Wszystko o Avonie - Część II - Strona 494 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-14, 05:17   #14791
MaT
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez lucia4444 Pokaż wiadomość
Widziałyście to: http://allegro.pl/item205393345_kata...o_u_mnie_.html
To juz jest normalnie chamstwo!!
Czy to http://www.allegro.pl/item205814884_...o_u_mnie_.html
ta sama wystawiająca ?

Cytat:
Napisane przez martusiawilczek Pokaż wiadomość
o matko !! usuną jej tą aukcję, bo jest niezgodna z regulaminem...
Na szczęście Allegro szybko zareagowało, więc proponuję im pomóc z powyższą aukcją

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
Kazdy ma inne zdanie na ten temat, ale ja tak kiedys zamowilam kilka zapachow w demo i wszystkie mormalnie mi przyszly
A może to dotyczyło Trylogii Salmy Hayek, bo tylko w tym przypadku można było zamawiać po 1 sztuce każdego zapachu ?

Edytowane przez MaT
Czas edycji: 2007-06-14 o 05:23 Powód: dodatkowa odpowiedź
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 05:30   #14792
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
A ja tęsknię za Pączkiem Róży :/ Przydałby mi się teraz.

Co do wieku to ja akurat trochę przeżyłam niestety i mimo wieku, jestem już całkowicie ustabilizowana. Dzieci, dom - to mi się marzy. Mężczyznę mam twardo stojącego na ziemi, więc wszystko pasuje I się układa Nie mogę się doczekać września, wtedy odbieramy wlasne mieszkanko A dzieci (mam już imiona) za 4-5 lat.

Wezmę w 08 z netto około 10 paczek chusteczek antyperspiracyjnych Na lato w sam raz. Ciekawe jaka będzie internetowa.
...to tak na marginesie: ja wsyszłam za mąz w wieku 22 lat, bynajmniej nie musielismy sie spieszyc, bo dziec dalej nie mamy a to juz 6 lat minelo. podobnie jak i uwas mamy tylko imiona, a zgodnie z naszymi planami moja córeczka powinnam mies już z 3-4 latka , ale jak to w życiu, ciagle coś sie dzieje, jak nie praca, to w domu coś sie zepsuje wiecznie nie ma czasu na myslenie o dzieciach, a latka lecą i przyzwyczajenie do "wolności" robi swoje
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 05:30   #14793
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
A w Bytomiu? Trochę się martwię, bo nikogo nie znam. Ale jak znajdę pracę to pewnie będzie lepiej. Ważne, że będę z narzeczonym. A Avon będę odbierała w Katowicach
ja mam rzut beretem do Bytomia - nawet do liceum tam chodziłam...
wczoraj zrobiłam zamówienie na 2 termin k07 - "na siłę" dobiłam do 1200 (brakowało mi 110 pln) - mam nadzieję, że się nigdzie nie pomyliłam w obliczeniach i będę miała te 30%... się okaże jak wystawią mi dziś fakturkę...

aha - a propos tego preparatu do skórek: ja już użyłam parę razy i nic a nic nie działa, ale wczoraj przetestowałam na moim mężu (ma strasznie narośnięte skórki, a w dodatku mamy teraz remont łazienki i ma zniszczone dłonie) i u niego jakoś dało efekty... więc już nie wiem co mam sądzić o tym preparacie...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 06:12   #14794
inez1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
...to tak na marginesie: ja wsyszłam za mąz w wieku 22 lat, bynajmniej nie musielismy sie spieszyc, bo dziec dalej nie mamy a to juz 6 lat minelo. podobnie jak i uwas mamy tylko imiona, a zgodnie z naszymi planami moja córeczka powinnam mies już z 3-4 latka , ale jak to w życiu, ciagle coś sie dzieje, jak nie praca, to w domu coś sie zepsuje wiecznie nie ma czasu na myslenie o dzieciach, a latka lecą i przyzwyczajenie do "wolności" robi swoje
oj to prawie jak ja mam 22 latka i w sierpniu bierzemy ślub i nie wpadliśmy, a dzieci planujemy tak za 3 latka jak wszystko pójdzie zgodnie z planem oczywiście

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
aha - a propos tego preparatu do skórek: ja już użyłam parę razy i nic a nic nie działa, ale wczoraj przetestowałam na moim mężu (ma strasznie narośnięte skórki, a w dodatku mamy teraz remont łazienki i ma zniszczone dłonie) i u niego jakoś dało efekty... więc już nie wiem co mam sądzić o tym preparacie...

ja będę mieć podobną sytuację tyle, że chcę dobić do 500 i 25% jeszcze nie wiem ile mi bedzie brakowac, bo ciągle zbieram zamowienia

And big girls don't cry
inez1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 07:19   #14795
GOśka T.
Zakorzenienie

włąsnie przegądam na necie moją fakturke i kurde sie zdziwiłam ....dziewczyny w 7/2007 była oferta mix naturals (str 122-127) 3 za 23.70zł czyli można zamówić z dowolnej tej strony po 1 czy tylko za cały zestaw np kokos i papaja sie płąci 23,70???bo ja już ich nie kumam... klientka zamówiła 3 różne balsamy do ciała (kojący,kokos i papaja i wanilia) i czy tyle zapłaci?? bo patrzę że mi naliczyli cene kazdego z osobna i własnie nie wiem moze jak przyjdzie paczucha to wtedy będzie liczone jak "promocja"

i drugi to samo oferta szamponu "kup jeden za 10,90 a drugi wybierz za 1 zł" to czemu do cholerki mam w fakturce dwa po 10,90???? a jeszcze zamawiałam 5 katalogów8/2007 a tu mi widneije ze 1(2zł chyba ze to netto ale wątpie....1 KATALOG POLSKA K08/2007 NAT cena2
zaczynam powoli zwątpiewać...
pocieszenie ze przyjdzie wszystko co zamawiałam

a paczke tym razem odbieram w COKu i dopiero w poniedziałek...po egzaminie
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 07:34   #14796
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
włąsnie przegądam na necie moją fakturke i kurde sie zdziwiłam ....dziewczyny w 7/2007 była oferta mix naturals (str 122-127) 3 za 23.70zł czyli można zamówić z dowolnej tej strony po 1 czy tylko za cały zestaw np kokos i papaja sie płąci 23,70???bo ja już ich nie kumam... klientka zamówiła 3 różne balsamy do ciała (kojący,kokos i papaja i wanilia) i czy tyle zapłaci?? bo patrzę że mi naliczyli cene kazdego z osobna i własnie nie wiem moze jak przyjdzie paczucha to wtedy będzie liczone jak "promocja"

i drugi to samo oferta szamponu "kup jeden za 10,90 a drugi wybierz za 1 zł" to czemu do cholerki mam w fakturce dwa po 10,90???? a jeszcze zamawiałam 5 katalogów8/2007 a tu mi widneije ze 1(2zł chyba ze to netto ale wątpie....1 KATALOG POLSKA K08/2007 NAT cena2

czy to na pewno jest podgląd fakturki wystawionej przez Avon, czy na razie tylko twojego zamówienia? bo bardzo często przy takich ofertach system nie uwzględnia tego od razu, ale po wystawieniu właściwej faktury wszystko jest ok. wiele razy zamawiałam tak szampony i nigdy mi źle nie policzyli. przy katalogach też zawsze cena jest początkowo taka, ale później liczą jak za pakiet.

a ja się martwię, bo nie mam żadnych zamówień na II termin k07, więc w k08 spadnę do 20%...

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 07:40   #14797
SNURKA
Przyczajenie

GG do SNURKA
Cool Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

REEVA - dzięki za katalogi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-14, 08:03   #14798
urshoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość

może to był podgląd Twojego zamówienia a nie fakturki? bo ja np zamawiałam 3 spraye czereśniowe i na podglądzie zamówienia faktycznie cena jest wyższa, ale już na podglądzie faktury jest normalnie: 23,70 zł
Wejdź w Dane Finansowe (w Strefie Konsultantki) i tam w podgląd faktury (kliknij w nr ostatnio wystawionej) i wszystko będzie jasne

a z tymi katalogami to jest tak, przynajmniej ja to zauważyłam, że jak zamawiam na 2 termin i nie zamawiam katalogu, to automatycznie jeden się dołącza i jest za kwotę 2 zł. Dopiero muszę go usunąć z zamówienia i jest wtedy ok. Może Tobie też tak się zrobiło. (Nie wiem może to taki automatyczny system mają )

urshoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 08:10   #14799
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez urshoola Pokaż wiadomość

a z tymi katalogami to jest tak, przynajmniej ja to zauważyłam, że jak zamawiam na 2 termin i nie zamawiam katalogu, to automatycznie jeden się dołącza i jest za kwotę 2 zł. Dopiero muszę go usunąć z zamówienia i jest wtedy ok. Może Tobie też tak się zrobiło. (Nie wiem może to taki automatyczny system mają )
hmmm... a ja tak nie mam... nigdy mi się nie dodają same katalogi...
Stary 2007-06-14, 08:32   #14800
milena87_1987
Raczkowanie

ktorasz was jest z lodzi??? prosze podajcie mi numer do odbioru paczek, musze zadzwonic i zapytac sie o to cyz mam tam paczke bo niewiem czy jechac niby powinna byc jutro ale to przez to ze kilka minut sie spoznilam z zamowieniem a mam juz wczoraj wystawiona fakture... chcialabym dzisiaj po nia jechac
milena87_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 09:17   #14801
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
brałam w demo ten zapach London dla przyjaciółki i dziś mi przyszedł...ble:P jak dla mnie okropny...dośc mocny..no i rzeczywiście zajeżdża różami......
Jak pachnie różami..to dla mnie odpada...zresztą w tą środę co będzie będę miała możliwość powąchania u znajomej

A co do tego że składając zamówienie przez internet nalicza ci po cenach regularnych to zawsze tak jest. Np. też tak miałam z ofertą Naturals...i 3 produkty były po normalnych cenach ale na fakturze już rozbili i było 23.70.
Zresztą tam gdzieś jest napisane przy zamówieniu ( czy w potwierdzeniu) że system nie liczy ofert wiązanych i tego typu promocji..że uwzględnia ceny regularne..i temu wartość zamówienia zawsze wychodzi wyższa..

Cytat:
Napisane przez urshoola Pokaż wiadomość
U mnie to jest tak...jeśli składam zamówienie i nie biorę katalogów..to wyskakuje mi ramka z pytaniem czy chcesz dodać katalogi do zamówienia....wciśnij Ok jeśli chcesz wciśnij Anuluj jeśli nie...

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 09:31   #14802
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość

U mnie to jest tak...jeśli składam zamówienie i nie biorę katalogów..to wyskakuje mi ramka z pytaniem czy chcesz dodać katalogi do zamówienia....wciśnij Ok jeśli chcesz wciśnij Anuluj jeśli nie...
no rzeczywiście mi też wyskakuje takie okienko jak zamawiam na 2 termin i nie biorę katalogów... ale zawsze daję "Anuluj" i nic mi się nie dodaje...
Stary 2007-06-14, 09:32   #14803
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, myślę, że Wrocław ma lepsze centrum i sklepy
Teraz nieruchomości nieźle wzrosły na Śląsku, ale jeszcze niedawno były tanie jak barszcz (trafiłam).

Jeszcze nie mam balsamu, on dopiero jest w 08, a z tego katalogu składam zamówienie ok 20.06.
To jak będziesz mieć balsam to się pochwal

Jaka ja już stara panna na tym wątku jestem
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 10:39   #14804
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
hmmm... a ja tak nie mam... nigdy mi się nie dodają same katalogi...
Cytat:
no rzeczywiście mi też wyskakuje takie okienko jak zamawiam na 2 termin i nie biorę katalogów... ale zawsze daję "Anuluj" i nic mi się nie dodaje...
Mi tez jeszcze nigdy sie nie zdarzylo zeby mi sami dodali kat. Tez daje anuluj i dziala zawsze.

Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
U mnie tak samo. 4 lata po ślubie i jakos tak ciagle odkładamy ta decyzje. Choć teraz to juz nie na długo bo mnie TŻ bardzo juz męczy

Jak widac przy okazji ja równiez nauczyłam sie wielocytowania. Dziekuje Wam za wyjasnienia jak to zrobic
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 11:07   #14805
milena87_1987
Raczkowanie

dziewczyny pomozcie mi gdzie mam zadzwonic w lodzi aby sie dowiedziec cyz mam paczke niemam numeru do biura obslugi a na faktorach jest tylko do warszawy i jak tam dzwonie to za jakas glupia gadke o katalogu place kase a nikt nie odbiera
milena87_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-14, 11:31   #14806
rozana33
Raczkowanie

GG do rozana33

Cytat:
Napisane przez milena87_1987 Pokaż wiadomość
dziewczyny pomozcie mi gdzie mam zadzwonic w lodzi aby sie dowiedziec cyz mam paczke niemam numeru do biura obslugi a na faktorach jest tylko do warszawy i jak tam dzwonie to za jakas glupia gadke o katalogu place kase a nikt nie odbiera

Numer do Coku w Łodzi 638-70-30
rozana33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 12:22   #14807
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
A ja tęsknię za Pączkiem Róży :/ Przydałby mi się teraz.
[...]
Ja tą wodę mam, wzięłam kiedyś w ofercie internetowej... Zapach taki sobie, jak odświeżacz powietrza, ale czasami lubię się popsikać nim.

Cytat:
brałam w demo ten zapach London dla przyjaciółki i dziś mi przyszedł...ble:P jak dla mnie okropny...dośc mocny..no i rzeczywiście zajeżdża różami......
Czyli London na pewno nie wezmę, przez tą różę

Czyli zostaje NY i Paris.

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 13:09   #14808
madammme
Raczkowanie

witajcie dziewczyny
mam pytanie odnośnie katalogu 10, bo ja nie widzę wyrażnie :

1) co jest w zestawie planet spa z oliwą, ten za 30,90?

2) i co to jest za nowość z naturalsów z zieloną herbata i liśćmi oliwy ?
krem? maseczka?

z góry dzięki
madammme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 13:12   #14809
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madammme Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny

krem? maseczka?

z góry dzięki
krem

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-14, 13:15   #14810
GOśka T.
Zakorzenienie

uff dzięki margo80 i urschoola dzięki za info faktycznie spojrzałam na zamówienie a na fakturce jets tak jak powinno hehe upss juz sie odsstresowałamhiii

to teraz czekam do poniedziałku
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 13:35   #14811
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SNURKA Pokaż wiadomość
REEVA - dzięki za katalogi
Nie ma sprawy Cieszę się, że pomogłam
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 15:07   #14812
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

mam pytanie co do katalogu 10 - tam w Naturalsach pojawia się nowy krem do twarzy - zielona herbata i liście oliwki. jakie działanie ma ten krem? nie mogę dojrzeć na skanie.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 15:09   #14813
Ptaszysko
Zadomowienie

Dziewczyny, pod spodem blyszczyki Arabian Glow Tan i Nude.
Przepraszam za maly poslizg

Tan (pierwsza fota) ma kolor barszczu czerwonego przelamanego brazem ze zlotymi droibnkami
SLicznie wyglada przy opalonej cerze---jak sama nazwa wskazuje Na ustach jest tysiac razy delikatniejszy niz w opkaowaniu.

Nude jest bezowo-zloto-brzoskwiniowy--- mieni sie roznymi odcieniami, bardzo delikatny na ustach.

Jak dla mnie Tan pasuje bardziej na wieczor, a Nude na dzien Choc niekoniecznie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 011.jpg (97,1 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 012.jpg (107,4 KB, 62 załadowań)

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 15:10   #14814
amber2046
Zakorzenienie

Zobaczcie cenę za pojedynczy starter wart 3zł http://www.allegro.pl/item204610651_...r_my_avon.html

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 15:13   #14815
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Cytat:
witajcie dziewczyny

krem? maseczka?

z góry dzięki
W tym zestawie jest śródziemnomorski krem do ciała z oliwką i śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
mam pytanie co do katalogu 10 - tam w Naturalsach pojawia się nowy krem do twarzy - zielona herbata i liście oliwki. jakie działanie ma ten krem? nie mogę dojrzeć na skanie.
w wyszukiwarce poszukaj..pisałam już na temat tego kremiku
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 15:17   #14816
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez amber2046 Pokaż wiadomość
Zobaczcie cenę za pojedynczy starter wart 3zł http://www.allegro.pl/item204610651_...r_my_avon.html
Normalnie kpiny. Albo wystawiają tak tanio że się słabo robi albo takie ceny jak za te startery. Dostała za 0,.50 a za 50 chce sprzedać.

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 15:33   #14817
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
W tym zestawie jest śródziemnomorski krem do ciała z oliwką i śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką

w wyszukiwarce poszukaj..pisałam już na temat tego kremiku
dzięki, już znalazłam
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 15:38   #14818
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pod spodem blyszczyki Arabian Glow Tan i Nude.
Przepraszam za maly poslizg

Tan (pierwsza fota) ma kolor barszczu czerwonego przelamanego brazem ze zlotymi droibnkami
SLicznie wyglada przy opalonej cerze---jak sama nazwa wskazuje Na ustach jest tysiac razy delikatniejszy niz w opkaowaniu.

Nude jest bezowo-zloto-brzoskwiniowy--- mieni sie roznymi odcieniami, bardzo delikatny na ustach.

Jak dla mnie Tan pasuje bardziej na wieczor, a Nude na dzien Choc niekoniecznie
Mmmmm..... Obydwa ładne
Chciałabym jeszcze zobaczyć fotki na ustach
Stary 2007-06-14, 15:42   #14819
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Witam.
Dzisiaj składałm zamówienie na 2 termin katalogu 7.
Za Waszą namową skusiłam się na żelowe poduszeczki pod stopy.
Jak chodzę w butach na wysokich obcasach, to mnie pieką stopy zwłaszcza pod palcami. Mam nadzieję, że poduszeczki mi pomogą
Dla siebie wzięłam jeszcze balsam do opalania z beta- karotenem, również po przeczytaniu kilku opinii na forum.
Dla innych klientów:kilka kulek męskich, spraye rajska plaża, szampon na lato oraz balsam.
Z internetowej wzięłam perfumy i błyszczyk w różdżce chyba always o ile dobrze dojrzałam.

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 16:38   #14820
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
witajcie dziewczyny

krem? maseczka?

z góry dzięki
1. śródziemnomorski krem do ciała z oliwką i śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką

2. orzeźwiający krem do twarzy zielona herbata i liscie oliwne

dopiero teraz zauważyłam, że już otrzymałaś odpowiedź
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości