|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Garnier - cera musnieta sloncem :)
Jak na razie stosowałam J&J, więc nie mogę powiedzieć który z nich jest lepszy. Ale J&J jest tańszy od Garnierka i ja stosuję go na noc
|
|
|
|
|
#122 |
|
BAN stały
|
Noc minęła szybko, ciało dalej miło nawilżone, jeszcze nie widać dużo, bo to pierwszy raz
Posmarowałam też twarz, zupełnie nic się nie stało, ani nie piekło ani nic nie wyszło Jestem zadowolona ![]() Martina@, nie będę musiała się chować Jak narazie
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
już nie wiem co zrobić
kupić ten balsam czy nie >?bo jeśli daje efekty podobne do Daxa to nie opłaca się przepłacać jeśli mocniej brązuje to może być zainwestowała. Więc jak to Dziewczyny jest z tym balsamem ?
|
|
|
|
|
#124 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
strasznie delikatny daje efekt
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
A w koncu jaka jest roznica miedzy Holiday Skin na dzien i na noc (oprocz czasu stosowania) - ktorys jest moze mocniejszy, bardziej smierdzacy, moze ten dzienny wymaga troche slonca? Czy ten podzial na dzien i na noc dotyczy tylko tych do ciala, czy tez do twarzy?
A jesli tez do twarzy, to czy do cery mieszanej tez sa dwa: na dzien i na noc? Ja sie strasznie boje pozatykania porow, a tym latwiej o to latem.Od niedawna stosuje codziennie delikatny zel do twarzy z peelingiem, czy wobec tego jest sens uzywac tego balsamu brazujacego do twarzy, czy po takim lekkim peelingu wszystko mi zejdzie? I czy ktoras uzywala juz HS do twarzy do mieszanej? Pare dziewczyn widze planuje zakup, prosze o recenzje
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety z tym brązowieniem to coś u mnie nie zadziałał ![]() może już za brązowa jestem
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Hm, smerfeta, ale ja mam swira ostatnio na temat oczyszczania twarzy na noc wlasnie, bo wtedy skora moim zdaniem powinna odpoczac. Czy Ty miewasz problemy z porami? I czy po tym do suchej nie masz jeszcze bardziej zatkanych porow, czy rano nie czujesz, ze Twoja twarz nie oddycha, ze jest czyms wysmarowana?
|
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
zakupiłam dzisiaj mleczko Garnierka i zobaczymy co będzie
mam nadzieję że to dobry wybór, choć do ostatniej chwili zastanawiałam się czy aby nie wziac HS
|
|
|
|
|
#130 |
|
BAN stały
|
Jak dla mnie Garnier daje dość mocny efekt. No, ale to może dlatego, że byłam bardzo blada.
|
|
|
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
ja właśnie jestem bardzo blada, i w sumie chciałam się trochę zarumienić, co by nie świecić ludziom bielą po oczach...
to może jeszcze pytanko: jak ze schodzeniem "zarumienienia ? i jak czesto stosujesz pozniej zeby sie utrzymało...?
|
|
|
|
|
#132 |
|
BAN stały
|
Nie widzę, żeby schodziło, bo stosuje cały czas
Zawsze na noc, bo dość dlugo się wchłania w moje ciało. Jestem po 3 aplikacji i kiedy moja koleżanka mnie zobaczyła pytała czy byłam na solarium U mnie nie powstała żółta opalenizna tylko właśnie taka brązowiutka
|
|
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
no to super
chciałabym takich efektów... pożyjemy, zobaczymy Pozdrawiam |
|
|
|
|
#134 |
|
BAN stały
|
Na pewno będziesz miała
To musi zadziałać W końcu ma właściwości samoopalacza. A jak jesteś blada to tym bardziej I fajne jest to, że nie zostawia śladów na ubraniu, bo jak miałam kiedyś inny to bardzo brudził.
|
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
nie brudzi - to najwazniejsze, balam sie jeszcze o plamy i zacieki, ale ponoc w rozprowadzaniu i tym podobnym sprawom jest dobry
(nie jestem doswiadczona w uzywaniu takich brazujacych specyfikow ) a co myslisz o nalozeniu na twarz? |
|
|
|
|
#136 |
|
BAN stały
|
Ha, nakładam na twarz
Bałam się trochę, szczególnie o wypryski, ale ani wyprysków ani zacieków nie mam Nakładam jak normalny krem A tak w ogóle to zacieki nigdzie mi się nie zrobiły ![]() Samoopalaczy nigdy nie stosowałam ze względu na lęk przed zaciekami, szczególnie na twarzy. A jak miałabym smarować nim tylko nogi to w ogóle zrezygnowałam
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
wypryski sie pojawia,nie odrazu ale pojawia,mnie tez sie pojawily szczegolnie jak przestalam stosowac,troche sie rozczarowalam,a poza tym wcale nie pachnie ladnie,czuc go samoopalaczem
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
kosztuje ok. 15 zł , ma właściwości nawilżającei bardzo ładnie pachnie. Właśnie go testuję czekam na efekt! |
|
|
|
|
|
#139 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Każda cera reaguje inaczej
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz stosuje ze 3 tyg i ani jeden wyprysk mi sie przez ten czas nie pojawil
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
A mi se wydaje że po tym kremie do twarzy mam kolor podchdzący pod żółty ;/ Eh... Fajny jest, nie tłusty, szybko sie wchłania, ładny zapach. tylko ten kolor nie za dobry ;/
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
a ja smaruje sie nadal balsamem i chyba zaczynam żałować że nie kupiłam J$J bo ta opalenizna wydale mi sie bardzo słaba i zółta... sama niewiem... a jak ejst u Was??
|
|
#143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
BAN stały
|
Najlepiej to by było się najpierw opalić troszkę i potem smarować
Bo ja mam teraz śmieszne kolana, ciemniejsze od reszty nogi
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
oj dziewczynki... kusilysci, kusilysci az sie skusilam i dzisiaj sobie kupilam to cudo (czy cudo to sie raczej okaze jeszcze
) do ciala i do twarzy do cery sniadej mimo ze mam jasna (to tak w razie marnych efektow )po tych czterech dniach zdam recenzje
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a stosuje już 4 czy 3 dzień i jestem zadowolona bo mam takie efekty jakich oczekiwałam nawilża moją suchą skórę jak dla mnie super ![]() |
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
Rozeznanie
|
wszystko zależy raczej od indywidualnych predyspozycji
moja skóra jest ładnie widocznie "muśnięta" słoneczkiem (na pewno nie zolta, jak sugerowala ktoras z poprzedniczek )ale to dopiero 4 dzień - mysle, ze efekt mocniejszy moze wyjsc pozniej ![]() jak dla mnie efekt jest delikatny (lecz zauwazalny) , ale ja takiego wlasnie oczekiwalam ![]() |
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Przeczytałam cały wątek, bo na zakupy planuję iść i nie wiem... Chodzi mi tylko o bardzo delikatne przyciemnienie nóg a muszę powiedzieć, że są tak bielutkie jak śnieg
W związku z tym pytanie, czy garnier nie będzie za silny do tak jasnej skóry?? Może ziaja?? Chciałabym bowiem, żeby były tylko delikatnie przyciemnione a potem to już resztę załatwi słoneczko
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
delikatniusia opalenizna bez zadnych smug
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

Posmarowałam też twarz, zupełnie nic się nie stało, ani nie piekło ani nic nie wyszło
kupić ten balsam czy nie >?
jeśli mocniej brązuje to może być zainwestowała. Więc jak to Dziewczyny jest z tym balsamem ? 
A jesli tez do twarzy, to czy do cery mieszanej tez sa dwa: na dzien i na noc? Ja sie strasznie boje pozatykania porow, a tym latwiej o to latem.