Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-24, 10:03   #1411
boleczka93
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
bierzmowanie to sobie juz jakoś zalatwie

Hmm pamiętam, że jakaś woda była, dawno temu byłam z rodzicami..

Kiepsko z tymi zasadami...

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ----------

Czasami dzieci mają tak po prostu gorączkę
Mam nadzieje ze to bylo tak poprostu

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Współczuję.
U mnie dentysta po ciąży juz zakończony. Ale od początku wiedzialam ze moje zeby tego nie przejda bez zadnego uszczerbku :p

Rosi ślubu koscielnego nie dostaniesz bez bierzmowania. Moj musial mieć zaświadczenie z swojej rodzinnej parafii ze ma niezbędne sakramenty do slubu.

Boleczka tez mysle ze goraczka moze byc efektem wielu wrazen po podrozy i nowe miejsca.
Oby tak bylo, poki co odpukac jest lepiej.

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że dziś z malutką lepiej
Narazie lepiej

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Oo dziękuję za zaproszenie to co dziewczyny wbijamy się na imprezkę?

Oj współczuję kłopotów z zębami. Ja się boję ze moje tez się posypia po tym jak tyle czasu nabiału nie jem.

NIEZAWSZE przecież nikt Ci nie każe robić żadnej imprezy po ślubie. Przychodzicie dajmy na to w sobotę wieczorem do kościola z Tz i świadkami, ksiądz daje Wam ślub i do domu. No tylko te bierzmowanie musiałabys zrobić.

MAJKA dobrze ze o Loveli przypomnialas później pójdę to kupię.

BOLECZKA oby dziś juz było dobrze z malutką!

Witamy się z rana. Filipek coś ostatnio budzi się wieczorami niespokojny zanim usnie na dobre, nie wiem co jest, wcześniej tak nie było. O 23 juz pierwsza pobudka na picie, potem o 4 znów jedzonko. Przed szósta obudził się z płaczem, pielucha czysta to ponosilam i wzięłam do nas do łóżka, no co odkladalam do łóżeczka to płacz. Zasnął na godzinkę jeszcze. Dałam jeść i do łóżeczka jeszcze dospalismy do 8.30
Teraz wcinam standardowo owsianke potem idę się kąpać i na spacer

dziekuje

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
U nas po bioderkach wszystko ok Nie musimy juz chodzic na kontrole
Ja mam oczy na zapalki i ledwo widze :P W nocy sie budzilam bo juz taka twarda cycke mialam ze bolala i nie moglam sie nawet na boku polozyc. Czekalam az maly sie obudzi zjesc, a potem nie moglam usnac po karmieniu. Jak przysnelam to on zaczal juz marudzic ze znowu glodny :/ Nakarmilam i po pol godziny pobudka do lekarza. Zadzwonilam do mamy i przyjedzie to sie moze troche zdrzemne jak pojda na dwor.
Kupilam lovelke do koloru w Biedrze.

Super ze bioderka wyszly ok

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52517380]to ja tez dzis kupiłam takiego, zobaczymy co to za cudo wczoraj jej ksiązeczkę szeleszcząca jeszcze kupiłam, a wcale nie zasłużyła ostatnio na zabawki
ale dzis mi sie snilo,ze wstała po skoku i zaczela mowic pełne wyrazy "mama mleko" np. i ja sie nawet tu na forum juz tym chwalilam
to może taki sen proroczy

ale fajnia przygoda! pokażesz tego misia z Zosią na FB?

to kciuki, za męża prace i żeby Nikolcia już Was nie straszyła gorączką dużą miała temperature?

uuu, jaki wybrednis moja to wszedzie zaśnie (jak spiąca oczywiscie). Ale tez jak ze mną spi czasem w łóżku to sie nie przytulamy tylko każda spi na swojej połowie. Moja łapy do góry zwykle rozwala

Widziałam na FB jaka mobilna Ona tak przez sen sie kręci? szok, moja jak zaśnie tak śpi.

Moja córcia tez tak miała ostatni ok 1,5 tygodnia, jak niby usnęła wieczorem to jeszcze z godzine tak co 5-10 minut takie ryki wydawała. wczoraj juz spokojnie spała. Oby to było "skokowe" a nie na stale.
Odległy termin masz z tym ortopedą... Oby Ci sie nadgarstek polepszył. ja mam w prawej ręce, a Ty?[/QUOTE]

Dziekuje za kciuki. Nie duza, 38°

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hejo jakaś nie do życia dzisiaj jestem. Jeszcze w pidżamach, córcia na drzemkę poszła, pies obrażony mąż kima.
A czemu pies sie obrazil?

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 10:24   #1412
violka848
Zakorzenienie

Boleczka moze za wczoraj 😜 że go na imprezę nie wzięliśmy, cały dzien sam siedział (siostra po 15 pojechała go wyprowadzić i nakarmić i wtedy już był dziwny nie chcial chodzić) A teraz chodzi taki biedny i omija nas szerokim łukiem i nie spał u nas nawet wcale. Zdrówka Nilolci.

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Sonia jeśli to ja Cię uraziłam to przepraszam 😞 Wracaj do nas! 😘
Stary 2015-08-24, 10:26   #1413
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Hehe co nie 😁
Chyba tylko świadek chrztu Ci zostaje... Mam nadzieję że Maciek dziś będzie już swój 😉😃

super ze wszystko ok 😃

😞 Nadia też tak raz się drapnela, jak napisała Majka jutro nie będzie prawie śladu 😚

Czekam aż się pyza obudzi i na spacer no i do biedry muszę jeszcze wejść.

Planujecie coś kupić w SP? Ja bym chciala jakiś podkład już na jesień, tusz może się przydać i się zastanawiam nad czymś do kapieli i ciałka z Dermedic dla małej...
Ja planuje krem svr, pampersy, emolium, dove.
To Sylwia pisała ale zgadzam się, ze zniknie szybko. U nas byla szrama i zniknęła po 2 godz
Stary 2015-08-24, 10:31   #1414
cashmere
Zakorzenienie

Ja mysle czy kupic Oilum w SP bo bedzie za 16.99 za 400ml. Nad reszta jeszcze gdybam, ale znajac zycie na pewno cos wpadnie

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 10:45   #1415
Hanka20
Zakorzenienie

CASH super ze bioderka ok

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Co Ty byś beze mnie zrobiła?

Mo właśnie nie wiem chyba bym zginęła

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52517380]to ja tez dzis kupiłam takiego, zobaczymy co to za cudo wczoraj jej ksiązeczkę szeleszcząca jeszcze kupiłam, a wcale nie zasłużyła ostatnio na zabawki
ale dzis mi sie snilo,ze wstała po skoku i zaczela mowic pełne wyrazy "mama mleko" np. i ja sie nawet tu na forum juz tym chwalilam
to może taki sen proroczy

ale fajnia przygoda! pokażesz tego misia z Zosią na FB?

to kciuki, za męża prace i żeby Nikolcia już Was nie straszyła gorączką dużą miała temperature?

uuu, jaki wybrednis moja to wszedzie zaśnie (jak spiąca oczywiscie). Ale tez jak ze mną spi czasem w łóżku to sie nie przytulamy tylko każda spi na swojej połowie. Moja łapy do góry zwykle rozwala

Widziałam na FB jaka mobilna Ona tak przez sen sie kręci? szok, moja jak zaśnie tak śpi.

Moja córcia tez tak miała ostatni ok 1,5 tygodnia, jak niby usnęła wieczorem to jeszcze z godzine tak co 5-10 minut takie ryki wydawała. wczoraj juz spokojnie spała. Oby to było "skokowe" a nie na stale.
Odległy termin masz z tym ortopedą... Oby Ci sie nadgarstek polepszył. ja mam w prawej ręce, a Ty?[/QUOTE]
Może faktycznie skokowe i mu przejdzie u mnie lewa ręka. Kciuki żeby i Tobie się polepszylo!

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Moja sie tak zadrapała po nosie, ze aż krew sie pokazała.... 😑😕
Ojej bidulka musisz paznokietki obcinać tak żeby nie było ostrych rozkow.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 10:59   #1416
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Boleczka moze za wczoraj 😜 że go na imprezę nie wzięliśmy, cały dzien sam siedział (siostra po 15 pojechała go wyprowadzić i nakarmić i wtedy już był dziwny nie chcial chodzić) A teraz chodzi taki biedny i omija nas szerokim łukiem i nie spał u nas nawet wcale. Zdrówka Nilolci.

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Sonia jeśli to ja Cię uraziłam to przepraszam 😞 Wracaj do nas! 😘
Aha no moze, daj mu szynke to mu przejdzie
dziekujemy

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 11:11   #1417
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Oo dziękuję za zaproszenie to co dziewczyny wbijamy się na imprezkę?
Swoją drogą jak rozmawialiśmy z właścicielem restauracji to jakaś nowa moda na odmawianie chyba jest, bo mowil ze kilka dni przed weselem ostatnio mlodzi zadzwonili ze jeszcze 15 osob sie rozmyslilo.

Cytat:
Kupilam lovelke do koloru w Biedrze.
Chusteczki absorbujace kolory sa tez od dzis
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 11:29   #1418
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Swoją drogą jak rozmawialiśmy z właścicielem restauracji to jakaś nowa moda na odmawianie chyba jest, bo mowil ze kilka dni przed weselem ostatnio mlodzi zadzwonili ze jeszcze 15 osob sie rozmyslilo.

Chusteczki absorbujace kolory sa tez od dzis
o to moze tez sie skusze

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Pisalyscie o Emolium -50% w SP. Ktorego to dnia? Bo ja slepa chyba jestem i nie widze w gazetce.

jestem mamą
Stary 2015-08-24, 11:31   #1419
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Moja sie tak zadrapała po nosie, ze aż krew sie pokazała.... ����
Nie martw się u nas też nosek podrapany od kilku dni, już strupek powoli znika

Cytat:
Boleczka moze za wczoraj �� że go na imprezę nie wzięliśmy, cały dzien sam siedział (siostra po 15 pojechała go wyprowadzić i nakarmić i wtedy już był dziwny nie chcial chodzić) A teraz chodzi taki biedny i omija nas szerokim łukiem i nie spał u nas nawet wcale. Zdrówka Nilolci.
Brat kiedyś jak jechali na komunie rano tylko wszedł, zsotawił psa i poszedł. Wieczorem jak po niego przyjechał to nawet na niego nie spojrzał, leżał jaśnie książe rozwalony na dywanie i udawał, że w ogóle nikt go nie woła. Nawet jak podszedł i wziął go ręce to zero reakcji. A w domu z zona i dziewczynami noralnie a na niego jeszcze 2 dni nie reagował

My już po szczepieniu, Michaś ma 6400 i 65cm
Zastrzyk zniósł dzielnie, popłakał chwilę i teraz śpi.
Rozmawiałam z pediatrą o rozszerzaniu diety i powiedział, że w 4 miesiącu wcale nie trzeba dziecku nic więcej poza mlekiem. Możemy co któryś dzień spróbować coś dać, aby poznał nowe smaki i faktury jedzenia, ale z typowym rozszerzaniem spokojnie 5-6 miesiąc nawet na mm. I opowiadał mi historię jak trafiło do niego 3miesieczne dziecko którego ulubionym jedzeniem były danonki

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
o to moze tez sie skusze
Zaraz wziełam sobie 2 paczki
I jeśli któraś używa vanisha do firanek to też jest tanio bo 10zł za 750ml.

Hmm mam kupon do nexta -35zł i nie wiem co wziąć jeszcze przy kupowaniu ubranka na wesele.
Stary 2015-08-24, 11:48   #1420
violka848
Zakorzenienie

U nas też malutka czesto się gdzieś podrapie, ale na szczęscie szybko znika Ale znajomy mówił że jego wnuczka podrapala się za niemowlaka i szramę ma do tej pory a ma z 5 lat- ale to musiała się ostro drasnąć.
Stary 2015-08-24, 11:50   #1421
cashmere
Zakorzenienie

nasz tez czesto sie gdzies drapnie ze jest slad, ale faktycznie szybko znika

jestem mamą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-24, 11:50   #1422
DomimaZet
Zakorzenienie

Hej Dziopki :-*
Na początku chce Was bardzo bardzo podziękować za wsparcie, pocieszanie i za troskę :-*
Nie miałam okazji tego zrobić wcześniej -szczególnie chce podziękować jeszcze Dziewczynom które mnie tu wywoluja :-*- jesteście Kochane i bardzo ale to bardzo mi jest miło że o mnie pamiętacie :-*
Olaf juz mniej kicha ale wczoraj jeszcze miał lekki stan podgoraczkowy :-(- nocki da słabe bo pewnie mu spływa do gardła i się wybudza :-(- z soboty na niedzielę budził się tryliard razy wiec wczoraj oczy to mi cały dzień leciały :-(- no i suszarka jest w częstym użyciu. W środę idziemy do kontroli wiec zobaczymy czy mu się polepszylo. MAJKA - Ty pytałaś chyba o antybiotyk -tak dostał -raz dziennie mu daje plus kilka innych specyfików a HANIA - pytałaś co się działo ze poszliśmy do lekarza -no właściwie to niewiele -Kichał od czasu do czasu tylko jakoś tak dziwnie przy kichaniu charczal jakby z oskrzeli i to mi nie dawało spokoju... wiec chciałam żeby ktoś go osluchal -no i osluchowo czysty tylko to nieszczęsne gardelko :-(
Z innych rzeczy to lekarka jeszcze mu spojrzała na siusiaka i niestety bym z lekka sklejony -rozkleila mu i teraz musimy dodatkowo przemywać i smarować :-( Bidus jest bo mało śpi i tak... no łatwych dni nie mamy niestety :-(
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 11:50   #1423
soniuska
Zakorzenienie

Hej.
Dzieki Wam wiem o promce w sp i na pewno sie wybiore ale raczej w srode..nie mam kasy tez.
Jutro ide z Mikolajem na 12 do naszej pediatr skonsultowac sie o to wszystko co sie z nim dzieje i rozszerzanie diety.
Miala ktoras to do mycia cialka 400ml oilatum baby co w promce jest?
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 11:50   #1424
violka848
Zakorzenienie

Sunny super że juz po szczepieniu oby maluszek dobrze zniósł, czuję że mamy taką samą wagę

A mi dziś pokazało o 2 kg mniej ważę 56 ale tylko owsiankę jadłam to może temu
Stary 2015-08-24, 11:55   #1425
gosiak0512
Zakorzenienie

Hej
Melduje ze wracam "do was" urlop sie udal wypoczelismy, naspacerowalismy sie.. opaleni i szczesliwi wlasnie wracamy do domu. Dzieciaki sie wybawily na wszystkim co mozliwe a i maz po pifkowal na kolejny rok z gory Martyna grzeczniutka, duzo spala i duzo sie smiala

Co do karmienia niemowlat ciekawymi rzeczami to wczoraj widzialam jak dziecko 7/8msc jadlo zapiekanke.. z sosem na oko czosnkowym.. mamusia byla zachwycona

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-24, 11:55   #1426
violka848
Zakorzenienie

O na raz się nasze zaginione odezwały witajcie
Sonia oby pediatra Wam pomôgł Kciuki
Domima oby Olafowi się polepszyło po tych lekach Kciuki
Stary 2015-08-24, 12:07   #1427
DomimaZet
Zakorzenienie

Nie pamiętam co chciałam napisać z tego wszystkiego :-( napewno to
VIOLKA BLACK -super ze chrzciny się udały no i zazdroszczę ze juz macie to za sobą

KANA - śliczny ten Misio -gdzie jest ten sklep?

NANCY - Gratki wygranej -Ty Dziewczyno graj jak masz takiego farta

KAMILOVE - wózki piękne pokazujesz ale kurde te ceny miazdza z lekka

MADZIXX - ta Twoja Córcia to istny Anioł -rany-przekochane dziecko

BOLECZKA - super ze wszystko tam idzie po Waszej myśli -nadal trzymam kciuki no i zdrówka dla Nikolci :-***

KAROLA -Ja też mam nianie z monitorem oddechu Angel care -tez z dwoma płytkami i powiem szczerze że jest to dla mnie wygoda duża bo się nie stresuje i nie latam do małego jak śpi na non stopie

SONIA - :-*

Hm. .. coś jeszcze miałam pisać...
Nie ma za dużo nadrabiania ale jednak trochę jest- choć tak właściwie to czemu takie pustki?

Aha MAŁA -kciuki żeby ten skok nie był aż tak destrukcyjny :-**

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
O na raz się nasze zaginione odezwały witajcie
Sonia oby pediatra Wam pomôgł Kciuki
Domima oby Olafowi się polepszyło po tych lekach Kciuki
He he o tym samym pomyślałam - eh Ty laska -gratuluję pięknej wagi :-*

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

He he bardzo mi się spodobało hasło NIEZAWSZE do KAMILOVE odnośnie VIOLKI Wyobraź sobie Violke a teraz wyobraź sobie ze zupełnie inaczej wygląda )))))) he he dobre, dobre ))
Stary 2015-08-24, 12:14   #1428
cashmere
Zakorzenienie

DOMIMA, SONIA super ze sie odezwalyscie

Sonia ja mam ten Oilan co jest w promo, ale jeszcze nie uzywalam. Jak poczytalam to Sroka pisze ze sklad przyzwoity, wiec chyba wezme jeszcze na zapas
A jak tam u Was?

jestem mamą
Stary 2015-08-24, 12:16   #1429
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:

Sonia ja mam ten Oilan co jest w promo, ale jeszcze nie uzywalam. Jak poczytalam to Sroka pisze ze sklad przyzwoity, wiec chyba wezme jeszcze na zapas
A jak tam u Was?
:-*

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-24, 12:18   #1430
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Sunny super że juz po szczepieniu oby maluszek dobrze zniósł, czuję że mamy taką samą wagę

A mi dziś pokazało o 2 kg mniej ważę 56 ale tylko owsiankę jadłam to może temu
Spotkałam dziś znajomą z którą się byłam na porodówce i Michaś miał 2760 a jej 3600, a teraz nasz jest większy.

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Z innych rzeczy to lekarka jeszcze mu spojrzała na siusiaka i niestety bym z lekka sklejony -rozkleila mu i teraz musimy dodatkowo przemywać i smarować :-( Bidus jest bo mało śpi i tak... no łatwych dni nie mamy niestety :-(
Oby szybko wyzdrowial Hmm a o czym swiadczy to ze był siusiak sklejony? Rozumiem, że końcowka tak?
Stary 2015-08-24, 12:20   #1431
cashmere
Zakorzenienie

DOMIMA a odciagasz Olafowi napletek przy kapieli, czy nie?

SUNNY jaki komplet kupujesz?

jestem mamą
Stary 2015-08-24, 12:21   #1432
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Hej.
Dzieki Wam wiem o promce w sp i na pewno sie wybiore ale raczej w srode..nie mam kasy tez.
Jutro ide z Mikolajem na 12 do naszej pediatr skonsultowac sie o to wszystko co sie z nim dzieje i rozszerzanie diety.
Miala ktoras to do mycia cialka 400ml oilatum baby co w promce jest?
hej
my naszą Hnie mylismy przez ok. pierwsze 3 m-ce w Oilatum baby 500 ml (kurcze, nie wiem jakie jest w promce) w takim

a teraz w emolium 400 ml i w sumie nie widzę róznicy. młoda miala po oilatum ładna skórę, ale jak sie skonczylo i umylism w nivei to sie jej wysuszyla i potem już oilatum jej samo do dobrostanu calkowitego nie przywrociło. teraz ma lepsza skore, ale troche suchawą z rana jednak - na brzuchu i udach kremikiem smaruję.Emolium smarowalam, dobry jest, a ostatnie 2 dni kremem bambino maziam.

moja córka dzis sie zaczęła śmiac na głos i to dobre kilka razy
taki efekt skoku to ja rozumim!
gorzej,ze sie naumiala pokrzykiwac, tak nieplaczliwie tylko animuszem do zabawek i to już z deka irytujace jest po godzinie krzykow zabawowych
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 12:24   #1433
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

A jak tam u Was?

Szkoda ze jwszcze nie tesowalas

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52520290]hej
my naszą Hnie mylismy przez ok. pierwsze 3 m-ce w Oilatum baby 500 ml (kurcze, nie wiem jakie jest w promce) w takim

a teraz w emolium 400 ml i w sumie nie widzę róznicy. młoda miala po oilatum ładna skórę, ale jak sie skonczylo i umylism w nivei to sie jej wysuszyla i potem już oilatum jej samo do dobrostanu calkowitego nie przywrociło. teraz ma lepsza skore, ale troche suchawą z rana jednak - na brzuchu i udach kremikiem smaruję.Emolium smarowalam, dobry jest, a ostatnie 2 dni kremem bambino maziam.

moja córka dzis sie zaczęła śmiac na głos i to dobre kilka razy
taki efekt skoku to ja rozumim!
gorzej,ze sie naumiala pokrzykiwac, tak nieplaczliwie tylko animuszem do zabawek i to już z deka irytujace jest po godzinie krzykow zabawowych [/QUOTE]

Ja uzywam zwyklego hippa do mycia ale on 20zl a tu promka jest na 17zl bodajze
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 12:24   #1434
cashmere
Zakorzenienie

Zrobilam znikajaca babke i nazwa jak najbardziej trafiona

jestem mamą
Stary 2015-08-24, 12:25   #1435
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Hejo jakaś nie do życia dzisiaj jestem. Jeszcze w pidżamach, córcia na drzemkę poszła, pies obrażony mąż kima.
A co psa ugryzlo? 😜
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 12:28   #1436
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Spotkałam dziś znajomą z którą się byłam na porodówce i Michaś miał 2760 a jej 3600, a teraz nasz jest większy.

Oby szybko wyzdrowial Hmm a o czym swiadczy to ze był siusiak sklejony? Rozumiem, że końcowka tak?
No właśnie nie ta końcówka :-(- musiała mu naciągnąć ta skórkę tak trochę mocniej :-(
Stary 2015-08-24, 12:29   #1437
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Zdecydowaliśmy się na ten http://pl.nextdirect.com/pl/g667092s3

Kurcze chce zapłacić za zakupy to wbk znowu ma jakieś problemy, drażni mnie ostatnio ten bank
Stary 2015-08-24, 12:30   #1438
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
DOMIMA a odciagasz Olafowi napletek przy kapieli, czy nie?

Odciagalam ale tak delikatnie i się okazało ze w środku tam jest sklejone :-(

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Zrobilam znikajaca babke i nazwa jak najbardziej trafiona
He he dokładnie tak
Stary 2015-08-24, 12:36   #1439
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Nie pamiętam co chciałam napisać z tego wszystkiego :-( napewno to
VIOLKA BLACK -super ze chrzciny się udały no i zazdroszczę ze juz macie to za sobą

KANA - śliczny ten Misio -gdzie jest ten sklep?

NANCY - Gratki wygranej -Ty Dziewczyno graj jak masz takiego farta

KAMILOVE - wózki piękne pokazujesz ale kurde te ceny miazdza z lekka

MADZIXX - ta Twoja Córcia to istny Anioł -rany-przekochane dziecko

BOLECZKA - super ze wszystko tam idzie po Waszej myśli -nadal trzymam kciuki no i zdrówka dla Nikolci :-***

KAROLA -Ja też mam nianie z monitorem oddechu Angel care -tez z dwoma płytkami i powiem szczerze że jest to dla mnie wygoda duża bo się nie stresuje i nie latam do małego jak śpi na non stopie

SONIA - :-*

Hm. .. coś jeszcze miałam pisać...
Nie ma za dużo nadrabiania ale jednak trochę jest- choć tak właściwie to czemu takie pustki?

Aha MAŁA -kciuki żeby ten skok nie był aż tak destrukcyjny :-**

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

He he o tym samym pomyślałam - eh Ty laska -gratuluję pięknej wagi :-*

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

He he bardzo mi się spodobało hasło NIEZAWSZE do KAMILOVE odnośnie VIOLKI Wyobraź sobie Violke a teraz wyobraź sobie ze zupełnie inaczej wygląda )))))) he he dobre, dobre ))
Domima, dzięki 😘
Sklep jest na Siennej niedaleko dawnego Empiku (teraz tam Zara jest). Misie są tam przepiękne! I bardzo milutkie w dotyku, idealne przytulanki 😃

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Szkoda ze jwszcze nie tesowalas

Ja uzywam zwyklego hippa do mycia ale on 20zl a tu promka jest na 17zl bodajze
Ja miałam i nie widzę różnicy między Oilatum. Nawet skład jest chyba ten sam, bo kiedys porowbywalam.
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 12:36   #1440
gosiak0512
Zakorzenienie

DOMIMA mialam tak z Bartkiem. Dostalismy masc i odkleilam sama w domu mala miala wargi skleione i gin odkleial. To sie zdarza.

SONIA urzywalam tego i bylo ok choc balneum najlepsze dla mnie i na all w fajnej cenie kupuje

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości