![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: dziadkowie nie zainteresowani wnukami
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Jak byłam w ciąży to teściowa kupiła laptopa, a tuż po porodzie podarowała nam fajną kamerkę komputerowa, jej zależało na tym.
Drudzy mają bliżej 100 km, ale relacje były złe juz wcześniej, więc ten brak zainteresowania jakoś nie dziwi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poprosiłam o przypilnowanie 5minut a ja skoczę do domu na soku, bo byłyśmy na spacerze- dziecko w wózku pod lekką osłoną bo ostre słońce było, poszłam do domu i co widze- wystawianie noworodka na ostre słońce w samo południe bo "witaminkę D sobie przyswoi i nie pieprz o tych kremach! Ciebie tak zostawiam na parę godzin i zobacz jaka zdrowa jesteś!" Wg mnie dostała jakiegoś małpiego rozumu..chciala na nowo mieć dziecko moim kosztem. Nie wiem...nie chce w to wynikać. Efektem- nie mamy kontaktu i mi z tym o niebo lepiej. A ona "jest honorowa" i jak ja do niej nie pójdę prosić o łaskę o wybaczenie- to ona się nie odezwie. Tym sposobem wg mnie sama traci. Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
jedyne miejsce gdzie sukces jest wcześniej niż wysiłek, to słownik ![]() Edytowane przez la'Mbria Czas edycji: 2017-09-03 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
Rzeczywiście macie trudne relacje 😐 ale nic na siłę. Lepszy brak kontaktu niż ciągłe wojny...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi są szalenie zaangażowani, widują wnuki regularnie, dzwonią, są takimi prawdziwymi, kochającymi dziadkami. Teściowej w ogóle, ale mi na tym nie zależy, bo za nimi nie przepadam, za to widzę, że męża to boli, bo ma porównanie z moimi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.