![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różne różności
hej, to znow ja, mam takie pytanie, czy odpowiadalo by ci wymienic sie moj komplecik za twoja czarno-zolta bluzeczke, kolczyki czarno-biale i do kinola?? bo jednak zrezygnuje z golfika bo upatrzylam inny.. powiedz czy bedzie pasilo ci takie cus.. dzieki czekam na odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Flofferku, myślę że ok, ale byłabym niezmiernie wdzięczna za zdjęcia kompleciku na kimś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Cinko, czyli w końcu jest dla mnie ta bluzka czy nie? Jak dla mnie może być tak: aplikatory za zegarek, cień+ coś, co dobierzesz za bluzkę, ok?
Jutro powrzucam tu letnie bluzeczki i spódniczki, może coś znajdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
bede szukac jak oszalała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Zdjęcia będę robić po południu, jak TŻ pójdzie na zajęcia
![]() Cinko, zegarek chodził przez ponad dwa lata na jednej, zwykłej baterii, dopiero niedawno przestał, tak więc z tym nie będzie problemu... baterię dokupisz za jakieś 50 groszy pewnie ![]() Flofferku, a ktos nie może Ci zrobić w nim zdjęć? Albo w lustrze? Please ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
no sprobuje w lustrze, ale raczej dopiero jutro (moze jakims cudem dzis dam rade), tylko nie szykuj sie na rewelacje widokowe w sensie pienej fotki, ale postaram sie cyknac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
hej Ratatko , podobała Ci się moja jeansowa spódniczka i bluzeczka , bluzeczka już nieaktualna , natomiast spódniczka tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
prosze o rezerwacje tych 2 bluzeczek
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1142274976 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1142274882 moge prosic wymiarki i fotke na kims?? ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Manilia, zegarek zajęty, wymiary intensywnie różowej bluzki:
od pachy do pachy: 46,5 cm, długość: 52 cm, rękaw wewnętrzny: 32 cm Cinko, różowa bluzka: od pachy do pachy: 33,5, długość bez ramiączek: 31,5, ramiączko: 13 cm(x2), węzełki to max 2 cm czarna bluzka: od pacy do pachy: 29,5 cm, długość na środku: 31 cm, ramiączka: 50 cm Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-03-13 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
hej, fotoski beda, nie wiem co bedzie widac ale beda, a wybacz ze dzis ale hehe juz sie wczoraj ubralam staje do zdjecia i dupa baterie padly...
a wieszcze dodatkowo spodobaly mi sie y ciebie: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1142274976 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1142274882 to to moze za ta koszulke jakbys nadal byla chetna... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Hej Flofferku, dziękuję za zdjęcia
![]() ![]() Do tych dwóch bluzek pierwsza była Cinka, zobaczymy co powie, bo Twoja koszula nadal bardzo mi się podoba ![]() Ale to jeszcze nie koniec dokładek, jeszcze 4 półki w szafie do przegrzebania zostały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
okej to ja poczekam (a kiedy dolozysz??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Hm... została półka ze swetrami, bluzkami i bluzami i jakimiś dziwnymi rzeczami, typu ponczo z kapturem itp
![]() Właśnie się za nie biorę, myślę że do godziny będzie dokładka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
!!! DOKŁADKA (14.03.) !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-03-15 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
!!! C.D. DOKŁADKI !!!
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-03-15 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
!!! I TU !!!
BUTY: ![]() ![]() Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-03-15 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
hehe to znow ja ;d to mi sie spodobalo... poprosze wymiarki:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1142328463 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1142328727 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Flofferku,
Bluzka z kotem: od pachy do pachy: 40 cm, długość 50 cm, rękaw wewnętrzny: 43 cm Bluzka z marszczeniami: od pachy do pachy: 37 cm, dł: 46 cm, rękaw wewn: 50 cm Obydwie są elastyczne ![]() U Ciebie spodobały mi się jeszcze czarne rybaczki, podałabyś ich wymiary? Jak an razie wygląda to tak: Żółto-czarna bluzka + kolczyki biało-czarne + kolczyk do nosa za komplet i nadkolanówki, dobrze mówię? Bo już mi się zaczyna motać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
kurcze bluzeczka bedzie za szeroka, a tamta w sumie dobra ale nie wiem czy bym w niej chodzila, takze tez odpada;/ a co do tego za co sie wymieniamy to: kurcze widzisz ja to widze tak: moj komplecik za czarna bluzke a nadkolanowki za oba kolczyki - czy jakos tak troszke mi sie to nie oplaca, to ja juz wole komplecik za ta czarna i jakas bluzeczke jeszcze u ciebie... dobra zmykam kuc bo czas leci buzka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
okej bluzka czarniutka z listkami jak najbardziej
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Flofferku, to ja sobie odpuszczę nadkolanówki i poproszę komplet za bluzkę + kolczyki(do nosa i koła). Byłoby miło, gdybyś dobrała sobie coś za białą koszulę albo różowy kaszkiet, w którym się właśnie zakochałam
![]() Cinko, czyli tak: aplikatory za zegarek, brązowa bluzka z aplikacjami za dwa topy, chyba że znajdziesz u mnie coś jeszcze za nauszniki... pamiętam, że chciałaś ode mnie jeszcze kremowy cień SASi, może znajdziesz cos jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
zaraz jescze raz przejrze twoj watek i wkleje co mi sie spodoba (oby bylo wolne..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.