![]() |
#1411 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Ja już robie obiad. Gulasz z pomysł na gulasz plus kasza
![]() Nebula fajny przepis na nutelle tylko po co mleko UHT, ja dałabym zwykłe. Magda mówiłam ci że tz im blizej porodu tym sie ogarnie ![]() Uaoo co za pies! biedne cotton balls, współczuje. Dotka zazdroszcze ze masz juz maluszka i ![]() ![]() Co do głupich rad to siostra meza tez tak gadała ciagle. A co bedzie na świeta omg ![]() Za chwile poszłam na dwór i sie poryczałam. nie z tego ze boje sie ze bedzie bolec ale z tego co ona gada w ogole... Na świeta postanawiam nie wdawac sie w ogole w dyskusje,niech mi tylko ktos podskoczy ![]() Jeszcze nie mam sie w co ubrac, bedzie tyle ludzi sie na mnie gapic. W weekend ostatecznie musze kupic jakas wieksza sukienke do tego rajtki, bedzie mi tak wygodnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie dopóki czegoś nie usłyszę bezpośrednio to nie uwierzę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Ja na święta ubieram leginsy i sukienkę, która przez brzuch sięga mi do bożeny ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Ruda, ja juz na to nie reaguje, przeciez wiem, ze bedzie ciezko i dziecka nie zmienie bo samo musi dorosnac
![]() Magda, dobrze ze to zart ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co mi dziecko zmajstrowalo w brzuchu ale pępek mam płaski
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
Hahaha czyżby posłuchał w koncu mamusi, która nie chce pępka na wierzchu?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi sie dziś wydaje że brzuch mi się trochę obniżył ale sama nie wiem może mi się wydaje ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak twierdzi, ze to byl najwiekszy horror.... Zdjecie zrob i porownaj ![]() Moj pepek dalej jest wklesly ![]() Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-12-14 o 14:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Wtajemniczenie
|
Jak czytam te zloty rady to az sie ciesze, ze mam czasem ciety jezyk i odpyskuje tżta siostrze,bo chyba bym nie wytrzymala
![]() ![]() Najlepsze,ze ogladam zdjecia swoje z ciazy i tak na dobre brzuch mi zaczelo byc widac w 6tym miesiacu, pod koniec, tak to plaska jak deska. A nie zapomne jak brat tzta mi w 3 miesiacu powiedzial,ze wygladam jakbym zaraz rodzic miala ![]() ![]() Maltanczyk tyle szkod wyrzadzil? Przeciez to sa takie slodkie male pieski ![]() ![]() Moja Mama byla w h&mie i reserved i mam nowe zdobycze dla malego, zaraz Wam wstawie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też wklęsły ![]()
![]() |
#1421 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() nigdy nie pisałam tu zbyt intensywnie ale po tym jak pojechałam na Wszystkich Świętych do rodziców już nie byłam w stanie Was nadrobić - a próbowałam kilka razy (!!) ale lecicie tak z postami że w końcu machnęłam ręką i tylko od czasu do czasu tu do Was zaglądam co u Was bo się jednak przywiązałam trochę ![]() Ja nadal w dwupaku. W miedzy czasie szyłam dla małej kocyki plus zabawki sensoryczne. Prałam, prasowałam, torba spakowana - już wszystko gotowe teraz tylko czekać ![]() Dziś zaczynam 36 tc. Moja mała siedzi pupą do dołu. Wyznaczyli mi termin cc na 15 stycznia, trochę się boję za zacznie się jednak wcześniej. Gratuluje Kamilce i Dotce dzieciaczków ![]() ![]() Postaram się co jakiś czas odzywać ![]() ![]() Uaoo też mam maltańczyka, a nawet dwa - suczkę i pieska. Gryźć to nie gryzą ( zawsze jak wychodzę to zostawiam im gryzaki bo z nudów potrafią siedzieć i szczekać a tak mają zajęcie) ale suczce posikiwania niestety sie zdarzają - u nas wet mówi, że to może być efekt sterylizacji (podobno jeden ze skutków ubocznych) Magda śliczne te obrazki. ![]() Co do odwiedzin to ja się boję, że teściowie jak przyjada do szpitala to nie będą chcieli wyjść (a moi teściowie są bardzo obrażalscy i zawsze musze przy nich uważać na najmniejszy gest, miny czy uzyte słowo a to jest baaaaardzo męczące ![]()
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Magda fajne te owieczki
![]() Lune pier.ola bez sensu. Moja tesciowa zawsze powtarza, ze 4 porod miala najgorszy, fakt Mloda z niej wyleciala, ale najbardziej bolalo.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Wtajemniczenie
|
Tez mi pępka nie wypchnęło, a ciemnej linii musze sie mooocno dopatrywac i cos tam widze, ale to tak wiecie, jakbym sie nie wpatrywala to bym nie zauwazyla
![]() W zalaczniku pokazuje Babciowe zakupy ![]() ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1450103401.008664.jpg ImageUploadedByWizaz Forum1450103418.112709.jpg ImageUploadedByWizaz Forum1450103434.770910.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Wtajemniczenie
|
Small, to dolączasz do grona pośladkowych dzieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka super ciuszki
![]() ![]() ![]() Dzięki dziewczyny za pochwały mojego beztalencia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Wtajemniczenie
|
O wlasnie Magda, bo bym zapomniala: czad te obrazki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zadomowienie
|
To ja mam pępek na wierzchu gdzieś od 4 miesiąca o.O
Fatalnie to wygląda i widać przez ciuchy. A odnośnie odwiedzin w szpitalu to ja bym chciała ale pewnie tylko moi rodzice wpadną. Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzekomo podobnie jest u niskich meżczyzn, cześciej bywają agresywni żeby sobie ten kompleks zrehabilitować... U nas dzisiaj na obiad wieprzowinka z oscypkiem, do tego plasterki ziemniaków i buraczki, ale czekam dopiero jak TŻ z pracy przyjedzie czyli koło 17:20 ![]()
![]() |
#1429 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() small Gratuluję tygodnia ![]() Edytowane przez iola14 Czas edycji: 2015-12-14 o 14:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kocham oscypka ![]() U mnie dzis zupa grzybowa i pstrag z piekarnika zapiekany z koperkiem i cebulka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jerzyczko pieknie to ujelas az mi sie plakac zachcialo ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Takie akcje z niszczeniem wynikaja z nudym. Chodzisz z nia co najmniej na jeden dluuugi spacer? Dziekuje Wam za wszystkie kciuki i mile slowa, nie cytuje kazdej bo bym nie ogarnela ale kazde slowo czytam i biore do serducha, naprawde super miec od Was takie wsparcie! ![]() Ja znow z dobrymi wiesciami! Maly znowu zjadl wiecej -23 ml. I... przeniesli go z inkubatora do lozeczka! Teraz byle trzymal temperature! Ew na noc go dadza do inkubatora jakby zmarzl. No i licze ze jak kroplowke mu odlaczato mi go dadza na sale ![]() Co do odwiedzin to u mnie byl tz, mama, tesciowa i szwagierka. Ale szwagierka mnie wkurzyla bo nie zdazylam sie odezwac i dotykala go nieumytymi rekami. A tu bardzo zwracaja na to uwage i ja zawsze myje jak przychodze. Nawet myje jak czegos podotykam. Nie ze jestem odkrecona na tym punkcie ale to wczesniak i dla niego nawet katar bedzie problemem. A druga rzecz to byla jak jadl, zjadl i walil usmiechy zadowolony i juz przysypial. A ona nic tylko go tarmosila zeby sie obudzil bo chciala zobaczyc jakie ma oczy. Dzizas. To powiedzialam ze ma spac bo jak spi to nabiera sil. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Small, welcome back
![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Zakorzenienie
|
small było nie nadrabiać, tylko pisać poprostu. My sobie znajemy sparwę że trudno nardobić.
Pochwal się kocykiem i zabawkami co zrobiłaś. Cytat:
![]() Magda może to Ci pomoże troszkę: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2015-12-14 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Wtajemniczenie
|
Dotka, Twoj maly to nie wczesniak
![]() ![]() ![]() Co do szpitalnych odwiedzin to ostatnio od siostry tżta uslyszalam "mozesz sie obrazac i byc zmeczona, i tak przyjade w swieta do szpitala" takze tego ;p ja juz nawet z tym nie walcze ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Czeeeeeeeeeść Witek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do dobrych rad i straszenia to ja prawie tego nie odczuwam. Ale zauważyłam inną rzecz - w Polsce rzadko kto powie ciężarnej ze ładnie wygląda, już raczej usłyszysz że utylas/ masz duży brzuch etc. Oglądałam serial amerykański ostatnio i tam wszyscy się zachwycają kobieta e ciąży, nie wiem na ile jest to prawdziwe ale zastanawia mnie ta różnica, bo dla mnie to normalne ze kobieta w ciąży nie ma talii osy. Mój teść np ostatnio lubi mi wypominać że jeden okrągłą, przytylam, no ale sorry jestem w ciąży jak mogę być inaczej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
To jest poobiednia sjesta
![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Cześć Witek, śliczny jesteś, ale to już pewnie wiesz doskonale od mamusi
![]() Jak on się szybko zmienia, taka buźka słodziutka. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-12-14 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Kinga nie cytuj prosze
![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Rozeznanie
|
Dotka Jaki rozanielony
![]() ![]() Jak się syn urodził to przyjechała do mnie siostra. Chwilę siedziała i czekała na swojego tż w końcu przyjechał to ta zaraz mu się na kolana władowała i go tam głaska: "Jaki ty biedny, zmęczony po pracy jesteś". No myślałam, że wyjdę z siebie. Brzuch mnie bolał tak, że najchętniej bym to przespała a Ci się miziać przyszli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.