Keratynowe prostowanie w這s闚 cz.IV - Strona 48 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla os鏏, kt鏎e interesuj si stylizacj fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog喚bi swoj wiedz, podzieli si do鈍iadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij w徠ek

Narz璠zia
Stary 2014-12-22, 12:10   #1411
kasza80
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 705
Dot.: Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV

Cytat:
Napisane przez PinkPearl85 Poka wiadomo嗆
witam. zamierzam dzisiaj pierwszy raz robi Encanto w domu i moje pytanie dotyczy zwierz徠. mam dwa koty i postaram si je gdzie zamkn望, jednak niesforne z nich bestie i obawiam si czy aby napewno im te opary wydzielaj帷e si podczas suszenia i prostowania nie zaszkodz? mieszkanko ma貫 , przeci庵 postaram si zrobi i wentylator w豉czy . prosz o odpowied
koty jak to koty uciekn z miejsca w kt鏎ym b璠zie ich co dra積i nie martw si
kasza80 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-12-22, 12:16   #1412
PinkPearl85
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 33

Cytat:
Napisane przez kasza80 Poka wiadomo嗆
koty jak to koty uciekn z miejsca w kt鏎ym b璠zie ich co dra積i nie martw si
uff troch mi ul篡這, bo nie chcia豉bym aby ich zdr闚ko ucierpia這 poprzez moje w這sowe eksperymenty
PinkPearl85 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-12-22, 12:44   #1413
czekoladka3
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 7 631

Cytat:
Napisane przez Serce Poka wiadomo嗆
Dziekuj czekladka.
Zastanawiam si nad prostowaniem pasm po sp逝kaniu keratyny..?
Czy nie popali to w這s闚, je郵i nie b璠a zabezpieczone keratyn??
w豉snie tez mnie bardzo ta kwestia zastanawia, pierwszy raz sie z czyms takim spotykam. Moze jednak w這som nic sie nie stanie, zobaczymy
b璠e robic za kr鏊ika doswiadczalnego

Cytat:
wyglada na to ze jest to nanokeratin. Z tego co pamietam by豉 dziewczyna na w徠ku kt鏎a to robi豉 w salonie i nie by豉 zadowolona
czekoladka3 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-12-22, 13:09   #1414
sylwka37
koci 鈍iat

Wiadomo軼i: 14 157

Cytat:
uff troch mi ul篡這, bo nie chcia豉bym aby ich zdr闚ko ucierpia這 poprzez moje w這sowe eksperymenty
moje zawsze mi wsz璠zie towarzysz ale jak robi豉m encanto ucieka造 a si kurzy這
Stary 2014-12-22, 13:22   #1415
PinkPearl85
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 33

Cytat:
Napisane przez sylwka37 Poka wiadomo嗆
moje zawsze mi wsz璠zie towarzysz ale jak robi豉m encanto ucieka造 a si kurzy這
hmmm... moje te zawsze tam gdzie ja
tylko czy one b璠 mia造 gdzie uciec na moich 40m2?
ja nigdy jeszcze nie robi豉m Encanto , roztar豉m tylko w palcach odrobin keratyny no i szczypie w nos okrutnie
na yt widzia豉m ,瞠 kopci sie strasznie tylko czy ten dusz帷y dym po ca造m domu si roznosi?
m鎩 Mamutek napewno nie b璠zie w tym uczestniczy , bo niestety astm ma
PinkPearl85 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-12-22, 13:28   #1416
sylwka37
koci 鈍iat

Wiadomo軼i: 14 157

Cytat:
hmmm... moje te zawsze tam gdzie ja
tylko czy one b璠 mia造 gdzie uciec na moich 40m2?
ja nigdy jeszcze nie robi豉m Encanto , roztar豉m tylko w palcach odrobin keratyny no i szczypie w nos okrutnie
na yt widzia豉m ,瞠 kopci sie strasznie tylko czy ten dusz帷y dym po ca造m domu si roznosi?
m鎩 Mamutek napewno nie b璠zie w tym uczestniczy , bo niestety astm ma
wiatrak w 豉zience postaw i niech wieje a kotki zawsze znajd miejsce by si schowa
Stary 2014-12-22, 13:37   #1417
Miluchova
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 354

Cytat:
ale to 10 minut jeszcze mam gotowa, czy wy陰czy palnik i potrzyma bez gotowania te 10 minut i p騧niej odcedzi? i powiedz mi jeszcze jak to stosujesz, dodajesz do maski? Czy najpierw na w這sy glutek, p騧niej maska, czy najpierw maska p騧niej glutek?

Ja wy陰czam palnik albo mam na najni窺zy zostawione.. Roznie. Bo to jak mleko - b璠zie ros這 i trzeba manewrowa, albo podnosi garnek trzeba trzyma w cieple te 10 min, 瞠by si gotowa這

Dodaj np. ㄊ瞠czk do od篡wki. Albo samo na w這sy, czekam a wyschnie, na to olej. Trzymam chwil, myj od篡wk d逝go嗆, skalp szamponem, nak豉dam zwyk陰 od篡wk i gotowe.

Szuka豉m dzi tej maski elseve i u mnie nigdzie jej nie ma. Kupi豉m jak捷 z garniera z馧t
Miluchova jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-12-22, 14:06   #1418
Serce
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 380

Czekoladka a kiedy dok豉dnie robisz prostowanie qod?

Kasza a jaki to model suszarki posiadasz? Ja dzisiaj w豉郾ie zakupi豉m sobie prezent pod choink suszarke z Rowenty z jonizacj. Ciekawa jestem jak si spisze ;-)
Serce jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-12-22, 14:11   #1419
Miluchova
Zadomowienie

Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV

Kasza rzu linka do tej szczotki

Nie mog pisa na szaro na tel :-/ te aplikacje do forum s strasznie kulawe
Stary 2014-12-22, 14:51   #1420
kasza80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miluchova Poka wiadomo嗆
Ja wy陰czam palnik albo mam na najni窺zy zostawione.. Roznie. Bo to jak mleko - b璠zie ros這 i trzeba manewrowa, albo podnosi garnek trzeba trzyma w cieple te 10 min, 瞠by si gotowa這

Dodaj np. ㄊ瞠czk do od篡wki. Albo samo na w這sy, czekam a wyschnie, na to olej. Trzymam chwil, myj od篡wk d逝go嗆, skalp szamponem, nak豉dam zwyk陰 od篡wk i gotowe.

Szuka豉m dzi tej maski elseve i u mnie nigdzie jej nie ma. Kupi豉m jak捷 z garniera z馧t
Dzi瘯i Musz sobie ugotowa, bo przy porz康kach 鈍i徠ecznych okaza這 si, 瞠 mam mn鏀two siemienia lnianego, po co ja to kupi豉m...

Na t elseve te mam ch耩, a ju za chwilk b璠 potrzebowa豉 czego superowego bo ki power i organix sie ko鎍zy. A jak Miluchova Tw鎩 matrix?

szczotka to ta http://kafeteria.tv/Lsniaca-gladka-f...OW-boOWoNXNblR

a suszarka to ta http://suszarka.com.pl/galeria/?prof...15e-szczotka-6

szczotk kupi豉m za 50 z., bo za suszark zap豉ci豉m ponad 300 z. (i dali mi tak cen promocyjn na szczotk, wtedy kosztowa豉 sama w okolicach 130 z. - by這 to 2 lata temu). Szczotka okaza豉 si zjawiskiem i pomysle, 瞠 jeszcze wczoraj chcia豉m j sprzeda.... ujarzmia nawet baby hair, po przeczesaniu je wyg豉dza i nie stercz, wog鏊e ich nie wida.

Co do suszarki to tez rewelacja, wieje z pr璠ko軼i 130 km/h i 豉dnie ten strumie prostuje w這sy, suszy b造skawicznie!!! jest ma豉 por璚zna, ale niestety ci篹ka i tutaj ma minus za wag, ale mimo wszystko polecam i j
Stary 2014-12-22, 16:09   #1421
czekoladka3
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladka a kiedy dok豉dnie robisz prostowanie qod?

Kasza a jaki to model suszarki posiadasz? Ja dzisiaj w豉郾ie zakupi豉m sobie prezent pod choink suszarke z Rowenty z jonizacj. Ciekawa jestem jak si spisze ;-)
po 鈍i皻ach
Stary 2014-12-22, 17:19   #1422
Serce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czekoladka3 Poka wiadomo嗆
po 鈍i皻ach
czyli przed Sylwestrem?? Sorki 瞠 tak pytam ale zamierzam zaraz po Nwym Roku zrobi to qod. Wydaje mi si 瞠 z ma陰 pomoca m篹a zrobi豉bym to w domu, w salonie spiewaj sobie ok 300 z.
Stary 2014-12-22, 17:52   #1423
czekoladka3
Zakorzenienie

Cytat:
czyli przed Sylwestrem?? Sorki 瞠 tak pytam ale zamierzam zaraz po Nwym Roku zrobi to qod. Wydaje mi si 瞠 z ma陰 pomoca m篹a zrobi豉bym to w domu, w salonie spiewaj sobie ok 300 z.
tak, my郵 瞠 przed sylwestrem uda si zrobi Oczywi軼ie od razu zdam relacj

Jak b璠ziesz mia豉 pomoc na pewno sobie poradzisz W豉軼iwie druga osoba jest tylko potrzebna 瞠by dok豉dnie pokry w這sy preparatem, z suszeniem i prostowaniem mozna samemu sobie poradzi
Stary 2014-12-22, 19:38   #1424
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 15 487

Cytat:
Kasza rzu linka do tej szczotki

Nie mog pisa na szaro na tel :-/ te aplikacje do forum s strasznie kulawe
No i fot nie wida ;\

Cytat:
Dzi瘯i Musz sobie ugotowa, bo przy porz康kach 鈍i徠ecznych okaza這 si, 瞠 mam mn鏀two siemienia lnianego, po co ja to kupi豉m...

Na t elseve te mam ch耩, a ju za chwilk b璠 potrzebowa豉 czego superowego bo ki power i organix sie ko鎍zy. A jak Miluchova Tw鎩 matrix?

a suszarka to ta http://suszarka.com.pl/galeria/?prof...15e-szczotka-6

szczotk kupi豉m za 50 z., bo za suszark zap豉ci豉m ponad 300 z. (i dali mi tak cen promocyjn na szczotk, wtedy kosztowa豉 sama w okolicach 130 z. - by這 to 2 lata temu). Szczotka okaza豉 si zjawiskiem i pomysle, 瞠 jeszcze wczoraj chcia豉m j sprzeda.... ujarzmia nawet baby hair, po przeczesaniu je wyg豉dza i nie stercz, wog鏊e ich nie wida.

Co do suszarki to tez rewelacja, wieje z pr璠ko軼i 130 km/h i 豉dnie ten strumie prostuje w這sy, suszy b造skawicznie!!! jest ma豉 por璚zna, ale niestety ci篹ka i tutaj ma minus za wag, ale mimo wszystko polecam i j

Fajna ta szczotka ;p

Cytat:

Musze tez siemi zrobi

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-12-22, 22:49   #1425
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 650

Cytat:

U mnie za ta szczotka sza逝 nie robi.. te j kupi豉m w komplecie z suszark Babyliss (kt鏎ej potem si pozby豉m - nie pami皻am modelu, bia豉 by豉 i s豉ba, bez jonizacji itp).
Szczotki uzywam jak normalnej - w sensie w陰czam jonizacj i wyg豉dzam w這sy do kucyka - ale naprawd, nie daje efektu wow. Ale pewno wszystko zale篡 od w這s闚

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2014-12-22, 22:54   #1426
cristalic
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 153

Mam ja i ja faktycznie wygladza i wlosy lepiej wygladaja, sa sypkie
eurosilicione okraglaki 350???
cristalic jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-12-23, 00:57   #1427
kasza80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Haylee Poka wiadomo嗆
U mnie za ta szczotka sza逝 nie robi.. te j kupi豉m w komplecie z suszark Babyliss (kt鏎ej potem si pozby豉m - nie pami皻am modelu, bia豉 by豉 i s豉ba, bez jonizacji itp).
Szczotki uzywam jak normalnej - w sensie w陰czam jonizacj i wyg豉dzam w這sy do kucyka - ale naprawd, nie daje efektu wow. Ale pewno wszystko zale篡 od w這s闚
mo瞠 to te zale篡 czy w這sy s po zabiegu czy nie, no mnie niesamowicie 'podbija" efekt zabiegu, opr鏂z wyg豉dzenia i sypko軼i, s jeszcze bardziej l郾i帷e, no jak m鎩 T zauwa篡 to musi co w tym by, ale masz racj, na pewno du穎 zale篡 od w這s闚
Stary 2014-12-23, 10:32   #1428
Haylee
Zakorzenienie

no niestety na moich w這sach ma這 co robi efekt wow zobaczymy po drugim zabiegu cocochoco, mo瞠 to co zmieni

Przed weekend rozmawia豉m z moj dawn fryzjerk, kt鏎a sama twierdzi豉, 瞠 na moje pusz帷e si w這sy to tylko to keratynowe prostowanie.
Przyzna豉m si jej 瞠 w sierpniu mia豉m to prostowanie robione i b璠 mia豉 powt鏎k za nied逝go. Jak na mnie wyskoczy豉, 瞠 niszcz sobie zdrowie, 瞠 to jest rakotw鏎cze itp... To jej powiedzia豉m, 瞠 m鎩 produkt nie zawiera formaliny. a ta do mnie z ryjem, 瞠 nie prawda, 瞠 ona si zna, 瞠 na pewno zawiera bo wszystkie to maj eh.. najm康rzejsza ze wsi
Stary 2014-12-23, 10:40   #1429
Miluchova
Zadomowienie

Hahahahaha bo瞠 niekt鏎e to s dziwne

U篡豉m tej maski garniera - oleo repair - fajna
Stary 2014-12-23, 12:03   #1430
kasza80
Rozeznanie

Cytat:
To jej powiedzia豉m, 瞠 m鎩 produkt nie zawiera formaliny. a ta do mnie z ryjem, 瞠 nie prawda, 瞠 ona si zna, 瞠 na pewno zawiera bo wszystkie to maj eh.. najm康rzejsza ze wsi
No wiesz, ja przewrotny wra磧iwiec troszk si z ni zgodz, bo o ile w sk豉dzie produkty bez formaldehydu go faktycznie nie maj, to z kolei maj takie sk豉dniki, kt鏎e przy prostowaniu prostownic wydzielaj rakotw鏎cze substancje, niestety... efektem tego jest ten dusz帷y gaz i nie wiem co gorsze, bo w przypadku inoara (z formaldehydem w sk豉dzie) jego nak豉danie i prostowanie by這 mniej dra積i帷e ni kativy (bez formaldehydu w sk豉dzie). Je郵i przy prostowaniu kativ nie zrobi豉bym przeci庵u i dymek nie ucieka豚y prosto do okna, to bym nie doko鎍zy豉 zabiegu.

Ale babka w sumie niez豉 - najpierw twierdzi, 瞠 jedynie keratynowego prostowanie, a p騧niej si drze

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
U篡豉m tej maski garniera - oleo repair - fajna
a ja spr鏏uj upolowa ten loreal repair, ale to ju po 鈍i皻ach

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
no niestety na moich w這sach ma這 co robi efekt wow zobaczymy po drugim zabiegu cocochoco, mo瞠 to co zmieni
No w豉郾ie a jak jest z tym cocochoco, kiedy na tym w徠ku jednak wiza瘸nka znalaz豉 ranking produkt闚 do prostowania pod k徠em formaldehydu i tam znalaz這 si cocochoco.... pami皻acie? A jak to z nim jest, jest dra積i帷y w oczy i gard這?
Stary 2014-12-23, 12:22   #1431
stotek
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 11 012

Mi moje dawne fryzjerki chcialy wmowic, ze keratynowe prostowanie wlosow MUSI wplywac na wi您ania jakies-tam we wlosach i to przez to robia sie proste. Na moje slowa, ze od tego jest trwa豉 prostuj帷a, a keratynowe prostowanie wlosow to zupelnie cos innego by造 g逝che. Ponadto, one nie maja tego u siebie w saloniku, ale by造 raz na szkoleniu (nawet nie pamietaja jakiego preparatu... podpytywa豉m i zupe軟e nemo ), w sumie patrz帷 teraz z perspektywy dobrze, ze nie pociagnely tego tematu...

@Miluchova, moge Ci po swietach skrobnac PW z paroma pytaniami o farbowanie wlosow? Bo chyba sie na tym znasz, z tego co tutaj widz nie chcialabym zasmiecac watku, a niby w internetach znajde te informacje, ale jakos "bezpieczniej" czuje sie maj帷 je od "zywego" czlowieka...

Edytowane przez stotek
Czas edycji: 2014-12-23 o 12:28
stotek jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-12-23, 12:52   #1432
Miluchova
Zadomowienie

Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV

Nie wszystko, co dra積i jest rakotw鏎cze.

Zreszt formaldehyd jest w kat. 3, ma ograniczone dowody dzia豉nia rakotw鏎czego.

@stotek

Pisz 鄉ia這

Edytowane przez Miluchova
Czas edycji: 2014-12-23 o 12:54
Stary 2014-12-23, 12:56   #1433
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz, ja przewrotny wra磧iwiec troszk si z ni zgodz, bo o ile w sk豉dzie produkty bez formaldehydu go faktycznie nie maj, to z kolei maj takie sk豉dniki, kt鏎e przy prostowaniu prostownic wydzielaj rakotw鏎cze substancje, niestety... efektem tego jest ten dusz帷y gaz i nie wiem co gorsze, bo w przypadku inoara (z formaldehydem w sk豉dzie) jego nak豉danie i prostowanie by這 mniej dra積i帷e ni kativy (bez formaldehydu w sk豉dzie). Je郵i przy prostowaniu kativ nie zrobi豉bym przeci庵u i dymek nie ucieka豚y prosto do okna, to bym nie doko鎍zy豉 zabiegu.

Ale babka w sumie niez豉 - najpierw twierdzi, 瞠 jedynie keratynowego prostowanie, a p騧niej si drze

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

a ja spr鏏uj upolowa ten loreal repair, ale to ju po 鈍i皻ach

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

No w豉郾ie a jak jest z tym cocochoco, kiedy na tym w徠ku jednak wiza瘸nka znalaz豉 ranking produkt闚 do prostowania pod k徠em formaldehydu i tam znalaz這 si cocochoco.... pami皻acie? A jak to z nim jest, jest dra積i帷y w oczy i gard這?
na stronie cocochoco jest sk豉d i nie ma tam formaldehydu, na jakim blogu dziewczyna opisywa豉 ka盥y sk豉dnik po kolei i nie bylo tam nic takiego...
Nie wiem, nie znam si - ale kurcze, najpierw m闚i 瞠 na moje w這sy co takiego tylko podzia豉 a teraz wielce 瞠 nie wolno tego robi i 瘸den szanuj帷y si fryzjer tego nie zrobi...
To co, mam si zgoli na 造so czy co drazni mnie takie podej軼ie...
Stary 2014-12-23, 13:12   #1434
Serce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czekoladka3 Poka wiadomo嗆
tak, my郵 瞠 przed sylwestrem uda si zrobi Oczywi軼ie od razu zdam relacj

Jak b璠ziesz mia豉 pomoc na pewno sobie poradzisz W豉軼iwie druga osoba jest tylko potrzebna 瞠by dok豉dnie pokry w這sy preparatem, z suszeniem i prostowaniem mozna samemu sobie poradzi
jestem strasznie ciekawa jak wyjdzie. Mam juz do軼 mojego puchu i fal :-(
Stary 2014-12-23, 13:17   #1435
kasza80
Rozeznanie

Cytat:
na stronie cocochoco jest sk豉d i nie ma tam formaldehydu, na jakim blogu dziewczyna opisywa豉 ka盥y sk豉dnik po kolei i nie bylo tam nic takiego...
Nie wiem, nie znam si - ale kurcze, najpierw m闚i 瞠 na moje w這sy co takiego tylko podzia豉 a teraz wielce 瞠 nie wolno tego robi i 瘸den szanuj帷y si fryzjer tego nie zrobi...
To co, mam si zgoli na 造so czy co drazni mnie takie podej軼ie...
Ta dziewczyna przedstawia豉 jaki ranking produkt闚 z formaldehydem... ale nie wa積e
Stary 2014-12-23, 13:29   #1436
yolca
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 286

Ja robi cocochoco, w sumie ju 3 razy. Zawsze by豉m zadowolona.
Teraz postanowi豉m kupi Pure keratin z cocochoco, i powiem wam, 瞠 na pewno jest mocniejsze od cocochoco. Przedewszystkim bardzo intensywny ma zapach i szczypie w oczy, odbarwi這 mi te lekko r瘯awiczki, no i lekko kolor 軼i庵a z w這s闚. Ja mam ciemne i jak suszy豉m, a potem prostowa豉m to r帷zki mia豉m pofarbowane, na w這sach specjalnie nie wida. Samo cocochoco by這 w tym wzgl璠zie 豉godniejsze, zapach mia這 niedra積i帷y.
Mysl, 瞠 reszta b璠zie tak samo. Wczoraj to robi豉m, i wra瞠nia p騧niejsze s podobne, pachna w這sy tak samo, proste s ))

Edytowane przez yolca
Czas edycji: 2014-12-23 o 13:31
yolca jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-12-23, 13:33   #1437
czekoladka3
Zakorzenienie

Cytat:

Jak robi豉m cocochoco to niestety, jest w nim co dra積i帷ego. Jak nak豉da豉m preparat na w這sy blisko twarzy oraz podczas suszenia troch szczypa這 mnie w oczy i troch 貫z polecia這. Co prawda nie szczypa這 a tak jak encanto ale jaki tam drazni帷y zapach si wydziela...

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez yolca Poka wiadomo嗆
Ja robi cocochoco, w sumie ju 3 razy. Zawsze by豉m zadowolona.
Teraz postanowi豉m kupi Pure keratin z cocochoco, i powiem wam, 瞠 na pewno jest mocniejsze od cocochoco. Przedewszystkim bardzo intensywny ma zapach i szczypie w oczy, odbarwi這 mi te lekko r瘯awiczki, no i lekko kolor 軼i庵a z w這s闚. Ja mam ciemne i jak suszy豉m, a potem prostowa豉m to r帷zki mia豉m pofarbowane, na w這sach specjalnie nie wida. Samo cocochoco by這 w tym wzgl璠zie 豉godniejsze, zapach mia這 niedra積i帷y.
Mysl, 瞠 reszta b璠zie tak samo. Wczoraj to robi豉m, i wra瞠nia p騧niejsze s podobne, pachna w這sy tak samo, proste s ))
dziewne, wsz璠zie pisz 瞠 pure jest delikatniejsz wersj normalnego cocochoco

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2014-12-23, 14:18   #1438
yolca
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 286

Ja te tego nie rozumiem, ale napisane jest pure czyli jakby czysta keratyna, a cocochoco ma jaki wyci庵 z kakaowca czy co w tym stylu.

Poza tym pisz te, 瞠 jest do bardziej zniszczonych w這s闚, jak blondy np. wi璚 chyba rzeczywi軼ie co w tym jest.

Cocochoco te super 豉godne i pachn帷e nie jest, ale jak k豉d豉m pure to oczy mnie szczypa造 i 透y lecia造 (nie u篡wa豉m maseczki), a jak k豉d豉m cocochoco to nic takiego si nie dzia這, by mo瞠 ten kakaowy zapach troch ten smrodek keratynowy neutralizowa

Edytowane przez yolca
Czas edycji: 2014-12-23 o 14:21
yolca jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-12-23, 21:50   #1439
madzia1_s
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 496

Kurcze chce zrobic sobie keratynowe prostowanie wlosow encanto, ale mam problem.
Nie potrafie znalezc info do jakiej temp nagrzewa sie moja prostownica.
Wszedzie tylko informacje, o 25 stopniowej regulacji temperatury, nic wiecej
Czy ktos moze posiada model vidal sassoon pro-elite VS5324 i m鏬豚y mi doradzi ?
(opakowanie te mi si gdzies zgubi這 )
madzia1_s jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-12-23, 23:34   #1440
kasza80
Rozeznanie

przez przypadek upolowa豉m tego loreala repair - jutro dam zna jak odczucia na moich w這sach
Zamknij w徠ek

Nowe w徠ki na forum Fryzury i styling

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2017-04-22 22:09:54

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.