![]() |
#1411 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
Cytat:
![]() monikmi - może twój TŻ tak się zachowuje ze strachu - przeraża go własnie fakt że życie się zmieni - mój co jakis czas tez ma napad dziwnych zachowań jakby się bał że czeka go koniec świata i juz nic nie będzie normalnie.. - mąż mojej siostry też tak miał nagle znikał na całe noce mimo że nigdy tego nie robił - taki ostatni zryw wolności czy co?? w każdym razie trzymam kciuki że niedługo zmądrzeje a ty bądź silna i mu się nie daj ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() niebieski misiek i zebra ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
#1413 |
Zakorzenienie
|
Zjadlam obiad,jadę po corcie do przedszkola.
#1414 |
Zadomowienie
|
Moje minky
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1417 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do pracy to trudno powiedzieć czy pracowałam długo. Dla ZUS-u widocznie za krótko bo poszłam na zwolnienie w4 miesiącu a przed pracowałam 3 czyli w sumie 7 zanim odeszłam :-\
![]() |
#1418 |
Konto usunięte
|
Smerfetka1990- ja w sobotę widziałam na olx za 150 zł.taki z weledy, ale ja jeszcze nie szukam tylko zerkam. Nie przejmuj się, ma być dobre skoro cena nie az tak niska
Abii84; ![]() Darkanddark;- sukieneczka super, mam podobną ![]() emma;- fajny ten sweterek, ten z ptaszkami mi się niee ![]() tuniczka ok. Ja źle wyglądam w takich workowatych rzeczach, mi idealnie pasują takie typowo ciążowe, obcięte pod biustem , - mam 2-e, a nigdzie nie mogę znaleźć juz takiego modelu. Za normalną cene ![]() monikmi- a w jakim wieku twój TŻ jeśli mogę spytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obecnie mam lustrzankę Nikona 3200 i jestem bardzo zadowolona, jednak nie znam jej wszystkich możliwości dlatego marzy mi się taki kurs. Cytat:
Moja znajoma w Krakowie miała kilka dni temu kontrolę ZUS w domu, rodzi za miesiąc. Pracuje długo w jednym miejscu. A ciekawe jak jestem widoczna dla zusu, jeżeli nową umowe dostałam w marcu bo poprzednia mi się skończyła. Czy jestem jako pracująca kilka miesięcy czy jednak kilka lat |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Masakra z tym ZUSem.
![]() ![]() Jeśli byłaby sytuacja, że po miesiącu pracy dziewczyna daje l4, to jeszcze jestem w stanie zrozumieć kontrole itp. Chociaż wiadomo, że tonący chwyta się brzytwy, a dziecko przecież kosztuje. ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Raczkowanie
|
A mam takie pytanie co do tej listy wyprawkowej z pierwszej strony. Wydaje się dokładna ale czy ilości rzeczy są tam rozsądne? Sama nie wiem ile czego trzeba. Jak dziewczyny sądzicie? Jeśli był ten temat już poruszany to przepraszam ale musiałam przeoczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Konto usunięte
|
monikmi;- jesu! jakie piekne rzeczy!
Mój mąż też już szuka jakiegoś prezentu dla maluszka, bo Igorkowi jak był w brzuszku w 7 mieś. kupił takie zabytkowe autko i było jego ulubioną zabawką chyba do 3 lat ![]() Kciuki za wizyty ![]() mira81; jakbym o sobie czytała i swoim mężu, też wychodzę z domu, też on odreagowuje na motorze, też wydzwania, i pcha się do łóżka niby to do dziecka ![]() Darkanddark;- ja rodziłam we wrzesniu , była piękna pogoda a w październiku woziłam małego w takim misiu przykrytego kocykiem.Było ok. Myślę że też się przyda na marzec, kwiecień monicca1989- no ja tez mysle nad kursem, ale raczej online.Mi się nawet nie chce wychodzic z domu. Nikony są super !! Duzo opinii słyszałam Coraz to bardziej boje się tego ZUSu ![]() Mój mąż też już szuka jakiegoś prezentu dla maluszka, bo Igorkowi jak był w brzuszku w 7 mieś. kupił takie zabytkowe autko i było jego ulubioną zabawką chyba do 3 lat ![]() Kciuki za wizyty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1425 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny witam się po weekendzie!!!
Dziś ostatni dzień wolnego jutro wracam do pracy spałam dziś do 10 szok ![]() Myślałam że poleniuchuje sobie dłużej a tu niespodzianka rura się zerwała i cała woda ze zmywarki pociekła na kuchnie tak więc miałam zajęcie przy okazji posprzątałam i umyłam całe mieszkanie aż miło ![]() ![]() Verrerie zdróweczka!!! ![]() Darkanddarkśliczna ta biała sukieneczka ![]() Emma ja bym wybrała ten sweterek 2 (mój styl ![]() Ja w sobotę także sobie wreszcie coś kupiłam super rurki w H&M i super sexi sukienkę w stradivarius i to rozm36 fajnie leży i po ciąży też się przyda za 59zl ![]() Moja dzidzia jakąs od wczoraj bardzo spokojna ![]() Gratulację udanych wizyt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zadomowienie
|
wrocilam w koncu do domu..krzywa cukrowa zaliczona
![]() ![]()
#1428 |
Konto usunięte
|
Smerfetka1990- Mi się wydaję że jest optymalna ilosć, ale trzeba się zastanawiać nad przedmiotami czy będą potrzebne czy nie. Na przykład ja do higieny kupie tylko emolient i sudokrem, a resztę juz po porodzie jesli będzie potrzeba.W sprawie ciuszków ja miałam za dużo . -Mama mnie obkupiła, teraz będę kompletowac na nowo, ale musze listę wydrukować gdzieś bo mi drukarka padła
![]() felka01;-dorka - rozstępy chyba wtedy kiedy brzuch najszybciej rosnie od 6-do 9 mies. Ja dorobiłam się na piersiach w 1-ej ciąży.Teraz boje się o brzuch |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
Ja się boję rozstępów.
![]() Mam sporo na udach i pupie, pamiątka z okresu dojrzewania i zbyt szybkiego rośnięcia. ![]()
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- też niestety mam na tyłku.... a teraz codziennie się smaruje, mam świra...
![]() |
#1431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście rano też się smaruję. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przy tabletkach anty. mi wyskoczyły ![]() teraz się boję tez rozstepów ale nie mam jakos weny sie smarowac ![]()
![]() |
#1433 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłoby łatwiej gdyby choć raz poszedł z Tobą na usg, ale na to nie wpadł ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Śliczny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja używam czerwonego balsamu evree na przemian z lotionem babydream. Plus co 2-3 dzień piling gruboziarnisty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
Ja zaakceptowałam już fakt, że się nie obronię przed rozstępami. Myślę, że skóra po 30stce nie jest już taka elastyczna jak chociażby 5-6 lat temu i pewnych rzeczy nie przeskoczę. Oczywiście smaruję się, ale jestem nastawiona, że kilka się pojawi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Rozeznanie
|
Trzydziescidwa ja mam ciemno szarą i na żywo wygląda jeszcze lepiej
![]() http://www.stradivarius.com/pl/ubran...ultColorId=210 |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zadomowienie
|
W końcu sobie usiadłam i nadrobiłam was
![]() Caaały dzień chodziłam po bankach, T-mobilach i jeszcze raz po bankach, koszmar z tą biurokracją ![]() Piękne macie nowości ![]() ![]() ![]() Ja się smaruję Ziajką na rozstępy ale jakoś niespecjalnie regularnie ![]() Mam na udach bo jak spuchłam przy tej sepsie to mi wyszły ale jakoś nie zwracam na nie uwagi ![]()
![]() |
#1438 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Wtajemniczenie
|
Gosza swietna ta sukienka!
#1440 |
Zakorzenienie
|
Ja też niedawno wróciłam. Byłam w rossmannie, kupiłam róż Bourjois i korektor rozświetlający chyba Astor. Chciałam Loreal, ale odcień mi nie pasował.
A cień do brwi - cudo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.