|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
Czyli już w poniedziałek będziesz PANIĄ MAGISTER Będziemy trzymać kciuki! Na pewno sobie poradziszMad świetne zaproszenia, takie słodziaki ![]()
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
zapisałam sobie tą stronkę może kiedyś pokazę tżtowi- tylko jak mu raz pokazałam takie śmieszne zaproszenia to mu się nie podobało to że są takie dziecinne ciekawe jakie on "dorosłe" zaproszenia wybierze
|
|
#1443 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mój tż też pewnie powie "nie" na takie luzackie zaproszenia, a szkoda bo przecież nie mamy po 40 lat i nie musimy udawać bardziej poważnych niż jesteśmy. zresztą zaproszenia i tak wylądują gdzieś głęboko w szufladach gości, którzy góra 3 razy je będą mieli w rękach, więc nie ma co się za bardzo "wystawiać"
|
|
|
#1444 |
|
BAN stały
|
Ja tam nie będe wydawać 5 zł za zaproszenie za sztuke,skoro i tak pójdą do na dno szafy a bardziej do kosza.
|
|
|
|
#1445 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ekstra! Obrona to był najprzyjemniejszy egzamin na moich studiach (i najbardziej stresujący )Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja to widziałam takie w wawie tutaj: http://www.zaproszeniaslubne.net/index.php5?col=3 Np za tym to normalnie szaleję: http://www.zaproszeniaslubne.net/ind...?details=40903 Ale 1,50zł to nie 4,55zł![]() A tż też powiedział że on nie chce takich "dziecinnych". Ale go przekonałam |
|||||
|
|
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z tego powodu mój budżet to max 2 zł za zaproszenie ale mój tż chce mieć głos decydujący w wybieraniu zaproszeń więc dam mu się pocieszyć tym że coś sam wybrał na wesele
|
|
#1447 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ale się dzisiaj światecznie na wizazu zrobiło
![]() ja uwielbiam święta Bożego Narodzenia a najbardziej atmosfere która im towarzyszy, te wszystkie ozdoby, kupowanie prezentów, pakowanie. Jedynym minusem jest to że akurat u nas to całe święta się siedzi i jje ile wlezie a potem 1-2kg więcej Miałam po południu coś poszukać, jakiś foto, dekoracji ale dopadło mnie takie zmęczenie że zasnęłam na 1,5h. Jakaś niedospana ciągle chodzę, a teraz się zastanawiam jak dzisiaj zasnę skoro spałam po połuniu Cytat:
![]() przyjemne ![]() Jazz gratuluję kolejna PMka będzie magistrem Już w poniedziałek koniec przygody ze studiami ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
http://www.zaproszeniaslubne.net/index.php5?col=1 ale te właśnie są dużo droższe a nie chcę wydać majątku na zaproszenia więc pewnie stanie na czymś bardziej klasycznym, eleganckim ale zarazem trochę tańszym
|
||
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
to moje najwieksze marzenie na chwile obecna
|
#1449 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twój organizm domaga się snu. Nie wiem jakie masz przyzwyczajenia, ale 1,5 godz. nie wydaje się być długo. Teraz taka pogoda, że pewnie będziesz spać jak suseł
|
|
|
|
|
#1450 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
u mnie podobnie jak u niektorych cały dzien padał snieg z deszczem, masakra jakas, chyba jeszcze nie czas i pora na snieg ![]() przede wszystkim chciałam powiedziec ze dzis (w ten cudowny dzien) dołaczyłam do grona tych, ktore maja suknie slubne, bardzo sie ciesze z tego powodu, poszłysmy do salonu w ktorym juz byłysmy i w ktorym jedna suknia podobała mi sie najbardziej, przymierzyłam jeszcze 2 inne ale jedna miała taka koronke na klacie i ramionach i jak podniosłam rece to o mało sie nie popruła , nie praktyczna wogole, 2 była tez ładna ale siostra stwierdziła ze pierwsza najlepsza, Cytat:
![]() Prymulkaaa co do sukien to zadna mi sie nie podoba ale jesli juz cos to ta czerwona lepsza, madmuazelle te pierwsze miał moj brat ![]() Cytat:
![]() te pierwsze miał moj brat ![]() anesh_ mam 169 cm wzrostu wiec uwazam ze jestem wysoka, ide zmyc farbe z włosów
|
|
#1451 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W poniedziałek już tylko piąteczka Ci grozi ![]() Cytat:
Wklejałaś ją już gdzieś? ![]() Dziewczyny kochane ![]() w tym dzisiejszym śniegu, błocie i wietrze pojechaliśmy z Tż na drugi koniec miasta na spotkanie z Dj'em, no i... podpisaliśmy umowę Wiem, że trochę się pospieszyliśmy, bo był pierwszym z którym się spotkaliśmy, ale ciężko było mi w ogóle znaleźć kogoś kto by mi spasował, a dziś na spotkaniu dobrze nam się rozmawiało, do repertuaru muzycznego i zabaw mamy podobne podejście. Mam nadzieję, że będzie fajnie
|
|
#1452 |
|
Konto usunięte
|
Matko... byłam z TŻ na zakupach. Z Nim to gorzej niż z babą... W końcu po godzinie chodzenia po sklepach udało Mu się kupić kurtkę
|
|
|
|
#1453 | |
|
BAN stały
|
Ciesze się,że zaproszenie Wam się podobają.Są proste,ładne i tanie.No,oczywiście że ciutke więcej tez bym dała.
![]() Metko i jak fajne są na zywca?? ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Metko,Tośka gratuluje podpisania umowy i wyboru/kupna sukni tej jedynej. ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
![]() Mi w tamtym roku tż kupił satynową piżamke.
|
|
|
|
|
#1454 | ||
|
Wtajemniczenie
|
a ja bym chyba chciała wrócić na studia a nie musieć się martwić szukaniem pracy i tym że nikt mnie nie chce zatrudnić
Cytat:
Metka gratuluję kupna sukni Coraz mniej zostało tych PM bez sukni![]() Toska często pierwszy wybór jest tym właściwym, więc mam nadzieję że dj okaże się super ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1455 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1456 |
|
Wtajemniczenie
|
a jeszcze odnośnie snu po południu, to jakoś zawsze jak się budzę to jestem jeszcze bardziej zwalona niż przed snem, a potem jakoś tak mi sie przestawia, że jak doszło trochę snu po południu to jeszcze ciężej zasnąć w nocy. Dlatego jeśli mnie nie zwali z nóg to raczej nie praktykuję spania w dzien
A teraz w sumie kiedy nie pracuję i powinnam sobie odpocząć po nauce mogłabym sobie na to pozwolić... tylko że Jazz masz rację, to ta pogoda tak działa, ja na każdą zmianę ciśnienia reaguję bólem głowy albo zawrotami
|
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
madmuazelle mi sie bardzo podobaja, chyba niczego im nie brakuje, no moze miejsca zeby wpisac gdzie i o ktorej sa poprawiny no ale to nie wszysy robia wiec w sumie mozna gdzies na dole dopisac
![]() chciałam wam pokazac swoja sukienke ale nie umiem załaczyc pliku, teraz juz ide moze jutro sie uda, dobranoc
ŚLUBOWALIŚMY http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100417600713.html SYNCIO I http://s2.suwaczek.com/201101291762.png SYNCIO II http://www.suwaczki.com/tickers/f2wl2n0ake8axtlz.png Edytowane przez metkaa Czas edycji: 2009-10-14 o 21:59 |
|
|
|
#1458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1459 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja pokazałam tz-towi te zaproszenia które wkleiłam i powiedział,no fajne.zbytnio przyjrzeć się nie miał czasu,bo się szykował do pracy.Aaś,te zaproszenia ze strony które podałaś też fajne. |
|
|
|
|
#1460 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze parę miesięcy temu myślałam że jak będziemy wybierać suknie to tu będzie z milion dylematów każdej wizażanki a tu sprawnie idzie jak nie wiem co- wybór jest pomiędzy 2 czy 3 sukniami i bez kłopotu kupujemy te nasze wymarzone- całkowity lajcik ![]() Cytat:
Cytat:
![]() lecę już chyba spać dziewczyny... wieczór bez tżta jest straconym wieczorem.. a każdy wieczór w tygodni jest bez tżta... więc same rozumiecie... ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
wciskasz na dole przycisk "odpowiedz" tak jakbyś normalnie odpowiadała na posty. potem na dole poniżej okienka odpowiedzi masz taki pomaranczowy przycisk "zarządzaj załącznikami" wciskasz go i pojawiają ci się okienka. przy jednym z nich klikasz "przeglądaj" wybierasz zdjęcie swojej sukienki szukając jej na swoim komputerze i następnie klikasz "otwórz" czy jakoś tak. jak już w tym okienku pojawi ci się adres zdjęcia z twoją sukienką to na dole klikasz przycisk "załaduj" i jak ci się zdjęcie załaduje to zamykasz całe okno i normalnie juz wysyłasz odpowiedź przyciskiem "wyslij odpowiedź"
|
|
#1461 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jakbym czytała o sobie. Ja to spać nie moge od dłuższego czasu,najpóźniej spać ide o 3,raz całej noc nie spałam.Nie moge spać,bo u mnie za dużo stresów ostatnimi czasy,za dużo rozmyslam itd Piłam melise,ale nic niedawało oprócz tego że się uspokoiłam.Powiem/napisze więcej kupiłam sobie jakiś czas temu w aptece tu w uk nytol (zdjęcie poniżej ) na sen i szczerze powiedziawszy nie brałam ani razu,bo się boje brać bo mam czasami problemy żoładkowo wątrobowe.Musze skład przeczytać co zawiera.I tak leży,choć babka mi to poleciła i mam brać 20 minut przed snem.No,chyba że kupie sobie w polskim sklepie własnie persen itp na bazie ziół i wiadome co biore.Wczoraj zaś kupiłam sobie magnez do pica,bo wyczytałam że trza pić ( raz dziennie ) kiedy jest się w stresowych sytuacjach,kiedy się cięzko pracuje itd Cytat:
Tylko,że jest jeden szkopuł,bo chcemy umieścić z zaproszeniem karteczki z prośba o pieniązki zamiast prezentów.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-14 o 22:13 |
||
|
|
|
#1462 |
|
Rozeznanie
|
a u mnie, w sumie juz wczoraj, ślub stanął pod znakiem zapytania. Myślałam, że coś się ułoży, ale jest coraz gorzej. jestem załamana.. nie wiem co teraz będzie...
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos z tżtem jakis konflkt czy to coś innego??
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Prymulka
Dziewczyny, gratuluję kolejnym sukni ślubnych! Ja też już bym chciala mieć swoją
|
#1465 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że uda Ci się wkleić fotki ![]() Cytat:
), ale się nie położyłam, bo bym pół nocy nie przespała, tym bardziej, że TŻ na nocce ![]() Dziś stwierdziłam, że przy takiej pogodzie dobrze by było załatwiać wszystko przez internet (studia, pracę, itd) Cytat:
![]() Cytat:
Co się dzieje?
|
||||
|
|
|
#1466 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1467 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zawsze w połowie zakupów jest: "soooooorrryyy misiek że tak wybrzydzam..." i zabiera mnie na coś dobrego potem![]() Cytat:
) pewnie to zmęczenie ci przejdzie![]() Cytat:
![]() Albo te: http://www.zaproszeniaslubne.net/ind...=B32.087.10741 No boskie wręcz ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1468 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
cześć laski pamięta mnie tu jeszcze ktoś
![]() nie mam siły czytać 1500 postów więc wybaczcie.. będę pisać bez cytatów ![]() co do tego co sie u mnie dizeje... sprowadziłam się na swoje.. choć finansowo mam maniane.. TZ jakoś stara mi się pomagać.. nawet planuje się koło soboty do mnie wprowadzić Ostatnio mieliśmy straszne problemy i w zasadzie to chyba nadal się na mnie gniewa jak sam stwierdzil myslal o rozstaniu ... ale zdeklarowal sie dziś że w sobote przyjedzie ze swoimi rzeczami więc chyba jakos jest Ponieważ mamy kota i sezon grzewczy w pełni mam z nim straszny problem On jest pedantem do sześcianu a kot w grzanym mieszkaniu wiadomo gubi sierść.. no i juz mi zostało powiedziane zrób coś z tym kotem... jedyne co mi do głowy przychodzi to ogolenie kota na lyso poza tym u mnie nic ciekawego zaczynam cierpiec na zapalenie zatok (jak co roku) pracuje z doskoku i napawam się podejmowaniem sadzielnyc od nikogo innego niezależnych decyzji.. mam jedynie problem z netem, ale ze TZ juz zaplanowal to cos bedizemy kminic.... Nienawidze kuchenek gazowych no to tyle u mnie.. duzo stracilam ???? acha informacja specjalna dla tancerki moja suknia wczoraj wyladowala w niemczech ale ze niestety nierozwaznie dalam adres wysylkowy do rodzicow to moge zbytszybko jej nie obejrzec.. takze tyle ![]() i jescze jedno lain jak oduczyc kota wycierania pupy w podloge ;( |
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.

Czyli już w poniedziałek będziesz PANIĄ MAGISTER

zapisałam sobie tą stronkę może kiedyś pokazę tżtowi- tylko jak mu raz pokazałam takie śmieszne zaproszenia to mu się nie podobało to że są takie dziecinne
ciekawe jakie on "dorosłe" zaproszenia wybierze
bo mam dzień paszteta. Wczoraj byłam u chirurga i usunął mi pół paznokcia
Jak miałam jeszcze znieczulenie to było OK, ale jak mi już zeszło to była MASAKRA! Myślałam, że autobusem do domu nie dojadę 

Też się cieszę... 
Jakbym czytała o sobie.
Ja to spać nie moge od dłuższego czasu,najpóźniej spać ide o 3,raz całej noc nie spałam.Nie moge spać,bo u mnie za dużo stresów ostatnimi czasy,za dużo rozmyslam itd Piłam melise,ale nic niedawało oprócz tego że się uspokoiłam.Powiem/napisze więcej kupiłam sobie jakiś czas temu w aptece tu w uk nytol (zdjęcie poniżej ) na sen i szczerze powiedziawszy nie brałam ani razu,bo się boje brać

), ale się nie położyłam, bo bym pół nocy nie przespała, tym bardziej, że TŻ na nocce
Co się dzieje?