![]() |
#121 |
żona
|
![]()
wunia, tak czuc pupe... ja czuje tak po bokach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rolki:)
Ej Dziewczyny w Jakiej Cenie sa teraz Rolki??
![]() z tymi dobrymi kólkami?KauKukowymi(buhah a nie wiem jak to sie je pisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
HM..jedyne co czuje to kregoslup bo wczoraj po tych skokach to sobie troche nadwyrezylam hehehe ale i tak bylo warto. A czy czuje ze mi sie cos wyszczupla?? Nie wiem bo nie robie tego dla tego tylko dla umiejetnosci
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
![]()
Po skręceniu nogi długo nie jeździłam i gdy już lekarz pozwolił mi jeździć, wsiadłam na rolki i jeździłam 10 minut bo więcej nie byłam w stanie (oj ta moja forma...)
![]()
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez tttusiaaa Czas edycji: 2006-05-30 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,po jakim czasie mozna spodziewac sie efektow w postaci ubytku wagi?dodam,ze postanowilam jezdzic godz dziennie
![]() I co tak naprawde daje jazda na rolkach,tzn jakie czesci ciala sie ksztaltuja? Pozdrawiam rolomaniaczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Hmm ja wyjezdzam do Irlandii na wakacje i ...biorę roleczki ze soba. Tam jest duzo sciezek rowerowych, wiec bede miala gdzie smigac. Po 3 miesiacach jezdzenia opisze Wam efekty.... Dodatkowo zamierzam cwiczyc 6-weidera . Boje sie tylko o diete, bo tam nie ma az tak duzo owocow i warzyw jak w Polsce...
pozdrawiam!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
żona
|
![]()
A ja sie juz pożegnałam z rolkami
![]() Byłam dzisiaj u lekarza z moim bolącym kolanem i powiedział 'zero odchudzania, jak najmniej ćwiczen, a typu rower, rolki odpadają' mam mase badań ![]() ![]() ![]() Wiec rolkom powiedziała 'NARA' |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Współczuję ...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
żona
|
![]()
Tez mam taką nadzieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny co możecie mi poradzic w sytuacji kiedy obcierają mnie rolki ( po wewnętrznej stronie stopy...hmm jest kosc). I właśnie w tym miejscu robia mi sie pęcherze. Rolki same w sobie są dobre, po prostu mam taką budowę stopy...szczupla, ale wlasnie w tym miejscu "koścista". Nie wiem co zrobić w takiej sytuacji....jedyne buty, które mnie dotychczas nie obtarly to buty narciarskie...
![]() Jakiekolwiek kupię buty (nieważne czy czółenka czy adidasy) problem się powtarza, z tym, ze już w troche innym miejscu...bo na pięcie. I co ja mam zrobic;> Dziekuje za rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Hm..nie wiem..nie miałąm kiedyś czegoś takiego...no chyba, że liczyć to, że pożyczone łyżwy zawsze mnie uciskają w pewnym miejscu. Ja w tym momencie starałam się w tym miejscu zrobić jakby poduszeczkę ze skarpetki. Może spróbój coś podobnego tylko nie wiem czy nie będzie gorzej albo niewygodnie ale to musisz sama sprawdzić. Mi pomogło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I to zniechęca mnie do jazdy na rolkach. Poza tym nie wiem czemu ale jakoś nogi mi cierpną. Wystarczy ,że pojeżdzę 10-15 minut i już bolą mnie nogi (łapie mnie coś w rodzaju skurczu). Dodam,że jestem początkująca. Kupiłam rolki niedawno i jeździłam na nich 4razy. Napiszcie mi ,czy ból nóg to normalna sprawa na początku, czy po prostu ja nie nadaję się juz do tego sportu... Moze jestem za stara ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() Ostatnio jeździłam na rolkach na w-fie no i przypomniało mi się jak to jest fajna zabawa ![]() ![]() jak myślicie będą dobre? Może ktoraś z Was ma rolki tej firmy?
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Ja dostałam rolki dawnooo, bo na komunię
![]() ![]() Co do sprzętu, to w sumie najlepiej na początek sprawic sobie takie z raczej małymi kółkami [ok 70 mm.], ale nie do agresywnej jazdy. No i miękkie: 78A chyba byłyby dobre. I jeszcze obalę jeden mit: nie ma kółek KAUCZUKOWYCH! Są z mieszanek polireutanu z czymśtam, ale na pewno nie z samego kauczuku. Cierpnięcie może być spowodowane za małym rozmiarem albo właśnie zbyt mocnym zaciskaniem. Wiem z autopsji ![]() Co myślicie o rolkach FILI? Ostatnio trochę ich dużo, a kiedyś w ogóle nie było... Z tego co słyszałam, to wymiatają Rollerblade'y, K2 i Rocesy. No więc powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
A no może i był, w każdym razie nie zauważyłam - przepraszam
![]() ![]() Jeszcze takie jedno pytanie: może jest ktoś z południowego Śląska że tak powiem i ma gdzie jeździć? Bo ja jakoś nie znam żadnych miejsc, a jeżdżenie w kółko po bieżni na stadionie jakos mija się z celem. W Niemczech byłam nad super jeziorem. Okolica jak marzenie, droga płaska, asfaltowa i gładka, widoki jak to nad jeziorem: super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
![]()
Ale mi narobiłyście ochoty na rolki
![]() ![]() ![]() Kurcze musze sobie poszukac jakiejs lepszej trasy, bo na mojej teren jest nie rowny, tzn raz mam pod gorke, raz zjezdzam z gorki, troche to męczące.. ![]()
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie panikuję jak mam z górki. Boję się, że za bardzo się rozpędzę i albo nie wychamuję, albo zacznie mną rzucać
![]() Słyszałyście o "Inline Nacht"? Takie halo modne za zachodnią granicą ![]() U nas słyszałam o takim czymś w Poznaniu i Łodzi. A w ogóle ,to Poznań jest bardzo otwarty na rolkarzy. Mają jedyny w polscezadaszony tor wrotkowy/rolkowy i gładziutką trasę nad jeziorem Malta... Szkoda tylko, że nigdy tam nie byłam i pewnie szybko nie będę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
![]()
Przydałoby się jakieś miejsce dla rolkarzy jeszcze w innych miastach
![]() ![]() ![]()
#147 |
Zakorzenienie
|
Podobno we Wrocławiu mają budować czy już budują skatepark ...kurcze po planach wnioskuję, że będzie niezły wypas ech
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
No skateparki jak skateparki, dobre dla fristajlowców itp .. Ale jak ja np. lubię sobie pjeździć rekreacyjnie, to wolę jakieś dłuższe trasy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
No w sumie racja...ja nie mówię,że jeżdżę wyczynowo bo póki co nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie szukam rolek z miękkimi i dość małymi kółkami. Mam nadzieje, że znajdę. PS. Madia teraz dopiero zobaczyłam u Ciebie Nową Rudę. Bywałam tam kiedyś swojego czasu - rodzina w Kamionkach, pewnie kojarzysz gdzie. Tam są asfalty nawet nienajgorsze, ale wszędzie albo z górki albo pod górkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.