|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
|
|
|
|
#1412 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Klon tej pani od visa vi
|
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
o matko ale jesteśmy harpie (lub charpie) czas się zmywać. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-01-12 o 17:47 |
|
|
|
#1414 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Eh, tyle pisania o nomen omen pupnej kwestii...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [quote=Stary_Pryk;10452172]eeeeeeeeee tam, Wy tu tylko po bożemu - ciągle staroświecki, pruderyjny anal i anal. Jest XXIw trzeba wyjść poza ciasne horyzonty erotycznego myślenia i przestać pakować swoje narządy wyłącznie w partnerki (obojętnie w którą dziurke, toż to monotonnia i żony w końcu Was opuszczą). Najwyższa pora wyjść z członkiem na podbój natury (dziuple, kretowiska, mrowiska, śnieżne zaspy). Tyle ze trzeba uwazac na dziecioly, korniki, krety, mrowki... co zapewne dostarczy amatorom takich dziurek dodatkowych wrazen, prawie jak glory hole w wersji sportu ekstremalnego Cytat:
Co do reszty Twojego postu - no spoko, naprawde. Jesli jest to napisane normalnie, tak jak u Ciebie, to nikt nie zareaguje ta wrogoscia.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||||
|
|
|
#1415 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a. naprawde mało znasz to forum b. gdzie tu widać zawiść? wrogość owszem, szczególnie jesli chodzi o osoby lubiące okreslony rodzaj seksu. Wrodzy sa aż, że tak powiem, do bólu. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale obawiam się, ze mamy co innego na mysli. Ty pewnie myslisz, że uspokic się powinni przeciwnicy, ja, że zwolennicy.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2009-01-12 o 17:39 |
||||
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1417 | |||||||||||
|
Przyczajenie
|
Witam! Ale się ta dyskusja rozrosła. Jako, że napisałem dośc dużo na ten temat i przeczytałem sporo zarzutów pod moim adresem, chcę się do kilku (po kolei) ustosunkowac, oraz do kilku innych wypowiedzi:
Stary_Pryk Cytat:
SzpiegZKrainyDeszczowców Cytat:
Cytat:
sine.ira Cytat:
Rozmawiają dwie wieśniaczki (początek XX wieku): -Dupcyłam się wczoraj z inteligentem! -No i jak było? -Ty wiesz, on ma PENISA! - A co to??? -Taki ch***, tylko mniejszy... Luba Cytat:
TmargoT Cytat:
Ptysio5 Cytat:
Elliannia Cytat:
hihi Cytat:
lexie Cytat:
SzpiegZKrainyDeszczowców Cytat:
Mogłbym jeszcze cytowac, odpowiadac, cytowac i tak wkoło Macieju... Jedyne, co mogę stwierdzic na 100%, to, że jest na tym forum strasznie dużo kobiet: jeszcze nigdy nie doświadczyłem takiego stopnia agresji... Muszę przynajmniej na krótko udac się na jakieś forum dla facetów (dupy.pl,www.ostre***anko, czy jakieś inne takie). Tam spokojnie poczytam sobie o miłości, modzie i wychowaniu dzieci... Pozdrawiam. ciemnoniebieski. |
|||||||||||
|
|
|
#1418 |
|
Zadomowienie
|
Wyjmujesz fragmenty zdań, zupełnie wyjęte z kontekstu i się czepiasz. ech...
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
A nie bylo
?Cytat:
Ogolnie rzecz biorac, to dalej nie rozumiem, skad to rozemocjonowanie ?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#1420 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ogolnie ciemnoniebieska iskierko, odnosze wrazenie ze z kazdym swoim postem usilujesz zablysnac, a jedyne co wychodzi to marna iskierka i waska smuzka dymu. A Wyrakowi jak zwykle az chce sie polac wodki.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-01-12 o 18:42 |
|||||
|
|
|
#1421 | ||
|
Przyczajenie
|
Ponownie witam! Aż miło tu wracac, tak tu ciepło i sympatycznie!
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie zmuszam nikogo do rezygnacji z seksu, to mnie zmuszaja do seksu analnego bo inaczej facet mnie zostawi... Pfff.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-01-12 o 19:14 |
|||
|
|
|
#1423 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A co do stwierdzenia, że facet Cię zostawi, bo nie będziesz się pi***szyła, jak on ci zagra, to jest to stwierdzenie pod którym raczej bym się nie podpisał. Za to uważam, że warto by pogadac z partnerem przed wchodzeniem z nim w związek (także małżeński) na temat, co go kręci w łóżku. Uważam, że związki, w których się rozmawia - także na takie tematy - są bardziej udane i znacznie trwalsze. Pewnie - seks to nie wszystko w życiu i nie ograniczajmy życia do niego. Ale też nie udawajmy, że jest dla nas na ostatnim miejscu. W filmie Stowarzyszenie Umarłych Poetów padły takie słowa: "poezję wymyślono, żeby podrywac dziewczyny". No to piszcie, mówcie coś do jasnej ch***ry - i to raczej do swoich partnerów (partnerek), a nie na tym forum - bo tu są sami obcy ludzie (np. JA), którym w gruncie rzeczy zwisa, czy lubicie seks analny waginalny czy parafialny. Pozdrawiam. ciemnoniebieski. |
|
|
|
|
#1424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Choć na początku związku na takie tematy raczej się nie mówi... Co innego jeśli chce się brać ślub.
|
|
#1425 |
|
BAN stały
|
To było akurat do kolegi szlahta (czy coś w tym stylu, nie chce mi się szukać) który wyrażał opinie, że ten kto nie używa seksu analnego jest seksualnie zacofany. Możesz się śmiać lub nie, mnie tam wszystko jedno. Ale czy tak trudno sobie wyobrazić, że dla kogoś grzebanie w tyłku może być tak obrzydliwe jak dla Ciebie np. smarowanie się kałem? Po co więc prowadzić batalie zachęcające do tego rodzaju seksu, pisać peany opiewające uroki proktologii? Jeżeli ktoś będzie miał ochotę, to napewno wpadnie na to by sobie spróbować i ocenić samemu.
Pisałem już wiele razy, jak ktoś chce, nich sobie zaaplikuje w zadek połowe warzywniaka, nie powiem mu złego słowa, bo mi to wisi. Ale jak zacznie wygadywać głupoty, że bez tej warzywofilii (mój patenet nie szukać w googlach) opuści mnie żona bo się do niej nie zbliże, mam nieudane pożycie małżeńskie i w ogóle jestem do niczego w seksie, to za każdym razem każe mu zjeść półtora kilo kału swojego partnera i popić szklanką ciepłego moczu. Prościej już tego nie potrafie wytłumaczyć. |
|
|
|
#1426 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pytanie bez odpowiedzi... W takim razie JAKIM ale to JAKIM prawem mężczyzna może wkładać do pochwy kobiety członka??? No jakim !!! Czym się różni seks pochwowy od seksu analnego? No przecież tak samo się wkłada penisa i też do dziurki!!! No jakżeż tak można ? Skandal... Poziom agresji i otumanienia jest tutaj ogromny i zauważalny...Trochę normalności! |
|
|
|
|
#1427 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1428 |
|
BAN stały
|
SzpiegZKrainyDeszczowców
Nie wiem w czym Tkwi Twój problem...Zaczęłaś odpisywać na moje posty, coś sobie tam przybierać, odnosić itp...a ja mam w głębokim poważaniu Twoje podejście do tego. Nie uprawiasz seksu analnego a uprawiałaś, tak? Nie możesz bo coś tam masz ze zdrowiem, tak? Potępiasz ludzi, którzy cieszą się uprawiając seks analny, tak? |
|
|
|
#1429 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Tym samym co seks analany od picia moczu. Cytat:
W ogóle gdybym miał oceniać wyłącznie po tym wątku, to bym jednoznacznie powiedział, że zwolennicy seksu analnego są bardzo nietolerancyjni. |
||
|
|
|
#1430 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wspolzyje analnie gdyz moj obecny partner ma za duzego penisa do tego. Z poprzednim partnerem, owszem robilismy to. Nie potepiam ludzi uprawiajacych seks analny, potepiam tych co mi wmawiaja ze mam problem skoro tego nie robie, ze moj partner mnie przez to zostawi, ze nie jestem z nim blisko... i o ile pamietam to Twoje slowa.
|
|
#1431 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszesz o kobiecych chorobach...bez słowa o tym, czym może zostać poczęstowana przez meżczyznę...nie jesteś obiektywny - przemawia przez Ciebie egoizm i waga Twojego spełnienia. Piszesz o groźbie rozstania, jeśli kobieta nie spełni analnych potrzeb partnera.... smutne to jest.... bo zaraz potem piszesz o miłości, bliskości, więzi... jakaż to więź, która może się zerwać, jeśli nie będzie zgody na seks analny...? Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja pewnie sobie życia nie ułożę... któż bowiem będzie chciał tak mega pruderyjną Karolcię - która prawdopodobnie nie odda się analnie? |
||||
|
|
|
#1432 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Było dobrze czy też czułaś się fatalnie? Twój partner ma za dużego...rozumiem ale za duży to znaczy ile? A ile miał poprzedni? Przecież jest oczywiste, że nie trzeba od razu wkładać całego penisa! Partner Cię nie zostawi, wina leży po jego stronie, natura go za bardzo obdarzyła...no ale to ciekawe, bo przecież odbyt ma większą pojemność niż pochwa...Coś tu kręcisz .To też jest takie tłumaczenie, że "Nie będę uprawiać seksu oralnego" - z powodów, że facet ma za dużego! Przecież to niedorzeczne. Pytanie - czy ktoś wierzący w Twoją argumentację, uprawiał ten rodzaj seksu? Przecież tak analnie jak i oralnie nie wkłada się całego penisa! Edytowane przez cruiser Czas edycji: 2009-01-12 o 20:35 |
|
|
|
|
#1433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Weź pokaźny wibrator i włóż go sobie ( chyba nie muszę pisać gdzie ). Sprawdź, przekonaj się i powiedz, czy jest to przyjemne, czy bolesne.
|
|
#1434 |
|
BAN stały
|
chiante
Przepraszam Cię w imieniu swoim i reszty mężczyzn, że to Ty masz dwie dziurki a nie oni. I jako heteryk jest mi przykro, że nie mogę poczuć jak to jest mieć penisa w sobie a jako przeciwnik zabawek na baterię w łóżku - takoż .
|
|
|
|
#1435 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
sex analny jest równie przyjemny jak ten zwykły! wiem bo sama robie to od jakiegoś czasu ze swoim partnerem,kocham go ,on mnie ,obojgu sprawia nam to radość może mnie nawet większą,nie jest to nic obrzydliwego..a najfajniejsze są pieszczoty pośladków..uwielbiam to jak mój kochany liże mnie i ssa moje uda to bardzo podniecające a jeśli jemu sprawia to również przyjemnośc to super! jestem zadowolona z mojego mężczyzny jest delikatny,czuły,dobry,do niczego mnie nie zmusza.. oboje jesteśmy zadowoleni z siebie![]() i co najważniejsze szanujemy się..a tak pozatym życie nie polega tylko na tym na sexie..ważniejsze jest bliskość i zrozumienie ..to jest najważniejsze..
|
|
|
|
|
#1436 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybacz, ale winy on zadnej nie ponosi, no moze wtedy gdy czytal wypowiedzi takich jak Ty w tym watku. Odbyt moze ma duza pojemnosc, a i owszem, ale na podstawie tego co piszesz moge wysnuc ze seksu analnego to ty w zyciu nie uprawiales, bo wiedzialbys ze chodzi tutaj o zaleznosc -> 'moc' zwieracza, a szerokosc penisa, i jezeli ktos ma normalne zdrowe zwieracze, a nie rozjechane tak ze nie poczuje gdy bedzie wydalac, to penis o szerokosci wiekszej niz 16 cm sprawi posiadaczowi/posiadaczce odbytu potworny bol, i to nawet nie moja teoria a rzecz ktora faktycznie ma miejsce, tego doswiadczylam nie tylko ja ale moich dwoch kumpli odmiennej orientacji. I ja sie ani nie skarze ani nie chwale ze moj partner ma duzego, zwyczajnie informuje, ze penisy takie jakie reprezentuje penis mojego partnera do seksu analnego sie nie nadaja gdyz sa za szerokie. A nawet gdyby mial penisa odpowiedniej szerokosci do tych rzeczy, no to sorry... ale nie pociaga mnie to. Juz skonczyles swoje wszelkie wywody? Koncz waść wstydu (se) oszczędź
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-01-12 o 21:03 |
|||
|
|
|
#1437 |
|
Zadomowienie
|
Kiedy skończą się te posty od osób z zerową liczbą wiadomości? To było śmieszne, ale już nie jest.
|
#1438 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1440 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.

o matko
.