![]() |
#121 |
BAN stały
|
Dot.: Piękne, młode i szalone 30+, 40+- kontynuacja
Ale zawsze to wolne. ..
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
mar_jolka
|
A wracajac do kosmetykow. Tez kupuje na biochemii. I hialuron plus o.avocado mi pasujs. A i jeszcze tam jest olej z opuncji fogowej. Polecam. Pierwszy raz kupilam w Maroku i bylam pkd wrazeniem po tygodniowym uzyciu. Warto kupic. Konczs 10 ml i chyba juz teraz kupie to wieksze. Ale w maju. Bo wydalam na oleje i masla do mydel majatek wlasciwie caly. Pozwolilam sobie tylko dla siebie na perfumy. Lubie slodziaki i kupilam L Lolite- niestety drogo bo wycofane...
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- I jeszcze LaMary moze jakis krem z Fitomed? Sa dosc dobre w skladzie. Proste i niewiele chemii. Moze akurat pomoga. Nie zaszkodz na pewno Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Nocoty, czytając szybko zrozumiałam, ze lubisz...gestapo
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- tez lubie Lolite, mam kilka wersji, chyba nawet jedna zdublowana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
mar_jolka
|
Kamlisa ja jeszcze lubie Kenzo Flower i Rush Gucci. Najdziwniejsze ze te mi sie trzymaja na skorze. A inne lacznie z Allure-uciekaja blyskawicznie
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Nie znam l'amour Kenzo. Powacham przy okazji ja bede gdzies w centrum handlowym Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w kolejny deszczowy poranek
![]() ![]() ![]() Anyżkowa- jak ja lubię takie niezwykłe leśne spotkania ![]() Nocoty- witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Ups miało być Pocoty nie Nocoty. Przepraszam za pomyłkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Doberek... kawa mi potrzebna ☕
U mnie poki co slonko od rana swieci ale chlodno... ja sie ciesze bo wole slonko niz deszcz Pocoty witaj ![]() Uwielbiam czytac... jakis czas temu mnie natchnelyscie Stefka Plum... sciagnelam sobie na czytnik i czytam po kawalku... co prawda dopiero zaczynam czwarta czesc ale w miedzyczasie czytalam inne cuda... generalnie u mnie malo czasu na czytanie bo jak wracam po 18 do domu to trzeba ogarnac dzieci i cala reszte wiec na czytanie juz nie ma czasu...ale w weekendy staram sie choc troszke poobcowac z ksiazkami ![]() Kosmetycznie...bylam w rossmannie bo sie okazalo ze mi puder astora wyszedl ale w rossie armagedon, pudru nie bylo za to obejrzalam sceny ktore mnie mega zniesmaczyky...bierze babka cien/puder/cokolwiek otwiera sprawdza maca-testera nie tknie bo po co....a potem odklada i bierze nastepne...odkreca oglada i odstawia...dopiero trzecie laduje w koszyku... no serio? Wyszlam zniesmaczona, jedynie obkupilam sie w pomadki ochronne bo je uwielbiam i maja wziecie wiec skorzystalam z promo... no i poszlam do superpharm a tam moj astor w cenie z rabatem porownywalnej do rossmannowej, bez zabijania, wyrywania z rak... Noo...pomarudzilam z rana ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#131 |
Zakorzenienie
|
Widziałam te sceny w rossmanie. Buraczkowo, że tak powiem
![]() Eeee, nie będę pstrykać zdj moich ust ![]() ![]() Zimno dziś. U mnie coś ostatnio poranki wariackie. Jak już dotrę do pracy to chwilę potrzebuje na dojście do siebie. Teraz śniadanie. ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Zaraz przyjedzie kurier z moją sportową torbą. Poprzednia już nie dała rady. Ciekawa jestem czy nie będzie za mała: http://answear.com/829537-adidas-per...-sportowa.html |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
LA Mary mozemy sobie łapkę podać.
U mnie susz ni z gruszki ni z pietruszki. Aktualnie pod oczyma mam. Napierw suche,potem sie łuszczy,więc wkuurzające ![]() Poję,opuncjuję ,nawilżam. Spróbuj tego prostego kremu Oeparol-kondycyjno nawilzającego. Jest lepszy niż wieeeele innych i mnie najlepiej pomaga.. Taniutki,prosty skład.Daje radę;Kupuj ![]() Wczoraj sie wk...I na gębę zapodałam dziegcieć brzozowy. Do dziś śmierdzę ![]() ![]() Pisali żeby nie rozcieńczać ,tylko przemyć twarz.. O fuj ![]() Kama strzelam focha ![]() ![]() Jam Ci najwierniejszą psiapsiółą. Co z tego ,ze w 99% wirtualną.. Kto Ci kazał mieszkac tak daleko ![]() Marjolka mydełka śliczne. Anyż robisz sie na bóstwo ![]() Sowa ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Jade w sobote do ortopedy. Ciągnie mnie pachwina,noga boli.. Przeciwbólowe coraz silniejsze łykam i nie pomagają.. Takie ze mnie ciasteczko ![]() Chrupie w kościach ![]() Pocieszam się zakupami internetowymi ![]() Elixir Maestro Armaniego kupiłam. Taki podkład z glow(ponoć ![]() Można tran Mollers forte łykac w sezonie wiosennym(czyli niby teraz) W składzie jest D,A,E.. Ne będzie fotouczulać? Któraś wie? |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry bardzo
![]() Miszka, też jakiś czas temu walczyłam z suszem na twarzy i kosmetyczka doradziła mi, żebym piła więcej wody. Może pomoże ![]() Anyżkowa, fajna ta torba sportowa. Dziewczyny, też byłam na zakupach w Rossmanie ![]() Jeśli chodzi o paletkę, to jej największym plusem jest ładne opakowanie, pigmentacja cieni słaba, niektórych wcale nie widać na oku. Pocoty, witaj ![]() ![]() Mar_jolka, cudne te Twoje mydełka. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Miszka mało Cię tu ostatnio
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- ja rozumiem, że coś strzyka, pyka i tym podobne no ale pisać można częściej i więcej. Robię się na bóstwo...., no pominę to milczeniem. Raczej staram się utrzymać pewien poziom, który spada z roku na rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Hehe... chyba każda z nas próbuje utrzymać pewien poziom... pion ![]() A siła grawitacji niemiłosiernie nam dokucza ![]() Gosiu, nie wiesz co to literatura snobizmu? ![]() ![]() Analogicznie, kiedyś niektórzy chodzili z wielkim magnetofonem pod pachą słuchając "ambitnej" muzy ![]() Z drugiej strony czym jest ambitna literatura? jaka to? Nie wstydzę się, że czytam i lubię kryminały. Nie wstydzę się, że lubię czytać tzw. gazety czyli czasopisma typu: Twój Styl, Pani, Zwierciadło, Urodę Życia ( kiedyś Uroda - bardziej obrazki ![]() ![]() Nie wstydzę się, ze nie zawsze mi z kimś po drodze... w czytaniu oczywiście ![]() "Samotność w sieci" nie przebrnęłam nawet przez kilka stron, o filmie nie wspomnę... Chociaż Wiśniewskiego b. lubię, zwłaszcza jego powiedzmy pisanie w kontekście erotycznym ![]() Książki to dla mnie tlen- podtrzymuje mnie przy życiu narkotyk- odrywa od rzeczywistości,a skutki przyjemne... czekolada - nie znam umiaru, wciąga, że chce się więcej... ![]() Kama, nie znam zapachu Herajuku... A z Kenzo jedyny zapach, który lubię to żółty Le Monde Beau, taki grejfrutowo-bazyliowy ![]() Mar_jolka, a próbowałaś przed globalnym polaniem się perfumem ![]() ![]() Osobiście uważam, ze kiedyś perfumy ( wody ) były trwalsze. Może była to zasługa dodatków naturalnych ( zwierzęcych jak np. piżmo ). A nie jak obecnie syntetycznych. Teraz zapachy trwałe to często tzw. kilery zapachowe, raczej substrat na wełniany sweterek a nie letnią sukienkę. Rush 2 tak ![]() Miszka, też się suszysz ![]() ![]() Również odliczam dni do majówki ![]() Chyba już pisałam, że w niedzielę wyjeżdżamy do Włoch ![]() ![]() Jedziemy do Neapolu, raptem na 5 dni. Zwierzyniec zostaje w domu, z dziadkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Gang Iren
|
LaMary, no niby wiem co to. Czytam różne książki, zależy na co mam fazę. Ale faktycznie najbardziej lubię klasykę, literaturę piękną, tę "ambitną". Ale snobką się nie czuję.
#137 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() Chociaż próżności w sobie trochę noszę... ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Gang Iren
|
Jestem zadowolona z podkładu, który teraz używam. Chyba całe 10 zł kosztuje. Pierwszy od dawna, przy którym wcale nie widać mi suchych skórek. Ładnie wygładza, trzyma się cały dzień
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...gadzajacy.html I przetestowałam maseczkę glinkę czarną z loreal i też cudo. Ostatnio trochę wyprysków mi wyskakuje i po maseczce mam z tym mniejszy problem. I cera ładniejsza. ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Na wiosnę/lato chyba najczęściej będę używać tego zapachu. I długo się utrzymuje. ![]()
#139 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Gosia - a mnie bardzo podoba się ta książka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Gang Iren
|
Aaa... no to raczej właśnie o mało ambitnej literaturze, bo te wszystkie bestsellery z reguły wielkiej wartości literackiej nie mają
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Jaka?
#143 |
mar_jolka
|
Michelle72 dziegc bezposrednio na twarz? ????no chyba bym sie nie odwazyla...zrobilam tylko mydelka z dziegciem ale sosnowym. Takim z apteki. Mial wyglad gestego olejku i byl calkiem czarny. Za to zapach mi sie podoba....przypomina chatki gdzie sie spalo w gorach za czasow studenckich...
LaMary smaruje sie raczej wieczorem jakimis olejkami czy balsamami. Ale bezposrednio po uzyciu perfum nie smarowalam sie nigdy. Sprobuje- dzieki ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Gosia, ta o piratach
![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- ...aha - Gosia - przypomniał mi się największy literacki snobizm: wspomnieć mimochodem, że się czyta Cortazara ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() A ta książeczka z magnesami fajna, jeszcze jedną mamy. Z Lidla.
![]() |
#146 |
Konto usunięte
|
Marjolka nie po a przed użyciem - posmaruj ciałko balsamem 😂
Napisałam do Ciebie na priv ale nie wiem, czy doszło 😡 bo w pracy prąd nam na moment wyłączyli ... |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Kawa
![]() LaMary, mamy podobny typ cery, na przesuszenie bardzo polecam krem 25% shea z L'Occitane. Do znudzenia o nim piszę, ale naprawdę daje bardzo dobre efekty - szczególnie nakładany na serum hialuranowe, na przykład ten Hydrator Tokyo Hada Labo albo Hydraluron. |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
mar_jolka
|
LaMary doszlo
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Konto usunięte
|
Caffe, zamówiłam właśnie kwas hialuronowy z wit. B5. I na to wspomniany przez Ciebie krem? Ok, kupię. Dzięki 😍
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
[1=a41e5628ec20eaaf3266066 f6eafe0f03253103a_6810087 1c0c55;73178196]
Nie wstydzę się, że lubię czytać tzw. gazety czyli czasopisma typu: Twój Styl, Pani, Zwierciadło, Urodę Życia ( kiedyś Uroda - bardziej obrazki ![]() ![]() [/QUOTE] A co to są tak zwane gazety? ![]() Polecam to: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/297464/historia-pszczol Jak się bałam pszczół, tak się boję ![]() Edytowane przez wasylisa123 Czas edycji: 2017-04-24 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.