![]() |
#1441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty cz. 6- nowa!
Anulko bułeczki były pyszne. Dziewczyny jeszcze przyniosły pierogi i jabłecznik.
Uczyłyśmy się robić anioły. Spotkanie było super. 1-2. Uczymy się 3. Anioł Ewy 4. Anioł Doroty 5. Mój anioł 6. Tego anioła dostałam od Małgosi, która nas uczyła. Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2017-03-10 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
Wtajemniczenie
|
Ale świetne, Bożenko! Zazdroszczę spotkania i umiejętności anielskiej.
![]() A ten przepis na bułeczki chętnie bym przygarnęła. ![]() ![]() Ja dzisiaj spędziłam dzień bardzo pracowicie. Od rana do wieczora działałam w ogrodzie. Teraz mnie ręka prawa boli, za dużo było cięcia i grabienia. ![]() ![]()
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
Plotusie odżywają pomalutku widzę...Może i inne wątki odżyją?
Martuś gratuluje wnusia. Będzie jeszcze jedna zachęta by przyjechać a zlocik własnie do Krakowa ![]() Terenia daleko słyszę... Bożenka trzyma kciuki zapewne. I Anule obie zaglądają Pupilek na straży Elunia widzę twardo szykuje sie na zlot To i ja zaglądać będę. ![]() W Poniedziałek wybywam do sanatorium. Nie mogę sie już doczekać...
![]() |
#1444 |
Osiołek z zakątka :)
|
Widziałam Anielicę Bożenki, piękna
![]() U mnie dzisiaj całkiem ładnie się zapowiada, ale Martusia pisze, że idzie na dysc...bydzie sikawica? Mam nadzieję, że nie ![]() Bożenko wrzuć przepis na bułeczki, plissss ![]() A Rosier może przepis na to pyszne ciasto, którym nas uraczyłaś - było ze śliwkami i kruszonką, doskonałość zeszłego roku ![]() ![]() ![]() Mamy marzec, powinnam wziąć się za wydmuchy...a ja odkopałam gwiazdki, które porzuciłam 5 lat temu. Ktoś mnie zniechęcił, że to nie są gwiazdki na choinkę i Gwiazda Dawida. I tak je w połowie zrobione porzuciłam. Odkopałam tydzień temu...i kończę ![]() ![]() ![]() Miłego dzionka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Pupil Czas edycji: 2017-03-11 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1445 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego weekendu Wam życzę! Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2017-03-11 o 14:46 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
O widzę że nas tutaj coraz więcej, ale fajnie !!!
Ewuniu Małgosia nie robi warsztatów, pokazała nam tak po koleżeńsku bo ją bardzo o to prosiłyśmy. Nie dość że nas nauczyła to jeszcze wszystkie materiały fundnęła. Taka dobra z niej duszyczka. Terenia poznaje cudną Bali i widać że jej tam dobrze. Dla osób które nie są na FB pokazuję kilka zdjęć Tereni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1447 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Wątek decoupage Edytowane przez rosier Czas edycji: 2017-03-11 o 18:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
|
Martusiu to było chyba crumble ze śliwkami, tak mi się wydaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przepis na bułeczki z serem feta jest na "Dekupażystki w kuchni" - post nr 54 - macie tu link:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=551713&page=2 a swoją drogą poczytałam i powiem wam że muszę do tego wątku wrócić bo jest dużo fajnych przepisów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Wtajemniczenie
|
Już wiem co to było.
![]() ![]() Zaraz wrzucę przepis do kulinariów. A Bożence dziękuję, ![]()
![]() |
#1451 |
Zadomowienie
|
Bożenko duuuuuuuuuże buziole Imieninowe.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niech wena nie opuszcza,maleństwa same tworzą i zdrowie dopisuje ![]() ![]() Anielice piękne. Jakiś czas temu zamarzył mi sie przedpokój w anielskim stylu i tak co dorwę w internecie to tworze lub zamawiam.Tylko jak to u mnie bywa roboty zaczete i jakoś muszą nabrać mocy by je zakończyć. Na Fb dziewczyna pokazuje takie anioły w ramkach na huśtawce -rewelacyjne. Rano szukałam nazwy "co to i z czego a tu proszę Bozenka pokazuje śliczności. Jak sie nazywa to coś z czego sie je robi? Ewuś u mnie od 2 tygodni na głównym celowniku tez temat bombkowy ![]() Jajca tworza się w pracy z uczniami.Myslęże jutro wykończymy pierwszą bardzo podstawową partię.Podstawowa bo jak to na początku :farba ,serwetka,lakier. Młodzi łapią temat a najlepiej im to idzie jak gapia się na filmiki ![]() ![]() Buziaki .Kochane Dziewczyny-dobrego dnia. Bułeczki z fetą..mniam ,mniam....po pracy kupię drozdze i do roboty..paaa
Moje decu : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=554572 Z miłości do niteczek; https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=654039 Milej jest dawać niż brać. Edytowane przez kaj07 Czas edycji: 2017-03-13 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
Eluś dziekuję za życzenia.
Ten płyn do utwardzania tekstyli nazywa się Powertex. Na tej stronie znajdziesz informacje: http://www.powertex.com.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
Znowu zastój. Dziewczyny gdzie jesteście.
Powiem wam, że bardzo się cieszę z jednej rzeczy. Mamy od kilku miesięcy grupę dziewczyn 5 osób. Poznałysmy się na warsztatach scrapbookingu u Karoli Witczak. Bardzo fajne dziewczyny, pozytywnie zakręcone (tak jakmy wszystkie). Na początku marca były u mnie, robiłyśmy anioły (pokazywałam wam zdjęcia). W piatek byłyśmy na pierwszych zajęciach ceramiki. Było super. W ten piatek będziemy się uczyć korzystać z koła garncarskiego. Zapisałyśmy się też na 8 maja na warsztaty kulinarne kuchni gruzińskiej. Będziemy robić: chakhokhbili - kurczak z ziołami i pomidorami - chaczapuri - serowy chlebek , tzw pizza gruzińska - lobio - gruzińska fasola z czosnkiem, orzechami , pietruszką i papryczką - pierożki gruzińskie chinkali z mięsem i aromatycznym bulionem - pchali - warzywa w orzechowym sosie - soko ketze - pieczarki zapiekane z serem - słodkie gozinaki z miodem i orzechami Zapowiada się ciekawie. Nasza Terenia wraca za tydzień. Moja miska na pierwszym zdjęciu. Będziemy je wypalać, malować i szkliwić i jeszcze raz wypalać. Pozdrawiam. Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2017-03-21 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
|
Widziałam Bożenko na FB
![]() ![]() Terenia już wraca? Szybko minęły te 3 tygodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
Kaligrafia !!! - Super !!!
Ale ja bym nie miała cierpliwości. Na zajęcia z ceramiki pewnie też długo chodzić nie będę. Zrobię sobie parę przedmiotów do dekoracji i wystarczy. No chyba że mnie to wkręci. Zobaczymy. Jest tam taka grupa która już 2 lata ma zajęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny.
Moje sąsiadka chodzi juz 2 rok na ceramikę-piekne rzeczy wypala. Mówi ze to drogie hobby ale piekne. Gapię się u niej na wazony,lampy,fajna sprawa, Chetnie bym sprobowała czas i cenalekko odstrasza. Bardziej robią na mnie wrazenie anioly z powertexsu,(Dzieki Bozenko za podesłanie linku) Tu tez potrzeba i czasu i kasy ![]() Ale kto wie ,za jakiś czas... kaligrafia-o,nie,to juz wcale nie dla mnie,tu trzeba precyzji i dokladności a ja z tym od zawsze na bakier ![]() ![]() Pozdrawiam Was ,milych snów.paaa
![]() |
#1457 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
Jak mnie tu długo nie było! Nie mogłam zalogować się. I dzisiaj się udało. Dzieki na wspominki o mnie. Powrót z Bali to 8 III i w tym czasie otrzymaliśmy wyniki badać /tomograf/ mojego męża.
Były złe i od tego czasu maż leczy się na różne sposoby. Jeżdzi co 21 dni na cykle chemioterapii do Centrum Onk. w W-wie.Juz nie prowadzi auta więc ja jestem kierowcą. Bardzo schudł a ja chodzę po kątach i ryczę nad tym wszystkim. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1459 |
|
Tereniu
![]() ![]() To są diagnozy, co spadają jak grom z jasnego nieba, ale dobrze, że mąż ma w Tobie oparcie. Bardzo często ma chemię ![]() Trzymaj się ciepło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1460 |
Zadomowienie
|
Teresa
![]() ![]() Życzę dużo zdrowia Tobie i mężowi.
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
dziekuje moje kochane tak oboje walczymy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1462 |
Zadomowienie
|
Kochana Tereniu
![]() Miejmy nadzieje i ufajmy. Duzo chemii.....ale w niej nadzieja na wygranie z chorobą.
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
Tereniu kochana ty wiesz, że ja zawsze jestem z Wami.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1464 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2017-06-14 o 16:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
Dobrze mieć tyle przyjaznych dobrych duszyczek. Kochane jesteście
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1466 |
Wtajemniczenie
|
Tereniu, trzeba wierzyć mocno, że będzie dobrze.
![]() ![]() ![]() ![]() I tak to w życiu bywa, jedni się radują, inni smucą... U mnie syn już ożeniony. ![]() ![]()
![]() |
#1467 |
|
A właśnie miałam się Martuś pytać, czy jż syna ożeniłaś
![]() Gratulacje i życzenia dla Młodych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1468 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Ewuś!
![]() A ożeniłam! Póki co jednego. ![]() ![]() ![]() A teraz dochodzę do siebie. ![]()
Wątek decoupage Edytowane przez rosier Czas edycji: 2017-06-21 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.