![]() |
#121 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Prada, Eternity Summer, Eclat D’Arpege, Juicy Rouge, JT, Lash XL i inne:)
Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
No trudno. Ale tak czy inaczej zapraszam na moje watki. Moze jednak znajdziesz cos dla siebie?
Pozdrawiam CIUSZKI: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=124000 KOSMETYKI: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=123694 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Cześć!
Interesuje mnie: La Roche Posay - Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 60; tuba o pojemności 100 ml, kupiona w aptece w ubiegłym roku (na zapas), otwarta jakiś miesiąc temu, użyta kilkanaście razy; mam kartonik na ile procent oceniasz użycie? niewiele mam ale moze znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Clinique Moisture Surge - lekki intensywnie nawilżający krem-żel do każdego typu skóry odwodnionej; nowy; słoiczek 30 ml (not for sale)
hej ardzo zależy mi na tym kremiku ![]() ![]() Zapraszam np.na nowiutkie torebki ![]() ![]() baaaaaardzo baaaaardzo mi zależy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Komplet Amarige de Givenchy był gratisem do dużych zakupów w perfumerii w Liverpoolu (zakupy były robione jakoś na przełomie stycznia i lutego tego roku). Miniatura to Eau de Toilette, była otwarta na początku maja. W załączniku fotka spodu kartonika. Edytowane przez Agia* Czas edycji: 2008-05-12 o 09:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jestem zdecydowana na wymianę ![]() Proponuję przejście na PW w celu ustalenia szczegółów wymiany. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie La Roche Posay - Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 60
znajdziesz cos w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Poza tym na temat Anthelios'a prowadzę negocjacje z wiss ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie coś z tych rzeczy:
Clinique Moisture Surge - lekki intensywnie nawilżający krem-żel do każdego typu skóry odwodnionej; nowy; słoiczek 30 ml (not for sale) !!!) Avene - Soin apaisant contour des yeux; krem kojący pod oczy do skóry wrażliwej; nowy, nieotwierany (kartonik, ulotka); termin przydatności: maj 2008; NAGRODA INTERNAUTÓW NA WIZAŻ!!! Clinique – Clarifying Lotion 2; dwie pojemności: 30 ml oraz 60 ml; nowe, nieotwierane; świeże (rok produkcji: 2005) Avene - płyn micelarny; 2 buteleczki-miniaturki, każda buteleczka 25 ml Avene - Creme nutritive compensatrice; 2 tubki-miniaturki po 5 ml każda tubka (w kartonikach) (!!!) Guerlain - Issima Invigorating Purifying Mask; glinkowa maseczka oczyszczająca; zostało ok. 1/3 z 75-mililitrowej tuby; zużycie zaznaczone na fotce; mam kartonik Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127203
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Witaj!
![]() Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=124790 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
La Roche Posay - Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 60; tuba o pojemności 100 ml, kupiona w aptece w ubiegłym roku (na zapas), otwarta jakiś miesiąc temu, użyta kilkanaście razy; mam kartonik
może chciałabyś za to ten filtr?? http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=10857 użyłam 2 razy?? Niestety kartonika nie mam bo wyrzuciłam a co ewentualnie by cię interesowało w zamian za DP?
![]() |
#135 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kosmetyki, których szukam, wymieniłam w poście inicjującym mój wątek. Poza nimi ciężko mnie będzie skusić czymkolowiek: od czasu jak "złapałam się" na tym, że zaczynam wymieniać się dla samych wymian i że w rezultacie zdobywam kosmetyki jeszcze mniej mi potrzebne, niz te których sie pozbyłam - trzymam się mojej listy ![]() Filtrów nie szukam ![]() A tak poza tym - Antheliosa DP nie mam już tyle, ile miałam zakładając wątek: wczoraj przez zapomnienie zostawiłam tubę na wierzchu i dorwał się do niej mój maluch. Po jego potyczce z Anteliosem blokera zostało zaledwie pół tuby. Reszta została starannie wtarta w dywan i fotele ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wiem, że w pierwszej kolejności zależy Ci właśnie na preparatach z filtrami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Super, właśnie Anthelios najbardziej mnie kusił
![]() Czyli rozumiem, że interesowałaby Cię taka wymiana: miniatura Amarige 4 ml, balsam Amarige 30 ml i balsam Lebain Extra-Vagant 30 ml z takim zużyciem jak na zdjęciach w moim wątku za Avene Tinted Cream SPF 50+ (2 nowe tubki-miniaturki po 5 ml każda tubka) i połowę Antheliosa Dermo-Pediatrics SPF 60? Jeśli tak, to w poniedziałek wysyłam do Ciebie Givenchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
Dobrze, więc w poniedziałek wysyłam paczuszkę. Jeśli stwierdzisz, że wszystko jest w porządku to wyślesz swoją
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.