|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14701 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Ja 645
Cytat:
![]() Kurde tak kusicie tymi wodami z demo..że się sama zastanawiam czy wziąć którąś...ale EDT mam już dużo..i dużo innych rzeczy planuję zamówić z K08...a wy jeszcze kusicie...ehh
|
|
#14702 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gadalam z kolezanka, ktora juz ok. 5 lat jest konsultantka i tez mowila, ze mozna a jeszcze wyslalam maila do avonu z tym zapytaniem
|
|
#14703 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Gagix;4543158]Właśnie dostałam paczkę...
więc tak: łagodny tonik Clearskin już wypróbowałam całkiem dobry. o niebo lepszy niż ten przeciw wągrom czy on zawiera alkohol ? |
|
|
|
#14704 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dlatego jego wrzuciłam jako gratisa a sobie wzięłam z kofeinąCytat:
Paczucha przyszła ok 13 ale nie miałam czasu wejść na wizaż -stylowy zestaw - bardzo mi odpowiada kosmetyczka i błyszczyk, piękne i cudne Tusz już kiedyś miałam okazję wypróbować i absolutnie nie dla mnie, oddam jako gratis ![]() - kredka liliac ice big colour - bardzo przyjemny kolorek, kredka miękka, łatwo się rozprowadza - nadal nie wiem, którą wziąć szminkę nabłyszczającą: coco rum czy vintage wine, dam do wyboru dla kobiety odrzucona będzie moja, a różnicy wielkiej między nimi nie ma - ujędrniający balsam care - zapach znałam, ładny a sam balsam dobrze nawilża a to dla mnie najważniejsze - antyperspirant w kremie active - świetnie chroni, praktycznie nie pachnie ale jestem zadowolona Poza tym wzięłam serum na zniszczone końcówki i piankę PPF solutions, żel Tropical Zing bo się kończą ![]() Moja mama wzięła mgiełkę Celebre z demo, ale byk Niezła Trochę tłustawa
|
||
|
|
|
#14705 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny
stoczyłam bój z Avonem o preparaty do skórek na które czekam już drugą kampanie ![]() Wysłałam maila-przeprosili i kazali zadzwonić do Warszawy ![]() Zadzwoniłam, pokrzyczałam i w czwartek będe miała paczkę Jak dzwoniłam to biedna Pani z obsługi tak się przestraszyła, że zmieniła swoją wersję z początku rozmowy(preparaty doszły ale jest ich niewiele i są już porozdzielane dla konsultantek). W każdym razie wyszło na moje mam już dość tłumaczenia klientkom dlaczego avon jest tak niekompetentny![]() Jeśli chodzi o wrażenia z użycia peelingu SSS Sumer Glow to jest ok. ZApach całkiem perzyjemny, drobinki małe ale ostre-to chyba tyle
|
|
|
|
#14706 |
|
Rozeznanie
|
zawiera alkohol, ale znacznie mniej niż ten przeciwko wągrom. Nie śmierdzi alkoholem tak jak ten drugi a do tego oczyszcza dobrze skóre.
|
#14707 |
|
Konto usunięte
|
Aha i jeszcze jedno, przyszły 3 lakiery i co ciekawe kolory zgodne z katalogowymi
Bardzo mi się spodobał rave
|
|
|
|
#14708 | |
|
Doncia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14709 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zadowolona jest z niej. Używa jej tylko do zwilgotnienia włosów podczas modelowania ![]() Cytat:
![]() oj, masakra, ja nie wyrobie na tą 8 ! ![]() już tyle planuję sobie zamówić
|
|
#14710 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanko,
ostatnio spodobało mi się bardzo "blue rush" niestety jest to tylko w kulce i w sprayu w 7 i 8, bo zestawy mnie nie interesują. Czy mogłaby, któraś bardziej wtajemniczona w następne katalogi, lub ofertę netto powiedzieć mi, kiedy i za ile będzie w końcu woda toaletowa "blue rush" dostępna osobno.
|
#14711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#14712 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?
|
|
#14714 |
|
Przyczajenie
|
ostatnio któraś z avonek pytała sie o elayner kolor plum, wiec ja mam ale nie PW tylko chyba jakiś inny, w każdym bądź razie kolor wpada w ciemny granat ale tylko jak robie bazgrołki na kartce i to szybko bo jak tak wolniutko i dokładnie to wygląda na czarny tylko taki mało nasycony(tak jak na oku) ogólnie kolorek fajny.
Pozdrawiam |
|
|
|
#14715 |
|
Zadomowienie
|
Fajnie, że można wziąć po jedynm zapachu tych mgiełek.
![]() Zauważyłyście, że one są inaczej opisane w demo a inaczej w katalogu ? Zerknijcie na skany katalogu i demo ! |
|
|
|
#14716 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Jeszcze jedno pytanko, czy któraś z Was miała tą wodę toaletową "blue rush"? Chodzi mi o ocenę trwałości.
|
#14717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#14718 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14719 |
|
Raczkowanie
|
tak mi powiedziala a z liderka swoja to zyje jak z kumpela zawsze mi pomaga,.doradza i wogole pozdrawiam ach tak zejde z tematu jak wy dziewczyny wklejacie sobie te avatarki [dobrze napisalam?] bo niewiem ? dziekuje;p |
|
|
|
#14720 |
|
Raczkowanie
|
Widziałyście to: http://allegro.pl/item205393345_kata...o_u_mnie_.html
To juz jest normalnie chamstwo!!
|
#14721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14722 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko !! usuną jej tą aukcję, bo jest niezgodna z regulaminem... |
|
|
|
|
#14724 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14725 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I ona sprzedaje te gratisowe startery heh ![]() Ale w sumie czy jej się opłaca sprzedaż tych katalogów na Cd? I jeszcze ma napisane że wysyłka gratis. Nie dość że musi kupić płytkę (fakt grosze) ale za przesyłkę 2-3zł. Jak zarobi 1 zł ..phi też mi zarobek...a za wystawienie przedmiotu i prowizje od sprzedaży też płaci..czyli praktycznie nic nie zarobi...więc po co jej to ![]() No chyba liczy że zyska jakieś zamówienia dzięki temu że pokaże K10... ehh
|
|
#14726 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14727 |
|
Zakorzenienie
|
Katalogi wysyłkowe i sprzedaży bezpośredniej
Na Allegro nie można sprzedawać katalogów wysyłkowych i sprzedaży bezpośredniej, które umożliwiają zamawianie towarów. Wyjątkiem są katalogi o charakterze kolekcjonerskim (nieaktualne, tj. takie, z których nie można już zamawiać towarów). Zakaz obejmuje także "dodawanie gratis" takich katalogów do innych produktów. To fragment regulaminu allegro.
|
|
|
|
#14728 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc zgłosiłam tą aukcję i czekamy. Poczekamy zobaczymy
|
#14729 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Przypomniało mi się, jak chcieli kiedyś Internet na CD sprzedawać ![]() emi26 - śliczny avatar. Mam nadzieję, że szybko znajdę pracę w Bytomiu (nie macie jakiś wtyków? ) i będę mogła spokojnie zrobić zakupy z katalogu 08.
|
|
|
|
|
#14730 |
|
Raczkowanie
|
emi26 - śliczny avatar.
dziekuje to ja i moja bratanica kochana jest o boze nie umiem cytowac a juz wogole nie wiem na czym polega wielocytuj bo jak naciskam to to nic mi nie wyskakuje i niewiem o co cho? sorki za zawracanie glowy;p |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.

paulinkosia -845

Mój jest prawie że lejący.... Może mam jakiś felerny, no nie wiem. Jakoś mi nie podpasował szczególnie, słabo jak na moje stopy ściera. Chyba wróce po prostu do poczciwego pumeksu
Dlatego jego wrzuciłam jako gratisa a sobie wzięłam z kofeiną
a dokladniej:
Niezła 

. Powiedzcie proszę czy te biżu odbiegają w realu od zdjęć katalogowych i jak ogólnie są wykonane, która wg Was ładniej się w realu prezentuje???- Z góry wielkie dzięki

?