![]() |
#121 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wysokie wiżanki......zbierzmy sie Tu---> :)
Cytat:
Bo ja generalnie w normalnym sklepie nie dostanę spodni. (Chociaż kiedyś w Orsay znalazłam dla siebie czarne). Natomiast w BigStarze, Wrangler czy Lee spokojnie kupię jeansy. Mój rozmiar to: L 35 W 30 (wzrost 189cm) Rozmiar buta 41-42, bluzki jak najbardziej tylko L ![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez redrose89 Czas edycji: 2007-03-29 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
![]()
To i ja się chciałam dołączyć do grona wysokich dziewczyn!! Mam 176-178 (dokładnie nie wiem) mam 26 lat i ważę 58 kilogranów!! Chciałabym być niższa, ale niestey to niemożliwe, dlatego zaczęłam godzić się ze swoimi wymiarami. Kiedyś miałam ogromne kompleksy i strasznie się garbiłam. Dopiero od jakiś 2 lat zaczęłam akceptowac siebie. Nawet zaczęłam nosić buty na małych obbasach (maks. 5 cm). Problemu z bluzeczkami raczej nie mam, ale za to z kupnem jeansó ostanio ogromne!!! Rozmiar buta mam 39 wiec tez problem odpada, natomiast najgorzej jest właśnie z wysokimi obasami, które mi sie ogromnie podobaja i mam doła, ze nie moge sobie takich kupić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Wysokie Dziewczyny, mam pytanie. Koleżanka kupiła sobie przez internet śliczne sandałki na konturnach. Niestety były dla niej za małe. Dała mi je przymierzyć. No i mam je na nogach, są świetne! Bardzo mi się podobają. Tylko pytanie. Czy śmiesznie nie będzie wyglądało, jak dziewczyna ze wzrostem 187-8 (to ja) będzie szła w takich konturnach? Mi jest to obojętne, że jestem wyższa, nawet mój TŻ (204cm) cieszy się.
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
![]()
Sportsmenko jeśli ty się w nich dobrze czujesz i Towjemu TZ się podoba to dlaczego nie!! Dlaczego masz sobie odmawiać czegoś na co masz ochotę!!! Ja bym brała!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do Twojego wcześniejszego wpisu, Sonia, to ja bym na Twoim miejscu kupiła sobie buciki na wysokim obcasie. Jeśli tylko będziesz się w nich dobrze czuć to kupuj ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Cała przyjemność po mojej stronie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
To i ja się dołączę. 180 cm, 18 lat i wiecznie najwyższa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
176cm
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Witam Was dziewczynki
![]() Ja mam jakieś 180-181cm ![]() ![]() problemu większego z ciuchami nie mam, z butami w sumie też nie ![]() rozmiar mam 40/41 ![]() tylko załamuje mnie fakt, że nie mogę założyć sobie szpileczek czasem założę na balety... ale dziwnie się czuję, mogąc większości napluć na głowę ![]() heheheh ![]() Kiedyś miałam z tym problem, wielki kompleks. Ale teraz już jakoś przestało mi to przeszkadzać ![]() fakt, że selekacja facetów odbywa się po wzroście i niestety większość odpada hehehe;p miałam równych sobie, albo 2cm niższych... ale niestety dziwnie się czułam ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie wysokie dziewczyny ![]()
#132 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
ja mam 171cm i 23 latka , i juz od kilku lat ani cm wiecej nie chce isc
#134 |
Konto usunięte
|
Ja mam 170cm i 18 lat i mimo ze to nie jest tak wiele wolalabym byc nizsza
Mój chlopak ma rowniez ok 170 cm i denerwuje sie gdy zakladam buty na obcasach bo mowi ze to mu przeszkadza mimo ze ja w tym nie widze zadnego problemu bo widzialam pary w ktorych chlopak siegal dziewczynie do podbrodka gdy ona byla na plaskiej podeszwie. |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Ja gdy założe buty na wysokich obcasach też jestem trochę wyższa od TŻ-a ale jemu to chyba nie przeszkadza bo nic nigdy nie narzekał. Wręcz przeciwnie, gdy mam buty na mega szpilach, to zaswsze mówi że fajne buciki sobie sprawiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;4309641]Ja mam 170cm i 18 lat i mimo ze to nie jest tak wiele wolalabym byc nizsza
Mój chlopak ma rowniez ok 170 cm i denerwuje sie gdy zakladam buty na obcasach bo mowi ze to mu przeszkadza mimo ze ja w tym nie widze zadnego problemu bo widzialam pary w ktorych chlopak siegal dziewczynie do podbrodka gdy ona byla na plaskiej podeszwie.[/quote] Hmm nie obraź się, ale ten Twój chłopak jest jakiś nieteges:/ Skoro Cię kocha (tak mi się wydaje, w koncu jest z Tobą) to nie powinno być to dla niego problemem gdy zakładasz buty na obcasie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;4309641]Ja mam 170cm i 18 lat i mimo ze to nie jest tak wiele wolalabym byc nizsza
Mój chlopak ma rowniez ok 170 cm i denerwuje sie gdy zakladam buty na obcasach bo mowi ze to mu przeszkadza mimo ze ja w tym nie widze zadnego problemu bo widzialam pary w ktorych chlopak siegal dziewczynie do podbrodka gdy ona byla na plaskiej podeszwie.[/QUOTE] naprawde jakiś dziwny ten Twój TŻ ![]() bo to on jest niski, a nie TY wysoka... jak mu przeszkadza, to niech chodzi na palcach;p ile bym dała, żeby mieć 170cm wzrostu... ![]() albo chociaż 175cm ![]() echh....
#138 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej dziewczyny odświeżam troszkę wątek.
Wczoraj ogladałam na TVP 2 jakiś program rozrwykowy "Mój pierwszy raz" czy co takiego. Występowała w nim Agnieszka Maciąg, która jak wiecie jest bardzo wysoka i dziewczyny jak widziałam jej szpile to mi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Hej kochane ja mam 171 i 17 lat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Ależ ty wcale nie jesteś taka wysoka!! Dawniej dałabym się pociąć za Twój wzrost, a to ze w Twojej szkole szkole są same nieski dziewczyny działa na Twoją korzyść. Nie jesteś taka sama i wyróżniasz się z tłumu i jestem pewna, ze większość twoich koleżanek bardzo Ci zadzości. Naprawdę nie przejmuj się tym!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kiedyś też myślałam tak jak Ty, ale to były czasy podstawówki i gimnazjum kiedy to na prawde dziwnie mi bylo ze swoim 170 na tle reszty dzieciaków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam sobie 171cm wzrostu i dla mnie to bardzo duzo.znam moze ze 2 wyzsze dziewczyny
![]()
#143 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam 172 i dla mnie to też strasznie dużo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
ja 178cm i rosnę... 16 lat, stopa 41... faceci za mali, kurde, jak fajny to mały
![]()
#145 |
Wtajemniczenie
|
Witam wielkoludki
![]() 20 lat - 180 - rozmiar buta 40/41 ![]() i jest dobrze ![]()
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
A ja już myślałam, że jestem naprawdę wysoka, a tu dziewczyny macie nawet 189
![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
#147 |
Konto usunięte
|
ja mam 170 wzrostu, a rozmiar buta 41 :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 176 cm wzrostu, mogłabym mieć więcej, bardzo chętnie.
Chodzę w wysokich obcasach ![]() ![]() Rozmiar buta: 39-4, najczęściej 40, zdarza się 39 i 40, ale rzadko, Ciuszki: góra 40, dół 42 i mam 21 lat ![]() Pozdrawiam ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Konto usunięte
|
jestem ciekawa, jak wysocy czy tez nie są wasi TŻ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4865675]jestem ciekawa, jak wysocy czy tez nie są wasi TŻ?
![]() Mój już od prawie miesiąca były ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.