![]() |
#1411 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 8 (i chyba ostatnia!)
Cytat:
Ja tez bym zostawiła. U mnie kosz stoi tez obok drzwi i pod tv chociaz mało ho oglądam :p U mnie dzis masakra Ignas marudny płaczliwy ja zombie bo nie spie od 3ciej Dziewczyny używacie smoczków avent soothie? Jakies opinie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1412 |
Konto usunięte
|
Veronique oby to była zwykla infekcja!
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój maż na zwolnieniu cały następny tydzień jeszcze. Tydzień temu zrobił mu się na palcu u nogi ropień. I jest coraz gorzej, cała stopa go boli, tak że ledwo chodzi. bylismy dzis u chirurga, dostał kolejny antybiotyk, pobrali mu krew do badania i w poniedziałek znowu do chirurga z wynikami ![]() A tu w następną niedzielę chrzest ![]() na szczęście rodzina zaoferowała pomoc przy organizacji, bo po kościele urządzamy chrzciny w domu. słoneczko wyszło to lecimy na spacer, bo cały dzien lało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Przyszedł do mnie tulik, założyłam od razu (wiem powinnam wyprać). Dziecko śpi, nie wiem czy to efekt placebo czy rzeczywiście działa. Zaraz przyjdzie położna, ciekawe co na to powie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Konto usunięte
|
Mięta i szałwia hamują laktacje
![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Od 2 godz probuje uspic 3 razy sie obudzila.... ale zdziwia
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
A co do hałasu to ja włączam radio w sypialni by cały czas jakieś dźwięki były. W nocy cisza. Oprócz tego starszak w hałasowaniu nie próżnuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Konto usunięte
|
U nas też krostki na twarzy. Smaruje calmapherolem baby- u starszej dermatolog nam to polecił. Jedne schodzą, drugie wychodzą. Ja jestem na diecie więc stawiam ze to trądzik.
Hana codziennie od 5 ma problem z bakami i kupka. Pręży się i już kiepsko śpi. Podaje jej floractin bo też uważam że to.problem niedojrzalego ukladu pokarmowego i akurat probiotyk może tu pomoc. Niestety nie od razu, ale kiedyś tam te efekty będą bardziej widoczne ![]() Generalnie z wszystkiego w końcu wyrosną te nasze szkraby ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Usnela
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Ehh obudziła się ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- U mnie nie spisał się
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
VERONIQUE oby to byla infekcja tylko.
HANECZKA wit b6, szalwia (mieta tez ale slabiej dziala). U mnie wit b srednio dziala, a dwa kubki szalwi (nie lubię) dziennie w dwa dni temat zalatwily. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 | ||
Ania
|
Cytat:
![]() Co Ty? A to Ci nowosc, młode mamy i stres ![]() Cytat:
![]() Po drugie dziekuje ![]() ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tak, to ja miałam takie coś i skonczylo się interwencja chirurgiczna. Oby leki pomogly Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- U nas najlepszy czas na wielką kupę to 3-5 rano. A tak na serio to nad ranem też mamy problemy z bakami i prezeniem się. Dzisiaj męczył się 2 godz. Zasnął dopiero jak poszła wielka koopa Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
![]() Veronique oby to byla tylko infekcja trzymam mocne kciuki ![]() Zebrah fajnie, ze się odezwalaś ![]() ![]() Marcelina w dzień śpi przy wlączonym radio i ogólnym ruchu w domu ( obecnie są u nas siostrzency) tylko w nocy jest cicho i tylko mala lampka świeci żeby powoli odróżniala pory ![]() Jesli chodzi o pieluchy to my już na 2 bo moja córka ma po mnie grubiutkie uda i 1 ją obciskały ![]() Lecę poskladać pranie bo chwilowo Księżniczka śpi ![]()
![]() |
#1426 | |||
Ania
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio użyłam i nie pomogło. Cytat:
współczuję mężowi :/ Oby mu ten antybiotyk pomogl. Oprocz tego jakos inaczej tez dzialaacie takimi "domowymi" sposobami? Cytat:
![]() ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a kogo zapraszacie na chrzciny? Ja chciałabym zminimalizować koszty i zaprosić tylko dziadków Marysi i chrzestnych, ale nie wiem już sama... A z pradziadkami i moim i męża rodzeństwem wyszłoby 20 osób i już wtedy w lokalu musielibyśmy robić
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
Dzanet u nas to samo tylko że od 6 rano
Australia u mnie chrzciny to wielka feta bo u męża w rodzinie zapraszają się ciotki i niestety nie wymigam się. Robimy w lokalu na 40 osób |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
Była u mnie położna i powiedziałam o kolkach i kupach. Zapytała ile kup robi. Powiedziałam że co karmienie i ona stwierdziła że pewnie Tomek nie toleruje laktozy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Dalam butelke i zjadla 50 ml. Teraz pocycala i usnela. Poleze z Nią i potem do łóżeczka odłoże może juz się nie obudzi. Obiad zrobilam i z mila chęcią bym zjadla.
Tz kupil herbatkę kopertowa hipp i herbate dla mnie również hipp. A wczoraj koper włoski i pokrzywe i melise. Oczywiście nie wszystko bede pila bo nie wiem jak to by podzialalo na Maje. Ale codziennie po dwa napary różne. ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Przez to ze tak dużo kup robi? Coś jeszcze powiedziala?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Dużo kup=nietolerancja laktozy-podawać delicol i powinno pomóc. Jutro będę na mieście to kupię, zobaczymy czy pomoże. Dla starszaka na kolki nic nie pomagało. Mało mi dzisiaj gadała bo starszak ja zaczepiał i popisywał się
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1433 | |
Ania
|
Cytat:
Robie tylko obiad i kawa z ciastem. Moj maz samego rodzeństwa ma 6,w tym trojka ma swoje rodziny.. Wiec tylko dla naprawdę najblizszych ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Sciagam Mai katar i dalej ma
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Bo jednak to tydzień juz trwa a jej ta sól nie pomaga
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Honcia widocznie nie wyłapałam. Będę próbować bo się wykończę. Jeszcze te chrzciny wrrr nawet nie mam kiedy nóg ogolić .
Dziś mama była ale tylko troche wiec praktycznie jakby nie było Mój syn ani myśli spać. Bujam się już od godziny. Mąż drugi dzień 12h w pracy. Jutro jeszcze ciasto odebrać, kupić owoce wino i coś dla dzieci. Jeszcze fryzjer. Nie wiem jak dam radę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ode mnie będą moi rodzice, i moi dziadkowie z ciotka (bo musi ich przywieźć także nie wypada nie zaprosić). Do tego tesciowie, brat męża z synem i żona i siostra męża z dwójką dzieci i mężem. No i chrzestni będą ze swoimi polowkami. I tak odpadło nam kilka osób, bo druga siostra męża ze swoim mężem i synem są za granicą, mój brat z dziewczyną (oboje są chrzestnymi Bartka) tez są za granicą ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Miszkaa nie przy paznokciu, trochę wyżej, na zgieciu palucha ten ropien. Ale pewnie postępowanie podobne. Haneczka i tak Cię podziwiam, że tyle czasu sciagalas pokarm ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Oby pomogło ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja korzystam z każdej oferowanej pomocy. Dziś zosia bawiła się z synem sąsiadki, Hana się obudziła w wózku wiec chciałam dziewczyny pozbierać do domu. Starsza nie chciała iść, sąsiadka zaproponowała że zerknie na dzieci a ja mam wziąć mała nakarmić i tak też zrobiłam. Nakarmilabym na dworze ale chłodno i strasznie wiało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.