![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 5
wizyta ok, bez niespodzianek
na następną obciążenie glukozą ![]() oglądaliśmy dzisiaj ten wózek bd lupo - bardzo fajny, dobrze amortyzowany, jakość materiału też w porządku jutro podejdziemy zobaczyć używany, bo ktoś z naszego osiedla sprzedaje ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- na allegro znalazłam takie łóżeczko: ![]() chcemy jak najprostsze, same szczebelki i musi być szuflada kosztuje 227 zł i trochę obawiam się jakości ale stwierdziliśmy, że ponad 600 zł za ikeowskie to jednak trochę za dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama chyba przejrzę używki, ciekawa jestem w jakich cenach chodzą w Warszawie.
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a oglądaliśmy nowy - czarny, tez z poprzedniej kolekcji w fajnej cenie 1250 Edytowane przez julietta83 Czas edycji: 2017-11-15 o 17:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I zawsze podobały mi się niebieskie, tż będzie miał ze mną ciężko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Ja mam z Ikea i jestem zadowolona. Nawet stoi nadal złożone i próbowałam nim bujnac i dla mnie solidne bo nie potrafie.
![]() Te proste że szczebelkami mi się podoba ![]() ![]() Ręcznikow przy młodej miałam az 5. Jeden z baby ono czy Canpol bo był śliczny a okazał się niepraktyczny. Miał na tej części na główkę wyhaftowaną sowę i uwierało to młoda bardzo, dwa prezenty jeden zara home malutki drugi no name totalnie nie wchłaniający wody. I te trzy były dość małe więc nie lubiliśmy z nich korzystać. I dwa które używamy do dziś Ikea i z TK Maxx. Chłopcy dostaną po jednym z Ikea, w zapasie mam tę lipne w razie co i nasze. Wózek miałam baby design Lupo comfort new, sprzedałam w dobrej cenie. Można się połączyć na używki bo dobrze się trzyma materiałowo i stelazowo. Jedo koleżanki miały. Z gondoli zadowolona na spacerówkę psioczyly. Ja mam bardzo ochotę na mandarynki, pomarańcze, owoce a po wszystkim mam zgagę ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do szuflad byla dyskusja, zdania podzielone. Bez szuflady latwiej wysprzatac ![]() Tylko materac do niego dodawany to gryka pianka kokos, wydaje mi sie, ze sprzedawca ma tez inne do wyboru bo niektorzy nie chca z gryka ze wzgledu na jakies afery z robalami. U mnie sie nic takiego nie dzialo, nadal czysty i suchy bez robactwa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Witam się w nowym wątku
![]() Co do moczu ja zawsze staram się dowieźć w ciągu godziny. Wstaje 6:30 kolo 7:15 próbka jest juz oddana. Nawet mi to wychodzi ![]() ![]() U mnie dziś na obiad fasolka po bretonsku ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
przyszły mi pieluchy z all
![]() są super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Dawaj linka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://woodies.pl/produkt/lozeczko-modern-cot/ https://woodies.pl/produkt/lozeczko-country-cot/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że już lepiej ale co się nadenerwowałaś to Twoje... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() https://allegro.pl/uzytkownik/HubiWorld?order=m |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Koma współczuję takiego dnia
![]()
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja chcę tę w kropki! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Koma, dobrze że już lepiej się czujesz, oszczędzaj się!
Następny dylemat - pieluszki ![]() ![]() Jakby któraś zamawiała rzeczy dla dziecia w empiku - na kategorię jest rabat 50zl przy zakupach za minimum 209 z kodem wprezencie50 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
IMG_20171115_195314.jpg Byłam dziś na lumpku przy okazji konieczności dostarczenia małej skierowania do kardiologa. Wreszcie dostaliśmy się na NFZ ale termin wizyty praktycznie w terminie mojego porodu
![]() Odebrałam też zawieszkę do smoczka dla drugiego malucha, jedna mam po młodej. W weekend przejrzałam i policzyłam ciuchy. Spodenek mam całkiem sporo. Przydadzą się bodziaki, skarpetki i pajace. Myślę że wyprawkę zrobię tak do 68, później dokupie większe, może podostaje. I na wyprzedażach kupię kurtki zimowe dla maluchów za rok i dla młodej. To mój patent. W zeszłym roku kupiłam młodej kurtkę za 60 zł a teraz patrzę ta sama używkę dziewczyna chce sprzedać za 120. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak teraz? A tak z innej beczki. Nie bola Cię zęby od tych wymiotów? Bo mnie się wrażliwsze zrobiły ![]() ![]() Cytat:
Myślę, ze spokojnie starczy ![]() Dzisiaj już 5 razy wymiotowałam. Ledwo żyje ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
To pewnie od działania kwasów żołądkowych... Jeju słowa współczucia to mało...
#116 |
Zakorzenienie
|
Hej hej, idę nadrabiać nowy wątek
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() Mialam wszystkie z wymienionych oprocz bambusowych. Dobra tetra nie jest zla, muslin cudo, a flanela w ogole mnie nie urzekla, u nas sluzyly jako szmatki to wycierania buzi. Musze wyprobowac te bambusowe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#118 | ||
Zakorzenienie
|
Koma, czarodziejka, tak mi was szkoda
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ufff, wróciłam do domku, wizytowaliśmy z Mężem naszych przyjaciół. Ich synek urodził się na początku marca więc dostałam mnóstwo ciuchów skomponowanych do pogody ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba zaraz ide spac bo pradu nie ma i troche kiepsko
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Już jest dobrze, ale była tragedia. Czaro_dziejkaa, odpukac, narazie nie bolą. Rozmawiałam z lekarzem o tych wymiotach...w grę wchodzą tylko kolejne chemie, a i tak dużo tego przyjmuje....więc się przemecze. Lunak, jeżeli się to powtórzy to na pewno pobiegne na dodatkową konsultacje. Najważniejsze, że już czuję się dobrze ☺
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.