![]() |
#1441 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!
Cytat:
Cytat:
Trzeba pomacać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wynikiem mojej fascynacji MR było kliknięcie nocą w aukcji Silver Rain - zapachy są bardzo podobne, a na Midnight Rain na razie mnie nie stać... potestuję sobie go jeszcze przy okazji, a pocieszę się pięknym srebrnym deszczem ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
"Śmietankowo-kokosowe cudo" Sabbath to Onyx
![]() A czarny flakon, który Sabb wącha na avatarowym zdjęciu to Explosive. Jak użyła, to rzeczywiście prawie eksplodowała. Trzeba było jej wtedy cyknąć fotę (a jeszcze lepiej film nakręcić) ![]() Jeśli natomiast chodzi o IHPowe cuda to oczywiście następnym razem chętnie przetestuję naskórnie ![]() ![]() Jolu, gratulować ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1444 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1445 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Miałam już Silver Rain - jeden z nielicznych zapachów który bogato rozwijał się na mojej skórze ![]() A co do MR, to mam świadomość, że muszę go porządnie przetestowac i myślę, że flakonik SR wystarczy mi za oba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
Zadomowienie
|
i ja nie omieszkałam l00knąć
![]() ![]() Yolu, gratuluję srebrnej łezki ![]() ![]() iiii niczym po naszym zlociku jeszcze nie nagrzeszyłam ![]()
"Tęsknota, słowo zużyte, Otwarło mi swoją dal... Jak różne są rzeczy ukryte W króciutkim wyrazie: żal." Edytowane przez _Bjeata_ Czas edycji: 2009-01-20 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się o jaką wódkę mi chodziło w związku z tym Onyxem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1448 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz mogę podziękować za gratulację bo flaszkę mam w łapkach. ![]() ![]() A tak poza tym Kropko, Agnysko, bardzo mi miło się czyta, że coś ze mną kojarzycie, a coś nie ![]() Też myślałam o Malibu wtedy ![]() Już za 10 dni kolejny zlot ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba było krzyczeć, bo mnie słowa zabrakło, mieliłam jęzorem w gębie z 5 minut i nie wydobyłam tej nazwy, a Aga, Beata ani Sabbath nie zakumały o czym bredzę. ![]() Gratki z okazji paczuchy. Zazdraszczam. Mojej Stelki nadal niet. :/ Przyniesiesz na następny zlocik? ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-01-21 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1450 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Silver Rain, pewnie, że przyniosę Trzymam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1451 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Silverka bardzo ciekawam. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1452 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
Kurczę, szczerze powiem, że tego wcielenia Yoli jestem ciekawa. Użyjesz na następny zlot? ![]() Cytat:
![]() A tak serio, flakon mnie zmylił. Nastawiłam się na coś... no powiedzmy że... innego. ![]() Cytat:
A niechże będzie, że Onyx to Malibu. Lubię. ![]() Choć mnie nie pachnie podobnie.
![]() |
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że mocno namieszałam.
![]() ![]() Pamiętam natomiast, że kto tam jechał to przywoził owo cudo. A potem się toto mieszało z mlekiem kondensowanym i robiło z tego taki mleczy likier. ![]() Dobrze, że już jesteśmy z tym w domu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1455 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1457 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Super. ![]() ![]() Myślę, że mogę oficjalnie zapowiedzieć że będę. ![]()
![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
Zabierać Jasmin Noir i Caron Narcise Noire ?
Będę chyba już też miała Rose Kashmirie EDP Les Parfums de Rosine , bo nabyłam dzisiaj używke, w ciemno ![]()
![]() |
#1459 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Póki pamiętam - ładnie proszę o Wenge ![]() W Dublinie się nie doszukałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 |
Zakorzenienie
|
Wszystko wskazuje na to, że też raczej będę
![]() Co ja bym jeszcze powąchała? ![]() ![]() O! - czy ma ktoś Piwoniowego Angela?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1461 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja chętnie jaśminka poniucham. ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam jeszcze pytanie organizacyjne - "balujemy"(wiadomo, co mam na myśli ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-01-24 o 17:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, powiedzta mienia, jest już Stella w SCC w perfumeriach, widziała któraś z Was?
Przyleciała do mnie w końcu moja Rose Absolute ![]() ![]() ![]() Na wątku Stellowym czytałam, że jest, ale byłam dwa tyg. temu i jak babcię kocham nie widziałam ani pół. Jest czy nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
Chyba nie przyjde , mam zwolnienie do soboty , czwarty dzień prawie 40 stopni i stawy mi się odzywają.
Pani doktor generalnie zapytała jak mnie leczyć. Osłuchowo jestem czysta jak łaza. To se zestawiłam leki. Jak nie przejdzie do środy to włączymy antybiotyk. Ale czy ja wiem. Chyba sobie zlecę jakies prywatne badania , morfologir, białko ostrej fazy albo co. ![]()
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
Kropko - przytargam klasyka. Nie ma problemu
![]() Na mnie też nie było znacznej różnicy między klasykiem a wersją Absolute. Absolute to taki mocniejszy klasyk. Zasadnicza różnica ukazała się w końcowych nutach - w wersji Absolute ambra jest na mnie naprawdę mocna, szpitalno-laboratoryjna, gorzka ![]() Rozterko - zdrowiej ![]() A ja zapytam - kto będzie? Kropka Sabbath Yola wiem, że może pojawi się Sałata ja Ktoś jeszcze? ![]() A mnie czeka poważna rozmowa z tatą, czy jest szansa na odebranie mnie późną nocą z dworca. Nie wiem, kiedy dokładnie wraca z urlopu, twierdzi, że w sobotę będzie, acz lekko mu nie ufam ![]() ![]() Kurka, czemu u mnie się sypie zawsze na ostatni moment? ![]() ![]() No jak Bozię kocham, zrobię to prawko jeszcze w przyszłym miesiącu ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-01-27 o 00:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1466 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrowiej babeczko, wygrzej się, wykuruj, jedz witaminki i wracaj do formy. ![]() Cytat:
![]() Za przytarganie dziękuję. ![]() ![]() Cytat:
Aha - i Bjeata będzie na 90%. ![]() Cytat:
![]() Jeszcze jest trochę czasu, może się uda. Oby. ![]() A prawko rób, rób, przyda się jak nic. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie kompletnie nic nie boli , poza chwilowymi bólami stawów , płuca i oskrzela czyste, mam tylko katar i temperaturę . Nie jem od piątku niczego poza pomarańczami , piję jeszcze kakao, na wszystko inne momentalnie mi się kurczy żółądek. Brr.... Za to mimo kataru ( nos mam już jak tarka ) nie starciłam węchu i psikam się do upojenia Jasmin Noire, fajnie się z nim zasypia, tak słodko. Ide do wyrka , dzisiaj tylko 38,5. Może do Soboty wydobrzeje.
![]() |
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
Klasyczne grypowe objawy masz bidulko. Do tego podwójnie Cię dopadła bo i żoładkowo. Szok.
![]() Wygrzej się, bo teraz ta grypa to z powikłaniami przebiega. Nie ma z nią żartów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W zw. z tym mam pytanie .... czy brac auto? ![]() Dziewczyny chciałabym jeszcze potestowac porządnie Kingdom i obniuchac Bois de Violette... ma ktoś ? Rozterko.... zdrowiej ![]() Edytowane przez Yola Czas edycji: 2009-01-28 o 18:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1470 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() W kwestii samochodu decyduj sama. ![]() Próbkę BdV gdzieś mam. testowana pobieżnie, zbyt pobieżnie. Dam niuchnąć. ![]() ![]() Rozterko - zdrowiej koniecznie!! Aha. Nie wiem, czy Sałata będzie, bo ma randkę z moim kumplem i jego szwagrem. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.