![]() |
#1411 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Własnie odkryłam że też nie mam zabardzo się już w co ubierać ;/ mam tylko 2 pary takich porzadnych leginsów tak od niedzieli czy gdzieś jadę i pare bluzek dłuższych bo wszystkie tisherty się za krótkie porobiły ;( . tak do codnia to tam zawsze zaciagne jakieś dresy i nie ma problemu ... niech szybciej będzie ten kwiecień .
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- sunshine piękne imie ![]() ![]()
#1412 |
Winter is coming
|
oo Poli wróciła
![]() kurcze ja chyba pójdę do szpitala jak będą skurcze co 2-3 minuty, żeby przy mnie czasem nie gmerali za bardzo ![]() no teraz jej wyciszą, a jak znam życie za kilka h dostanie oksy i zacznie rodzić po raz drugi. Dzisiaj się obfociłam, łapcie mój bebzon, 31+5
#1413 | |
Zakorzenienie
|
FB
widziałyście jaki tekst jest przy miejscu gdzie się dodaje posty na tablicy?? Padłam !! "Dzisiaj są walentynki" "Powiadom znajomych, czy świętujesz" ..... ![]() Cytat:
![]() O jaka mała pupcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KROPCIA przypomniało mi się, że Cię cytowałam i nie złapało! (ogólnie to dużo cytatów mi nie wskoczyło) Wielkość torby fajna! Podoba mi się, ale zdjęcie kącika Twojego malucha jest po prostu NIESAMOWITE ![]() ![]() ![]() PAZNOKCIE Z KOTKIEM nie pamiętam, która to takie zrobiła, cytowałam ale też nie złapało. Boski kiciunio na paznokciu!!! I mi też odpada lakier jakoś bardzo szybko! W czwartek idę na hybrydy bo w poniedziałek mam sesje zdjęciową i mam nadzieje, że one nie odpadną. och och och nie mogę się doczekać sesyji ![]() dobra czas sie przebrać z piżamy hehehhe i przejść po paczuszkę
![]() 21 tc ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Polinezyjka Czas edycji: 2016-02-14 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zadomowienie
|
Poli mam takk sam plan na powrót do formy, z tym ze ostatnio na Sr bylo żeby nie zacząć od razu przesadzać, bo kobiety wracają do domu i biorą sie po porodzie za odkurzanie, gotowanie a przeciazenie grozi krwotokami itd. Najlepiej dopiero po miesiącu a wczesniej mozna wykonywać delikatne cwiczenia, wkleję wam ćwiczenia które dostaliśmy i które od pierwszych dni po porodzie można robic.
Witam sie w 34 tygodniu ahhh bliżej niż dalej ![]()
#1415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się witam w 8 miesiącu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak zrobisz posta z tymi ćwiczeniami to Justynka podepnij go do pierwszego postu ![]() A ja też nie zacznę od razu, tylko jak poczuję, że mój organizm jest już gotowy ![]() Mam nadzieję, że od czerwca już będę się czuła silnia na tyle by ćwiczyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Winter is coming
|
no a w zasadzie brak, to tak w temacie ćwiczeń
![]() gratuluję 8 miesiąca ![]() ![]()
#1417 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Poli
![]() ![]() Dobrze ze wróciłaś do żywych ja Nue mogę dziś sie dobudzić po śniadaniu znów w łożku leżę. Ale zaraz idę sie szykować na spacer i obiad z tz gdzies w trójmiescie ![]()
#1418 |
Wtajemniczenie
|
Velila cudny brzusioooo
![]() Tez o tym pomyslalam, ze teraz wyciszaja a za jakis czas podadza oxy...biedna mama i dziecko ![]() Malos chyba miala kotka ![]() Poli musialabys miec mega pecha zeby Ci odpadly hybrydy robione przez kosmetyczke ![]() ![]() Poli super ze juz 8 mc ![]() Ja dzis 33 tydzien ![]()
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w domu od położnej mam książeczkęz przykładowymi ćwiczeniami, ale tam chyba pisało że po 2 tygodniach dopiero można po sn. Jak wrócę do domku to wam obfocę. Ja też chcę po porodzie zacząć coś działać ze swoim ciałem. Polinezyjka Biedactwo! Pewnie hamburger zaszkodził. Dobrze, że już wszystko ok
![]() |
#1420 |
Raczkowanie
|
Co do ubrań to w Netto będą legginsy ocieplane ciążowe.
Ładnie wyglądają na zdjęciu. Niedrogie bo mniej jak 30 zl chyba 25. |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zadomowienie
|
Kopycio jaaaa wpadam i ja w gości do Ciebie!
![]() Poli mój się śmieje ze mam sutki jak murzynka ![]() Velika no fajny tez twój brzuszek ![]() Ćwiczenia Mi kolega rehabilitant powiedział ze można tak 1,5 tyg po porodzie. Mam się do niego odezwać jak urodze i mi powie co i jak pokaże ćwiczenia żeby szybko wrócić do formy także Wam przekażę ![]() No i ja się witam dziś w 33 tyg ![]()
#1422 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no, ale oglądalismy jak już byłam w ciązy wiec z zachęceniem mnie do czegokolwiek nie jest tak łatwo Cytat:
ale cudna ![]() Cytat:
bierzesz żelazo? Cytat:
nie cierpię jej zapachu, ale zawsze w domu jest Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak mi sie marzy jakiś koncert, ale wszystko na co bym chciała pójść akurat w kwietniu jest ![]() w zeszłym roku mieliśmy tak że średnio raz na miesiąc byliśmy na koncercie ubranka wezme takie żeby nie było szkoda, ale jeszcze zapytam szwagierki jaki zwyczaj jest w tym szpitalu opier.... za przebieranie w swoje ubranka nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem jak można traktowac dorosłe kobiety jak dzieci, to matka ma prawo decydowac o dziecku, nawet w takiej kwestii jak ubranka chusta dzięki za rady, biorąc pod uwagę wzrost to powinnam mieć tą długą, ale patrząc na mój rozmiar to juz niekoniecznie tylko tak sie zastanawiam czy ta krótsza wystarczy dla męża przy 185 cm, ale jest szczupły to może by dało radę musze jakichś chustowych grup u siebie poszukać Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale skoro ma juz tylko 3 tygodnie do terminu to raczej mogłaby juz urodzić daj znać jak będziesz coś wiedziala |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Rozeznanie
|
Witam i ja w niedziele,
Noc tez taka srednia i teraz spac mi sie chce. Maz przyjechal rano z naszego domu, skladal meble do 3, biedaczek i teraz spi. W tym tygodniu przeprowadzka :-D Kabriela nie wiem co Ci poradzic, najlepiej idz do lekarza i zdaj sie na jego wiedze, jesli antybiotyk to trudno, lepiej brac i szybciej wyzdrowiec. Co do mycia glowy nie wiem co doradzic, pamietam i mama mi mowila ze ja z siostra tez tak mialysmy, czasem latalysmy po calym domu z piana na wlosach i darlysmy sie w nieboglosy ;-) jaki czlowiem byl glupi :-P jakos mama dala rade, zadna z nas traumy nie ma ;-) Poli wspolczuje zlego samopoczucia wczoraj, dobrze ze juz ok :-*
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120505650117.html Edytowane przez akinomka03 Czas edycji: 2016-02-14 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() My u rodziców na wsi więc za bardzo się nie udzielam. Ale staram się Was podczytywać ☺ Velika Kurcze dziwne że nie pozwolili rodzic twojej koleżance. Przecież to już bezpieczny czas. Biedna się męczy no i dzidziuś też... Daj znać jak będziesz cos wiedziała ![]() Polinezyjka gratki za 8 miesiac! Coraz bliżej ☺ Współczuję tego zatrucia, biedna ![]() No i jeśli Cię to po cieszy to moje sutki też w 99% dnia stoją i otoczki też są mega ciemne i duże. :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Winter is coming
|
hehe mogli se hamować
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1961 no to mamy trzecią marcówkę ![]()
![]() |
#1426 | |||
Zadomowienie
|
Poli dobrze że już przeszło to zatrucie
![]() leć, leć po prześcieradło, na pewno będziesz zadowolona, cudne jest ![]() a co do depilacji robiłas wczesniej bikini plastrami albo pastą? bo też sie zastanawiam czy pastą teraz nie zrobić, zawsze to efekt na dłuzej, bo maszynką teraz się tylko masakruję ale boje sie bólu przy paście i sama nie wiem a staniki przyszły? tez chcałam coś zamówić, ale bardzo mały wybór jest na moje 65D i zastanawiam się czy nie będą za duze, bo niby nromalnie noszę 65c teraz 65d ale obawiam sie, że te do karmienia są większe a nie sadzę, ze mój mini biust sie jakoś spektakularnie się powiększy moje sutki w ogóle się nie zmienily, ani nie są ciemniejsze ani wieksze... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też mam taki plan żeby najpóźniej jak sie da wyjechac ale boje sie ze jak juz się zaczną skurcze to spanikuję i raz dwa pojedziemy Cytat:
ale zawsze mamy h&m i tam z kuponem rabatowym wychodza za 30 zł i dostawa gratis ![]() Edytowane przez lucy111 Czas edycji: 2016-02-14 o 12:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I tak tak tak ! będę czekać na info o tych ćwiczeniach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
raz się zatrułam mięsem (stare było) ale wtedy to pobiegłam wymiotować od razu. A tu mnie po prostu darło i męczyło ![]() Ale dziś jest już cudownie !!! ![]() PRZEŚCIERADEŁKA och jestem zachwycona ![]() ![]() STANIKI ja potrzebuję stanik do tej sesji zdjęciowej ![]() ![]() akurat nie mam żadnego jasnego (przez co nie mogę założyć moich jasnych bluzek bo mam teraz tylko jeden ciemny) więc idealnie się złożyło bo przyda się na sesje + sobie go zostawię (mogłabym go użyć na sesji chowając metki i potem oddać, ale jak już szukam to chcę kupić jakiś ładny na te ostatnie 2 miesiące - i tani ![]() Wiec jeszcze pojeżdżę po stacjonarnych w poniedziałek może coś znajdę, jak nie to zamówię wieczorem w pon bo mam kilka typów. Nic się sutki nie zmieniły? no ładnie hehhe ![]() Patulinka opis Twoich sutków jak najbardziej mnie pocieszył ![]() ![]() MiniMonix - pokaż pokaż te ćwiczenia, zaskoczyłaś mnie że po 2 tyg można! Na jodze mamy kilka ćwiczeń, które poleca nam robić po porodzie - ale no ... ona nazywa to ćwiczeniami - ja bym tak tego nie nazwała hehhe. Może jakoś nagram się robiąc te "ćwiczenia" to wrzucę kiedyś na FB by wam pokazać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zadomowienie
|
Poli jak zamierzasz na k o n t r i zamawiac to lepiej dzis bo jest -20% na nieprzecenione modele
![]() Edytowane przez lucy111 Czas edycji: 2016-02-14 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Wtajemniczenie
|
A ja nie zamierzam ćwiczyć hahaha wystarczy ze za dwulatka będę latac i po schodach śmigać w domu
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Jeju ale mam chcicę na słodkie
zjadłam dużo ptasiego mleczka bo kurcze znajomi przywieźli i jeszcze kawałek mojego brownie ! Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zadomowienie
|
ja juz jakieś dwa z myślą o karmieniu kliknęłam, zawsze jakies 30 zł taniej wyszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja stosuje tego kwiatka i powiem wam że pomaga. Urywam ze dwa listki płuczę w cieplej wodzie z kurzu a potem ugniatam i ten sok z liścia wciskam w patyczek do ucha i czyszczę ucho. Mi pomaga jakby nie ten kwiatek to bym od laryngologa ni wychodziła. Jednak zapachu tego kwiatka nie cierpię. Nazywam go śmierdziuch ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() Ja dziś się 2 razy posexilam z mężem bez gumki bo miał już taką ochotę nie mogłam się odpędzić od niego. Mam nadzieje że nie wywołam sobie skurczy przez to. ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- velika piękny brzuszek Dziewczyny macie taką brązową kreskę od pępka w dól bo ja nic takiego nie mam za to sutki ciemne są
![]() |
#1433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kwiatek śmierdzi straszliwie, teraz wyjątkowo mi ten zapach przeszkadza, wystarczy firanka ruszyc i juz czuć krechy też nie mam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak na walentynkową niedziele to dzień całkiem nudny u mnie. Śpiąca jestem to Was tak podczytuje, ale z udzielaniem sie kiepsko... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
Polinezyjka, to jest koszula nocna i też właśnie tak jej używam
![]() Velika, gratulacje dla koleżanki no i brawa za to, że się nie dała lekarzom hamować przed tym, co zdecydowała natura - a ta już pewnie wiedziała co robi ![]()
#1436 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2718
fajny opis porodu lutówki ![]() ![]() ![]() no przynajmniej mi się tak robi ![]()
![]() |
#1437 |
Zadomowienie
|
Jaaaa Poli czytając ze niedługo będziemy chodzić na spacerki wyobrazilam sobie juz jak idę z mężem i synkiem ahh <3
Sunshine ja mam i od pępka w dół i od pępka w górę. .
![]() |
#1438 |
Mama Land
|
Podrasowany brzuch mnie rozczulił najbardziej w tej historii
![]() Witam się z Wami popołudniowo, choć nadal z łóżka ![]() Chyba tam dziś zalegniemy do samego wieczora. Właśnie się przypadkiem i z FB dowiedziałam, ze dziewczyna, którą przez 8 lat miałam za przyjaciółkę i traktowałam jak siostrę jest w ciąży ![]() ![]() OK, skreśliłam ją z listy bliskich znajomych, jak na moją wieść o ślubie (i prośbę o bycie świadkową) stwierdziła, ze potrzebuję interwencji ![]()
#1439 |
Zadomowienie
|
Mój 33 tyg arbuz
![]()
#1440 |
Zadomowienie
|
Tak się przyglądam i ale mam bicka na tym zdj
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.