|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Razem do Sylwestra schudniemy :)
Ohhhh Aza jak pieknie !
A ja nawet tęsknie za eM i mysle czy by na sylwestra do niego nie wrócić Dzisiaj spotykam sie z przyjaciółkami, ale ja bez alkoholu - autem podjade i grzeczna bede ![]() Zuza, Aza, Syska co tam dostalyscie? Ja sie pochwale pierwsza jednym z prezentów : Mam wymarzony planner ImageUploadedByWizaz Forum1451138747.823124.jpg Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2015-12-26 o 15:06 |
|
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Cytat:
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() sysa-genialne-to o mnie daga-brawo mała trzymam kciuki za faja jesteś żeby cie nikt nie podrywał:Pbeatka-nie przecholuj -jak masz problemy ze stawami to je lepiej szanuj bo z każdym rokiem bedą starsze ![]() zuzka-nie wolno sie tak obżerać:P też czuje ze ten rok będzie dla mnie dużo lepszy ![]() ja jestem grzeczna jutro mam Hancie na parę dni (bratanicę lat 6 nieskończone pokłady energii) więc będzie wesoło buziale wszystkim
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, ze prezentu super podobaja mi sie Wasze kalendarze i plannery Ja dostalam ksiazki mam super kompaktowa palete do makijażu z avonu ![]() Zuza chyba byla krotka relacja z poprzedniej randki - ogólnie miło i uroczo bardzo fajny facet a jutro idziemy na nowa czesc star wars Aga, bylas chyba na gwiezdnych wojnach, fajne, warto?Agus to bedziesz miala wesoło od jutra wiecej ruchu i rozrywki
|
|
|
|
#1416 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Wigilia u rodziców, w I dzień Świąt byli u nas znajomi i mój brat. Wczoraj obijanie z TŻtem, popiwkowaliśmy trochę i oglądaliśmy seriale/filmy no a dziś ostatni dzień wolny, idziemy do moich rodziców na obiad i tyle. Jutro do pracy,na 12 ha z prezentów jestem zadowolona ![]() dostaliśmy szafeczki nocne do sypialni fotoksiążke ze zdjęciami ślubnymi. Kasę, kosmetyki, kapcie Cytat:
|
||
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1418 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. Witam się i ja po świętach. Najwięcej prezentów zebral synek. Nie wiem gdzie ja to wszystko poukladam. Chyba część schowam na później ale z drugiej strony po co chomikowac zabawki. U mnie na wadze niestety wiecej, ale od jutra zaczynam od nowa prace nad soba. W końcu musi sie udac
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
U mnie tez +1kg wiecej na wadze ale od jutra igła, bierzemy sie za siebie
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zuza tak, cieszy mnie, a teraz niedawno wróciłam do domu i bardzo mi sie podobał wieczór Ania86 wiadomo, dziecko zawsze najwiecej dostaje ![]() Sysa dasz rade ja tez od jutra dzialam![]() Ogolnie mam ogromną motywację teraz, chcę jutro choc trochę poćwiczyć i jeść ładnie u mnie na wadzepo swietach jest 67kg. Jest słabiutko, ale nie mozna sie rozczulac i dzialac trzeba aktywnie i walczyc
|
|
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1423 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! Ja nie odważyłam się wejść dzisiaj na wagę... boję się że zobaczę tam 58kg!. Ale od dzisiaj będę grzeczna, sylwestra też planuję bez alko, no i w końcu muszę ograniczyć te nieszczęsne słodycze....
A w pracy spokój jak na razie
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry , u mnie waga 60kg
ale szybko zleci. Wlasnie robie sobie kawe i włączę telewizor. Moze obejrzę krainę lodu .. Hahah Aza opowiedz cos wiecej z randki ;-) Ania ja sie słodyczami przejadlam któregoś dnia aż mi niedobrze było i teraz nie za chętnie sięgam po cos słodkiego ! Polecam ten sposób.
|
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Córka marnotrawna wróciła...przytyła...:-( Koszmar. Wiem, że nie osiągnę celu na ten rok, ale zaczynam walkę o lato. Wybaczcie nieobecność.
|
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja się nie zważyłam po Świętach, ale nawet nie wiem gdzie mam teraz wagę ale też się biorę za siebie bo nie jest dobrze ![]() dzisiaj 12h pracy, po 4dniach lenistwa, więc ciężko ale byle do 21
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś miałam bardzo pozytywny dzień
z dietą super - nie grzeszyłam, jadłam ładnie, dużo wody wypiłam, herbatki zieloną i czerwoną i byłam na basenie, pływałam 45 minut bez chwili przerwy, potem sauna i czuję się świetnie Beatka na mnie też działa Twoj sposób słodyczowy i ja mam jeszcze tak, że jak wpadnę w pozytywny trans ćwiczeniowy to nie mam ochoty na słodkie ![]() Anulka proszę się tu ładnie wyspowiadać, jaka waga teraz, jakie plany miały być na ten rok i jakie masz na najbliższy czas ![]() Ania89 powroty do pracy są najgorsze mam nadzieję, że dałaś radę jakoś ja teoretycznie powinnam się trochę pouczyć, żeby potem nie było dzień przed egzaminem... ale taaaak mi się nie chce ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- dziewczynki, a jak tam Wasze plany sylwestrowe?
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() Daga, u mnie plany sa, impreza na ponad 70 osob Mam nadzieje, ze bedzie fajnie, a jak Twoje plany? ![]() Ania89, u mnie tez praca, najgorzej wkrecic sie na nowo Dobranoc
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie wczoraj wieczorem się okazało, że jadę na Sylwestra do Szczecina do znajomych. Mała zostaje z babcią. Wstaję o 5, idę do pracy, potem ponad dwie godziny w pociągu i na imprezę...nie wiem czy dotrwam do północy
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
No nieźle. Od 5 na nogach, do tego podróż...Mam nadzieję, że Impreza będzie tak udana, że nawet nie zauważysz kiedy strzelą korki od szampanów. ☺
|
|
|
|
#1431 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. Ale tu dzisiaj cisza... ja miałam dzis ciężko wstać do pracy, ale na szczęście już jestem w domku. Teraz tylko odprawic meza do pracy i czeka mnie sterta prasowania. Wczoraj miałam nadzieję troszkę poćwiczyć ale niestety nic z tego nie wyszło...
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
my do znajomych idziemy, kilka osób będzie
![]() szczerze to średnio mi się chce, zwłaszcza że po pracy oczywiście będę, no ale to w końcu Sylwester ![]() no wczoraj 12h było ciężko jutro powtórka z rozrywki![]() ale dzisiaj kierownik puścił mnie do domu 2h wcześniej, więc fajnie normalnie dopiero bym pracę kończyła, a tak zdążyłam wrócić do domu, byłam też na zakupach w Biedrze i mogę na spokojnie odpoczywać ![]() hej u mnie dzisiaj już humor lepszy, bo wczoraj średnio było ale dziś już ok![]() tylko z komputerem coś mi się stało ![]() wujek Google podpowiada, że coś z matrycą prawdopodobnie, na gwarancji już niestety nie jest, więc średnio no ale na razie jest ok, to zobaczę jak będzie dalej, a jak coś to oddam go do jakiegoś serwisu, żeby sprawdzili co i jak i ile ewentualnie kosztowałaby naprawa
|
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
sysa ooo to impra niezła będzie
kieckę już masz? a ja w tym roku sylwester w domu - nie mam żadnych konkretnych planów, a jakoś nie chce mi się na siłę nigdzie wkręcać zuza to szalony dzień będziesz miała obyś wytrwała do północy! może w podróży się trochę zdrzemniesz ![]() ania86 cisza, bo dziewczynki jeszcze świętują Madzia w Polsce bawi z rodzinką, Aga ma dzieciaczka pod opieką to pewnie zabiegana i nie ma czasu się odezwać ![]() ania89 cieszę się, ze humor już lepszy, główka do góry ale lipka z komputerem, pewnie będziesz musiała w końcu naprawić. Te serwisy to są tak drogie, że czasem bardziej opłaca się kupić nowy sprzęt ja sobie żyję ładnie i dietetycznie, piję sobie właśnie czerwoną herbatkę, siedzę w kocyku i zabieram się za książkę
|
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to ![]() u mnie lepiej niż było ostatnio,ale jeszcze nie idealnie ![]() ale po Sylwku biorę się ostro za siebie i już nie ma to tamto dieta+ powrót do ćwiczeń. Mam FitProfita to trzeba zacząć go w końcu wykorzystywać
|
|
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Ci zazdroszczę tego FitProfita!!! Też bym chciała, ale zupełnie nie mam jak i od kogo załatwić
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Dagus, my rzadko wychodzilismy w Sylwestra ale w tym roku idziemy
Czasem fajnie posiedziec w domu A Twoj nie chcial Cie gdzies zabrac? Jak rozwija sie znajomosc? Brawa za trzymanie diety ![]() Ania89, ja tez bede w pracy w Sylwka wiec przybijam piatke, od 4 na nogach ale moze jakos damy rade Masakra z tym komputerem, wspolczuje, zawsze cos wypadnie czlowiekowi Lubicie jogurt grecki?
|
#1437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już kiedyś w poprzedniej pracy miałam i super sprawa ![]() no ale mam już od miesiąca i przez to zamieszanie z mieszkaniami, chorobę itd, ani razu nie wykorzystałam jeszcze, aż wstyd no ale od stycznia spinam Cytat:
![]() no wirus nie no nic, póki co działa ok, przyzwyczajam się do niegodności i jakoś to będzie ważne, że działa, bo jakby padł na amen to chyba bym umarła bez mojego laptopika ja lubię, czasem jem choć generalnie nie jem jakoś mega często jogurtów
|
||
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
hej rybki
![]() jestem żyję-ledwo ale żyję-tyję-ciągle bezustannie-ale się poprwię ![]() mam do czwartku małą-masakra-współczuje wszystkim mamom ciągle się chce bawić,jeść,gadać,śpiewać, brudzić,skakać-za stara jestem na to tęsknię do cichego spokojnego domku-ale dam radę-w końcu to tylko 6 letnia dziewczynka![]() od 1 mam zamiar ćwiczyć i dietować-bzdura nie mam zamiar tylko będę i obiecuję ze będę ![]() nie wiem kiedy sie odezwę bo nie włączam kompa zeby mała się nim nie bawiła-starany sie wymyślać jakieś gry i zabawy...więc bawcie się dobrze i grze...eee niegrzecznie;P
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Sysa napisalam w k.
a ja lubie jogurt grecki zamiast majonezu, do salatek. Samego raczej nie jemAnia masz takie bajery i nie korzystasz bierz sie ![]() Aga trzymaj sie, na pewno dasz rade poskromic Hanke Melduje zaliczone 30minjt cwiczen |
|
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja w Sylwestra jednak nie będę padała na nos bo okazało się, że synek znajomych do których mieliśmy iść ma anginę więc nie da się go wyekspediować z dziadkami na wieś. No trudno - widocznie tak miało być. Perspektywa spędzenia tej nocy w łóżeczku z filmami tez mnie bardzo bardzo cieszy. I nie musze mojej Gwiazdki zostawiać więc to też in plus
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.

ale byle do 21

ale lipka z komputerem, pewnie będziesz musiała w końcu naprawić. Te serwisy to są tak drogie, że czasem bardziej opłaca się kupić nowy sprzęt 
no ale od stycznia spinam