Mamusie marcowe 2018 cz. 5 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-15, 20:31   #121
carmmex
Przyczajenie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 5

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Ja mam z Ikea i jestem zadowolona. Nawet stoi nadal złożone i próbowałam nim bujnac i dla mnie solidne bo nie potrafie. A i ma zakryty krótszy bok ale mi nie przeszkadzało.

Te proste że szczebelkami mi się podoba nie lubię takich z nadrukami zwierzątek,kwiatuszków nie mój gust. Teraz właśnie skręcamy łóżko dla młodej 3 osobowe. Piętrowe z wysuwanym trzecim s szufladzie w razie kryzysu ja się tam prześpię. Cały pokoik to łóżka będą, urok mini mieszkanka.

Ręcznikow przy młodej miałam az 5. Jeden z baby ono czy Canpol bo był śliczny a okazał się niepraktyczny. Miał na tej części na główkę wyhaftowaną sowę i uwierało to młoda bardzo, dwa prezenty jeden zara home malutki drugi no name totalnie nie wchłaniający wody. I te trzy były dość małe więc nie lubiliśmy z nich korzystać. I dwa które używamy do dziś Ikea i z TK Maxx. Chłopcy dostaną po jednym z Ikea, w zapasie mam tę lipne w razie co i nasze.

Wózek miałam baby design Lupo comfort new, sprzedałam w dobrej cenie. Można się połączyć na używki bo dobrze się trzyma materiałowo i stelazowo. Jedo koleżanki miały. Z gondoli zadowolona na spacerówkę psioczyly.

Ja mam bardzo ochotę na mandarynki, pomarańcze, owoce a po wszystkim mam zgagę wypinamy tony mleka. A z młodą miałam ostatni miesiąc zgagę non stop. Teraz to samo tylko za wcześnie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kurczę tak właśnie coś czytałam o tej spacerowce Jedo. A Pani w sklepie tak zachwalala, że najlepsza i najwieksza spacerowka ze wszystkich wózków 2w1 (a przynajmniej z tych, w podobnym przedziale cenowym).

Mandarynek zjadłam dziś ponad 1,5kg. Uwielbiam ten sezon na nie Na razie zgagi po nich nie mam więc korzystam Mnie na zgagę- taka mniejszą- pomaga leżenie na lewym boku.

Stary 2017-11-15, 20:33   #122
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez kasia6713 Pokaż wiadomość
przyszły mi pieluchy z all
są super
A to są tetrowe czy muslinowe? fajne!

Koma jeju ale miałaś przeżycia

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-15, 20:34   #123
Mecassie
Zakorzenienie

Pisałyscie o łóżeczkach, my mamy używane z IKEA i bardzo mi się podoba jest proste i klasyczne też jakoś nie podobają mi się ze wzorkami czy jakies rzeźbione

Pokazałam dzisiaj mężowi listę wyprawkową i się przeraził a jeszcze nie wie co ile kosztuje

Koma co za dzień mam nadzieję że już się lepiej czujesz i odpoczywasz

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-15, 20:39   #124
_Dolly
Rozeznanie

Cytat:
Fajne, mięciusie Zresztą, jak każde nowe pieluchy

https://allegro.pl/uzytkownik/HubiWorld?order=m
A właśnie robię u niego zakupy Tylko coś mi płatności nie chcą przejść

Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
Bo dzisiejszym horrorze jaki przeszłam na nic nie mam ochoty 😕 od rana wymiotowalam. Nic nadzwyczajnego. Mimo wszystko wyszykowalam się na zajęcia. Tam się zaczęło. Zrobiło mi się duszno, ból żołądka był nie do wytrzymania, promieniujacy. Brzuch zrobił mi się twardy. Wyszłam w poplochu z ćwiczeń, żeby trochę się przewietrzyc, myślałam, że zemdleje i te wymioty. Pierwsza myśl- dzwonić po pogotowie, bo nie wiedziałam zupełnie co się dzieje. Trochę się ogarnelam, zadzwoniłam do męża, żeby on mi powiedział co mam robić, bo z mózgu zupa...przyjechał, wzięłam nospe, zwymiotowalam chyba wszystko, co miałam w żołądku. Odpoczelam trochę, czekałam na ruchy małego, żeby się upewnić, że z nim wszystko dobrze... Dziewczyny, myślałam że z bólu i nerwów zejdę z tego świata. Co za horror. Na szczęście teraz już mi lepiej, ale najadlam się strachu

_Dolly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-15, 21:07   #125
kasia6713
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
A to są tetrowe czy muslinowe? fajne!

Koma jeju ale miałaś przeżycia

Tertowych 15 (10 bialych i 5 kolorowych) + 5 flanelowych
Mama mowi, ze za taką cenę to mogłam z 30 wziąć
Kupię chyba jeszcze gdzies przy okazji kilka bambusowych, o których ktoś wyżej pisał. Mam bieliznę bambusowa i lubię ten materiał

Stary 2017-11-15, 21:25   #126
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Tertowych 15 (10 bialych i 5 kolorowych) + 5 flanelowych
Mama mowi, ze za taką cenę to mogłam z 30 wziąć
Kupię chyba jeszcze gdzies przy okazji kilka bambusowych, o których ktoś wyżej pisał. Mam bieliznę bambusowa i lubię ten materiał

Ja pieluszki kupuję tak przy okazji jak wejdę do jakiegoś sklepu. Myślę o tych muslinowych, wezmę na próbę ze 3. Nigdy ich nawet nie dotykalam. A ile tych tetrowych jest potrzeba?

Koma1002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-15, 21:34   #127
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Hej, hej
Jutro usg nie moge sie doczekać.
Z. Dostala jakaś wysypke, jutro jedziemy do lekarza.. jeszcze chirurg i moje pobranie krwi. Lekarzowy dzien jutro.

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-11-15, 22:50   #128
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Jestem jestem, ale standardowo nie nadazam za Wami :p caly wieczor zajelo mi zamowienie spiworka dla corki

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Koma - biedaku, odpoczywaj duzo teraz
Brilliant Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-16, 00:41   #129
Pannkaka
Rozeznanie

Hmm, ciekawe jak intensywnie mąż próbował mnie obudzić... W każdym razie odpuścił i dopiero niedawno obudziłam się w pokoju córki. Nie polecam spania w staniku z fiszbinami

Teraz szybka próba ratowania sytuacji prezentowej na urodziny córki. Sklep z którego zawsze zamawiam zabawki nawala i boję się, że nie dojdą na czas. Znalazłam inny, z dostawą tego samego dnia wieczorem, więc mogę dalej spać spokojnie. Wyjdzie drożej, ale w razie czego zamówię tam dzień przed A aktualne zamówienie anuluje, na szczęście mają w regulaminie zapis, że jeśli nie zrealizują w zadeklarowanym czasie to mogę anulować albo na ich koszt odesłać...

Dzięki za przypomnienie wszystkich zasad pobierania próbki moczu, rano się przyda

Pannkaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-16, 04:56   #130
karolka_boroweczka
Raczkowanie

A nas pół godziny temu obudziło radio, które samo się włączyło. I już nie mogę zasnąć. Po północy też się obudziłam i nie spałam ponad dwie godziny. To będzie ciężki dzień.

karolka_boroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-16, 06:06   #131
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Dzień dobry. Nocka masakra.
za dzisiejsze wizyty.
Udanego dnia życzę

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-16, 06:21   #132
Ojoanna29
Zakorzenienie

Dzień dobry

To ja chyba też zaopatrzę się we wszystkie rodzaje pieluch od znajomych słyszałam tylko, żeby w pepco nie kupować, bo robią się jak papier ścierny po kilku praniach może machnę jakieś zamowionko w empiku na bambusowe pieluchy i ubranka z piniokia..

41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-16, 06:31   #133
julietta83
Zakorzenienie

ja na razie kupiłam 5 tetrowych, 3 flanelowe i 2 otulacze muślinowe z motherhood, tanie nie są, ale śliczne i podobno jakość nieporównywalna (jeszcze nie mam u siebie)
do tego dokupię z 5 białych tetrowych na allegro (nie lubię kolorowych wzorków), widziałam takie "lux" o gramaturze 140
w razie czego dokupię potem

nie śpię od 5-tej
dziś w planach wizyta w pracy, trzeba dostarczyć zwolnienie
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-16, 06:43   #134
Torrence
Wtajemniczenie

Hej hej! Witam się w 25+0, za 5 dni "studniówka"

Ja też już od dwóch godzin nie śpię, wstałam z mężem, zrobiłam mu śniadanie pierwsze i drugie, sama zjadłam, posprzątałam kuchnię i wróciłam do łóżka Chyba się jeszcze prześpię
A pieluszki chyba tez zamówię z motherhood, lubię tą firmę jakoś
Stary 2017-11-16, 06:45   #135
alleyezonme
Zakorzenienie

Heeeello w czwarteczek

Wyspałam się dzisiaj i mam chęci do działania więc od razu zabieram się za pracę

Wczoraj powiedziałam dla męża że ta koleżanka urodziła miesiąc wcześniej i się przeraził. Sam zaczął gadać o wózku, foteliku, meblach że trzeba się za to zabrać Trzeba, trzeba tylko kiedy

Też chyba kupię po kilka z wszystkich rodzajów tych pieluch. Drogie nie są więc można poszaleć

Miłego dnia

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-11-16, 07:12   #136
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dołączam do niewyspanych Ogarnęło mnie wczoraj późnym wieczorem przerażenie co ja zrobię po macierzyńskim i zaczęłam na gwałt czytać strony internetowe o własnych działalnościach i nauce programowania Oczywiście fatalnie się zasypiało z takimi myślami

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-16, 07:14   #137
Ojoanna29
Zakorzenienie

Zaraz zasiądę do komputera i pozamawiam w empiku pieluchy zanim wykupicie 😂 myślę że na czarny piątek nie będą jakieś dużo większe promocje..

Moja koleżanka też urodziła miesiąc wcześniej, z małym nic kompletnie się nie działo ale jednak szok był, nagle odeszły jej wody. Ona w ogóle pracowała do ostatniego dnia, dziwiłam się strasznie co takiego dzieje się w tej jej pracy, że tak chodzi i chodzi, umowę miała długą, więc i tak normalnie macierzyński by dostała i chyba nawet mogłaby wrócić. To ona taka dobra pracownica, postanowiła pójść wreszcie na zwolnienie 5 tygodni przed porodem i po pożegnaniu w pracy jeszcze tego samego dnia urodziła

41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-16, 07:15   #138
karolka_boroweczka
Raczkowanie

Kupiła jedno opakowanie pieluszek muślinowych i faktycznie dosyć przyjemne w dotyku. Kupię pewnie jeszcze jedno, a reszta chyba tetrowe. Chociaż już od kilku osób słyszałam, żeby kolorowej tetry nie kupować, bo szorstka po praniu. Jak to jest kochane mamy? ;-)

karolka_boroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-16, 07:21   #139
Lunak
Wtajemniczenie

Mamusie marcowe 2018 cz. 5

Dzień dobry
Maz dzis pracuje z domu i rano musiałam stworzyć pozory, ze ogarniam cały dom od razu jak wyjdzie a nie dopiero 30 minut przed jego powrotem

Alley możemy sobie piątkę przybić tez sie wyspałam dzis bardzo. Nawet w nocy do łazienki wstawać nie musiałam.

Ilsa, nauka programowania to był plan mojego męża dla mnie teraz na wolne

Zainspirowałam sie Wami (jak zawsze oczywiście) i poszukam rożnych pierdółek na allegro. Pewnie wyjdzie to duzo taniej niz kupowanie w sklepie dziecięcym. A jeszcze moze uda sie skorzystać z darmowej wysyłki

Musze jechać do ZUSu, bo dalej pieniędzy od nich nie mam. Oszczędności ruszać nie chce, a mój sie martwi, ze mnie bez kasy zostawi.

Dziewczyny czy ten specyfik co na zaparcia pijecie jest bez recepty? I czy mogę go pić bez konsultacji z gin? W tym tygodniu to jakaś masakra jest i cały czas czuje ból w brzuchu przez ten brak wizyt w toalecie (i macice, która mi sie rozciąga, bo brzuch wywaliło jeszcze wiekszy).

Złapał mnie wczoraj w wannie taki nerwoból (nawet nie wiem czy tak sie to nazywa). Miałam wrażenie, ze sie uduszę, bo co chciałam wdech zrobic to kłucie w prawym boku niesamowite. Bardzo dawno tego nie miałam.

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty niech niosą same dobre wiesci

(Do mojej 20dni)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Lunak
Czas edycji: 2017-11-16 o 07:23
Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-16, 07:29   #140
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość
Ilsa, nauka programowania to był plan mojego męża dla mnie teraz na wolne
Pamiętam, opowiadałam mu jak wtedy o tym pisałaś to powiedział mi, że bym sobie nie poradziła jako tester bo nie zwracam uwagi na szczegóły Więc nawet mu nic nie mówię że coś chcę dziubać

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-16, 07:46   #141
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Dzień dobry,

U mnie noc nawet ok.
Czuje że zaraz będę wisiała nad wc. Dramat.

Kciuki za wizyty!

czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-16, 07:56   #142
Lunak
Wtajemniczenie

Mamusie marcowe 2018 cz. 5

Nie chce mi sie z domu wyjść a teraz jak przeczytałam, że znowu jest 1 stopień zanieczyszczenia powietrza to juz w ogóle mogę sie pożegnać z pysznymi bułeczkami z piekarni.

Ilsa, mój mnie motywuje tym, ze pracowalibysmy razem (średnio mnie to przekonuje) i że u niego u testerami są nawet osoby po filozofii bez większych kursów. Z kolei ja ostatnio miałam myśl, ze mogłabym miec cukiernie i sobie piec rozne rzeczy

Stary 2017-11-16, 08:02   #143
muszkaaa8
Zakorzenienie

Zamówiłam wczoraj sukienkę na święta i od razu humor lepszy

Chociaż czuje się średnio. Od wczoraj wszystko mnie kuje, boli, ciągnie.. Nie wiem czy to wzdęcia, czy się tam wszystko rozciąga ale nie lubię jak mnie coś dłużej boli bo się zaczynam martwić

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Hej w nowym wątku U mnie dziś na obiad reszta pierogów ruskich
A na jutro łosoś i kapusta kiszona, chociaż Muszka zachecila mnie do zrobienia naleśników że szpinakiem może na weekend zrobię
]
A Ty mnie cały czas kusisz tymi ruskimi

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Kupujecie łóżeczka takie zabudowane na krótszym boku?
Ja dostałam takie proste z samymi szczebelkami

Cytat:
przyszły mi pieluchy z all
są super
Ja już mam wszystkie na szczęście Ostatnio przyszła mi paczka z Otul Mnie z 3 pieluszkami a resztę zwykłych dokupiłam stacjonarnie

Cytat:
Załącznik 7316001 Byłam dziś na lumpku przy okazji konieczności dostarczenia małej skierowania do kardiologa. Wreszcie dostaliśmy się na NFZ ale termin wizyty praktycznie w terminie mojego porodu moze już będę po.
Bluzka z szopem i zielone spodnie

Cytat:

Dziewczyny czy ten specyfik co na zaparcia pijecie jest bez recepty? I czy mogę go pić bez konsultacji z gin? W tym tygodniu to jakaś masakra jest i cały czas czuje ból w brzuchu przez ten brak wizyt w toalecie (i macice, która mi sie rozciąga, bo brzuch wywaliło jeszcze wiekszy).
Tak, można go kupić bez recepty i lekarz mi ostatnio mówił, że mam się go nie bać bo nie przenika do dziecka i można spokojnie pić

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-16, 08:04   #144
Lunak
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość

Zamówiłam wczoraj sukienkę na święta i od razu humor lepszy

Chociaż czuje się średnio. Od wczoraj wszystko mnie kuje, boli, ciągnie.. Nie wiem czy to wzdęcia, czy się tam wszystko rozciąga ale nie lubię jak mnie coś dłużej boli bo się zaczynam martwić

A Ty mnie cały czas kusisz tymi ruskimi

Ja dostałam takie proste z samymi szczebelkami

Ja już mam wszystkie na szczęście Ostatnio przyszła mi paczka z Otul Mnie z 3 pieluszkami a resztę zwykłych dokupiłam stacjonarnie

Bluzka z szopem i zielone spodnie

Tak, można go kupić bez recepty i lekarz mi ostatnio mówił, że mam się go nie bać bo nie przenika do dziecka i można spokojnie pić

Pochwal sie sukienką

A przypomnisz mi nazwę, bo pamiętał tylko, że na L

Stary 2017-11-16, 08:11   #145
Mecassie
Zakorzenienie

Dzień dobry noc tragedia i to chyba przez nową poduchę

Ja nie umiem na niej spać...
1. Zeby okryć się koldrą potrzebowalabym z mężem dwóch osobnych
2.Miałam wrażenie że tułow i brzuch mi spadał przez co ból kręgosłupa całą noc
3.Musiałam wyrzucic poduszkę i jasiek na ziemie bo jedynie wchodziło takie spanie na płasko
4.Przekrecenie na drugą stronę jest dla mnie o połowę trudniejsze niż bez poduchy
5.Czuje odseparowanie od męża totalne
6.Całą noc myślałam o tych podpunktach które tu wypisać

P.S. Mam zamiar dać jej drugą szansę
Bo to też chyba wina tego że nienawidzę spać na boku
Stary 2017-11-16, 08:12   #146
asiula1306
Zakorzenienie

Dzien dobry

Ja juz bylam w przychodni zamowic recepte, u dziadkow na herbacie i czekam na pana z tesco z zakupami. A potem lece do dentysty wiec mam dosc intensywny dzien. Na szczescie pogoda ladna

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Dołączam do niewyspanych Ogarnęło mnie wczoraj późnym wieczorem przerażenie co ja zrobię po macierzyńskim i zaczęłam na gwałt czytać strony internetowe o własnych działalnościach i nauce programowania Oczywiście fatalnie się zasypiało z takimi myślami
Tez mam czasami takie schizy co zrobie po macierzynskim...
Cytat:
Zaraz zasiądę do komputera i pozamawiam w empiku pieluchy zanim wykupicie myślę że na czarny piątek nie będą jakieś dużo większe promocje..

Moja koleżanka też urodziła miesiąc wcześniej, z małym nic kompletnie się nie działo ale jednak szok był, nagle odeszły jej wody. Ona w ogóle pracowała do ostatniego dnia, dziwiłam się strasznie co takiego dzieje się w tej jej pracy, że tak chodzi i chodzi, umowę miała długą, więc i tak normalnie macierzyński by dostała i chyba nawet mogłaby wrócić. To ona taka dobra pracownica, postanowiła pójść wreszcie na zwolnienie 5 tygodni przed porodem i po pożegnaniu w pracy jeszcze tego samego dnia urodziła

Ale miala szczescie, to byl znak zeby poszla na zwolnienie.

Moja mama byla hardkorem bo w dniu porodu byla w pracy i mowila ze od rana cos ja pobolewalo ale poszla do pracy, wysiedziala 8 godzin jak nalezy, swietowala imieniny swoje a po 6 godzinach urodzilam sie ja pare dni przed terminem. Mistrzyni opanowania a to byl drugi porod wiec juz wiedziala czego sie spodziewac i zdawala sobie sprawe z tego ze moze rodzi

Mecassie, ja sie nie zdecydowalam na poduche bo juz wypracowalam system spania na boku. O dziwo im dalej w ciaze tym mniej spie w jakiejkolwiek innej pozycji- rzadko budze sie na plecach a na prawym boku nie spie od samego poczatku. Najwygodniej mi jak mam odrobine wsuniety pod brzuch jasiek i kawalek koldry miedzy kolanami- bajecznie mi sie wtedy lezy a np przed ciaza nigdy nie spalam na lewym boku- nie znosilam tej pozycji bo maz mi sapal prosto w twarz i bylo mi za goraco. Zawsze spalam albo na brzuchu albo na prawym boku

Edytowane przez asiula1306
Czas edycji: 2017-11-16 o 08:17
asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-16, 08:15   #147
parapet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
Bo dzisiejszym horrorze jaki przeszłam na nic nie mam ochoty 😕 od rana wymiotowalam. Nic nadzwyczajnego. Mimo wszystko wyszykowalam się na zajęcia. Tam się zaczęło. Zrobiło mi się duszno, ból żołądka był nie do wytrzymania, promieniujacy. Brzuch zrobił mi się twardy. Wyszłam w poplochu z ćwiczeń, żeby trochę się przewietrzyc, myślałam, że zemdleje i te wymioty. Pierwsza myśl- dzwonić po pogotowie, bo nie wiedziałam zupełnie co się dzieje. Trochę się ogarnelam, zadzwoniłam do męża, żeby on mi powiedział co mam robić, bo z mózgu zupa...przyjechał, wzięłam nospe, zwymiotowalam chyba wszystko, co miałam w żołądku. Odpoczelam trochę, czekałam na ruchy małego, żeby się upewnić, że z nim wszystko dobrze... Dziewczyny, myślałam że z bólu i nerwów zejdę z tego świata. Co za horror. Na szczęście teraz już mi lepiej, ale najadlam się strachu
Bidulka To w końcu był żołądek, tak?

Cytat:
Następny dylemat - pieluszki tetrowe, flanelowe, muslinowe, bambusowe? Za duży wybór
Bambusowe są ultra milutkie, ale kosztują słono Kupię może dwie. Mam już kilka muślinowych i flanelowych. Brakuje mi jeszcze tej najzwyklejszej tetry takiej do sponiewierania i nieżałowania, ale to w każdej chwili mogę dokupić nawet w pepco.

Cytat:
Załącznik 7316001 Byłam dziś na lumpku przy okazji konieczności dostarczenia małej skierowania do kardiologa. Wreszcie dostaliśmy się na NFZ ale termin wizyty praktycznie w terminie mojego porodu moze już będę po.
Piękne łupy Ja dziś mam plany lumpeksowe, zobaczymy.

Cytat:
Napisane przez czaro_dziejkaa Pokaż wiadomość
Dzisiaj już 5 razy wymiotowałam. Ledwo żyje Żołądek już mi wysiada
To jest nienormalne

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Ufff, wróciłam do domku, wizytowaliśmy z Mężem naszych przyjaciół. Ich synek urodził się na początku marca więc dostałam mnóstwo ciuchów skomponowanych do pogody I monitor oddechu, potem dostanę też laktator Co prawda manualny ale koleżanka przekonuje że w razie jakbym potrzebowała czegoś mocniejszego to Mąż mi momentalnie kupi stacjonarnie
Ale pięknie się wam zgrało
Z laktatorem położna podpowiedziała nam, żeby nie kupować, bo na początek taki porządny z jednolitą siłą ssania można wypożyczyć, a potem może się już nie przydać

Ja czekam na ten black friday, to już tylko tydzie. Jak nie będzie super rabatów, to w normalnych cenach jeszcze zdążę te rzeczy kupić.
parapet jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-11-16, 08:16   #148
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwal sie sukienką

https://www.☠☠☠☠☠☠☠/leki/p568-Lactulosum

Stary 2017-11-16, 08:17   #149
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwal sie sukienką

Lactulosum

A sukienka taka :
https://www.instagram.com/p/BbUwGwpB...by=elen_store_

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Dzień dobry noc tragedia i to chyba przez nową poduchę

Ja nie umiem na niej spać...
1. Zeby okryć się koldrą potrzebowalabym z mężem dwóch osobnych
2.Miałam wrażenie że tułow i brzuch mi spadał przez co ból kręgosłupa całą noc
3.Musiałam wyrzucic poduszkę i jasiek na ziemie bo jedynie wchodziło takie spanie na płasko
4.Przekrecenie na drugą stronę jest dla mnie o połowę trudniejsze niż bez poduchy
5.Czuje odseparowanie od męża totalne
6.Całą noc myślałam o tych podpunktach które tu wypisać

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-16, 08:21   #150
asiula1306
Zakorzenienie

Powiedzcie mi- do czego stosuje sie pieluszki tetrowe/muslinowe? Jak sie dziecku ulewa to do wycierania itp ale maja one jeszcze jakies wieksze znaczeni czy sluza jako swego rodzaju "szmatka"? Oczywiscie nie biore pod uwage tetry zamiast pampersa

asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości