|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZARAmania - wątek zaromaniaczek i nie tylko ;)
To oddaj....
|
|
#122 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Osobiście też wolę czerwoną czerwień, czerwony-czerwony
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Odczytałaś moje PW? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#125 | |
|
szamanka
|
przymierze jeszcze w domu na spokojnie, bo w sklepie to tylko chciałam ocenić czy nie za mała
![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- [1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;72172086]Nie jesteś jedyna ![]() Osobiście też wolę czerwoną czerwień, czerwony-czerwony [/QUOTE]o tak ![]() Cytat:
![]() jakby nie mogli zrobić dyskretnego suwaka z tyłu
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
kolor jeszcze daje radę ale jak ja w nim trrrrragicznie wyglądam
Te poduchy na ramionach są ogromne! To samo szary który mi się tak podobał... Wszystko co zamówiłam z mss leci do zwrotu.... Chce ktos płaszcz szary dwurzędowy za 139 xs z wysyłką? |
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście, że jest nowy kolor zamszowej kurtki "kamienny beż"? Mnie w ogóle nie przypadł do gustu
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Aktualne ? Byłabym chętna Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#129 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Dziewczyny te buty są zarowe????? Tak mi się podobają a nie moge nigdzie znalezc?1490289937258.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;72172086]Nie jesteś jedyna
![]() Osobiście też wolę czerwoną czerwień, czerwony-czerwony [/QUOTE]Oj tak - czerwony musi być czerwony 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj próbowałam przechwycić, ale się nie udało. ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Kurde ona była z tyłu rozpięta myślę, że dlatego tak wygląda w ramionach i automatycznie rękawy się robią przydługie. Ale już podjęłam decyzję, że zwracam.
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiego rozmiaru szukasz? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To będziemy polować bo ostatnio cos tam dorzucają jest szansa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny wiecie gdzie znajdę sweter ze zdjęcia?
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
ZARAmania - wątek zaromaniaczek i nie tylko ;)
Cytat:
Ja złapałam dzięki Karambajce Ale jeśli jeszcze coś wpadnie mi w "ręce" to kliknę ![]() Tylko szara Cię interesuje? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oddaje nawet szary płaszcz. Wszystko nad czym się choć trochę zastanawiam robi sio.
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#144 | |
|
szamanka
|
Cytat:
a tych perełek to nawet nie przymierzam... jestem na niska na takie kajaki Spódniczki jeszcze raz przymierzyłam i niestety czerwona jest mniejsza niż czarna a czarna mniej mi się podoba, dlatego zwracam obie jak dotrwają do %%, a ja schudnę, to może jeszcze raz zamówię czerwoną A surdut robi mi tak okropne bary, że coś strasznego ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Też tak robie ![]() szafa sie nie domyka, a w sumie chodze ciągle w tym samym...
|
|
|
#145 |
|
Konto usunięte
|
Ja już nawet nic nie zamawiam - czuję się zmęczona, szafa pęka w szwach... teraz raczej zwracam jeszcze resztki z wyprzy
Poza tym, Zara sobie poleciała w kulki - dzwoniłam na infolinię w sprawie problemu ze zwrotem w paczkomacie (tak jak u niektórych z Was, przy próbie nadania była informacja o błędnym kodzie). Mieli wysłać mi dzisiaj nową nalepkę adresową, a tu nic I jeszcze do tego, dostałam zamówione w niedzielę z eobuwie buty. Wyglądają jakby ktoś już je nosił Na szczęście ich obsługa klienta jest bardzo dobra, bez problemu załatwiłam wymianę. Tylko ta ilość zwrotów, telefonów, maili... Przyda się trochę odpoczynku |
|
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;72179691]Ja już nawet nic nie zamawiam - czuję się zmęczona, szafa pęka w szwach... teraz raczej zwracam jeszcze resztki z wyprzy
Poza tym, Zara sobie poleciała w kulki - dzwoniłam na infolinię w sprawie problemu ze zwrotem w paczkomacie (tak jak u niektórych z Was, przy próbie nadania była informacja o błędnym kodzie). Mieli wysłać mi dzisiaj nową nalepkę adresową, a tu nic I jeszcze do tego, dostałam zamówione w niedzielę z eobuwie buty. Wyglądają jakby ktoś już je nosił Na szczęście ich obsługa klienta jest bardzo dobra, bez problemu załatwiłam wymianę. Tylko ta ilość zwrotów, telefonów, maili... Przyda się trochę odpoczynku Ja też miałam kiedyś taki przypadek z butami emu. Przyszły jakby używane, do tego metki odpięte i leżały luzem w pudełku, podeszwa lekko szarawa, tak jakby ktoś raz się w nich przeszedł. Pisałam do eobuwie w tej sprawie, to mi odpisali, że jak mi się nie podoba to mam odesłać. Dołożyłam i kupiłam stacjonarnie... |
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zostawiacie ten szary dwurzedowy plaszcz? Caly czas sie zastanawiam. Dobrze lezy ale mam wrazenie, ze dodaje mi z 10 lat
|
|
|
#148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Chciałam Wam powiedzieć, że muszę oddać do reklamacji te botki które aktualnie są w mss
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byly w zarze na % z nizsza podeszwa. Te ze zdjecia pochodza chyba ze stradivariusa. Mozesz zerknac bo na pewno byly w nk. [1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;72179691]Ja już nawet nic nie zamawiam - czuję się zmęczona, szafa pęka w szwach... teraz raczej zwracam jeszcze resztki z wyprzy Poza tym, Zara sobie poleciała w kulki - dzwoniłam na infolinię w sprawie problemu ze zwrotem w paczkomacie (tak jak u niektórych z Was, przy próbie nadania była informacja o błędnym kodzie). Mieli wysłać mi dzisiaj nową nalepkę adresową, a tu nic I jeszcze do tego, dostałam zamówione w niedzielę z eobuwie buty. Wyglądają jakby ktoś już je nosił Na szczęście ich obsługa klienta jest bardzo dobra, bez problemu załatwiłam wymianę. Tylko ta ilość zwrotów, telefonów, maili... Przyda się trochę odpoczynku Probowalas jeszcze raz wrzucic na drugi dzien? U mnie pojawiala sie taka informacja jak lecialam zaraz ( po 1,5 h ) po wydrukowaniu etykiety.
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

happy mum 

a czarna mniej mi się podoba, dlatego zwracam obie 
I jeszcze do tego, dostałam zamówione w niedzielę z eobuwie buty. Wyglądają jakby ktoś już je nosił
Na szczęście ich obsługa klienta jest bardzo dobra, bez problemu załatwiłam wymianę.