znalaz這 si cocochoco.... pami皻acie? A jak to z nim jest, jest dra積i帷y w oczy i gard這? |
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 11 012
|
Mi moje dawne fryzjerki chcialy wmowic, ze keratynowe prostowanie wlosow MUSI wplywac na wi您ania jakies-tam we wlosach i to przez to robia sie proste. Na moje slowa, ze od tego jest trwa豉 prostuj帷a, a keratynowe prostowanie wlosow to zupelnie cos innego by造 g逝che. Ponadto, one nie maja tego u siebie w saloniku, ale by造 raz na szkoleniu (nawet nie pamietaja jakiego preparatu... podpytywa豉m i zupe軟e nemo
), w sumie patrz帷 teraz z perspektywy dobrze, ze nie pociagnely tego tematu...@Miluchova, moge Ci po swietach skrobnac PW z paroma pytaniami o farbowanie wlosow? Bo chyba sie na tym znasz, z tego co tutaj widz nie chcialabym zasmiecac watku, a niby w internetach znajde te informacje, ale jakos "bezpieczniej" czuje sie maj帷 je od "zywego" czlowieka...
Edytowane przez stotek Czas edycji: 2014-12-23 o 12:28 |
|
|
|
#1432 |
|
Zadomowienie
|
Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV
Nie wszystko, co dra積i jest rakotw鏎cze.
Zreszt formaldehyd jest w kat. 3, ma ograniczone dowody dzia豉nia rakotw鏎czego. @stotek Pisz 鄉ia這
Edytowane przez Miluchova Czas edycji: 2014-12-23 o 12:54 |
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, nie znam si - ale kurcze, najpierw m闚i 瞠 na moje w這sy co takiego tylko podzia豉 a teraz wielce 瞠 nie wolno tego robi i 瘸den szanuj帷y si fryzjer tego nie zrobi... To co, mam si zgoli na 造so czy co drazni mnie takie podej軼ie...
|
|
#1434 |
|
Raczkowanie
|
jestem strasznie ciekawa jak wyjdzie. Mam juz do軼 mojego puchu i fal :-(
|
|
|
|
#1435 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 286
|
Ja robi cocochoco, w sumie ju 3 razy. Zawsze by豉m zadowolona.
Teraz postanowi豉m kupi Pure keratin z cocochoco, i powiem wam, 瞠 na pewno jest mocniejsze od cocochoco. Przedewszystkim bardzo intensywny ma zapach i szczypie w oczy, odbarwi這 mi te lekko r瘯awiczki, no i lekko kolor 軼i庵a z w這s闚. Ja mam ciemne i jak suszy豉m, a potem prostowa豉m to r帷zki mia豉m pofarbowane, na w這sach specjalnie nie wida. Samo cocochoco by這 w tym wzgl璠zie 豉godniejsze, zapach mia這 niedra積i帷y. Mysl, 瞠 reszta b璠zie tak samo. Wczoraj to robi豉m, i wra瞠nia p騧niejsze s podobne, pachna w這sy tak samo, proste s ))
Edytowane przez yolca Czas edycji: 2014-12-23 o 13:31 |
|
|
|
#1437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#1438 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 286
|
Ja te tego nie rozumiem, ale napisane jest pure czyli jakby czysta keratyna, a cocochoco ma jaki wyci庵 z kakaowca czy co w tym stylu.
Poza tym pisz te, 瞠 jest do bardziej zniszczonych w這s闚, jak blondy np. wi璚 chyba rzeczywi軼ie co w tym jest. Cocochoco te super 豉godne i pachn帷e nie jest, ale jak k豉d豉m pure to oczy mnie szczypa造 i 透y lecia造 (nie u篡wa豉m maseczki), a jak k豉d豉m cocochoco to nic takiego si nie dzia這, by mo瞠 ten kakaowy zapach troch ten smrodek keratynowy neutralizowa
Edytowane przez yolca Czas edycji: 2014-12-23 o 14:21 |
|
|
|
#1439 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 496
|
Kurcze chce zrobic sobie keratynowe prostowanie wlosow encanto, ale mam problem.
Nie potrafie znalezc info do jakiej temp nagrzewa sie moja prostownica. Wszedzie tylko informacje, o 25 stopniowej regulacji temperatury, nic wiecej ![]() Czy ktos moze posiada model vidal sassoon pro-elite VS5324 i m鏬豚y mi doradzi ? ![]() (opakowanie te mi si gdzies zgubi這 )
|
|
|
|
#1440 |
|
Rozeznanie
|
przez przypadek upolowa豉m tego loreala repair - jutro dam zna jak odczucia na moich w這sach
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Fryzury i styling
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

nie martw si

Oczywi軼ie od razu zdam relacj
tp
), w sumie patrz帷 teraz z perspektywy dobrze, ze nie pociagnely tego tematu...