|
|
#121 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bollywood
Cytat:
bess...na pewno chcesz wiedziec na pewno? na pewno? na pewno????? bo wiesz,najlepiej jednak obejrzec film,sprobuj wykominowac i obejrzyj go sobie,KKHH to klasyka klasyki,piekny po prostu piekny film
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
no i tak sciagnela mi sie 1 czesc gdyby jutra nie bylo .bardzo faajna ale jest jeden problem!!!!!!!!!!ogladam jak on mowi ze potrzebuje transplanatcji i ma chore serce a tu KONIEC
matko zanim mi sie sciagnie druga to ze 2 dni bo łacze mam do du...ale w sumie dziwne najpierw gadal do matki ze to zdjecie ze slubu a teraz ze to lekarka??:/yyyyyy jak to ogladalam to jakbym siebie widziala dokladnie taki mam charakter jak ta dziewczyna..no coz tylko ze ja takiego chłopa nie dostane chyba wiem jak sie skonczy bo cos mi sie przypomnialo jak widzialam clip kiedy byl slub wszyscy płakali i na koniec on-szaruczek ich przytulił http://www.youtube.com/watch?v=0C5u8VE4c1A szkoda szkoda ten kuch kuch cos tam tez sciagam ale wtedy to juz bede plakac jak bóbr ![]() no i przeczytalam o tym kal ho naa ho i tez bede plakac ![]() ale nie powinna wychodzic za innego i zostac z szaruczkiem do konca ![]() ochhhh rozwazania pisze jakbym miala 12 lat wybaczcie ale co tam raz sie zyje
Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-09-12 o 17:30 |
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
ja ni ewiem jak wy możecie płakać na tych filmach...ja chyba jakaś inna jestem
![]() Mnie zawsze moja przyjaciółka Seshnee siłą zmuszała, żebym pooglądała choć kawałek...a ten według niej "najlepszy film w historii" który mi nawet dała w prezencie KKHH to oglądałam z dwa tygodnie jak nie dłużej...za każdym razem usypiałam po 10 minutach . To się nazywa dwa inne światy Jak ja jej pokazałam "PIanistę" to Sesh siedziałą z wielkimi oczami i skwitowała "wow...czego to ludzie nie wymyślą" Normalnie na nic zdały się te tłumaczenia że to wszystko prawda. Ona niby to rozumiała, a z drugiej strony jakby grochem o ścianę...ehhh...![]() wogóle muszę wam kiedyś pokazać zdjęcia Seshnee bo dla mnie jest piękna jak aishwarya rai
|
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Side85 pokaż pokaż zdjęcia
|
#125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
własnie obejrzałam,cudowny ten film,tego mi bylo trzeba
upłakałam sie jak nie wiem ![]() mial tylko 1 wade mialam wersje z lektorem i nie zadali sobie trudu zeby dac napisy przy piosenkach jakby to nie bylo wazne
|
|
|
|
#127 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
aha......
u mnie plakac,to malo powiedziane,jak my usiadziemy z kolezanka przy jakims "bollywoodzie" to nie ma zmiluj sie,jest potok lez albo ze wzruszenia albo ze smiechu,ajjj to dopiero podwojna dawka emocji
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
moja najlepsza przyjaciolka ostatnio zakochala sie w tych filmach i swiata poza nimi nie widzi,a co za tym idzie,jestem zmuszona do ogladania ich
ale naprawde sa fajne i z takiem klimatem
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
To wrzucam fotkę Seshnee (dzięki za to że po polsku umie powiedzieć tylko czesh czyli w jej wykonaniu "cześć" i k***
![]() , więc tutaj nie zagląda, bo by mi kark przetrąciła za swoje zdjęcia w takim miejscu )Tu dwa zdjątka w takim razie. Na jednym tym kolorowym moja piękna Seshnee a na drugim w kolorze sepia jest nasza najlepsza ziomalka Kemona:0000240ze3.jpg 0000027yd5.jpg |
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Jest śliczna to trzeba przyznać
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie ma to jak w kinie oglądac i muzyka super
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
side masz bardzo ładne kolezanki
![]() mam prosbe jak lubicie zone dla zuchwalych moglybyscie wesprzec ja troche swoimi głosami? ![]() http://www.alekino.pl/cgi-bin/ale/index/full/15125 |
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ponoć jakos niedługo ma wejść do kin "Bunty i Babli", ale szukam tego w kinach we Wrocławiu (w zapowiedziach czy premierach) i ani widu, ani słychu. Ktos wie, o co w tym chodzi?
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
ej ale ten teledysk jest na pewno z Kal Ho na Hoo??przeciez tam nie gra kajol
a muzyka na pewno jest z tamtąd,wersja"sad"...
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
|
#138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc może to chodzi o film na dvd a nie w kinach
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
no tak
premiera światowa :2005-05-27 a premiera polska :2006-09-15 : rolleyes: stąd pewnie to dvd
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozostaje czekać na kolejną bolly we Wrocku.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
W Polsce boolywood nie jest popularny więc może nie będzie puszczany film we wszystkich kinach
a szkoda...albo jeszcze za wcześnie i nie jest nagłaśniany nie wiem
|
#143 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
taaaaak,sliiiiiiiiczna jest Cytat:
to chodzi o filmy DVD
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
a kto oglądał Veer-Zaarę??
![]() ps u mnie maja byc ale tylko pojedyncze pokazy B&B
|
#145 |
|
Konto usunięte
|
premiera Baunty i Babli jest i na DVD i w kinie, ale narazie niestety z tego co wiem tylko w Warszawie
![]() Blink zazwyczaj wydaje film równocześnie w kinie i na DVD
|
|
|
|
#146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale to sa pojedyncze pokazy,tak jak np.w kinie Muranów
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
hmmmm...mam propozycje,wklejajmy swoje ulubione fotki dotyczace Bollywood,naszych ulubiencow,aktorow,kultur y hinduskiej.......jak myslicie,chyba odpowiedni watek....to ja zaczynam:
Prezentuje prawdziwe sluby naszych gwiazd: 1) Kajol i Ajay Devgan 2)Sharukh i Gauri Khan 3)Karishma Kapoor i Sanjay Kapur
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
i moze jeszcze takie na ktorych wygladaja niezbyt korzystnie albo zabawnie?
![]() a tu link do sexownego tanca z jakiejs uroczystosci szaruczki z zonia http://youtube.com/watch?v=b099XF_KPXI Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-09-16 o 23:44 |
|
|
|
#149 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no jasne,wklejajmy wszytsko co uwazamy za ciekawe i stosowne do tego watku ![]() bess baaaaaaaardzo ciekawy BTW wiecie ze Szaruczek jest muzulmaninem......
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
"skromny"domek szaruczki
![]() kajol przy lodówce no i pare niezbyt udanych moim zdaniem zdjec kajolki:P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

matko zanim mi sie sciagnie druga to ze 2 dni bo łacze mam do du...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i muzyka super
a muzyka na pewno jest z tamtąd,wersja"sad"...
> dzieki
pozostaje czekać na kolejną bolly we Wrocku.