![]() |
#121 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 5
Cytat:
Mandarynek zjadłam dziś ponad 1,5kg. Uwielbiam ten sezon na nie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
A to są tetrowe czy muslinowe?
![]() Koma jeju ale miałaś przeżycia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Pisałyscie o łóżeczkach, my mamy używane z IKEA i bardzo mi się podoba jest proste i klasyczne też jakoś nie podobają mi się ze wzorkami czy jakies rzeźbione
![]() Pokazałam dzisiaj mężowi listę wyprawkową i się przeraził a jeszcze nie wie co ile kosztuje ![]() Koma co za dzień ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mama mowi, ze za taką cenę to mogłam z 30 wziąć ![]() Kupię chyba jeszcze gdzies przy okazji kilka bambusowych, o których ktoś wyżej pisał. Mam bieliznę bambusowa i lubię ten materiał ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Hej, hej
![]() Jutro usg nie moge sie doczekać. ![]() Z. Dostala jakaś wysypke, jutro jedziemy do lekarza.. jeszcze chirurg i moje pobranie krwi. Lekarzowy dzien jutro. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Jestem jestem, ale standardowo nie nadazam za Wami :p caly wieczor zajelo mi zamowienie spiworka dla corki
![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Koma - biedaku, odpoczywaj duzo teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Hmm, ciekawe jak intensywnie mąż próbował mnie obudzić... W każdym razie odpuścił i dopiero niedawno obudziłam się w pokoju córki. Nie polecam spania w staniku z fiszbinami
![]() Teraz szybka próba ratowania sytuacji prezentowej na urodziny córki. Sklep z którego zawsze zamawiam zabawki nawala i boję się, że nie dojdą na czas. Znalazłam inny, z dostawą tego samego dnia wieczorem, więc mogę dalej spać spokojnie. Wyjdzie drożej, ale w razie czego zamówię tam dzień przed ![]() Dzięki za przypomnienie wszystkich zasad pobierania próbki moczu, rano się przyda ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
A nas pół godziny temu obudziło radio, które samo się włączyło. I już nie mogę zasnąć. Po północy też się obudziłam i nie spałam ponad dwie godziny. To będzie ciężki dzień.
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry. Nocka masakra.
![]() Udanego dnia życzę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() To ja chyba też zaopatrzę się we wszystkie rodzaje pieluch ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
ja na razie kupiłam 5 tetrowych, 3 flanelowe i 2 otulacze muślinowe z motherhood, tanie nie są, ale śliczne i podobno jakość nieporównywalna (jeszcze nie mam u siebie)
do tego dokupię z 5 białych tetrowych na allegro (nie lubię kolorowych wzorków), widziałam takie "lux" o gramaturze 140 w razie czego dokupię potem nie śpię od 5-tej ![]() dziś w planach wizyta w pracy, trzeba dostarczyć zwolnienie |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej!
![]() ![]() Ja też już od dwóch godzin nie śpię, wstałam z mężem, zrobiłam mu śniadanie pierwsze i drugie, sama zjadłam, posprzątałam kuchnię i wróciłam do łóżka ![]() ![]() A pieluszki chyba tez zamówię z motherhood, lubię tą firmę jakoś ![]()
#135 |
Zakorzenienie
|
Heeeello w czwarteczek
![]() Wyspałam się dzisiaj i mam chęci do działania więc od razu zabieram się za pracę ![]() Wczoraj powiedziałam dla męża że ta koleżanka urodziła miesiąc wcześniej i się przeraził. Sam zaczął gadać o wózku, foteliku, meblach że trzeba się za to zabrać ![]() ![]() Też chyba kupię po kilka z wszystkich rodzajów tych pieluch. Drogie nie są więc można poszaleć ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do niewyspanych
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Zaraz zasiądę do komputera i pozamawiam w empiku pieluchy zanim wykupicie 😂 myślę że na czarny piątek nie będą jakieś dużo większe promocje..
Moja koleżanka też urodziła miesiąc wcześniej, z małym nic kompletnie się nie działo ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Kupiła jedno opakowanie pieluszek muślinowych i faktycznie dosyć przyjemne w dotyku. Kupię pewnie jeszcze jedno, a reszta chyba tetrowe. Chociaż już od kilku osób słyszałam, żeby kolorowej tetry nie kupować, bo szorstka po praniu. Jak to jest kochane mamy? ;-)
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie marcowe 2018 cz. 5
Dzień dobry
![]() Maz dzis pracuje z domu i rano musiałam stworzyć pozory, ze ogarniam cały dom od razu jak wyjdzie a nie dopiero 30 minut przed jego powrotem ![]() Alley możemy sobie piątkę przybić ![]() Ilsa, nauka programowania to był plan mojego męża dla mnie teraz na wolne ![]() Zainspirowałam sie Wami (jak zawsze oczywiście) i poszukam rożnych pierdółek na allegro. Pewnie wyjdzie to duzo taniej niz kupowanie w sklepie dziecięcym. A jeszcze moze uda sie skorzystać z darmowej wysyłki ![]() Musze jechać do ZUSu, bo dalej pieniędzy od nich nie mam. Oszczędności ruszać nie chce, a mój sie martwi, ze mnie bez kasy zostawi. Dziewczyny czy ten specyfik co na zaparcia pijecie jest bez recepty? I czy mogę go pić bez konsultacji z gin? W tym tygodniu to jakaś masakra jest i cały czas czuje ból w brzuchu przez ten brak wizyt w toalecie (i macice, która mi sie rozciąga, bo brzuch wywaliło jeszcze wiekszy). Złapał mnie wczoraj w wannie taki nerwoból (nawet nie wiem czy tak sie to nazywa). Miałam wrażenie, ze sie uduszę, bo co chciałam wdech zrobic to kłucie w prawym boku niesamowite. Bardzo dawno tego nie miałam. Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ![]() ![]() (Do mojej 20dni) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2017-11-16 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry,
U mnie noc nawet ok. Czuje że zaraz będę wisiała nad wc. Dramat. Kciuki za wizyty! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie marcowe 2018 cz. 5
Nie chce mi sie z domu wyjść
![]() Ilsa, mój mnie motywuje tym, ze pracowalibysmy razem (średnio mnie to przekonuje) i że u niego u testerami są nawet osoby po filozofii bez większych kursów. Z kolei ja ostatnio miałam myśl, ze mogłabym miec cukiernie i sobie piec rozne rzeczy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Zamówiłam wczoraj sukienkę na święta i od razu humor lepszy ![]() Chociaż czuje się średnio. Od wczoraj wszystko mnie kuje, boli, ciągnie.. Nie wiem czy to wzdęcia, czy się tam wszystko rozciąga ale nie lubię jak mnie coś dłużej boli bo się zaczynam martwić ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dostałam takie proste z samymi szczebelkami ![]() Ja już mam wszystkie na szczęście ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pochwal sie sukienką ![]() A przypomnisz mi nazwę, bo pamiętał tylko, że na L ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Ja nie umiem na niej spać... 1. Zeby okryć się koldrą potrzebowalabym z mężem dwóch osobnych 2.Miałam wrażenie że tułow i brzuch mi spadał przez co ból kręgosłupa całą noc 3.Musiałam wyrzucic poduszkę i jasiek na ziemie bo jedynie wchodziło takie spanie na płasko 4.Przekrecenie na drugą stronę jest dla mnie o połowę trudniejsze niż bez poduchy 5.Czuje odseparowanie od męża totalne 6.Całą noc myślałam o tych podpunktach które tu wypisać ![]() P.S. Mam zamiar dać jej drugą szansę ![]() Bo to też chyba wina tego że nienawidzę spać na boku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja juz bylam w przychodni zamowic recepte, u dziadkow na herbacie i czekam na pana z tesco z zakupami. A potem lece do dentysty wiec mam dosc intensywny dzien. Na szczescie pogoda ladna ![]() Cytat:
Cytat:
Moja mama byla hardkorem bo w dniu porodu byla w pracy i mowila ze od rana cos ja pobolewalo ale poszla do pracy, wysiedziala 8 godzin jak nalezy, swietowala imieniny swoje a po 6 godzinach urodzilam sie ja ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Mecassie, ja sie nie zdecydowalam na poduche bo juz wypracowalam system spania na boku. O dziwo im dalej w ciaze tym mniej spie w jakiejkolwiek innej pozycji- rzadko budze sie na plecach a na prawym boku nie spie od samego poczatku. Najwygodniej mi jak mam odrobine wsuniety pod brzuch jasiek i kawalek koldry miedzy kolanami- bajecznie mi sie wtedy lezy ![]() Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2017-11-16 o 08:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z laktatorem położna podpowiedziała nam, żeby nie kupować, bo na początek taki porządny z jednolitą siłą ssania można wypożyczyć, a potem może się już nie przydać ![]() Ja czekam na ten black friday, to już tylko tydzie. Jak nie będzie super rabatów, to w normalnych cenach jeszcze zdążę te rzeczy kupić. |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Lactulosum
![]() A sukienka taka : https://www.instagram.com/p/BbUwGwpB...by=elen_store_ Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi- do czego stosuje sie pieluszki tetrowe/muslinowe? Jak sie dziecku ulewa to do wycierania itp ale maja one jeszcze jakies wieksze znaczeni czy sluza jako swego rodzaju "szmatka"? Oczywiscie nie biore pod uwage tetry zamiast pampersa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.