|  2009-01-18, 11:20 | #1411 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!

Szanowne koleżanki już buszują  to i ja dokładam swoje fotki reszta jak będzie akceptacja obecnych na nich Pań   
				__________________ "Tęsknota, słowo zużyte, Otwarło mi swoją dal... Jak różne są rzeczy ukryte W króciutkim wyrazie: żal." | 
|     |   | 
|  2009-01-18, 11:28 | #1412 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Ślunsk :) 
				 | 

Ihihihi piękne czerwone cudactwo.   Ta flaszka nawet na zdjęciach wygląda masakrycznie. Mistrzostwo świata w kiczu.   | 
|     |   | 
|  2009-01-18, 11:41 | #1413 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 Zgadzam się  a teraz Yola  
				__________________ "Tęsknota, słowo zużyte, Otwarło mi swoją dal... Jak różne są rzeczy ukryte W króciutkim wyrazie: żal." Edytowane przez _Bjeata_ Czas edycji: 2009-01-18 o 12:02 | |
|     |   | 
|  2009-01-18, 11:43 | #1414 | 
				 | 

Fajne to przedostatnie zdjątko, czwarte - super.    Drugie. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-01-18 o 12:31 | 
|     |   | 
|  2009-01-18, 11:52 | #1415 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  Boska jest Pięc razy   Napisałam PW    Teraz powinno byc drugie   | |
|     |   | 
|  2009-01-18, 12:00 | #1416 | 
				 | 

Żeby Ci nie było żal, to dla równowagi damy Ci z Beatką siebie.    | 
|     |   | 
|  2009-01-18, 12:03 | #1417 | 
| Zadomowienie | 

i ta mina zacięta, ha ha ha   
				__________________ "Tęsknota, słowo zużyte, Otwarło mi swoją dal... Jak różne są rzeczy ukryte W króciutkim wyrazie: żal." | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2009-01-18, 12:04 | #1418 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2009-01-18, 12:07 | #1419 | 
| Wtajemniczenie | 

O, dziękuję  Kropko mam wrażenie jakby Cię tam z lewej po ręku macał jakiś Spiderman   | 
|     |   | 
|  2009-01-18, 12:26 | #1420 | |
				 | 

Cytat: 
     | |
|     |   | 
|  2009-01-18, 14:48 | #1421 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-10 Lokalizacja: Silesia 
				 | 

Wstałam    
				__________________ Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie  . | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-01-18, 15:09 | #1422 | 
| Wtajemniczenie | 

Ech, no ... wizje miałam   (to czerowne obok Twojej ręki) No, widziałam o której jeszcze buszowałaś po necie  Hahah widac, że się nie rozstawałam z Midnight Rain - jak nie z nosem w nadgarstku to z flaszką w łapkach   | 
|     |   | 
|  2009-01-18, 16:37 | #1423 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-12 Lokalizacja: Koszalin 
				 | 

Dziewczyny gratuluję spotkania   Z przyjemnością obejrzałam fotki, ślicznie wyszłyście   | 
|     |   | 
|  2009-01-18, 16:43 | #1424 | 
| Zadomowienie | 

Za aprobatą Sabbath wstawiam jej zdjątka   
|     |   | 
|  2009-01-18, 16:53 | #1425 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: Granatowe Góry 
				 | 

Wiedziałam, że załapie się Santal Noble   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-01-18, 16:55 | #1426 | 
| Wtajemniczenie | 

Ale ja byłam za Habanitą    | 
|     |   | 
|  2009-01-18, 17:03 | #1427 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2009-01-18, 17:34 | #1428 | |
				 | 

To ostatnie zdjęcie to  mistrzostwo świata, Rozterko.   Czeski film.  To jedno z tych strzelonych w przestrzeń?   Cytat: 
  Będę grzeczną dziewczynką i nic nie powiem.  Ps. Drugą lokatę ma korek Habanity.  Też dzieło jakiegoś wielkiego umysłu.   Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-01-18 o 17:36 | |
|     |   | 
|  2009-01-18, 18:08 | #1429 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

widze,ze spotkanie sie udało. fotki super.

__________________  | 
|     |   | 
|  2009-01-18, 19:13 | #1430 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: Granatowe Góry 
				 | 

O, święta racja.   Zapomniałam o Habanitowym korku z tej przyczyny, że po odpakowaniu swojej flaszki z kartonu niezwłocznie wrzuciłam go do śmietnika, taki jest śliczny.   Za to zupełnie nie rozumiem, dlaczego w konkursie znalazło się Tumulte.  A flaszka Santal Noble nie byłaby zła, podoba mi się ten kolor. Ale korek faktycznie koszmarnie odpustowy.   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-01-18, 19:19 | #1431 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

jakie Wy ładne jestescie   a flaszka od Santal Noble tez ładna i korek ok, korka od Habanity nie widziałam, co z nim nie tak ? | 
|     |   | 
|  2009-01-18, 19:26 | #1432 | ||
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 
   | ||
|     |   | 
|  2009-01-19, 08:22 | #1433 | |||
| Wiedźma Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
  A co do "ą i ę"  - mówiłam tylko że niespecjalnie mi się podoba, i wówczas rzeczywiście niespecjalnie mi się podobał. Swoją drogą nie wiem dlaczego. Może wówczas byłam bardziej na etapie kadzidła frankońskiego. W każdym razie o tym, że Tumulte PH mi się podoba pisałam już jakiś czas temu wspominając o próbce od Ciebie. Tym razem jednak - rozplyony w zgięcie łokcia Tumulte nabrał głębi i mocy Kyoto przetrawionego przez skórę Rozterki - czyli w najlepszej możliwej odsłonie. Będę rozważałam zakup butelki. Dziękuję Agnysko!  Cytat: 
   Cytat: 
  Pozwolę sobie jeszcze wspomnieć, że kamerton z Sotto Voce tez nie brał udziału w konkursie. No chyba, że w jakimś innym - na najbardziej odjechany korek na przykład. Powiem Wam szczerze: z tym kamertonem nawet zapach wydawał mi się ładniejszy.  Midnight Rain rzeczywiście urokliwe. Klimatem przypominało mi nieco Ninę, ale "wybrzmienie" ma głębsze, a trwałośc świetną.  Dziękuję Wam za spotkanie.  Naprawdę cieszę się, że dotarłam.   
				__________________ | |||
|     |   | 
|  2009-01-19, 13:24 | #1434 | 
| grozi wypollizowaniem Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Dziewczyny! Ale Wy wszystkie jesteście laski!  Co do brzydoty do Midnight Rain mnie zabił- może na żywo wygląda lepiej... Sabbath- na każdej focie wyglądasz inaczej- tu wyszłaś jak rasowa wiedźma   
				__________________ Fotografia dziecięca i nie tylko   | 
|     |   | 
|  2009-01-19, 15:57 | #1435 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Cześć Dziewczyny, zazdroszczę udanego spotkania   fotki super niestety nie mogłam zjawić się tym razem, ponieważ ostatnie dni i noce poświęcam ślęczeniu przed komputerem.... na szczęście przyszłość nie jawi się źle, więc wstępnie zapisuję się na kolejny zlocik. Pozdrawiam   
				__________________ ..nie ma mnie, więc nie wątpię. .... Das also war des Pudels Kern! | 
|     |   | 
|  2009-01-19, 18:31 | #1436 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Witajcie   Bardzo mi było miło znowu się z Wami spotkać, bawiłam się świetnie, choć trochę krótko. Beatko, przepraszam Cię serdecznie za to beznadziejne powitanie, dyplomacją to ja nie grzeszę  Zjawiaj się tu u nas i w realu częściej  Sabbath, miło mi, że mogłam odnowić Twoje uczucie do Tumulte  Mam jeszcze jedno wścibskie pytanie: czym pachniałaś? Poczułam coś pięknego przy pożegnaniu (Turmalin?) Tym razem ja starałam się obrzydzić dziewczynom perfumy: zafundowałam im zbiorowy wytrysk (biedna Jola, trochę jej się chlustnęło na się; obawiam się jednak, że jeszcze bardziej nie spodobało jej się Jicky  ), a Kropę i Bjeatę katowałam bloterkiem z Kourosem  Przykro mi Sałatto, ale Stephen Jones chyba nie wzbudził w nikim morderczych instynktów    W kategorii na najbrzydszy korek nie mogę się zdecydować  I Santal Noble i Habanita mają je paskudne. Padłam natomiast przy flakonie Midnight Rain (ten przynajmniej jest dobrze wykonany i ma piękny kształt) i jakiejś limitowance Flowerbomb w Sephorze (tu już pojechali po bandzie naklejając na flakon obrzydliwie błyszczące, tandetnie wykonane "cekinki") Niezły odpust  Tak jak dziewczynom spodobały mi się perfumy Kapsule, zarówno wersja Woody, jak i Floriental  , bardzo piękny i szlachetny wydał mi się Santal Noble (na Joli pachniał bosko), zainteresował mnie Baume du Doge (pięknie zmienny). Miałam okazję powąchać Wild Hunt i powiem tylko, że jest godny tej nazwy   
				__________________ Joga z rana jak śmietana. | 
|     |   | 
|  2009-01-19, 23:35 | #1437 | 
| Zakorzenienie | 

Dziewczyny - gratuluję kolejnego spotkania, piękne jesteście ( to już pewnie wiecie, ale nie zaszkodzi powtórzyć  ) No i humory jak zwykle dopisywały   
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-01-19, 23:50 | #1438 | 
| grozi wypollizowaniem Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Agnyska! a Twoich zdjęć to ja nie widzę   
				__________________ Fotografia dziecięca i nie tylko   | 
|     |   | 
|  2009-01-20, 08:08 | #1439 | |||||
| Wiedźma Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
  Piekny flakon miał killer, który trzymam w łapkach na drugiej fotce. Nie pomnę nawet, co to było, ale Rozterka będzie wiedziałam, bo to Jej. Nazwa była sugestywna, a zapach zabijał.  Za wiedźmowy komplement dziękuję.  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  A Stephen Jones wybitnie mnie rozczarował. Nie żeby torsje, jak pisała sałata, ale doprawdy nie ma w nim niczego, co skłoniłoby mnie do powtórnych testów. Pachnie jak mieszanka siarkowego szamponu do włosów z tanią kwiatową "perfumą" nie pierwszej świeżości.  Cytat: 
  ).  A co do Dzikiego Gonu - nie dałaś mu szansy na skórze, a ja mówiłam (i pisałam), że początek to on ma fatalny. Z drugiej strony, jakoś nie miałam sumienia namawiać do aplikacji, bo przetrwać na zlocie te pierwsze nuty...  No i nie wiem przecież, jak rozwinąłby się w tak licznym i urozmaiconym zapachowym towarzystwie. Może następnym razem zaproponuję Ci próbkę? 
				__________________ | |||||
|     |   | 
|  2009-01-20, 08:28 | #1440 | |
				 | 

Cytat: 
  Do tej pory  nie jestem pewna, czy dziewczyny nie robiły mnie w konia z tym zapachem.  Jak to niby miało być? Wspaniałe wydzieliny?  Smród nie do opisania.  _____________ Natomiast Santal Noble i mnie się podobał. Nie wiem czy jest elegancki ale bardzo sympatyczny.   Zaskoczyło mnie natomiast jedno słodkie, śmietankowo-kokosowe cudo, które zdaje się należało do Sabbath i do dziś nie wiem co u niej robiło.   Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-01-20 o 08:31 | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

I proszę nie mówić, że odpustowy gust mam
 I proszę nie mówić, że odpustowy gust mam